Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6024704 Napisano: 29.05.2015 13:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niki napisał(a):

niki napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja też napisałam reklamację do Brico, na razie nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem ciekawa jak to teraz rozwiążą...

daj znać jak Ci odpiszą emotka

mi odpisali 
Witam serdecznie.
W ramach wyjaśnienia Pani wątpliwości, sklep jest zobowiązany przesłać wszystkie zgłoszenia
do Organizatora. zobaczymy czy faktycznie tak zrobią 

ciekawe czy je jeszcze maja, moze wyrzucili? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024703 Napisano: 29.05.2015 13:18:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

udało się na Pedigree, ale się cieszę emotka

z Brico poczekam, moze jest jeszcze szansa....

a kiedy Naleczowianka inbformuje z II etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024700 Napisano: 29.05.2015 13:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
udało się na Pedigree, ale się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024692 Napisano: 29.05.2015 13:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

Ja też napisałam reklamację do Brico, na razie nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem ciekawa jak to teraz rozwiążą...

a o co pisaliscie? moze i ja napisze, ze nie wydano mi kuponu i nic nie opieczetowano? i ze mam podejrzenia, ze konkurs jest nieuczciwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024673 Napisano: 29.05.2015 12:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kubatbg napisał(a):

A co z konkursem, który był w salonach Fiata 27-28 marzec-do wygrania FIAT 500X Czy był już rozwiązany?

coś wiadomo ??

chyba dzisiaj widzialam w topie WYNIKI Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024611 Napisano: 29.05.2015 11:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

jokan napisał(a):

ale jaja z tym BRICO, mam nadzieje, ze chytra baba bedzie miala nauczkęemotka

czy ktos wysylal zgloszenie do Pedigree? Jesli by mnie wylosowali, to kiedy dostane maila ? (he he, łudzę się) - wczoraj pusciłam jedno zgłoszenie na loterię

Wysyłają mejle o 13:00. U mnie każdy był następnego dnia. emotka

dzieki
mam nadzieje, ze sie uda, bo nam sie wlasnie smycz rozciagana zepsulaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024598 Napisano: 29.05.2015 11:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

No i chyba po Malmie już...

Taki słoneczny dzień, a Ty to czarno widzisz emotka

a co to za konk? wszysycy tu piszą o Malmie i activii, a ja nie wiem o co chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024593 Napisano: 29.05.2015 11:25:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ale jaja z tym BRICO, mam nadzieje, ze chytra baba bedzie miala nauczkęemotka

czy ktos wysylal zgloszenie do Pedigree? Jesli by mnie wylosowali, to kiedy dostane maila ? (he he, łudzę się) - wczoraj pusciłam jedno zgłoszenie na loterię Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024158 Napisano: 28.05.2015 15:10:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

dysia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

a brico nadal milczy?

w bricomarche w ktorym brałam udział wisi lista zwycięzców już w sklepie:) może w waszych jest tak samo i warto przejść się albo przedzwonić

dziś dzwoniłam do mojego brico. Pani powiedziała, ze konkurs nie jest jeszcze rozstrzygnięty, że wszystkie zgłoszenia odesłano do Poznania i że będą dzwonić do laureatów.Dziwne, że co sklep, to inaczej.

a po co isc, skoro mieli sie kontaktowac? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023940 Napisano: 28.05.2015 11:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

pozbawilas(es)  mnie wszelkich nadziei emotka - ale raczej nie -mnie sie rozniez by nie chcialo

pewnie losuja jakis wycinek odpowiedzi i z nich wybieraja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023937 Napisano: 28.05.2015 11:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taszek napisał(a):

taszek napisał(a):

stamp napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

Na pewno chodziło jej o coś mocniejszego, ale ubrała ładnie w herbatę, żeby nikt się nie czepiał emotka

Albo moze pije ta herbate w jakis wyjatkowy sposob, choc o tym nie napisałaemotka w kazdym razie brawa dla juryemotka

a moze to Jury opilo sie herbatki...takiej mocniejszej...przed posiedzeniem ? emotka i stad taki dziwny wybor..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023915 Napisano: 28.05.2015 10:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W nivea mozna 3 zgłoszenia wyslac na wszystkie etapy i nie trzeba miec paragonu z określonego etapu. Mozna zagrac paragonem z 1 dni w ostatnim dniu ,a wybierają ze wszystkich zgłoszeń

Dokładnie, aż przeczytałam teraz kolejny raz regulamin i na pewno nie trzeba mieć paragonu z danego etapu, a zgłoszenia można nawet 2 w jednym dniu wysłać, bo tak zrobiłam i przyjęło emotka

to ja inaczej zrozumialam, sorki za zamieszanie, ja gralam w I i III etapie, zastanawiam sie czy grac w IV, bo jest jeszcze czas.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023908 Napisano: 28.05.2015 10:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

moze w danym dniu lepszych odpowiedzi nie bylo???Odpowiedzi wybierają codziennie

to ile dziennie tych odpowiedzi wybieraja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023904 Napisano: 28.05.2015 10:22:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi...

Dlatego ja wysłałam, ale hasełko bez fajerwerków, bo to raczej losowanko jestemotka

A wszystkie zgłoszenia biorą udział czy tylko te co daliśmy w konkretnym etapie?

Teoretycznie wszystkie ale kto ich tam wie...xD

skoro konkurs jest podzielony na etapy to raczej nie wszystkie

nie, bo trzeba miec paragon z data z okreslonego etapu
w kazdym etapie mozna zagrac 1 raz z jedngo konta Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023902 Napisano: 28.05.2015 10:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Czyli nivea olewa sprawe, po co sie starac skoro wygra osoba z największą  iloscia zgłoszeń z kont klonow:-/
Napisac byle co  i wygrac zaszczytny rower  to jest żenujące... Stracilam wiare na jaka kolwiek wygrana!! :'(

A mi sie wlasnie wydawalo, ze rzetelnie czytaja i wybieraja, mialam takie wrazenie przy pierwszym etapie, bo czytalam odpowiedzi. W II etapie tez nawet spoko, no ale ta jedna odpowiedz mnie po prostu powalila, nie wiem czy inne podobne "kwiatki" sa, ale tu wyraznie cos nie teges..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023862 Napisano: 28.05.2015 09:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja przegladnelam wypowiedzi z II etapu Nivea Stress i ta np. jest po prostu powalajaca, na miano zwyciezcy rowera emotka

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023859 Napisano: 28.05.2015 09:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Dlaczego w konkursie Loreal jest np. 70 nazwisk zamiast 200 na dzień? Czy coś przeoczyłam...

beda uzupelniac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023836 Napisano: 28.05.2015 08:17:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A mi sie wydaje, ze w Podlaskim naprawde trzeba miec szczescie, tym bardziej ze ich podpowiedzi nie sa rewelacyjne. Ja sie na ten konkurs na spiesze i nie bede grac, no ale musieli cos zrobic, bo lato idzie, a kto latem je pasztetyemotka (jesli w ogole). Zyczę powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023726 Napisano: 27.05.2015 21:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

To jak z tym Brico w końcu? emotka

dzisiaj była niezla dyskusja na ten temat... generalnie wynika z tego, ze maja dzwonic do 10 czerwca/ lub 10 czerwca, aczkolwiek to zalezy od sklepu, bo sie okazuje, ze w niektorych juz niektorzy sa poinformowalni i odebrali nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023706 Napisano: 27.05.2015 20:09:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

oj to ja przy moich paru multimuti mam małe szanse

Popatrz na to tak: w lotto pewnie gra połowa Polaków, z czego połowa weźmie udział w loterii (jest nagłaśniana to tak może być). Nagród 300 a zagra 9 mln ludzi emotka Ja już chyba nie liczę, mój kalkulator tylko coś przebąkuję: ja jeszcze liczę Tomasz

dlatego ja sobie dałam z tym spokój, wydaje się, że nagród duzo bo 300, ale zdajmy sobie sprawę ile osób grało.... Wyświetl w wątku >>
0 0