Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6270061 Napisano: 15.10.2016 22:31:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

A pula nagrod ta sama?
Zastanawiam sie po co takie rozróżnienie?

Tu chyba brak precyzji

Chcialam pomóc przeczytałam ten regulamin z wolosymoichmarzen.pl ale nie widze tam slowa o tesco. Na stronie sklepu tez nie ma ragulaminu Elseve wiec skąd ten sklep sie w ogole wplatał ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6269882 Napisano: 15.10.2016 12:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Jest kilka konkursów z Almette, oczywiście paragon główny grzeje na dom. I teraz, w konkursie carrefour z allmette w regulaminie jest aby w razie wygranej przesłać oryginał lub kopie. O co chodzi z kopią?? Kopie wystawi sklep, czy chodzi o zwykłe ksero paragonu???  emotka  Zagubiłem się

Zadalam 2 dni temu na forum to samo pytanie ale nikt mi nie odpowiedzial....... Moze trzeba by tak zadzownic Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6269271 Napisano: 13.10.2016 23:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przy wygranej dziennej w  loterii Almette odsyła się paragon czy skan ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6269270 Napisano: 13.10.2016 23:28:50 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

infatne napisał(a):

bruce napisał(a):

infatne napisał(a):

No właśnie to mi powiedziała, że ma instrukcję jak podbijać i musi być na środku paragonu.  Pokazałam jej łaskawie jak mi podbijają w moim Kauflandzie to wzruszyła ramionami.
Powiedziała, że w razie czego autentyczność paragonu do Woseby mogą mi potwierdzić jakby miał organizator wątpliwości emotka

Dobrze wiedzieć, że to oni są nienormalni. Już tam więcej nie pójdę. A tak dla zainteresowanych to KAUFLAND na norymberskiej w Krakowie.

Krew mnie zalewa jak patrzę na te zniszczone paragony...........

Hmmm.... Ciężka sprawa... emotka Może od razu napisz do kaufa do BOK, że tak bezczelnie zrobiła Ci i zeskanuj te paragony z takimi pieczątkami i wyślij?.... W razie czego, gdyby organizator potem się czepiał, powołasz się na zgłoszenie kaufowi od razu?...  emotka

Napisałam właśnie do Kauflanda z prośba o 
- wyjaśnienie jak ta procedura faktycznie ma wyglądać bo odbiega od siebie w różnych sklepach
-stwierdzeniem, ze sami zapewniali o traktowaniu paragonu w taki sposób, żeby mogły brać udział w innych loteriach
- Czy będą w stanie wydać mi duplikat paragonu jeśli w Wosebie nie przyjmą mi zniszczonego przez pracownika paragonu

Trzymam kciuki za powodzenie!  emotka  A Ty wiesz, że ja przechwaliłam niepotrzebnie i zapeszyłam na 100% - dziś mi inne babsko przez ponad pół godziny sprawdzało, ile to ja niby litrów alkoholu wyniosłam z kaufa na tych moich żałosnych pięciu paragonach, potem - ile to ja tam mam papierochów, wreszcie; nie mogąc znaleźć powyższych, kopiowała to kolejne pół godziny, potem bezczelnie mi pieczątki dowaliła na samych środkach każdego paragonu, a potem powiedziała, że ... bonów jej zabrakło, musi dzwonić do koleżanki i mam czekać. O czasie, straconym na ich późniejsze "komputerowe aktualizowanie" to już nawet nie wspomnę... Jak to jednak wiele zależy od życzliwości człowieka wobec człowieka. Cóż, zazwyczaj teraz: "Homo homini lupus est".  emotka

Mega zależy od człowieka. W moim standardowym kauflandzie też jest miła Pani wiec jak miałam do czynienia z TĄ to byłam w ciężkim szoku.  Odpisali mi z Kaufa, że w razie czego mogą mi dać duplikat paragonu.
Dobrzy ludzie też tak są. Też raz byłam świadkiem jak na początku akcji kasjerka sama zaproponowała klientce przede mną, że jej podzieli zakupy. Robiła bardzo duże wiec akurat jest ustukała 5 paragonów. 
A w kaufie denerwuje mnie jeszcze to, że jak jest wieczorna wyprzedaż to nie zmieniają cen w piekarni.  Kilka razy miałam miłe zaskoczenie bo okazało się, że pieczywo -80%. Raz przyuważyłam jak kobitka z piekarni pokazuje koleżance z masarni co ma sobie wziąć  i Pani w działu warzyw bo to już przecenione na kasie. Ja rozumiem, że oni tam pracują i mogą sobie okładać rzeczy ale w ogóle nie zmieniać cen to moim zdaniem oszukiwanie pracodawcy bo to jest ich obowiązek.
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

infatne

#6267951 Napisano: 11.10.2016 21:34:03 w Kaufland konkursy
Kolejne hity Kauflandu. Nie wiem czy ktoś z was dostał bony 5 zł  takie żółte dość cienkie z data wykorzystania do grudnia 2016. U mnie za 2 razem wymienili mi na takie. Wiec po wczorajszych ekscesach myślę chociaż bonem sobie zapłacę ! A Pani mi przy kasie mówi, ze oni takich bonów nie obsługują bo on nie ma kodu kreskowego.
Ok, faktycznie nie ma ale co mnie to obchodzi, ze taki Kaufland mi wydal bon ........  Wydaja bony których nie umieją nabić ?
Czy Pani nie woli zapłacić gotówka ?! bo ja nie wie jak go nabić!  Stwierdziłam, ze nie nie wole bo te bony niedługo sie przeterminują. (Pewnie wcześniej niż siec sklepów Kaufland nauczy sie je nabijać na kasę)
Przyszła kierowniczka, potem kolejna........ zator w kolejce jak 100 pięćdziesiąt ale tym zaraz jakoś udało mi sie przeforsować wykorzystanie mojego bonu i odeszłam zwycięsko z moimi 2 jogurtami za 5,35 zl Wyświetl w wątku >>

infatne

#6267806 Napisano: 11.10.2016 17:47:49 w Kaufland konkursy
bluegirl napisał(a):

Ja mam teraz 9 paragonów, dziś pora na 10 i idę po bon. Pierwszym razem podbijała mi Pani na odwrocie, a ostatnio na środku. Teraz zamierzam interweniować, bo mam tam zakupy na inne konki i loterie, więc wolałabym sama sobie podbijać.

Moja interwencja niestety zakończyła się fiaskiem....... Napisałam do Kauflandu w tej sprawie zobaczymy co odpiszą. emotka  
W takiej sytuacji granie na tych paragonach w innych konkursach nie ma sensu, nie ma co się kopać z koniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6267482 Napisano: 11.10.2016 10:57:12 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

U mnie pani w BOK-u podbijała paragony na środku z tyłu, a nie na produktach emotka

W kauflandzie w którym zawsze robię zakupy również. Niestety tam brakło bonów więc musiałam udać się do innego. Nawet tej Pani pokazałam jak to robią w innym kauflandzie to wzruszyła ramionami.
Najgorsze jest to, że jak ją poprosiłam żeby przestała i nie CHCE BONU jak ma tak to robić to stwierdziła, że nie może przestać podbijać jak już zaczęła....  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6267474 Napisano: 11.10.2016 10:48:55 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

infatne napisał(a):

No właśnie to mi powiedziała, że ma instrukcję jak podbijać i musi być na środku paragonu.  Pokazałam jej łaskawie jak mi podbijają w moim Kauflandzie to wzruszyła ramionami.
Powiedziała, że w razie czego autentyczność paragonu do Woseby mogą mi potwierdzić jakby miał organizator wątpliwości emotka

Dobrze wiedzieć, że to oni są nienormalni. Już tam więcej nie pójdę. A tak dla zainteresowanych to KAUFLAND na norymberskiej w Krakowie.

Krew mnie zalewa jak patrzę na te zniszczone paragony...........

Hmmm.... Ciężka sprawa... emotka Może od razu napisz do kaufa do BOK, że tak bezczelnie zrobiła Ci i zeskanuj te paragony z takimi pieczątkami i wyślij?.... W razie czego, gdyby organizator potem się czepiał, powołasz się na zgłoszenie kaufowi od razu?...  emotka

Napisałam właśnie do Kauflanda z prośba o 
- wyjaśnienie jak ta procedura faktycznie ma wyglądać bo odbiega od siebie w różnych sklepach
-stwierdzeniem, ze sami zapewniali o traktowaniu paragonu w taki sposób, żeby mogły brać udział w innych loteriach
- Czy będą w stanie wydać mi duplikat paragonu jeśli w Wosebie nie przyjmą mi zniszczonego przez pracownika paragonu Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

infatne

#6267351 Napisano: 10.10.2016 23:36:33 w Kaufland konkursy
shell napisał(a):

emotka

infatne napisał(a):

Chciałam zapytać jak w waszym Kauflandzie przybijają potwierdzenia wymiany paragonów ?
W moim stałym Pani w tyłu przybijała mi małą pieczątkę z datą z tyłu paragonu.  Niestety skończyły się bony i poszłam do 2 . Tam Pani mi podziurawiła wszystkie paragony zszywaczem bo musi je przyszysz do kartki zanim zrobi kopie. A potem walnęła mi ogromną pieczątkę na przodzie paragonu zamazując go całego. Jak widziałam co zaczyna robić powiedziałam, żeby mi oddała resztę paragonów i nie chce żadnego bonu bo na 2 miałam wygraną z loterii Woseby. Pani stwierdziła, że nie może przestać jak już zaczeła podbijać nawet jak nie chce bonu ?!?!!?. To ją grzecznie zapytałam czy nie moze tego zrobić na górze paragonu tylko zamazywać mi wszystkie produkty. Stwierdziła ze musi na wydrukowanych produktach 

emotka
Mi teraz podbijają na białym polu u góry paragonu.
Wcześniej obok produktów ( na pewno nie NA nich!).

Usłyszałam też, że oni/one mają "instrukcję" jak podbijać, by wszystko było ( nazwijmy to ) "cacy" emotka
Widać nie wszędzie...

Krew mnie zalewa jak patrzę na te zniszczone paragony........... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6267340 Napisano: 10.10.2016 23:20:36 w Kaufland konkursy
Chciałam zapytać jak w waszym Kauflandzie przybijają potwierdzenia wymiany paragonów ?
W moim stałym Pani w tyłu przybijała mi małą pieczątkę z datą z tyłu paragonu.  Niestety skończyły się bony i poszłam do 2 . Tam Pani mi podziurawiła wszystkie paragony zszywaczem bo musi je przyszysz do kartki zanim zrobi kopie. A potem walnęła mi ogromną pieczątkę na przodzie paragonu zamazując go całego. Jak widziałam co zaczyna robić powiedziałam, żeby mi oddała resztę paragonów i nie chce żadnego bonu bo na 2 miałam wygraną z loterii Woseby. Pani stwierdziła, że nie może przestać jak już zaczeła podbijać nawet jak nie chce bonu ?!?!!?. To ją grzecznie zapytałam czy nie moze tego zrobić na górze paragonu tylko zamazywać mi wszystkie produkty. Stwierdziła ze musi na wydrukowanych produktach  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6266623 Napisano: 10.10.2016 00:38:57 w Czy informują/ informowali?
harnas napisał(a):

dang21 napisał(a):

harnas napisał(a):

Tesco Nivea rozwiązane?

Do 26.10 mają czas.

o to poszaleli z terminami, dziękuję za informację emotka

WOW też myślałam, że już po wynikach Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6265138 Napisano: 06.10.2016 13:35:54 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś już dostał sms z wczorajszej woseby ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6264830 Napisano: 05.10.2016 22:00:51 w Czy informują/ informowali?
Loteria  żywiec Delikatesy centrum '' Przedłuż wakacje z Żywcem'' poszły już główne ? bo chciałam zwrócić butelki a wtedy muszę też oddać paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6264504 Napisano: 05.10.2016 12:04:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WOSEBA  wygrani odsyłacie teraz paragon na nagrody 4 stopnia ?  bo nie wiem co w przypadku wygranej 2 lub 1 która jest losowania później. Juz z przydziału dostajesz bez odesłania paragonu  ? bo jak im raz wyślę to nie zrobię tego 2 raz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6262758 Napisano: 02.10.2016 00:03:13 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

Najtaniej w biedronce żurek w pudełeczku po 99roszy promocja zamiast 2,99zł

ale jakie są w sumie produkty promocyjne ? wszystko z winiary ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6262744 Napisano: 01.10.2016 23:08:29 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

infatne napisał(a):

masza napisał(a):

Moje nominały to 2 x 100, ważne do grudnia 2017

Wow ja mam po 10X 20 zl. To dawali jak im padło hahah

wolałabym takie niż stówki emotka

Pani u mnie w sklepie : Specjalnie daliśmy małe nominały bo nie wydajemy z bonów
Myślałam, że wszystkich się to tyczy. Współczuje tych stówek. Mi się udało bo zawsze robie małe zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6262709 Napisano: 01.10.2016 20:30:27 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Moje nominały to 2 x 100, ważne do grudnia 2017

Wow ja mam po 10X 20 zl. To dawali jak im padło hahah Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6261674 Napisano: 29.09.2016 15:44:36 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

masza napisał(a):

masza napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja dzwoniłem właśnie do swojego Tesco (Warszawska, Bielsko-Biała) i Pani poinformowała mnie, że bony do odbioru są od jutra do 03.10 emotka  

ja nawet nie mam jeszcze potwierdzenia odczytania @ od nich emotka

dzwoniłam i są do odbioru emotka

No to bałagan mają, bo zanim zadzwoniłem do swojego TESCO, napisałem maila. Niedawno odpisali, że bony do odbioru od jutra najprawdopodobniej oraz będą o tym informować mailowo. 

Mają mega bałagan bo ja dostałam tylko na 1/3 wygrane. Napisałam maila i stwierdzili, ze wyslali mi info na wszystkie... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6260831 Napisano: 27.09.2016 23:01:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy wszyscy dostali info na maila od HASBRO kiedy bony sa do odbioru. Ja na 1 mailu mam, na 2 nic takiego nie przyszlo. I teraz nie wiem czy wiadomosc do nich z 2 nie doszla czy co..... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6259121 Napisano: 23.09.2016 14:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hasbro
Jak odsyłacie dane ? Przez funkcję odpowiedz przyszły mi 2 zwrotni nie można dostarczyć wiadomości. Za równo z gmaila jak i z wp......
Miał ktoś taki problem ? Wyświetl w wątku >>
0 0