Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6038551 Napisano: 30.06.2015 12:16:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SaMaE napisał(a):

Kiedy będa wyniki goralkow? 

liczysz na coś ?emotka

mnie juz ten konkurs obrzydł....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038463 Napisano: 30.06.2015 09:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

jokan napisał(a):

frodo napisał(a):

Czemu 2-3 kosze na sklep? Na ich stronie jest napisane że 1000 koszy do wygrania a sklepów jest 119. Co nam daje 8.4 kosza na sklep...

nie wiem, tak cos wczesniej z dyskusji wynikalo....ok dzieki

ale tam nie jest tak, ze ta ilosc moze sie roznic w zaleznosci od sklepu np. w jednym 3 a w innym 15?

Dokładnie tak, np.w"moim"sklepie" są tylko 2 kosze.

no wlasnie o to mi chodzilo, bo wczesniej ktos o tym pisal, ze w sklepie znikoma ilosc koszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038452 Napisano: 30.06.2015 09:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oj dopiero zauwazylam ze to dzisiaj sie konczy:(, to i tak juz nie zdaze wziac udzialu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038438 Napisano: 30.06.2015 08:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Czemu 2-3 kosze na sklep? Na ich stronie jest napisane że 1000 koszy do wygrania a sklepów jest 119. Co nam daje 8.4 kosza na sklep...

nie wiem, tak cos wczesniej z dyskusji wynikalo....ok dzieki

ale tam nie jest tak, ze ta ilosc moze sie roznic w zaleznosci od sklepu np. w jednym 3 a w innym 15? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038436 Napisano: 30.06.2015 08:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

staszek napisał(a):

edith napisał(a):

Czy we wszystkich Piotrach i Pawłach brakuje kuponowemotka Myślicie że przejdzie jak sama sobie zrobię taki kupon ze wszystkimi danymi z regulaminu i ile było miejsca lub znakow na kuponieemotka emotka

W moim moim pod dostatkiem, leżą przy kasach.

u mnie jest multum tego emotka

a to faktycznie tylko po 2-3 kosze na sklep?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038435 Napisano: 30.06.2015 08:38:11 w Rossmann
koper napisał(a):

okrysia napisał(a):

krzyżowka Skarb 7/2015 hasło: BESTSELLER
tel.7175  treść:  SKARB.BESTSELLER   1,23 zł z vat
200 zestawów produktów marki Dax
26.06.2015 - 26.07.2015.

Dzięki, rzeczywiście jest... emotka  
A przejrzałam wątek kilka stron wstecz, ale jakoś przegapiłam emotka

a tam sie dostaje smsa w razie wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038401 Napisano: 29.06.2015 23:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

dzieki za odp emotka a jak z tym gerberem trafiacie bo ja to raczej szczescia w loterii nie mam ale zaryzykuje ;D

ja gralam kilka lat temu jak dzieci byly male, nic nie wygralam, niestety razem z Toba gra cala Polska;-), jak dla mnie do odpuszczenia...no chyba, ze ktos w czepku urodzony do leterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038399 Napisano: 29.06.2015 23:18:32 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

czy na gerber mozemy kupic w dowolnym sklepie? i czy to ta loteria ze dowiadujemy sie o wygranej odrazu po wpsianiu kodu czy jest jeszcze jakas inna?

to jest chyba ogolnopolska a zakup w kazdym sklepie za okreslona kwote i chyba sa daty losowan - tak mi sie wydaje, ze jest tak jak kiedys, ale musisz sprawdzic w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038319 Napisano: 29.06.2015 20:33:31 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

emotka
Faktycznie wisi jakaś zakończona jedna aukcja z żelazkiem.

Dziwne, mam też jedno nie zrobione zadanie - Odwiedź fanpage. Odznakę Angażuję już mam za ten etap.

to musi byc u nich blad na platformie, tez tak wczoraj mialam a dzisiaj juz jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038139 Napisano: 29.06.2015 14:59:28 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

wkurza mnie własna zachlannosc :-/ nastawilam się na Activię, bo dwa razy udało mi się wygrać i uznałam- trzeci bon też się przyda i teraz się denerwuje, że się nie udało :-/  a praca notabene najlepsza ze wszystkich, które posłałam:-(

Jeszcze masz 3 etapy, więc pewnie uda Ci się wygrać emotka

no ale ktos pisal, ze to są bony na nie przecenione produktuy, a w sklepie same przeceny są - to co tu kupic ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038111 Napisano: 29.06.2015 14:15:34 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

asante napisał(a):

Dzięki dziewczyny, znalazłam informację na stronie allegro, że zakup na aukcji jest już umową kupna-sprzedaży, więc nic jej nie będę dosyłać. Chcę tylko napisać rzeczowego maila, żeby mieć podstawy do wycofania negatywa przez allegro. Ale zepsuła mi pół dnia i jeszcze straciłam czas na szukanie informacji na ten temat.  

emotka tak trzymać i nie dać się oszołomom

a mnie wkurzaja moje wlosy -sianowate emotka

polećcie jakas dobrą odzywke do wlosow farbowanych, ktora sprawi, ze beda gladkie i wyprostuja sie i zdyscyplinuja troche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038104 Napisano: 29.06.2015 14:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

rachel napisał(a):

Mam pytanie o konkurs Carex, właśnie znalazłam pracę córki wśród zwycięskich prac. Ale nie mam maila, wiadomości ani nic. Czy tam się podawało adres? Czy oni coś przysyłają?

podawało się adres w formularzu, czekać na @  emotka

ten Carex to jest promocyjny? trzeba tam cos kupować? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038102 Napisano: 29.06.2015 14:08:20 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Dzięki dziewczyny, znalazłam informację na stronie allegro, że zakup na aukcji jest już umową kupna-sprzedaży, więc nic jej nie będę dosyłać. Chcę tylko napisać rzeczowego maila, żeby mieć podstawy do wycofania negatywa przez allegro. Ale zepsuła mi pół dnia i jeszcze straciłam czas na szukanie informacji na ten temat.  

emotka tak trzymać i nie dać się oszołomom Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038094 Napisano: 29.06.2015 13:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

tak myslalam, ze z bakiem taki konkurs wpasnie ;/ wszystko tylko ladnie wyglada ale jak przyjdzie co do czego to dzikeuję bardzo ;/

powiem tak: oni ten niby PREZENT to sobie odbiorą z naddatkiem i to bardzo, ale niech ludziom się tam wydaje, że mają za darmo te nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038092 Napisano: 29.06.2015 13:56:18 w Wkurza mnie...
Ewelajna napisał(a):

asante napisał(a):

No to się wkurzyłam... Proszę poradźcie co ja mogę (prawnie) zrobić. Sprzedałam na początku czerwca na Allegro kuchenkę mikrofalową z konkursu, bez gwarancji, bo jak zwykle żadnej nie było. W ogłoszeniu nie napisałam nic o braku gwarancji (przeoczyłam, bo zwykle piszę), zaznaczona była opcja "nie wystawiam faktury". Kupujący o nic nie pytał. Wysłałam kuchenkę szybko kurierem, a po tygodniu dostaję od panny maila, ze prosi o wystawienie faktury. Odpisałam, ze nie wystawiam faktur, jestem osobą prywatną. Na co ona, żebym w takim razie wysłała paragon. No to jak krowie na rowie, że paragonu również nie wystawiam, a kuchenka jest prezentem i nie mam dowodu zakupu. Dzisiaj dzwoni, że chce paragon. Tłumaczenie od nowa. W takim razie ona chce umowę kupna-sprzedaży, bo jak jej się zepsuje to co ona zrobi i wtedy mi odeśle kuchenkę. A jak nie, to zwraca się do allegro i wystawia mi negatywa. Chcę jej napisać grzecznego, acz dosadnego maila - czy może mi ktoś napisać jak ma się sprawa z umową kupna-sprzedaży, bo sobie nie wyobrażam, że ktoś kupuje ode mnie samochód, podpisujemy umowę kupna-sprzedaży, coś się zepsuje i ten ktoś przyjedzie do mnie, żebym mu naprawiła...     

Zachowanie żałosne. Najpierw się czyta co jest napisane w aukcji i zadaje pytania, a potem kupuje. Umowa kupna-sprzedaży? Po co? To tylko umowa, nie dasz jej gwarancji od siebie przecież. Jak zgłosi sprawę do allegro, to wyślesz potwierdzenie nadania, powiesz że z Twojej strony wszystko ok. A ona sobie wymyśliła że Ty dożywotnio będziesz odpowiedzialna za jej mikrofalówkę. Kupując cokolwiek trzeba się liczyć z tym, że może się popsuć... Zastanawia skąd takie osoby się urywają... Ewentualnie musisz przeboleć tego 1 negatywa i odpowiedzieć tym samym.

- skoro jej już uzywa to znaczy że działa poprawnie i nie jest wadliwa, w zwiazku z tym nie moze jej oddac
- umowy kupna/sprzedaży nie muszą was obowiazywac - sama sprzedaz na allegro jest niejako umową
- nie jesteś przedsiębiorcą i nie masz obowiązku wystawiac faktury za towar, a prywatne rzeczy ktore maja powyzej 6 miesiecy mozesz dowolnie sprzedawac

moim zdaniem olac, sama bym tak zrobila - niech zglasza gdzie chce i tak jej to nic nie da...takie jest moje zdanie (no niestety na allegro oszolomow jest kupa...i nieraz na nich trafiamy).... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038084 Napisano: 29.06.2015 13:46:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

co o tym sądzicie ? jest tutaj jakaś "pulapka"? bo zawsze jestem ostrrozna co do konkursow z bankami emotka
https://ekokontob...w.bosbank.pl/kbkwww/

et voila

Promocja polega na zwolnieniu Uczestnika Promocji z obowiązku uiszczania, w O
kresie uczestniczenia w Promocji, opłaty za użytkowanie Karty, pod warunkiem comiesięcznego dokonywania
przez Uczestnika Promocji w O kresie uczestniczenia w Promocji transakcji bezgotówkow
ych Kartą na łączną kwotę min. 900 PLN, które zostaną zaksięgowana przed upływem danego miesiąca. W przeciwnym wypadku
za dany miesiąc zostanie pobranaoplata za użytkowanie Karty w wysokości 10 zł.

co miesiac musisz wydac i zaplacic kartą 900 zł, a jak nie to cie obciażą 10 zł za to,
nie mowiac juz o inych oplatach typu prowadzeie konta czy jakies inne (z pewnoscia są, tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz....) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6038082 Napisano: 29.06.2015 13:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

co o tym sądzicie ? jest tutaj jakaś "pulapka"? bo zawsze. jestem ostrrozna co do konkursow z bankami emotka ..
https://ekokontob...w.bosbank.pl/kbkwww/

przeczytaj dokladnie regulamin
https://ekokontob.../files/regulamin.pdf

konto musi byc 2 lata, ale nie wiem jakie z tym zwiazane sa oplaty - wiadomo, ze poczatku wszystko jest za darmo,ale pozniej...? - nie wczytywalam sie, gdzie pewnie jest jakas tabelka oplat

pamietaj - banki to zlodzieje, ze dosc ze nic od nich za darmo nie dostaniesz, to cie jeszcze w bialy dzien okradna z twojej kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6037969 Napisano: 29.06.2015 10:45:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

SaMaE napisał(a):

wysłałam chyba z 8 projektów do jacobsa i nic! -.- 

ja sobie odpuściłam ten konkurs widząc jakie cudeńka tam rysują....

jednak mam Mlekolaki, dopiero maila dostalam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6037958 Napisano: 29.06.2015 10:34:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
SaMaE napisał(a):

wysłałam chyba z 8 projektów do jacobsa i nic! -.- 

ja sobie odpuściłam ten konkurs widząc jakie cudeńka tam rysują.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6037957 Napisano: 29.06.2015 10:33:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lusienka napisał(a):

I znowu Mlekołaki mnie wyrolwały i bonu mi nie dały emotka

nie tylko ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0