Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5952242 Napisano: 06.12.2014 13:49:24 w Biedronka
odpowiedz do 160 znakow? i mozna do konca dnia wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952169 Napisano: 06.12.2014 01:08:15 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly ładnie;)

keiti tak sie wydaje na tym filmiku, ale wielkościowo nawet teraz jest akurat, a jeśli dobrze kojarze jak ustawia się go później na 2 koła to siedzisko jest inaczej ustawione. Ale faktycznie jeśli już to nie będzie na długo.
A jest sens kupować teraz rowerek skoro do wiosny nie pojeździ na nim choćby w domu ?

no własnei chyba nie emotka wiec ten pomysł nie ma sensu w Naszym przypadku Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952166 Napisano: 06.12.2014 00:44:35 w Konkursowiczki w ciąży
tak patrze na Bartka on tam miał 17 msc to taki wyrosniety juz troche w stosunku do wielkosci rowerka, Oli ma 15 prawie, zima minie do wiosny to bedzie miał 19 to chyba u Nas bezsensu, na zły okres kalendarzowy przypadlby zakup, a mam http://www.aktywn...treet-granatowy.html + złaczke obnizajaca do siodełka pisze niby 2+, czyli first bike bedzie jeszcze za duzy a ten raczej juz chyba za mały Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952162 Napisano: 06.12.2014 00:38:27 w Konkursowiczki w ciąży
a ile miał Bartek jak zaczał na nim jezdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952160 Napisano: 06.12.2014 00:33:45 w Konkursowiczki w ciąży
kali a z tym rowerkiem? bo teraz niewdzieczny okres nie wykorzystamy na dworze zimno, mrozno, niewygodnie w tych kurtkach kombinezonach, maz przeciwny do trzymania i uzywania w domu i teraz wiosna lato - to juz dziecko nie bedzie za duze do niego? myslałam tez o uzywanym pukylino chyba lepiej wykonczony ten np w bdb stanie http://allegro.pl...ony-i4865971545.html , bo nowy to duzo juz drozszy Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952151 Napisano: 06.12.2014 00:22:31 w Konkursowiczki w ciąży
w ogole to dzis horror przezyłam bo bysmy wszyscy zgineli na przejsciu dla pieszych, idiota gnał z taka predkoscia przez przejscie i w ogole Nas nie widział, dosłownie cm dzieliły go od wózka, gdyby nie pisk opon hamowania i nie przyciagneła wozka uderzył by z impetem. Metr dalej szłam z Wikim z ta predkoscia co jechał nie mielibysmy szans. Zatrzymał sie z 15 m za przejsciem przepraszał, tylko co by mi było po jego przeprosinach? jak bsmy zycia nie mieli, Ludzie sie zatrzymywali z samochodów wychodzili do mnie cos mowili , w wielkim szoku byłam , kolana sie pode mna ugieły , goscia zwyzywałam, ze nie powinien jezdzic jak ludzi na ulicy nie widzi, nie zycze nikomu tego co dzis przeszłam....:(, ktos powiedział ze mielismy wielkie szczescie ze ktos nad nami czuwał... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952148 Napisano: 06.12.2014 00:17:24 w Konkursowiczki w ciąży
nie chce przeginac z zabawkami bo widze ze moje starsze dziecko co raz wieksze wymogi ma i mało docenia a u niego zainteresowanie jest niekiedy dosc krótkotrwale, a pokoj zawalony zabawkami, czesc powynoszona z tych co wyrósł- beda z czasem dla Ola. On ma juz prawie 8 lat a z 2 strony uwazam ze elektronika to tak jeszcze za wczesnie, lubie tez wiazac z praktycznoscia ( np dlatego chce tez łyzwy) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

bridget

#5952144 Napisano: 06.12.2014 00:14:45 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

bridget napisał(a):

no kojarze kali ale mimo wszytsko sen z powiek mi spedza wybor czegos dla Ola i powiazanie tego z czyms dla Wikeigo a najlepiej z wykorzystaniem kuponow allegro:)

a miała któras z Was te ksiazeczki edukacyjne http://allegro.pl...lay-i4825512125.html http://allegro.pl...ay-i4825512125.html? chce dla Wikiego gre 5 sekund i któras z nich, fajne sa Waszym zdaniem? chciałam z duplo ale gry nie moge połaczyć i tak cos musze dobrac na sile dla malucha

My mamy dokładnie taką książeczkę. Fajna jest i dzieciaki często po nią sięgają.

alicce te pierwsza czy te druga? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952140 Napisano: 06.12.2014 00:11:20 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Kalisto daj link do tych książeczek.
Keiti ja nie rozumiem, dlaczego na silę chcesz lączyc prezenty dla dzieci?

zeby wykorzystac ten kupon 35zł Wiktor chciał gre a ona np 56 zł ( kupic trzeba za 100) i jak szukam co maja inni sprzedawcy posiadajacy te gre to nic mi w oko nie wpada z tym co bym chciała a jednak zapłacic 35 zł taniej to roznica. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952136 Napisano: 06.12.2014 00:06:26 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

my mieliśmy książeczkę fisher price, ale jakiegoś wielkiego szału nie robiła. Za to teraz są serie książek z tym długopisem kubusiem puchatkiem i stuhr podkłada tam głos - tooo robi szał. Teściowa kupila kilka i biedna zarobiła zrypkę, że tyle kasy, a przecież równie dobrze ja mogę im czytać emotka A okazało się to teraz takim hitem, że aż żałuje, że powiedziałam, że więcej ma nie kupować emotka

A czemu nie chcesz tego chillafish ? On na allegro teraz jest w całkiem fajnej cenie, a jeśli dobrze kojarze to wykorzystując kupon możesz kupować na kilku aukcjach tylko płatność zrobić razem

on chyba nie w kategorii zabawki? nie zeby z tym kuponem połaczyc? dobrze ze jeszcze dzis mam czas z wyborem, ale jakkolwiek kilka pomysłow dla Wiktora tak dla Ola problem , tak samo chciałam WIkiemu łyzwy od babci i tez z kuponem nie kupiębo to nie ta kategoria, w ub roku korzystalismy z wypozyczalni w tym chciałabym zeby miał swoje regulowane - sprawdzaja sie , jakiej firmy kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952124 Napisano: 05.12.2014 23:46:20 w Konkursowiczki w ciąży
no kojarze kali ale mimo wszytsko sen z powiek mi spedza wybor czegos dla Ola i powiazanie tego z czyms dla Wikeigo a najlepiej z wykorzystaniem kuponow allegro:)

a miała któras z Was te ksiazeczki edukacyjne http://allegro.pl...lay-i4825512125.html http://allegro.pl...ay-i4825512125.html? chce dla Wikiego gre 5 sekund i któras z nich, fajne sa Waszym zdaniem? chciałam z duplo ale gry nie moge połaczyć i tak cos musze dobrac na sile dla malucha Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5952059 Napisano: 05.12.2014 20:33:44 w Dziś cieszę się z.....
ze uszłam z zyciem razem z dziecmi, kilka cm a wariat na przejsciu z ogromna predkoscia wjechałby w wozek zatrzymał sie z 15m od przejscia nie wychamował, metr dalej zabił by mnie i starszego syna, wysiadł przepraszał co z tego, stałam na ugietych nogach i ryczałam, a on Nas nie widział:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5951754 Napisano: 05.12.2014 00:40:56 w Konkursowiczki w ciąży
czy warto kupic na zime pukylino? szkam czegos dla Ola i nie wiem czy na wiosne juz z niego nie wyrosnie? mam pozniej biegowke ale sadze musi miec chyba z 2,5 roczku do niej, nie pamietam kiedy WIki na niej jezdził. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5950982 Napisano: 03.12.2014 22:42:50 w Intermarche
mahuska napisał(a):

ultrixx napisał(a):

czy przychodzą Wam normalnie zwrotki z 'Dobry start' - zgłoszenie mailem?
ja mam na wp: Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy. emotka

ja wyslałam mmsa, nic nie dostałam, nie wiem czy się mam martwić

ja emailem i niestety tez nic nie dostałam

sprostowanie własnie dosżlo Dziękujemy za udział w konkursie Super start każdego dnia. Zachowaj oryginalny dowód zakupu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5950599 Napisano: 03.12.2014 01:21:14 w Konkursowiczki w ciąży
Martaa21 napisał(a):

W takim razie ja się wpiszę emotka

Gratulacje;))

a tak bedac przy prezentach ta gra 5 secund warta jest uwagi?albo kłamczuch? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5950597 Napisano: 03.12.2014 01:04:34 w Kupię...
portfel damski skorzany prosze o oferte pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5949510 Napisano: 01.12.2014 08:07:04 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

Choć jestem dobrze wychowany i znam się na ETYKIECIE,
Wczoraj jednym duszkiem wychyliłem butelkę Frugo,
Zaś potem szukałem bezskutecznie ciągu liter długo,
Coś zrobiłem nie tak? Może mi Waszmości podpowiecie?

A może ten kod unosił się w napoju zawiesinie?
Kto mi odpowie, moja wdzięczność go nie minie!
[/quote
a opakowanie konkursowe z czarna zawleczka i napisane cos o dojeniu internautow czy jakos tak?

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5949509 Napisano: 01.12.2014 08:03:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smiem twierdzic ze jada bony Kauflandowe Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5949317 Napisano: 30.11.2014 16:44:21 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

bridget napisał(a):

jak mnie wkurza "małz":(( kiedy on oduczy sie wyrzucać rzeczy konkursowe, wczoraj zarejestrowałam kody z lowickiego, dzis juz karton w smietniku, kupiłam konkursowe frugo oczywiscie juz tez wyrzucone, tylko gdybym nie tłumaczyła, nie prosiła o zakup mowiac ze to jest produkt konkursowy, zeby nie był wyczulony ech emotka

A co on taki nadgorliwy emotka Z facetami tak to właśnie jest-albo nic nie robią, nie pomogą albo też jak już za coś się wezmą, to stan jest opłakany.Mój ojciec w zeszłym roku tak "sprzątał", że schował mojej mamie kozaki, których ona nie może znaleźć mimo że już nawet w garażu i kotłowni szukała emotka

Kasiu ale to nie pierwszy raz, albo mi tak poprzekłada czasem paragony ze nie moge znalezc albo cos pomiesza z innymi, ha a teraz na dodatek w polo mial kupic na 2 paragony male leysy przytachal 4 wielkie paczki....mnostwo coli i staraj sie człowieku zdrowo odzywiać:)) Wyświetl w wątku >>
0 0