Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6706730 Napisano: 01.06.2020 13:34:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustka pustki na pustkowiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6706729 Napisano: 01.06.2020 13:32:49 w NA CO CZEKAMY?
bajm napisał(a):

delvitto napisał(a):

a kiedy będą wyniki z everydayme, tam gdzie było aż 300 łącznie nagród z kapsułkami?

Moim zdaniem wyniki powinny być wysyłane o 30 kwietnia, ale nie zauważyłam, żeby ktoś się chwalił wygraną. Czyżby nikt z forum nie trafił???

ja sie ich pytalam mailowo o wyniki konkursu zimowego (skoro teraz startuja juz z nowym konkursem...) ale na razie cisza....jakies konkursy widma tam maja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6706663 Napisano: 01.06.2020 10:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Czy w bref jest przewidziana rezerwa ?

tak Wyświetl w wątku >>

jokan

#6706108 Napisano: 29.05.2020 11:48:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

Dziś dopadła mnie nostalgia, pamiętam to niedowierzanie, kiedy na konto w 2017 roku wpłynęło 10 tyś.  emotka  główna nagroda Coca-coli. Takie to było miłe uczucie za którym straszliwie tęsknie  emotka  nigdy takich pieniędzy za jednym zamachem nie zarobię... dlatego tak bardzo mi się pragnie przeżyć podobną sytuacje  emotka emotka emotka

zawsze można powtórzyć - jednym kapselkiem Żywca emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

jokan

#6706098 Napisano: 29.05.2020 11:27:37 w Paragony na trwające konkursy
Oreo C4 zamienię na inny paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6706051 Napisano: 29.05.2020 09:15:16 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

czy ktoś dostał info z everyday me, konkurs zimowy?
Były maile lub telefony??

nic nie było, a ogłaszają się już z nowym konkursem....jak się ich pytałam mailowo wczoraj, ale na razie nic nie odpowiedzieli Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6706007 Napisano: 28.05.2020 21:52:39 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Myślicie, że Bref cały poinformowany?  
Mało osób się pochwaliło, więc oceniam szanse  emotka

jest cien nadziei, ze jeszcze na jutro sobie zostawili...jakby im sie nudzilo w robocie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6706006 Napisano: 28.05.2020 21:51:58 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

co można zrobić z nadmiarem sałaty masłowej? codziennie jemy ja do obiadu i do kanapek. sałata w tym roku obrodziła, a ja (nie)stety z tych, co mają problem z wyrzucaniem jedzenia. Króliki wolą sianko, kury trawę, sąsiedzi i rodzina mają własne ogródki. Chętnie coś takiego, co można wsadzić do słoika, ale żeby chciało się jeść, po otworzeniu. W planach mam jeszcze pesto i zupę z sałaty, ale więcej pomysłów brak.

Zupa z sałaty?  emotka  możesz rozwinąć  emotka  

zielone szejki z bananem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705981 Napisano: 28.05.2020 20:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy ma ktoś ostatnio problem z smsami premium? czy nju, czy play - nie mogę wysłać smsów. blokady premium nie mam. 

na na nju nie miałam, a z jakim numerem masz problem? może to chwilowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705952 Napisano: 28.05.2020 19:19:16 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

Allegro znowu.

Od 1 czerwca naliczają sobie również prowizję od kosztów przesyłki emotka To juz po prostu zakrawa na śmieszność.
Nie dość ze prowizje od sprzedaży maja z kosmosu to jeszcze od teraz z tego co sprzedasz musisz dołożyć do kosztów przesyłki. 
Czy to jest legalne ? Na jakiej podstawie oni to robią ? Przecież to są czysto zarobione pieniądze dla nich emotka

pozostaje olx emotka

"ludzie z olx" są dla mnie nie do przełknięcia, zawracają gitarę, marnują mój czas

na olx same janusze biznesu...ja sporo rzeczy sprzedaje teraz na Vinted (nie tylko ciuchy), paczkomaty są tam tansze niz zwykle (pewnie jakas umowe maja), no i nie trzeba placic prowizji Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705841 Napisano: 28.05.2020 13:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

avanti99 napisał(a):

jak mnie denerwuje to obdzwanianie laureatow, ja wiem, ze koronawirus i ludzie sie czuja samotni, nawet CI w agencjach i jak sobie podzwonia i uslysza druga osobe i pogadaja to im lepiej. Mnie to irytuje, normalnie pracuje wiec jak dzwonia to mi glupio bo nie chodzi o chwalenie sie wspolpracownikom, ale czuje, ze takie rozmowy z mojej strony sa nieprofesjonalne.

Dwa koronawirus, czesto jade autobusem lub jestem w sklepie i naprawde nie chce wyjmowac z torebki komorki i gadac, latwo przeniesc na nia zarazki, dodatkowo musze zdjac maske  i narazac innych, bo moze jestem np. nosicielka a nie wiem.

Moj apel, niedlugo w formularzach niektore agencje beda chcialy zdjecie zebow, a ciagle musza dzwonic  i gratulowac szamponu albo plynu wc. Nie mozna sobie zycia ulatwic i wyslac sms.

Też miałam dzisiaj poruszyć ten wątek, czy ktoś wie jaka idea stoi za obdzdzwanianien laureatów u Albedo. Nie proszą o dane, nie jest to warunkiem odbioru nagrody, bo na nieodebrane wysyłaja smsy, a marnuje cały dzień jednemu pracownikowi... Oni to chyba lubią  emotka

mogliby po prostu puścić smsy, ale oni tak zawsze robią z tego, co widziałam w regulaminach Wyświetl w wątku >>

jokan

#6705752 Napisano: 28.05.2020 11:27:38 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

superloser napisał(a):

domika napisał(a):

Allegro znowu.

Od 1 czerwca naliczają sobie również prowizję od kosztów przesyłki emotka To juz po prostu zakrawa na śmieszność.
Nie dość ze prowizje od sprzedaży maja z kosmosu to jeszcze od teraz z tego co sprzedasz musisz dołożyć do kosztów przesyłki. 
Czy to jest legalne ? Na jakiej podstawie oni to robią ? Przecież to są czysto zarobione pieniądze dla nich emotka

eBay od “zawsze” mial prowizje za wysylke, z bardzo prostego powodu 
sprytny sprzedajacy ustala:
-wysylka 50 (ZERO %prowizji a koszt przeslania to 5-10)
- cena produktu 5 (dowolna waluta), I prowizja tylko od tego  emotka

allegro usuwa takie rzeczy i ostrzeżenia wręcza. a co do prowizji od wysyłki to już parę miesięcy temu o tym pisali. teraz wszystko robią pod smarta...

jak własnie przczytałam maila od Allegro to się zastanawiałam czy dzisiaj nie 1 kwietnia....kiedyś faktycznie tak było, że janusze biznesu ustawiali produkt za 1 zł, a koszt wysyłki np. za 50 zł, ale póxniej allegro się pokapowało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705748 Napisano: 28.05.2020 11:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

termitek99 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

ilona162 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Jak macie podpisane na paragonie zapalniczki bic że stokrotki? 

bardzo dokładnie, z konkretnym numerem serii zapalniczki (j26)

u mnie jest tylko A ZAPALNICZKA BI i cena 3,99 a rysunek taki jak na stronie i zastanawiam się czy jest sens wysyłać

W regulaminie jest napisane jasno, że promocją jest objęty cały asortyment zapalniczek BIC

Faktycznie, jednak na grafice konkursowej jest informacja, że należy kupić zapalniczkę BIC J26

cytat z regulaminu: dokonać zakupu w sklepach sieci Stokrotka jednego z produktów promocyjnych marki BIC. Konkurs obejmuje cały asortyment zapalniczek BIC dostępny w sieci sklepów Stokrotka w okresie trwania promocji. 
Wynika z tego że wszystkie zapalniczki, nie tylko J26, ja kupiłam J23

ja również J23 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705294 Napisano: 26.05.2020 09:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

jokan napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy na ten konkurs Smolara w ITM z wodą to musi być zakup poz. z regulaminu czy tez może być inny zakup.Nie mogłam otworzyć reg. w sklepie i kupiłam żywiec 1,5l i nie wiem czy jest sens wysyłać zgłoszenie.

musi być produkt z kodem z tabelki

dziękuję.. emotka

o kurcze aż poleciałam sprawdzić paragon i butelkę  kupiłam  Nałęczowiankę i mam tylko na paragonie woda mineralna  gaz , nie ma mowy ,że to nałęczowianka-zobacz jak u Ciebie pisze 

Tyle że się jeszcze cena musi zgadzać... Opisy wszystkich wód mają w ITM tak samo drętwe.

ja sie nie zgadzam z tym, bo ja mam na paragonie opis i kod dokladnie taki, jak z tej tabelki emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jokan

#6705243 Napisano: 25.05.2020 21:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Czy na ten konkurs Smolara w ITM z wodą to musi być zakup poz. z regulaminu czy tez może być inny zakup.Nie mogłam otworzyć reg. w sklepie i kupiłam żywiec 1,5l i nie wiem czy jest sens wysyłać zgłoszenie.

musi być produkt z kodem z tabelki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705065 Napisano: 25.05.2020 11:26:39 w Paragony na trwające konkursy
Milka Oreo C4 wymienię na coś innego, pw (może byc loteria Wawel lub coś o podobnej wartości) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6705016 Napisano: 24.05.2020 22:50:07 w Lotto i inne
mysz-s napisał(a):

anet napisał(a):

anet napisał(a):

mysz-s napisał(a):

anet napisał(a):

Jasminum napisał(a):

anet napisał(a):

Jasminum napisał(a):

anet napisał(a):

Miał ktoś sytuację, grając w lotto online, że środki z internetowego konta gracza zostały pobrane za zawarcie kuponu, na mailu otrzymał potwierdzenie transakcji i zawarcia kuponu, a w zakładce "Moje kupony" kuponu nie ma i wygrana nie została doliczona do konta? emotka (bo akurat tak zawarty kupon okazał się wygrany)

Właśnie widzę, że ja tak mam... Dziś strona fatalnie chodzi i aplikacja też. Może przeciążenie serwerów czy coś?

Dzięki za odpowiedź! Widać w takim razie szerszy problem.

Jak sobie wejdziesz w zakładkę "transakcje finansowe" to te kupony powinny być. Jak klikniesz "szczegóły" to chyba przy tych niewłaściwie rozliczonych będzie pisać "Detale wybranej transakcji nie są w tej chwili dostępne. Spróbuj później lub skontaktuj się z Obsługą Klienta dzwoniąc pod numer 459 59 59 00"

Ciekawe, kiedy zaczną to naliczać..bo właśnie trafiłam 10/12 w Kaskadzie emotka

To gratuluję, mi przez te problemy ze stroną zawarło zakład jeden od 1do 12 a drugi od 13 do 24 ????‍️

emotka ; problem jest już od rana; pisałam do nich Amaila, ale bez odzewu póki co.

A możecie się teraz zalogować na lotto?, bo ja nie.

Oni ogólnie od kilku dni mają problem z aplikacja bo mi ciągle pokazuje że nie jestem na terytorium Polski, a przez stronę szlo 

na grupie na FB pisza to samo, jakas awarie systemu maja, ciekawe czy wszystkie wygrane dopisza do kont? Ostatnio cos im  nie idzie w tym ich systemie... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704657 Napisano: 22.05.2020 13:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

bibeck napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w tym Żywcu da się wygrać?  emotka  W zeszłym roku jakoś szło, a teraz nawet zniżki nie jestem w stanie ugrać  emotka

niestety odnoszę takie same wrażenia emotka  w zeszłym roku jakoś to szło, a teraz na tyle zgłoszonych kodów....całe nic wygranych emotka

Wg mnie więcej ludzi gra i dlatego ciężej trafić jest. W zeszłym roku taka 30 tka wpadala minimum raz dziennie A teraz raz na tydzień tak plus- A gram taka sama ilością kapsli

Ciężko to logicznie wyjaśnić wg mnie.....samo to, że restauracje czy bary pozamykane i już ilość kapsli, którą one generowały odpada. Więc wyglądałoby, że ludzi jednak mniej gra.....

Jeżeli chodzi o Żywca, to w tym roku trudniej zdobyć lepsze nagrody (30 zł), bo zmniejszyli ich ilość, na rzecz beznadziejnych toreb i dyszek. 

Ale suma jest podobna, a ja nawet zniżki jeszcze nie trafiłam, w zeszłej edycji zniżki wpadały często. No i właśnie, bary zamknięte, znaleźć kapsle ciężej, a wygrać trudniej.

ja w tymtym roku mialam takie "szczescie" ze nawet znizki nie wygralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704196 Napisano: 20.05.2020 16:50:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wolność wyboru....hmmmm, czy to czasem tez nie było jakieś hasełko związane z jedzeniem na wagę? Jak dla mnie Wolność wyboru jest hasłem oklepanym.....

https://www.facebook.com/myfoodpl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704194 Napisano: 20.05.2020 16:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
geps4 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, czy aktualnie jest jakiś konkurs, gdzie trzeba kupić farbę emotka ?

była loteria Jedynki chyba ale przenesiona na poźniej Wyświetl w wątku >>
0 0