Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6764352 Napisano: 11.02.2021 12:12:05 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

witegz napisał(a):

slomkab napisał(a):

Łomża informowała?moze być priv

Podbijam. Ktoś, cos? 

I ja też zapytam emotka

to oni mailem informowali? wydawało mi się, że mieli dzwonić... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6764343 Napisano: 11.02.2021 11:42:59 w Paragony na trwające konkursy
0 0

jokan

#6764300 Napisano: 11.02.2021 09:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

czy jest obecnie jakiś konkurs na szampon i farbę do włosów?

Syoss
https://www.e-kon...im.html#.YCTu-XndiHs Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

jokan

#6764161 Napisano: 10.02.2021 16:03:25 w Czy informują/ informowali?
mama-l-k-m napisał(a):

katrin1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

katrin1 napisał(a):

A czy pingiu były już maile, czy tylko wyniki na stronie?

Niby były e-maile. Ja widzę swoje dane,ale może to nie ja. Emaila nie mam

Tez niby widzę swoje dlatego pytam, w informują jest napisane, że mailem informują, więc może to zbieżność nazwisk emotka

Tydzień temu szły na raty. Dzisiaj mam z 14:40

a te wygrane macie za zdjęcie czy tekst, jeśli mogę wiedzieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6764110 Napisano: 10.02.2021 13:29:56 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Dlaczego nie chce mi wysłać na piniatę?
Już zmniejszyłam paragon do minimum i nadal nie chce.
Hasło też nie jest długie?
Już mnie to wkurza, chciałam chociaż na koniec coś wygrać emotka

moze zmniejszyc zdjecie trzeba? Albo z innej przegladarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6764066 Napisano: 10.02.2021 10:54:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
warcik napisał(a):

Czy ktoś dostał dzisiaj smsa z DPD o przesyłce- co to może być?

jesli nadawcą jest Smolar, to E z Biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763978 Napisano: 09.02.2021 20:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

jokan napisał(a):

Przechodzi wam formularz Knorr? Mam 291 znaków i wyskakuje, że mam poprawić, bo za dużo znaków emotka

Znaki liczyłaś w Wordzie? Jeśli tak to on nie liczy "enterów"

Dzięki, ułożyłam w formularzu tekst ciągiem i poszło. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

jokan

#6763974 Napisano: 09.02.2021 20:06:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przechodzi wam formularz Knorr? Mam 291 znaków i wyskakuje, że mam poprawić, bo za dużo znakówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763851 Napisano: 09.02.2021 13:56:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
alita napisał(a):

jokan napisał(a):

niunia568 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na pozytywną weryfikację lub wysyłkę nagrody z konkursu "Urodzinowe wygranE " od Smolara? Czekam od 20 stycznia i cisza...

raczej kazdy czeka

Dostałam wczoraj maila o pozytywnej weryfikacji z informacją, ze nagrody zostaną wysłane do 12.02

ja już dzisiaj maila, ze wysłali DPD, dostawa jutro Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

jokan

#6763787 Napisano: 09.02.2021 11:25:41 w Paragony na trwające konkursy
kupie taniej Knorr (2 różne sosy sałatkowe) lub wymienię na to, co mogę zorganizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763749 Napisano: 09.02.2021 09:04:10 w co chcielibyście wygrać?
0 0

jokan

#6763651 Napisano: 08.02.2021 15:11:24 w Biedronka
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka?

cisza. w regulaminie widzę termin 12.02 

no właśnie, dlatego pytam emotka - no może coś ruszy na dniach:)

właśnie dostałam pozytywną weryfikację

też mam, dzięki Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

jokan

#6763616 Napisano: 08.02.2021 13:15:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niunia568 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na pozytywną weryfikację lub wysyłkę nagrody z konkursu "Urodzinowe wygranE " od Smolara? Czekam od 20 stycznia i cisza...

raczej kazdy czeka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763611 Napisano: 08.02.2021 12:56:37 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Ludzie obecnie zabijają się o wszystko, o każdą cenzurarelę która jest do wygrania. Czy to miś czy piniata czy 20 zł czy kubek no kurcze, o wszystko grają. Ktoś pisał na forum że już ma całą półkę płatków a scrabble jak nie ma tak nie ma. To ja już wolałabym te scrabble kupić niż takie zapasy robić. Konkursy przez ostatnie lata bardzo zeszły na psy i to pod względem organizacji i nagród. Komu potrzebne są skarpetki z lionem albo actimelem albo z napisem "lubię zimę?" w ilościach hurtowych? Jasne, jakbym wygrała jedne to bym je po prostu używała ale ludzie grają aby sprzedawać a i tak ciężko takie rzeczy sprzedać gdy wysyłki drogie a sam produkt jakością nie grzeszy. Słuchawki, głośniki, power banki, nawet laptopy - wiele z tych rzeczy nie jest z nowości rynkowych tylko takie leżaki magazynowe, których nikt nie kupił. Heinekeen który przytaczasz - uważam że tam było losowanie albo słowa klucz bo ja na początku każdego dnia wysyłałam po kilka zgłoszeń, wg mnie wcale nie takich badziewnych i jakoś piwo do mnie nie trafiło. Ale nie żałuje, akurat fanem piwa nie jestem a grałam bo... wszyscy grali emotka Obecnie jak patrzę po tym co ludzie piszą pod zgłoszeniami np na FB to śmiać mi się chce bo są to wciąż TE SAME TEKSTY i PRACE którymi już wygrali, rok-dwa lata temu. TE SAME! Nie ma w nich nic zmienionego, ani pół słowa. Do loterii trzeba mieć szczęście a do kreatywnych - umiejętność pisania oryginalnych głupot i kłamstwa tak więc przydaje się kreatywna wyobraźnia. No i tyle, szkoda że konkursy idą w kierunku upadku.  

To prawda, mi się ciągle też te same prace przewijają u "konkursowej" znajomej....z przewagą na jeden kolor emotka - teksty długie niczym epopeje pisane częstochowskim rymem, i ciągle te same zdjęcia/ kolaże zdjęć....

A jeszcze mnie śmieszy (w sumie to przygnębiające i żałosne), jak kobieta pisze (ale to już inna i to nie małolata, tylko dojrzała babka) - już po ogłoszeniu wyników konkursu na FB - dziwne komentarze typu "znowu nic", "znowu ci sami wygrali", i tym podobne. Ludzie....dokąd to dąży? Widać, że są osoby, które myślą, że zawsze będą wygrywać.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6763593 Napisano: 08.02.2021 11:56:23 w Wkurza mnie...
Słowem, dysponując fałszywym dowodem osobistym, oszust może po prostu sprzedać cudze mieszkanie, i to prawowity właściciel będzie musiał tę sprawę odkręcić, zauważa Sekurak. Tymczasem w Polsce jeszcze do niedawna produkcja takich dokumentów, zwanych eufemistycznie kolekcjonerskimi, była całkowicie legalna.

Numer PESEL, nazwisko, a nawet zdjęcie paszportowe to informacje wymagające najwyższej prywatności. Sprawdzajcie też regularnie, czy przypadkiem nie padliście ofiarą jakiegoś wycieku, w czym pomocna może być m.in. baza danych Have I Been Pwned. Pamiętajcie, lepiej zapobiegać niż leczyć.

To tak a propos tego, że niektórzy żądają PESEL za byle jaka nagrodę. OK, a jaką mamy gwarancję co do tego, jak przechowywane są nasze dane? Może za kilka lat wylądują gdzieś na śmietniku? Dlatego warte zastanowienia.

https://www.dobre...nie,News,113219.html Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6763583 Napisano: 08.02.2021 11:08:44 w Biedronka
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka?

cisza. w regulaminie widzę termin 12.02 

no właśnie, dlatego pytamemotka - no może coś ruszy na dniach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763580 Napisano: 08.02.2021 11:03:08 w Biedronka
Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763553 Napisano: 08.02.2021 09:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

jokan napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować....

A to nie te: "Star Chrupki Oczaki 125g" ?  To są właśnie orzechowe kulki.

yyyy nie wiem emotka ...chyba masz rację emotka , ale paragon i tak juz wyrzuciłam...brawo ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763552 Napisano: 08.02.2021 08:53:25 w Paragony na trwające konkursy
kupię taniej Knorr (dwa różne sosy sałatkowe!) lub zamienię na to, co mogę zorganizowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763550 Napisano: 08.02.2021 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować.... Wyświetl w wątku >>
0 0