Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6713803 Napisano: 03.07.2020 11:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arivederczi napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy w sprawie koszulek niebieskich zamiast białych z C4 komuś odpisali?

Mi nie odpisali

MI też nie. Mają niby oddzwonić. Zobaczymy

Też pisałam 2 razy co mam zrobić z tą koszulka niebieska która jest inna niż o którą grałam ale zero odzewu

myślę, że maili mają sporo. Dajmy chwilę czasu. Niech się pozbierają  emotka

Możecie podać maila?   emotka  też muszę napisać. 

a nie dostaliście sms-a ? Jeśli otrzymali państwo koszulkę bez podpisu, nastąpi wymiana na koszulkę z podpisem za pośrednictwem kuriera DPD

a co z koszulkami z Biedronki bez podpisu? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

jokan

#6713737 Napisano: 02.07.2020 23:52:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest obecnie jakas loteria Kozel? Mama kupila w Lidlu 4 te piwa i mi dala zawleczki z kodami.

W “szukam” masz odp emotka
nie da sie skopiowac link emotka

A co wpisać, żeby wyszukalo ten konkurs? Nie mogę bo znaleźć...

pewnie nikt go nie wrzucił, jest tylko w zapowiedziach Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713707 Napisano: 02.07.2020 20:45:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś miał problemy z odbiorem przekąsek, smoothie na podstawie kodów z FB (konkurs Żabki) ? Mi dzisiaj powiedziała, że kody nie wchodzą....a niby klikała BON....coś da się z tym zrobić?

byłam uparta, zrobiłam kolejkę na pół sklepu, ugotowałam się pod maską, ale Pani za 20 razem udało się wbić kody i otrzymałam trzy przekąski emotka
gdyby wzrok zabijał już by mnie tu nie było ( mówię o ludziach w kolejce) 

u mnie tez zaczynała się kolejka więc spasowałam....pójdę jak inna baba będzie, może bardziej ogarnięta.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713666 Napisano: 02.07.2020 17:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś miał problemy z odbiorem przekąsek, smoothie na podstawie kodów z FB (konkurs Żabki) ? Mi dzisiaj powiedziała, że kody nie wchodzą....a niby klikała BON....coś da się z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713589 Napisano: 02.07.2020 13:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy dowiadywał się ktoś u źródła co znaczą enigmatyczne "produkty Bref" w konkursie Albedo w Lewiatanie?

ja rozumiem tak, ze kupic dowolny z produktow Bref dostepny w sklepie....w regulaminie umknelo im slowo "produkty" bo jest napisane tak "kupić dowolne marki Bref" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6713354 Napisano: 01.07.2020 13:32:30 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

Mam takiego niebieskiego Lazy Baga. Chciałam rozłożyć ale nie do końca umiem ogarnąć. To trzeba nadmuchac ? Nigdzie nie widzę końcówki  emotka

musisz wiatr złapać;-) - wejdź na YT i zobacz filmiki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713287 Napisano: 01.07.2020 10:38:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kitu napisał(a):

Cześć, czy w konkursie Winiary od serca dla bliskich te paczki z kakao na Instagramie, to wysłaliście oświadczenie z regulaminu?

Tak. Wydrukowałam je, podpisałam i zeskanowałam. Wysłałam im w wiadomości na IG i odpisali, więc chyba wszystko jest ok, ale nagroda jeszcze nie dotarła (to był chyba przedostatni etap).

moze sie zamotali z tym....ktos pisal na FB ostatnio ze z 3 tygodnia nie dostal...to moze im przypomnij? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713265 Napisano: 01.07.2020 09:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs?

https://colgatemax.pl/

a spróbuj z innej przeglądarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713249 Napisano: 01.07.2020 09:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713247 Napisano: 01.07.2020 09:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Wiem, że nie ilość, a jakość ale tak z ciekawości ile wysłaliście zgłoszeń na konkurs odwołane mistrzostwa Delikatesy Centrum? emotka

2, byłyby 3 ale coś było nie tak z rejestracją karty i nie przeszło trzecie zgłoszenie. I tak nie wierzę, że przeczytają je wszystkie emotka

Zobaczymy, w sumie to nie znam tej agencji więc się nie wypowiem czy przeczytają czy nie emotka Ja osobiście 3 zgłoszenia, ale tylko dlatego, że nagrody zachęcające emotka zazwyczaj jest to jedno

ja tez trzy ale jakos nie licze na nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713102 Napisano: 30.06.2020 16:48:10 w Zdjęcia naszych wygranych
pmww napisał(a):

I pamiętajcie o oficjalnej "papierowej" reklamacji:

no wlasnie, to mailem nie ma sensu nic pisac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713096 Napisano: 30.06.2020 16:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troche mnie nie bylo, ktos juz ma moze jakas odpowiedz co z tymi koszulkami z Biedry? Ja jeszcze nic nie pisalam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713027 Napisano: 30.06.2020 13:53:44 w Zdjęcia naszych wygranych
moskala22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Do mnie dotarła właściwa.  emotka

A gdzie masz podpis? 

ale to chyba wlasciwa z C4, jedni dpostali jakies koszulki niebieskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713022 Napisano: 30.06.2020 13:43:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka bez autografuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713014 Napisano: 30.06.2020 13:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Śmiech na sali takie tłumaczenie z ich strony. Zrobili konkurs jednocześnie w różnych sieciach. Nagród naobiecywali. Nie dali wcześniej ŻADNEJ informacji że nie mają. Ludzie poplanowali gdzie i komu je podarują a tu taka akcja... 
Na co liczyli?! Że wyślą byle co i nikt się nie odezwie? 

konkurs zapewne planowali dużo wcześniej, mieli wystarczająco dużo czasu na te autografy...no ale wymówka z Covidem najlepiej wszystkim wychodzi..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712995 Napisano: 30.06.2020 13:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

oburzenia w tej sprawie, że wyślą właściwe koszulki każdemu, nawet temu, kto reklamacji nie napisał. Easy.

Nie wyślą, bo ich nie mają. Z powodu COVID nie udało im się załatwić autografów. Bardzo miła Pani (chyba od Zleceniodawcy, nie z Karlsbadu) dzwoniła, przepraszała  i proponowała jakąś inną, dodatkową rekompensatę (piłki, kosmetyki). Koszulek z autografem niestety nie da się załatwić:(

ale co ma do tego COVID? nie musieli jechac osobiscie, wszystko mogli wysłać pocztą, kurierem, etc., jakieś kiepskie te wymówki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712979 Napisano: 30.06.2020 12:30:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
xxdesiree napisał(a):

2 x smoothie z Żabki emotka

u mnie też tylko dla większej rodzinki emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, pmww 0

jokan

#6712955 Napisano: 30.06.2020 11:49:13 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Mam problem z pytaniem z Wielkopolskiego-potrawa z samych jajek albo jajek i śmietany    jajecznica nie pasuje 

Co to za konkurs?

ktos pisal CARBONARA

to Wielkopolski na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712954 Napisano: 30.06.2020 11:46:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

melissa napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melissa napisał(a):

Na jakiego maila wysyłacie reklamację? U mnie też bez podpisu, a obiecałam już dzieciom z rodziny z autografem:(

A na protokole odbioru nagrody jest z koszulka z podpisem Lewandowskiego?

Na protokole wpisano, że jest to  koszulka z podpisem Lewandowskiego o wartości 290zł, a zapakowano zwykłą koszulkę Nike, bez podpisu.

U mnie to samo - piszę do nich maila

a odebralas juz czy odmowilas odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712953 Napisano: 30.06.2020 11:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

darog napisał(a):

monia0303 napisał(a):

DPD przywiozło szarą koszulkę Lewandowskiego z Biedry ale bez podpisu. Będziecie reklamować?

TAK. U mnie obiecana na aukcje charytatywną.

A gdzie reklamujecie, ja czekam na swoją i pewnie też zareklamuję

odebrał już ktoś, możecie wrzucić zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0