Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6258641 Napisano: 22.09.2016 22:54:37 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

Czy wg was wybieramy tylko ze sklepów z regulaminu?

Prosimy o przesłanie mailem (...) oraz informację, w którym ze sklepów Tesco przygotować wygraną do odbioru.
Na www.wyprawkazazabawke.pl dostępne oświadczenie zwycięzcy oraz lista sklepów objętych promocją (w regulaminie).

Czyli tak doprecyzowując skan oświadczenia + w treści maila PESEL i sklep
Rozumiem, że odsyłamy na maila z którego mamy info o wygranej ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6257959 Napisano: 21.09.2016 19:46:54 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

maadziaaa napisał(a):

No u mnie są 200 ml, przy kasach stoją emotka

Cola czy coca cola? Bo u mnie przy kasach są cole biedronki... 

Przy mojej kacie Cola biedronka z Coca cola stoi wymieszana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6256982 Napisano: 20.09.2016 11:38:19 w Biedronka
Dzięki ! myślałam, że to jakaś mniejsza różnica np. jakaś objętość jest niedozwolona. W takim razie dziwne, że aż tyle osób się myli  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6256779 Napisano: 19.09.2016 22:25:59 w Biedronka
jako, że nie jestem za bardzo wtajemniczona w te colowe konkursy w biedrze chciałam zapytac jaka to jest ta ''dobra'' cola do konkursu loteri ? Bo widzę tu ostre rozkminy, a nigdzie nie ma wyjaśnienia Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6253836 Napisano: 13.09.2016 15:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Do konkursu z Oreo i Milka można zakupić rzeczy w każdym sklepie ? Po widziałam ten konkurs w Mili. 
Czy ktoś się orientuje czy trudno ustrzelić torbę ?

W każdym, ja kupiłam w Kauflandzie i tak Ci radzę zrobić, bo odsyła się tylko skan, więc (o ile dobijesz pozostałą kwotę 40 zł) paragon możesz spożytkować na kauflandowy konkurs samochodowy.
Wygrałam jednym zgłoszeniem.

Wow dzięki dobry patent ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6253823 Napisano: 13.09.2016 15:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do konkursu z Oreo i Milka można zakupić rzeczy w każdym sklepie ? Po widziałam ten konkurs w Mili. 
Czy ktoś się orientuje czy trudno ustrzelić torbę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251878 Napisano: 08.09.2016 23:51:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
ludzka_istota napisał(a):

oooo  emotka  nóż od Kamisa- chyba sugestia, ze mam się pociąć 

u mnie również nóż
I chyba też się potnę bo wczoraj wysłałam oświadczenie na narzeczonego, a CI do mnie dzisiaj dzwonią.....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251300 Napisano: 07.09.2016 22:18:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

norweska20 napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy ktoś  mi może powiedzieć czy w Hasbro liczy się to ten pierwszy kod czy drugi kod ?

a jakie to ma znaczenie0by pasował i był na liście regulaminowej emotka

Przejrzałam połsklepu  i ten 1 nigdy nie pasuje wiec chyba ten 2 jakby ktoś jeszcze potrzebował emotka  

Po spędzeniu 1,5 godz pod regałem zabawkowym też wywnioskowałam że to drugi kod  emotka
ale opłacało się, bo synek dostał wymarzonego Transformersa.
Czy ktoś wie do kiedy jest promocja -50% na Transformersy ?

Mogę tylko powiedzieć , że dzisiaj jeszcze była na 2 modele Kupiłam mini-con sandsting A tak bardziej obrazowo transformuje sie nie tylko w motorówke ale też w skorpiona. Ta 2 opcja zmieniała się tylko w różnego typu samochody

To ten za ok. 19 zł po przecenie ?  Ja też kupiłam mini-con ale SAWBACK kod B0763

Tak dokładnie o tym mowie. U mnie był juz ostatni i zostały 2 z innej serii, reszta dużo droższa. Mysle, ze jak nawet jeszcze bedzie to  50% to i tak już mało co zostanie za dzień dwa, żeby nie powiedzieć nic Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251287 Napisano: 07.09.2016 22:01:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

norweska20 napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy ktoś  mi może powiedzieć czy w Hasbro liczy się to ten pierwszy kod czy drugi kod ?

Przejrzałam połsklepu  i ten 1 nigdy nie pasuje wiec chyba ten 2 jakby ktoś jeszcze potrzebował emotka  

Po spędzeniu 1,5 godz pod regałem zabawkowym też wywnioskowałam że to drugi kod  emotka
ale opłacało się, bo synek dostał wymarzonego Transformersa.
Czy ktoś wie do kiedy jest promocja -50% na Transformersy ?

Mogę tylko powiedzieć , że dzisiaj jeszcze była na 2 modele Kupiłam mini-con sandsting A tak bardziej obrazowo transformuje sie nie tylko w motorówke ale też w skorpiona. Ta 2 opcja zmieniała się tylko w różnego typu samochody Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251279 Napisano: 07.09.2016 21:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

infatne napisał(a):

Przejrzałam połsklepu  i ten 1 nigdy nie pasuje wiec chyba ten 2 jakby ktoś jeszcze potrzebował emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251256 Napisano: 07.09.2016 20:33:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś  mi może powiedzieć czy w Hasbro liczy się to ten pierwszy kod czy drugi kod ? Wyświetl w wątku >>

infatne

#6251061 Napisano: 07.09.2016 13:40:46 w TESCO konkursy
dang21 napisał(a):

Już dawno nie było takiego zamieszania z konkursem emotka  

No bo to jest jakaś tragedia, wypisują marki dają limit 15 zl a potem wychodzi, że może to być tylko konkretny produkty z których wszystkie są warte więcej niż 20 zł........
Ja googlowałam ten asset 4 pack i w googlach wyskakują 4 ciastoliny. Ciekawa jestem czy w ogóle jakieś tesco ma 4 ciastoliny o tym konkretnym numerze, którzy oni podali bo u mnie ich nie ma.
Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6251025 Napisano: 07.09.2016 12:54:46 w TESCO konkursy
bezaczek7 napisał(a):

infatne napisał(a):

iceflower napisał(a):

abodak napisał(a):

benasia napisał(a):

abodak napisał(a):

Czy ktoś zna kod na pojedyncze ciastoliny w Tesco-nie znalazłam na opakowaniu i nie wiem czy nadają sie na konkursemotka

wg mnie nie nadają się ani pojedyncze play doh ani 4-paki - na jednych i drugich na opakowaniach nie ma kodu z regulaminu. Konkurs dość drogi bo chcą wypchnąć te droższe zabawki co im zalegają...

dostalam wlasnie odpowiedz ze nie ma ciastoliny na liscie

Poważnie, tak Ci odpisali? Bo ja dostałam odpowiedź, że zarówno pojedyncze opakowania, jak i zestawy ciastolin biorą udział w konkursie. emotka

kurcze tez wyslalam zgloszenie na 4 pak ciastoliny..... ale to jak dla mnie jest 
PD CLASSIC COLORS THEME AST  to jest własnie 4 pak z 4 roznymi kolorami

cyferki z kodu kreskowego ci się zgadzają z tymi podanymi w regulaminie?

Nie to faktycznie co innego........... eh Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6250848 Napisano: 06.09.2016 23:41:08 w TESCO konkursy
iceflower napisał(a):

abodak napisał(a):

benasia napisał(a):

abodak napisał(a):

Czy ktoś zna kod na pojedyncze ciastoliny w Tesco-nie znalazłam na opakowaniu i nie wiem czy nadają sie na konkursemotka

wg mnie nie nadają się ani pojedyncze play doh ani 4-paki - na jednych i drugich na opakowaniach nie ma kodu z regulaminu. Konkurs dość drogi bo chcą wypchnąć te droższe zabawki co im zalegają...

dostalam wlasnie odpowiedz ze nie ma ciastoliny na liscie

Poważnie, tak Ci odpisali? Bo ja dostałam odpowiedź, że zarówno pojedyncze opakowania, jak i zestawy ciastolin biorą udział w konkursie. emotka

kurcze tez wyslalam zgloszenie na 4 pak ciastoliny..... ale to jak dla mnie jest 
PD CLASSIC COLORS THEME AST  to jest własnie 4 pak z 4 roznymi kolorami Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6247003 Napisano: 29.08.2016 00:06:48 w Leclerc
magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

monkakk napisał(a):

infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

W gazetce Leclerka na 7 stopnie jest konkurs Nestle : Kup 5 produktów nestle i wygraj fotelik samochodowy dla dziecka. 
Czy ktoś może znalazł do tego regulamin w necie ?

Ich Regulaminy najczęściej są w ich BOK

Czy bezpośrednio w leclerku pytać? myslałam , ze maja to gdzieś na stonie....

Tak w BOK Leclerca

Byłam w Boku, nic nie wiedzą emotka  powiedzieli, ze nie dostali regulaminu

Czy coś już moze wiadomo na temat tego konkursu?

Pytałam 4 dni temu w BOK. Nic nie wiedzą, mieli się do mnie odezwać ale nikt nie zadzwonił.

Sprawdź termin gazetki, może to Niebieski miś sprzed roku emotka

nie no gazetka nowa była emotka  nawet w leclerku ja mieli u mnie jako aktualna oferte. Pani sie wczytywała w ten konkurs kilka razy Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6246966 Napisano: 28.08.2016 20:38:38 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację, że mu się wytarł paragon?
Nie wiem z czego one je robią ale wytarł mi się kawałek daty, numer systemowy jest. Czy mogą po tym sprawdzić sobie dokładną i dać i bój bon emotka

nikt nie mial tego problemu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6246965 Napisano: 28.08.2016 20:37:08 w Leclerc
monkakk napisał(a):

infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

W gazetce Leclerka na 7 stopnie jest konkurs Nestle : Kup 5 produktów nestle i wygraj fotelik samochodowy dla dziecka. 

Tak w BOK Leclerca

Byłam w Boku, nic nie wiedzą emotka  powiedzieli, ze nie dostali regulaminu

Czy coś już moze wiadomo na temat tego konkursu?

Pytałam 4 dni temu w BOK. Nic nie wiedzą, mieli się do mnie odezwać ale nikt nie zadzwonił. Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6246890 Napisano: 28.08.2016 12:04:59 w Kaufland konkursy
Czy ktoś miał taką sytuację, że mu się wytarł paragon?
Nie wiem z czego one je robią ale wytarł mi się kawałek daty, numer systemowy jest. Czy mogą po tym sprawdzić sobie dokładną i dać i bój bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6246150 Napisano: 25.08.2016 21:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak myślicie kiedy może być ogłoszony laureat autka z Kaufa z 1 tygodnia ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6245156 Napisano: 23.08.2016 22:33:34 w Leclerc
magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

infatne napisał(a):

Tak w BOK Leclerca

Byłam w Boku, nic nie wiedzą emotka  powiedzieli, ze nie dostali regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0