Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6713265 Napisano: 01.07.2020 09:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs?

https://colgatemax.pl/

a spróbuj z innej przeglądarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713249 Napisano: 01.07.2020 09:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713247 Napisano: 01.07.2020 09:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Wiem, że nie ilość, a jakość ale tak z ciekawości ile wysłaliście zgłoszeń na konkurs odwołane mistrzostwa Delikatesy Centrum? emotka

2, byłyby 3 ale coś było nie tak z rejestracją karty i nie przeszło trzecie zgłoszenie. I tak nie wierzę, że przeczytają je wszystkie emotka

Zobaczymy, w sumie to nie znam tej agencji więc się nie wypowiem czy przeczytają czy nie emotka Ja osobiście 3 zgłoszenia, ale tylko dlatego, że nagrody zachęcające emotka zazwyczaj jest to jedno

ja tez trzy ale jakos nie licze na nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713102 Napisano: 30.06.2020 16:48:10 w Zdjęcia naszych wygranych
pmww napisał(a):

I pamiętajcie o oficjalnej "papierowej" reklamacji:

no wlasnie, to mailem nie ma sensu nic pisac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713096 Napisano: 30.06.2020 16:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troche mnie nie bylo, ktos juz ma moze jakas odpowiedz co z tymi koszulkami z Biedry? Ja jeszcze nic nie pisalam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713027 Napisano: 30.06.2020 13:53:44 w Zdjęcia naszych wygranych
moskala22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Do mnie dotarła właściwa.  emotka

A gdzie masz podpis? 

ale to chyba wlasciwa z C4, jedni dpostali jakies koszulki niebieskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713022 Napisano: 30.06.2020 13:43:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka bez autografuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713014 Napisano: 30.06.2020 13:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Śmiech na sali takie tłumaczenie z ich strony. Zrobili konkurs jednocześnie w różnych sieciach. Nagród naobiecywali. Nie dali wcześniej ŻADNEJ informacji że nie mają. Ludzie poplanowali gdzie i komu je podarują a tu taka akcja... 
Na co liczyli?! Że wyślą byle co i nikt się nie odezwie? 

konkurs zapewne planowali dużo wcześniej, mieli wystarczająco dużo czasu na te autografy...no ale wymówka z Covidem najlepiej wszystkim wychodzi..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712995 Napisano: 30.06.2020 13:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

oburzenia w tej sprawie, że wyślą właściwe koszulki każdemu, nawet temu, kto reklamacji nie napisał. Easy.

Nie wyślą, bo ich nie mają. Z powodu COVID nie udało im się załatwić autografów. Bardzo miła Pani (chyba od Zleceniodawcy, nie z Karlsbadu) dzwoniła, przepraszała  i proponowała jakąś inną, dodatkową rekompensatę (piłki, kosmetyki). Koszulek z autografem niestety nie da się załatwić:(

ale co ma do tego COVID? nie musieli jechac osobiscie, wszystko mogli wysłać pocztą, kurierem, etc., jakieś kiepskie te wymówki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712979 Napisano: 30.06.2020 12:30:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
xxdesiree napisał(a):

2 x smoothie z Żabki emotka

u mnie też tylko dla większej rodzinki emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, pmww 0

jokan

#6712955 Napisano: 30.06.2020 11:49:13 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Mam problem z pytaniem z Wielkopolskiego-potrawa z samych jajek albo jajek i śmietany    jajecznica nie pasuje 

Co to za konkurs?

ktos pisal CARBONARA

to Wielkopolski na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712954 Napisano: 30.06.2020 11:46:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

melissa napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melissa napisał(a):

Na jakiego maila wysyłacie reklamację? U mnie też bez podpisu, a obiecałam już dzieciom z rodziny z autografem:(

A na protokole odbioru nagrody jest z koszulka z podpisem Lewandowskiego?

Na protokole wpisano, że jest to  koszulka z podpisem Lewandowskiego o wartości 290zł, a zapakowano zwykłą koszulkę Nike, bez podpisu.

U mnie to samo - piszę do nich maila

a odebralas juz czy odmowilas odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712953 Napisano: 30.06.2020 11:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

darog napisał(a):

monia0303 napisał(a):

DPD przywiozło szarą koszulkę Lewandowskiego z Biedry ale bez podpisu. Będziecie reklamować?

TAK. U mnie obiecana na aukcje charytatywną.

A gdzie reklamujecie, ja czekam na swoją i pewnie też zareklamuję

odebrał już ktoś, możecie wrzucić zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712899 Napisano: 30.06.2020 10:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

jokan napisał(a):

a żabka dziś zaspała?

Dzisiaj Willy rusza na ostatnią przygodę o 12:00, bądźcie czujni. Cały regulamin dostępny na stronie: willyzielonka.zabka.pl

aaa dzieki, nie wiedziałam (teraz juz widzę co i jak) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712896 Napisano: 30.06.2020 10:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a żabka dziś zaspała? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712824 Napisano: 30.06.2020 07:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

activia ma dzisiaj jakiś error?

dzisiaj też:(, może jutro naprawią?

kilka nagród w ten sposób będzie do dyspozycji organizatora? Od piątku chyba jest ten błąd

no wlasnie sie nad tym zastanawialam czy tak nie bedzie, to moze napiszmy do nich? powinni o te kilka dni przedluzyc konkurs:)

Gdzie pisać co pisać? Ja napiszę 

w regulaminie jest taki adres help@navagency.com

I weekendowe rowery przeszly do Nav (jako niewydane) czy ktos dwa wczoraj wygral, zaraz po naprawie serwera?

tego sie nie dowiesz...wczoraj jeden ktos wygral bo sie chwalil Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712481 Napisano: 28.06.2020 12:27:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

kilka nagród w ten sposób będzie do dyspozycji organizatora? Od piątku chyba jest ten błąd

no wlasnie sie nad tym zastanawialam czy tak nie bedzie, to moze napiszmy do nich? powinni o te kilka dni przedluzyc konkurs:)

Gdzie pisać co pisać? Ja napiszę 

w regulaminie jest taki adres help@navagency.com Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712463 Napisano: 28.06.2020 10:08:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

no wlasnie sie nad tym zastanawialam czy tak nie bedzie, to moze napiszmy do nich? powinni o te kilka dni przedluzyc konkurs:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6712455 Napisano: 28.06.2020 08:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

dzisiaj też:(, może jutro naprawią? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6712318 Napisano: 26.06.2020 20:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

Pytanie o konkurs Delikatesy Mistrzostwa? Jak w sklepie są oznaczone te produkty? Myślałam, że jakieś znaczki specjalne będą, ale nic nie widziałam, tylko niektóre etykiety z cena na czerwowo Promocja, czy to o te produkty chodzi?

Po przegranej w Knorr, szkoda mi na ich promocje czasu emotka

A nie potrzebujesz zakupow na 49zl, tak dla pewnosci? Samo Elseve to już 12zl. Dorzuc Nestle, Zozole, Prymat, Bakalland i troche warzyw i 5 dych nabijesz  :)

no tak, tylko trzeba zerknac najpierw czy wszedzie tylko skan paragonu potrzebny, bo jak oryginał, to zonk..... Wyświetl w wątku >>