Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6704152 Napisano: 20.05.2020 13:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Ktoś wie i pomoże? UDało się w "E", zakupu dokonałam w Laboo ale w sklepie partnerskim …. czy taki paragon jest ok ?? Czy partnerskie też biora udział bo nigdzie informacji nie widze... Nie ma tam na nim żadnej informacji że to LABOO emotka emotka emotka dojdą sami że sklep jest okej ? Miał ktoś taki podobny przypadek ?

a jest na ich liscie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704114 Napisano: 20.05.2020 11:52:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

Ja pisałem o muzyce i nic emotka  

moze chodzi o lokowanie produktu w wypowiedzi? ja w C4 nie grałam, gram w Biedrze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704097 Napisano: 20.05.2020 11:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

masz jeszcze szansę wygrać w Brefie w Biedronce emotka - ja właśnie nad tym siedzę...masakra są te pytania konkursowe.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704072 Napisano: 20.05.2020 10:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Oj nie tylko ty tak masz. emotka  

właśnie też wyciskam siódme poty, żeby coś logicznego napisać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6704035 Napisano: 19.05.2020 23:26:42 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

Na innym koncie FB mam nowy wygląd FB...toż to jakaś masakra jest....to naprawdę nowość, czy po prostu b. długo już się nie logowałam? można to dziadostwo zmienić? emotka

można. Jak rozwiniesz tę strzałeczkę u góry po prawej, tak ja do wylogowania, to masz tam opcję "Przejdź do starej wersji" czy coś takiego emotka  Ja też nie mogę patrzeć na tę nową wersję i od razu zmieniam na starą. Mam nadzieję, że nie usuną starej wersji permanentnie. 

dzięki, ufff emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6704020 Napisano: 19.05.2020 22:11:30 w Wkurza mnie...
Na innym koncie FB mam nowy wygląd FB...toż to jakaś masakra jest....to naprawdę nowość, czy po prostu b. długo już się nie logowałam? można to dziadostwo zmienić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

jokan

#6703957 Napisano: 19.05.2020 16:20:30 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Princessy miałam 4 i nic nie odliczyli. Tylko sosy Winiarayw słoikach odlicza się cos

to teraz ja sie wkurzylam, baba mi wbila 6 x woda z pojedynczego kodu, zamiast kodu zbiorczego i nie widze go w tabelce....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703949 Napisano: 19.05.2020 16:05:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kupilam nestle w itm i na paragonie brakuje 1,78,bo sosy w sloikach maja inna cene na czytniku,inna przy produkcie,a jeszcze inna na kasie. Dobrze,ze w paragony bralam to mam na dzis chociaż 

przy princessach tez trzeba uwazac bo biorac 4 i wiekokrotnosc jedna jest gratis (i wielokrotnosc tego), najlepiej sugerowac sie cenami lub gazetką Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703869 Napisano: 19.05.2020 11:19:17 w PLAGIATY
rafalpyzdra napisał(a):

Pani Marta Zy.. Pewnie jest tu z nami, trwale uczestniczy we wszystkich konkursach na Facebooku, wielokrotnie widziałem posty w których zarzekala innym osobom plagiat a sama robi to samo 
emotka .  Myślę że wielokrotnie Pani kopiuje wypowiedzi z ubiegłych lat ale niestety w internecie nic nie zginie. 

niestety potwierdzam....co nie konkurs, to Pani M.Z, często wygrywa, jednak nie sprawdzałam wypowiedzi...może czas najwyższy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703865 Napisano: 19.05.2020 10:57:38 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

A propos dziwnych historii z nietypowymi mailami, kilka dni temu do mojej mamy na maila przyszlo info z orange, ze niby ma zaplacic 94,76 za uslugi stacjonarne.Ona mi ten mail przekierowala i okazalo sie, ze to inny numer konta niz ten na ktory wplacamy i zupelnie inna kwota niz mamy do zaplaty.Teraz place w Orange 104 zlote, ale tylko dlatego, zeby utrzymac linie telefoniczna,aby w ogole miec w domu internet stacjonarny.Z telefonu stacjonarnego w celu prowadzenia i odbierania telefonu nie korzystamy.Innym razem z kolei rzekomo od kuriera Gls przyszlo mi na maila info o potwierdzeniu adresu do wysylki przez firme, z ktorej mama cos kiedys zamawiala no info, zeby przyszykowac ponad 100 zlotych dla kuriera.Pytam mame czy cos znowu sobie zamowila z tej firmy, a ona na to, ze nie...

niestety takie czasy, ze przestepstwa internetowe sa i beda sie nasilac....trzeba byc czujnym a nie naiwnym i wszystko dokladnie sprawdzac....
Kiedys do mojego taty dzwonila ciotka z Francji (w celu sprawdzenia info), bo ktos do mniej dzwonil, ze niby moj brat jest we Francji i potrzebuje pomocy i że ma mu przekazac mu kasę....wyszlo na jaw, że to totalna bzdura, bo wtedy brat byl w Polsce....tylko skad takie info mieli, takze oszusci sa i beda.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703830 Napisano: 19.05.2020 09:32:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

mariolakal napisał(a):

superloser napisał(a):

mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Gdzie można kupić produkty Balcerzak i najtańsze aguafresh kids ? 

w gazetce E.Leclerc jest info o konkursie i cena 6,19 zł za pastę (oferta do 30.05)

A oprócz leclerca, C4 i ITM ?  emotka

Szukasz ogolnie czy najtaniej teraz?

Balcerzak ogólnie, aquafresh najtaniej...  emotka
/jeszcze oprócz tesco i auchana/...

Zaba oraz Tesco maja Balcerzak w stalym asortymencie - Czy z kodami, nie wiem. 

Auqufresh dla dzieci jest w sumie wszedzie, od Biedry przez Netto do Rossmann & Hebe.
A ceny - zalezy Czy masz czas i lubisz spacery,
bo by zaoszczedzic 50groszy na paście, ktora jest chyba w granicach 6-7zl, ale jak musisz pojechac 10km to te 50groszy nie daje juz “najtanszych” zakupów. No chyba, ze 50-100 sztuk kupujesz.

rossmann - 6,79zl
Hebe - 6,39zl
c4 - 6,89zl

jesli chodzi o Belcerzaka, to w poprzedniej promocji ja kupowalam w NETTO Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703802 Napisano: 18.05.2020 23:19:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Gdzie można kupić produkty Balcerzak i najtańsze aguafresh kids ? 

w gazetce E.Leclerc jest info o konkursie i cena 6,19 zł za pastę (oferta do 30.05) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703791 Napisano: 18.05.2020 22:37:21 w PLAGIATY
No to wjechał plagiat na Sodastream, pod wynikami

https://www.faceb...2mrWHI1vmhod8rcw-vDM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703595 Napisano: 18.05.2020 10:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Maoam i haribo w c4 ma ograniczenie znakow ? Nic nie widzę w reg emotka

Chyba nie ma emotka

no nie ma....niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6703568 Napisano: 18.05.2020 09:59:57 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

Czy  informowali z tego konkursu  ?

https://www.e-kon...e-rosegranie-18.html

tak, tez o to pytalam z dobry tydzien temu i ktos odpowiedzial, ze tak Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

jokan

#6703302 Napisano: 15.05.2020 21:21:26 w Popraw sobie humor...

jokan

#6703278 Napisano: 15.05.2020 18:42:36 w Gratulacje! Dla wygranych!

jokan

#6703176 Napisano: 15.05.2020 12:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Żubrówka poszła calość?

chyba caly czas ida meile Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0