Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak miałam, ale dzisiaj doszły do głównej brakujące bony z dziennych wygranych. Wszystkie bony już doszły.
Jednak zakupy stanowią niezłe wyzwanie. Po 2 razach i przetarciu szlaków, dzisiaj w tej samej Biedronie znowu zaskoczenie, co robić?, wkurzeni ludzie w kolejce. Masakra
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwny to jest właśnie ten wymóg. BEZPRAWNY!
W dużych sklepach (hiperach) dobrze o tym wiedzą i można płacić nawet 1 zł kartą. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna z tych pań prace bowiem wręcza do rąk własnych, nie wrzuca do urny. Widziałam na własne oczy, jak oddawała w biurze pewnej galerii handlowej. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 20.01. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obciążony serwer, ale póki co dzięki
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoniłam na infolinię. Odpowiedź DO 14 dni
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w jednej tej dużej kopercie?
U mnie przeszła nawet dopłata 1.6 zł. Te 5 zł akurat w trzeciej transakcji mi doszły...
Może więc chodzi o złotówkę powyżej 100? Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc kurier nic nie zacharapczy.
Na liście przewozowym jest u dołu: K-DOKUMENT DO REALIZACJI NAGRODY X 3 (np.)
W przypadku jednego bonu nie ma razy.
Faktycznie! No i jaja. Powinno być bonów 22. Na kopercie jest x21! W niej 20 bonów... Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dokładnie taką sytuację. Na jeden adres powinnam mieć 22 bony. Jest 20, dwóch brak. Na pewno nie wina kuriera, bo bony są zaklejone w kopercie + koperta 7.
Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby mi pierwsze dwie raty zakupów nie weszły najpierw bez problemu, to też by się chyba nikt nie kapnął o co chodzi.
Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, dokładnie taki sam miałam komunikat. Po dołożeniu do 105 zł przestało się awanturować
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak było przy kwocie 100 i 60ileś groszy. Przy 105 zł przestało się drzeć
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W swojej Biedrze byłam pierwszą osobą, która płaciła TYMI bonami. Kasjerki nie wiedziały nic, za to kierowniczka na szczęście tak. Gdyby bony nie były aktywne, kasa by ich nie mogła przyjąć. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każą też się dokładnie podpisywać imieniem i nazwiskiem. Chcieli też datę urodzenia, ale ich zastopowałam, że coś nie halo i się zreflektowali, że chodzi o datę transakcji.
Trochę śmiesznie, ale może być. Jedna kasa była tylko dla mnie, bo długo trwało i ludzie uciekali
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Realizacja - robiłam zakupy na 300 zł, trzeba było podzielić na taśmie (bezsens), przy dopłacaniu musi być kwota powyżej 1 zł (ta dopłacana). Wyszło u mnie 100.64 zł, nie chciało przyjąć groszy, powyżej 5 zł przeszło.
Ogólnie ok, ale niczego powyżej 100 zł się nie kupi łącząc bony. Kierowniczka miała dokładną instrukcję z Centrali. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dokładnie podane wszystko. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie. Normalnie porażka. A mam tych bonów... dużo