Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6298057 Napisano: 08.12.2016 17:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

infatne napisał(a):

mountain napisał(a):

witam przychodzą wam maila z actimela? jak wygracie rękawiczki ? U mnie brak emotka

zawsze mi przychodza emotka

no to ja nie mam więc nagrody pewnie tez nie będna

napisz do nich - maja maila który wygral o danej godzinie wiec powinni uwglednic  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6297981 Napisano: 08.12.2016 16:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

witam przychodzą wam maila z actimela? jak wygracie rękawiczki ? U mnie brak emotka

zawsze mi przychodza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6297610 Napisano: 07.12.2016 23:19:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

joan napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Czy u Was w biedronce są jakieś rzeczy Tefala??

Tak, spory wybór. Urządzenia typu opiekacz + sztućce (2 serie).

u nas tez mnogość owych

Czy jakieś patelnie ?Coś w ten deseń?

patelni nie ma i nie bedzie zapraszam do wątku biedronka tam jest napisane co i za ile mozna kupic  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6297609 Napisano: 07.12.2016 23:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

czy ktos sie orientuje jak to jest z konkiem pielegnuj wlosy jesienia Tesco Versus - w reg na e-konkach pisze ze 1 produkt, a w gazetce bylo ze 2?

z TEGO co pamietam w regulaminie byly 2  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6296771 Napisano: 06.12.2016 13:24:43 w Biedronka
marzenier napisał(a):

infatne napisał(a):

karolinamat napisał(a):

infatne napisał(a):

konkurs Tefal co jest w waszych biedronkach ? Bo u mnie tylko frytownica i nic wiecej  emotka

U mnie akurat full wybór ale bardziej obawiam się o te laurki które będą szturmem wysyłane wraz z kuponem emotka

Full wybór to znaczy są jakieś patelnie ? garnki ?

W gazetach nie ma.
Ale wg tych gazetak,z tanszych opcji powinno być cos takiego 

Kurcze to lipa marzy mi się ten multicooker ale noż mi nie potrzebny, a opiekacz kupiłam za 40 zł i śmiga pieknie wiec 139 to dla mnie szokująca cena .........

edit: teraz zauważyłam ze te lopatki też są z tefala bo jakaś inna nazwa jest większa czcionka i mnie zmyliła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6296762 Napisano: 06.12.2016 13:15:33 w Biedronka
karolinamat napisał(a):

infatne napisał(a):

konkurs Tefal co jest w waszych biedronkach ? Bo u mnie tylko frytownica i nic wiecej  emotka

U mnie akurat full wybór ale bardziej obawiam się o te laurki które będą szturmem wysyłane wraz z kuponem emotka

Full wybór to znaczy są jakieś patelnie ? garnki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6296740 Napisano: 06.12.2016 12:58:43 w Biedronka
konkurs Tefal co jest w waszych biedronkach ? Bo u mnie tylko frytownica i nic wiecej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6292467 Napisano: 29.11.2016 13:36:39 w Biedronka
Czy w konkursie dr gerard jest jakis limit slow ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6292447 Napisano: 29.11.2016 13:22:27 w Informują
Mail pedigree Kaufland  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6291595 Napisano: 27.11.2016 22:22:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

infatne napisał(a):

burza64 napisał(a):

Czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie,czy kiedy się wygra w Actimelu można wypełnić same dane a  później wgrać zdjęcie kodu,czy tylko od razu się da?

jak już wyślesz formularz to nie da się go przywrócić. Nawet nie wiem czy pojdzie bez zdjęcia kodu a jak tam to pewnie dostaniesz negatywna weryfikację 

Ja dostałam formularz na @, to przecież mogę go wypełnić jutro lub jak zrobię zdjęcie i wówczas wysłać. Nie sprawdzałam jak długo jest aktywny, ale zgodnie z regulaminem 7 dni.

Gryszelm zgadzam sie ale nie o to bylo pytanie tylko o fakt czy mozesz wypelnic czesc a potem cos dodac. Przeciez jak wysles juz formularz to nie mogesz potem w niego wejsc i czegos dopisac... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6291038 Napisano: 25.11.2016 21:15:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
burza64 napisał(a):

Czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie,czy kiedy się wygra w Actimelu można wypełnić same dane a  później wgrać zdjęcie kodu,czy tylko od razu się da?

jak już wyślesz formularz to nie da się go przywrócić. Nawet nie wiem czy pojdzie bez zdjęcia kodu a jak tam to pewnie dostaniesz negatywna weryfikację  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6289773 Napisano: 24.11.2016 14:09:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
motylek97 napisał(a):

Hej
 mam pytanie odnośnie loterii Woseba - czy ktoś nie dostał kawiarki a wysyłał dane listem zwykłym?

ja mogę odpowiedzieć inaczej wysłałam  2 zwykłym i dostałam wiec polecony nie był wymogiem  Wyświetl w wątku >>
1 motylek97 0

infatne

#6289764 Napisano: 24.11.2016 14:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Na moim 6-paku był tylko 1 kod na kartoniku. Napisałam maila i dostałam taką odp:
Dzień dobry,
na części opakowań kody nie zostały wydrukowane poprawnie.
Brakujące kody doślemy w najbliższych dniach na adres email, który
został użyty w trakcie rejestracji w loterii.
Prosimy o rejestrację nadrukowanych kodów.
Za niedogodności przepraszamy.
---
Team Actimel
Wysłałam kod zarejestrowany i czekam na maila z kodami emotka

To zrozumiałe, kupiłaś 6 jogurtów, zgłosisz 6 kodów kiedy ci doślą brakujące. Ktoś już tu pisał, że agencja mu wysłała brakujące kody. Ja pytam co w przypadku zgłoszenia 12/8/11 itp kodów, a posiada się paragon na 6 jogurtów. Chyba że ktoś teraz będzie po koszykach szukał paragonu za zakup actimela emotka  Pod warunkiem oczywiście, że agencja zażyczy sobie paragonów za wszystkie zgłoszenia.

z tego co wiem spoko osób już dostało nagrody i nikt nie prosił o paragon Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

infatne

#6287697 Napisano: 21.11.2016 12:58:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
masza napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fartuszek od winiary ( tam gdzie bylo 1000 fartuszkow + recznikow) -a gdzie ręcznik kuchenny ?-listonosz z PP

a to nie jest fartuszek od Maggi na fb?

u mnie;
fartuszek z Maggi
karty KINDER- PP

u mnie też fartuszek z maggi i tam był tylko fartuszek do wygrania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6287363 Napisano: 20.11.2016 13:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

ACTIMEL - mam opakowanie 8 pak - w środku nadrukowany 1 kod zaczynający się na BG...... i naklejkę z 7 kodami, zaczynającymi sie na 5Z.... , 5Y..... itp - zaczynają się na 5....
Czy to znaczy, że to są te kody ? Siedem plus jeden - tylko ten nadrukowany jest inny niż ta naklejka?!

Tak mam dokladnie tak samo gralam nimi i wygralam troche rekawiczek
Jakby ktos mógl podpowiedziec jak wygrac powerbank bede wdzieczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6287229 Napisano: 19.11.2016 22:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

magisterek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy Albedo obdzwoniło już 2 tys. osób z młynkami? Dzwonili chyba jeden dzień i skończyli, o co chodzi?  emotka

Jak to u Albedo, do 1900 osób się nie dodzwonili i nagrody przepadają na rzecz organizatora czyli młynków kupować nie muszą i hajs się zgadza!

Etam, z nożami dzwonili do rezerwy rezerwy emotka Po prostu mają tyle akcji na głowie, że nie wyrabiają - bo do każdego laureata muszą przecież zadzwonić i złożyć osobiste gratulacje emotka

No ja tego nie ogarniam czemu nie moga puścić sms. W więkoszci dzwonią do 15 czyli jak nie moge odebrać + Z takich rozmów przeważnie nic nie pamiętam i potem się pojawiają wątpliwości, a do sms zawsze można wrócić... Wyświetl w wątku >>

infatne

#6287226 Napisano: 19.11.2016 22:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolajolanta napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Czy po wypełnieniu formularza zarejestrowania Actimel długo się czeka na link aktywacyjny? po upływie 5 godz.nadal nie ma ?

Ja czekam od wczoraj od godz ok .21.00 i nadal konto mam nieaktywne...

przed chwila założyłam konto po sekundzie przyszło Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6287044 Napisano: 19.11.2016 13:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po wypełnieniu formularza zwycięstkiego Actimel dostajecie jakies podziekowania ? Bo mnie przekierowało do rejestracji w Danone i nie wiem czy mi przyjeło  formularz czy nie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6286760 Napisano: 18.11.2016 17:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DUREX tesco zgloszenia na ten ogolny adres:
 Loyal Concept Sp. Z o.o. z siedzibą w Warszawie (03-683Warszawa ul. Tużycka 8 lok.6 ?
Bo w regulamienie nie ma jasno na jaki wyslac Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6286739 Napisano: 18.11.2016 16:53:34 w Czy informują/ informowali?
Jesienny konkursy z Intermarche rozwiazany ? do wygrania tablety i telewizory. Bo duzo poszlo tych wynikow i juz nie wiem co do czego Wyświetl w wątku >>
0 0