Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6729678 Napisano: 17.09.2020 08:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ashanti napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziękujemy za przesłane dokumenty. Informujemy, iż Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane pozytywnie.Nie możemy jednak wykonać przelewu na Twoje konto, ponieważ podany został błędny numer rachunku bankowego.W celu realizacji przelewu prosimy o przesłanie zdjęcia lub skanu oświadczenia laureata z poprawnym numerem konta bankowego w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania tej wiadomości. Nieuzupełnienie dokumentacji będzie skutkowało weryfikacją negatywną.W razie dalszych pytań prosimy o kontakt.  Też dostaliście takie emaile z winiar? Sprawdzalam numer rachunku  i podałam poprawny

U mnie ta sama sytuacja, identyczny mail o 8:03, też podałam poprawny, czytelny numer rachunku...

Drogi Uczestniku,
Prosimy o zignorowanie poprzedniej wiadomości. Przesłane przez Ciebie oświadczenie jest poprawne.
Dziękujemy za przesłane dokumenty. Informujemy, iż Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane pozytywnie.
Zgodnie z Regulaminem nagroda zostanie wydana przelewem bankowym do dnia 25 stycznia 2021 r.

do kiedy? emotka ile to będzie warte za te 5 miesięcy jak ceny caly czas do góry...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729632 Napisano: 16.09.2020 21:35:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Czuję się jak loteryjny przegryw. dostałam 3 paragony na tic taca. Jak już dostałam to wbilam (nie żeby mi jakoś specjalnie na tych bluzach zależało). nic nie wygrałam.

ja zagrałam aż na 1, no ale znaleziony, więc pretensji nie mam;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729458 Napisano: 16.09.2020 11:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

czy dostajecie potwierdzenia zgłoszenia w loterii Tiger?

tak Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

jokan

#6729370 Napisano: 15.09.2020 23:08:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka

hmmm. radrel ? czy to literowka tu czy faktycznie tak napisalas? Moim zdaniem za malo tekstu o tym dlaczego akurat ten wariant wybierasz? Druga i trzecia linijka to pożeracze tekstu (pierwsza troche tez) , w zasadzie nic nie wnoszą....no ale takie jest moje skromne zdanie...powodzenia! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6729351 Napisano: 15.09.2020 22:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

[quote=

Data; marzec 2021

tuw3105]

nelunia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

nowa loteria Kinder bueno. opakowania są jakos oznaczone? kupiłam dzisiaj jedno opakowanie, kod alfanumeryczny w środku jest, wbijam na stronę, a tam info, że kod nieprawidłowy. na opakowaniu nie ma informacji o loterii.

W prawym, górnym rogu jest napis Kinder bueno świat przyjemności. Kupiłam w Stokrotce za 2,50 zl

tez mam z kodem ktory nie dziala- to po co one sa w srodku opakowania?

a one nie były kiedyś wymieniane na bilety do kina? Teraz są w nowych opakowaniach z info o konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728933 Napisano: 14.09.2020 18:32:10 w Czy informują/ informowali?
barcza napisał(a):

czy informowali z rezerwy Zozole i czy Balcerzak kody już można wyrzucić emotka

zozole chyba jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728667 Napisano: 13.09.2020 15:42:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

Gdzie i po ile jest dostępny najtańszy mały proszek E?

Kauf ma po 5 zeta
Ten sam w osiedlowym 4-4,5zl - zalezy od sklepiku

a kiosku ruchu mały poniżej 4,50 zł (ale płyn w butelce, nie proszek) Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

jokan

#6728604 Napisano: 12.09.2020 20:04:01 w Paragony na trwające konkursy
szukam C4 kucharek, zamienię na inny paragon o podobnej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728357 Napisano: 11.09.2020 08:39:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W aplikacji inposta mam, że wydane do doręczenia dzisiaj : nagroda od columbita z tego konkursu https://www.e-kon...no.html#.X1sbNIvgqHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728353 Napisano: 11.09.2020 08:07:56 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Pytałam już dwukrotnie, ale nikt nie odpowiedział: czy w loterii Wawel "Zręcznie Robiona" poprosił ktoś o wysłanie stówki przekazem pocztowym ? Wygrałam na przełomie czerwca/lipca dla dwóch koleżanek-mugolek, które nie posiadają konta bankowego i trochę mi głupio, a na maile nie odpisują... Nadmieniam, że wcześniej pytałam organizatora i taką opcję zaakceptował... 
PS. Żeby było śmieszniej: dla siebie w tej loterii nie wygrałam nic...   emotka

na stronie jest podany numer komorki, zadzwon i sie zapytaj....ja dzwonilam w jednej sprawie, mieli odpowiedziec mi mailem, ale ostatecznie nie odpowiedzieli:(, no ale jakos sobie poradzilam z moim problemem, takze nie ma gwarancji, ze odpowiedza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728337 Napisano: 10.09.2020 22:52:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

baxter napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

Ktoś też jeszcze czeka na przelew z Loterii Zręcznie Robionej? Wygrana 2 lipca

Myślę, że jeszcze duzo ludzi czeka, według regulaminu to chyba maja czas do października, ja czekam w końcówki czerwca

13 lipca...nie ma przelewu też emotka

tez czekam, ale z końca lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728327 Napisano: 10.09.2020 21:50:05 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Wyjaśni mi ktoś skąd i co to są te kody Ikea 

ja dostałam na telefon kod ikea do pobrania dla Klubowiczow Ikea na 40 zł do wykorzystania do konca wrzesnia

A wiesz może czy kod przypisany jest do karty? 

z tego co wiem, to nie, bo zamieniam go z kims na paragon i ta osoba pisala, ze bedzie mogla spokojnie zaplacic Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

jokan

#6728323 Napisano: 10.09.2020 21:20:27 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Wyjaśni mi ktoś skąd i co to są te kody Ikea 

ja dostałam na telefon kod ikea do pobrania dla Klubowiczow Ikea na 40 zł do wykorzystania do konca wrzesnia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728185 Napisano: 10.09.2020 12:29:52 w Czy informują/ informowali?
zwyciezczyni napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy Nasze Polskie Kabanosy z Lidla dawały jakiś znak  emotka

A są w wynikach na stronie Smolara? emotka

chyba do jutra maja czas, nie?

emotka  wszystko jest tu przecież... https://www.e-kon...trona/116#p6727639 

no czyli dobrze mówię, kabanosy rzucą jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728180 Napisano: 10.09.2020 12:16:33 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Co z tymi wynikami  emotka  czekam i czekam...no rzućcie dziś coś  emotka

kabanosami mogą rzucić emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6728179 Napisano: 10.09.2020 12:15:49 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy Nasze Polskie Kabanosy z Lidla dawały jakiś znak  emotka

A są w wynikach na stronie Smolara? emotka

chyba do jutra maja czas, nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6727629 Napisano: 08.09.2020 10:19:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam na coś...najlepiej na coś fajnego emotka - a tu pusto jakoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6727555 Napisano: 07.09.2020 22:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ktoś bierze udział w tym konkursie, to niech do dzisiaj śle zgłoszenia, bo ktoś źle dodał konkurs - zgłoszenia tylko do dzisiaj

https://www.e-kon...he.html#.X1aWXYvgr4Y Wyświetl w wątku >>

jokan

#6727545 Napisano: 07.09.2020 21:36:53 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Czy znajdzie się tu dobra dusza, która sprzedaje na Vinted i pokieruje mnie co mam robić? Sprzedałam pierwszą rzecz w życiu i trochę zgłupiałam co dalej. Może być na pw.

priv:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6727480 Napisano: 07.09.2020 17:04:40 w Czy informują/ informowali?
dostaliscie juz pozytywna weryfikacje z Okocimskich Wariantow Lewiatan z i etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0