Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
infatne
Postów 659
Data rejestracji 07.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrzy ludzie też tak są. Też raz byłam świadkiem jak na początku akcji kasjerka sama zaproponowała klientce przede mną, że jej podzieli zakupy. Robiła bardzo duże wiec akurat jest ustukała 5 paragonów.
A w kaufie denerwuje mnie jeszcze to, że jak jest wieczorna wyprzedaż to nie zmieniają cen w piekarni. Kilka razy miałam miłe zaskoczenie bo okazało się, że pieczywo -80%. Raz przyuważyłam jak kobitka z piekarni pokazuje koleżance z masarni co ma sobie wziąć i Pani w działu warzyw bo to już przecenione na kasie. Ja rozumiem, że oni tam pracują i mogą sobie okładać rzeczy ale w ogóle nie zmieniać cen to moim zdaniem oszukiwanie pracodawcy bo to jest ich obowiązek.
Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, faktycznie nie ma ale co mnie to obchodzi, ze taki Kaufland mi wydal bon ........ Wydaja bony których nie umieją nabić ?
Czy Pani nie woli zapłacić gotówka ?! bo ja nie wie jak go nabić! Stwierdziłam, ze nie nie wole bo te bony niedługo sie przeterminują. (Pewnie wcześniej niż siec sklepów Kaufland nauczy sie je nabijać na kasę)
Przyszła kierowniczka, potem kolejna........ zator w kolejce jak 100 pięćdziesiąt ale tym zaraz jakoś udało mi sie przeforsować wykorzystanie mojego bonu i odeszłam zwycięsko z moimi 2 jogurtami za 5,35 zl Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takiej sytuacji granie na tych paragonach w innych konkursach nie ma sensu, nie ma co się kopać z koniem. Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze jest to, że jak ją poprosiłam żeby przestała i nie CHCE BONU jak ma tak to robić to stwierdziła, że nie może przestać podbijać jak już zaczęła.... Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- wyjaśnienie jak ta procedura faktycznie ma wyglądać bo odbiega od siebie w różnych sklepach
-stwierdzeniem, ze sami zapewniali o traktowaniu paragonu w taki sposób, żeby mogły brać udział w innych loteriach
- Czy będą w stanie wydać mi duplikat paragonu jeśli w Wosebie nie przyjmą mi zniszczonego przez pracownika paragonu Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedziała, że w razie czego autentyczność paragonu do Woseby mogą mi potwierdzić jakby miał organizator wątpliwości
Dobrze wiedzieć, że to oni są nienormalni. Już tam więcej nie pójdę. A tak dla zainteresowanych to KAUFLAND na norymberskiej w Krakowie.
Krew mnie zalewa jak patrzę na te zniszczone paragony........... Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim stałym Pani w tyłu przybijała mi małą pieczątkę z datą z tyłu paragonu. Niestety skończyły się bony i poszłam do 2 . Tam Pani mi podziurawiła wszystkie paragony zszywaczem bo musi je przyszysz do kartki zanim zrobi kopie. A potem walnęła mi ogromną pieczątkę na przodzie paragonu zamazując go całego. Jak widziałam co zaczyna robić powiedziałam, żeby mi oddała resztę paragonów i nie chce żadnego bonu bo na 2 miałam wygraną z loterii Woseby. Pani stwierdziła, że nie może przestać jak już zaczeła podbijać nawet jak nie chce bonu ?!?!!?. To ją grzecznie zapytałam czy nie moze tego zrobić na górze paragonu tylko zamazywać mi wszystkie produkty. Stwierdziła ze musi na wydrukowanych produktach
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że wszystkich się to tyczy. Współczuje tych stówek. Mi się udało bo zawsze robie małe zakupy. Wyświetl w wątku >>
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy wszyscy dostali info na maila od HASBRO kiedy bony sa do odbioru. Ja na 1 mailu mam, na 2 nic takiego nie przyszlo. I teraz nie wiem czy wiadomosc do nich z 2 nie doszla czy co..... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
infatne
Postów 659
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak odsyłacie dane ? Przez funkcję odpowiedz przyszły mi 2 zwrotni nie można dostarczyć wiadomości. Za równo z gmaila jak i z wp......
Miał ktoś taki problem ? Wyświetl w wątku >>