Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6768685 Napisano: 08.03.2021 18:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

domika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jacobs cappuccino mała saszetka może być na konkurs czy tylko normalne kawy?  

Regulamin nie precyzuje

No właśnie go czytałam i jest dowolna kawa Jacobs,a cappuccino to też  kawa Jacobs i zgłupiałam w końcu 

dla mnie kawa to nie to samo co cappuccino, ale w regulaminie jest napisane, że
"produktami promocyjnymi są produkty marki Jacobs" więc dla mnie jest to dowolny produkt tej marki, niekoniecznie kawa

(w zasadach na stronie jest wprawdzie napisane "Kup dowolne opakowanie kawy", jednak regulamin nie precyzuje, że chodzi dokładnie o kawę, a jedynie dowolny produkt marki Jacobs) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768564 Napisano: 08.03.2021 10:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Gdzieś coś się szykuje ? Jakaś akcja z blenderami z Amica czy coś ? 

oj chyba te czasy nie wrócą....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768563 Napisano: 08.03.2021 10:23:20 w SZUKAM....
nitka310 napisał(a):

muzasa88 napisał(a):

Info gdzie znajdę i ile kosztuję słoik Nutelli 350 g ten z promocyjnym kodem?

Kupiłam w C4 słoik z kodem za 10,99 emotka

w intermarche ta sama cena Wyświetl w wątku >>
1 muzasa88 0

jokan

#6768547 Napisano: 08.03.2021 09:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

A ja mam pytanie- co za wygrane w jakiejś apce DC? Co to za konkurs?

Delikatesy Centrum Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768497 Napisano: 07.03.2021 22:32:12 w Smolar
kristof23 napisał(a):

Czy na loterię woseby ktoś też kupował wosebę 80g której nie ma w formularzu do wyboru a powinna byc?

a ona nie kosztuje poniżej 15 zł? Wtedy trzeba by bylo dwie wziąć, ale formularz chyba tego nie zakłada.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768332 Napisano: 06.03.2021 13:36:16 w Paragony na trwające konkursy
nelunia napisał(a):

jokan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Zamienię paragon Loreal (mam) na...czekam na propozycję 

w Lorealu nie trzeba zakupywać żadnego produktu....a na jaki to konkurs, ten o kobiecości?

Faktycznie, przeczytałem od deski do deski regulamin i nie potrzeba paragonu. Kolejny konkurs z błędnym informacjami podanymi przez  konkursowicza w poście konkursu  emotka

tam były sprzeczne informacje, ja sama w gazetce (chyba ITM) widziałam reklamę tego konkursu, gdzie wyraźnie było napisane KUP...a potem te kolejne kroki. Nawet umieściłam pod konkursem komentarz, że to raczej promocyjny, ale potem poprosiłam Pionasa o usunięcie, bo wydawało mi się, że mogę wprowadzać w błąd, a wtedy jeszcze nie było regulaminu. I rzeczywiście. Dobrze, że Pionas usunął....

Wymienię paragon Raffaello na inny.... Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

jokan

#6768322 Napisano: 06.03.2021 12:42:14 w Paragony na trwające konkursy
nelunia napisał(a):

Zamienię paragon Loreal (mam) na...czekam na propozycję 

w Lorealu nie trzeba zakupywać żadnego produktu....a na jaki to konkurs, ten o kobiecości? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768267 Napisano: 05.03.2021 22:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś może napisać (może być na priv), kiedy dokłanie informuje Raffaello (dzwoni o tej samej porze co tydzień)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768265 Napisano: 05.03.2021 22:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy w Lisnerze - śledzik na raz też jest produktem konkursowym?

a dlaczego nie? ma byc dowolny produkt, ja taki kupowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6768230 Napisano: 05.03.2021 18:44:34 w Paragony na trwające konkursy
paragon Raffaello wymienię na inny Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6767981 Napisano: 04.03.2021 19:12:42 w SZUKAM....
glena napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Gdzie można kupić jakieś śledzie, makrele w puszce marki Lisner /w sosie pomidorowym lub oleju/ ? W kaufie, lidlu, dino, biedronce, polo brak...  emotka

w Carrefourze (hipermarket) są np. https://www.carre...dziowe-w-oleju-170-g
https://www.carre...akreli-w-oleju-170-g

promo w biedronce Śledzik na raz z cebulką za 1,79 zł (ale przy zakupie 3 sztuk)

Pastella Lisner w Biedronce za 2,49 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6767824 Napisano: 04.03.2021 10:54:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ktoś wie co z tym konkursem loreal na fb?

nie ma, przespali, ale może do końca marca się jeszcze obudzą.... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6767810 Napisano: 04.03.2021 10:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkrystek11984 napisał(a):

Mam problem...zweryfikowali mi negatywnie paragony ponieważ podając numer paragonu nie podałem zer znajdujacych się przed numerem....zamiast 000002345 podałem 2345
Faktycznie mają podstawę nie uznać ?

faktycznie
a jaka była przeszkoda, żeby tych zer nie podawać?
Przecież co całkiem różne numery..... Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

jokan

#6767791 Napisano: 04.03.2021 09:13:50 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

handel paragonami na konkurs który dopiero ruszył z kopyta...

a dlaczegóż to? emotka Handel to handel. Tu obowiązują twarde zasady emotka emotka

A mnie wkurza, że tyle rzeczy chciałabym robić...ale czasu tyle nie mam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6767598 Napisano: 03.03.2021 08:52:09 w Wkurza mnie...
FBewa36 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie sklep intermarche.. no nie ma konkursowego miesiąca bez wtopy! ceny mają zawsze z kapelusza i nigdy nie zgadzają się z tym co na czytniku z tym co na kasie.. dzisiaj kupiłam kawę woseba w promocji.. cena 18, a przy kasie 10,49.. 
płyn perwoll jeden po 13,99 a drugi po 18 z haczykiem, calgon cena na półce 10zł a przy kasie prawie 20. Normalnie trafić tam w aktualne ceny to trzeba mieć farta. Zawsze wpadam szybko na zakupy i zawsze mam jakieś paragonowe kuchy z nimi  emotka

Następnym razem powiedz ze na półce była cena 18 zł, a nie 13 i ma być w tej cenie emotka skąd ja to znam, ile razy tak się załatwiłam

to kasjerka się na nią spojrzy jak na jakąś kosmitkę emotka
a w temacie, to mnie wkurza, że mi się nic nie chce...nie wspominając o braniu udziału w konkursach...taka jakaś ogólna niechęć Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6767587 Napisano: 03.03.2021 08:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Sielski...  emotka
5 dni zostalo
7 dni na glosowanie... wiec po ptakach jak komus by sie przypomnialo
112 zgloszen na caly kraj... ajjj  emotka
ponad 60000 zl na nagrody...

przepis na marketingowa porażke i ból głowy  emotka

Przepis "daj samochod to sie trzoda hurtem rzuci" jakoś wtope zrobil, zwlaszcza przy marnym zakupie za 5zl  emotka

no to "se" rozhulali sprzedaż emotka , mają nauczkę na przyszłość...to znaczy jeśli mają rozum tam gdzie trzeba to wyciągną prawidłowe wnioski emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6767350 Napisano: 01.03.2021 23:15:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

Frama napisał(a):

jokan napisał(a):

Co do tego konkursu poniżej, to jest to konkurs promocyjny (dodałam w bazie odpowiedni komentarz).
https://www.e-kon...ekno-kobiecosci.html

W nowej gazetce Intermarche znalazłam plakat do tego konkursu. Jest to ewidentnie konkurs promocyjny, bo jest napisane:

Kup produkt i wygraj nagrodę

Na FB niestety nie ma jeszcze szczegółów konkursu, a powinien się dzisiaj ukazać, bo się miał zacząć dzisiaj.

W regulaminie ani słowa o zakupie... 

to znowu to samo co w ostatnim konkursie....a gdzie masz regulamin? daj linka

https://tesco.pl/...ja%20KWRG_marzec.pdf

to chyba gazetka Intermarche przekłamała rzeczywistość...już sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6767337 Napisano: 01.03.2021 22:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

jokan napisał(a):

Co do tego konkursu poniżej, to jest to konkurs promocyjny (dodałam w bazie odpowiedni komentarz).

W nowej gazetce Intermarche znalazłam plakat do tego konkursu. Jest to ewidentnie konkurs promocyjny, bo jest napisane:

Na FB niestety nie ma jeszcze szczegółów konkursu, a powinien się dzisiaj ukazać, bo się miał zacząć dzisiaj.

W regulaminie ani słowa o zakupie... 

to znowu to samo co w ostatnim konkursie....a gdzie masz regulamin? daj linka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6767319 Napisano: 01.03.2021 21:06:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Na FB niestety nie ma jeszcze szczegółów konkursu, a powinien się dzisiaj ukazać, bo się miał zacząć dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0