Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje, moj Wiktorek ma juz 6 lat:)) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje;) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gryzak przestal gryzc trwało to kilka dni , mam nadzieje ze juz nie wróci.
bc Oli tez z ulewaczy i teraz Nam przechodzi, a tak to wciaz przebierani bylismy , kanapa czyszczona posciel co rusz zmieniana. Obecnie zblizamy sie do 6 msc i zdarza sie to rzadko , wrecz sporadycznie i nawet stałym jedzonkiem. NO i on drzemkowicz 15-30 minut 3 - 4 dziennie łacznie ze spacerem, czasem sie zdarza dłuzej liczac raz w tygodniu:) ze spi ponad godzinkę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w szpitalu Olusiowi strasznie pupe załatwili az miał pecherze nie podawali zadnych probiotykow i wowczas tylko to nam pomogło.... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...owy-i3974808092.html
mi w szpitalu po kuracji antybiotykowej , kiedys synus miał mocno zaczerwieniona pupe polecono clotrimazol i nie powiem z najgorszym odparzeniem najlepiej sobie poradzil
selenes gratulacje
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin nic z tego, ja jeszcze miesiac temu spokojnie odciagnełam 120 aventem tak kilka dni temu nawet 10 juz nie odciagnełam dziecko inaczej to sobie reguluje, zdziwiona byłam bo wszak pokarmu sporo, ale reczny avent juz nie podołał.
Ja korzystam z parowaru własnie go nastawiłam i juz którys raz gotuje małemu, na poczatku podeszłam z dystansem, a teraz z nim sie przeprosiłam i cala rodzina wcina zdrowsze i pełne witamin potrawy
Kali o chicco tez myslałam, po mału musze cos kupić wczoraj byłam w sklepie stacjonarnym ale nic mnie specjalnie nie urzekło, jak wrocimy od tesciow popatrze jeszcze u mnie, albo w sobote bedziemy we Wrocławiu moze tam bedzie wiekszy wybór, szkoda ze te male nie mają amortyzacji Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy któras miała do czynienia z takim wózkiem? szukam nadal alternatywnej spacerówki w miare lekkiej do bloku i niedużej http://www.bangla...15/navington-scooner Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może Pani synek ma przetrwały odruch kąsania, powinien on wygasnąć między 4 a 5 miesiącem życia, czasami jest obecny nawet do 7, w jego miejsce pojawia się odruch żucia. Zbyt silny odruch kąsania uniemożliwia karmienie piersią,
Odruch ten może ocenić logopeda wczesnej interwencji, dotykając palcem dziąseł od przodu, dziecko mające zbyt mocny odruch kąsania zaciska w tym czasie szczęki i trwa to do ustania bodźca. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane