Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5771064 Napisano: 12.11.2013 13:21:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie negatywnie rozpatrzona reklamacja cifa, najpierw kilkakrotnie udzielenie informacji ze we wszytskich 3 zgloszeniach bład w dacie ( rok 2023) pozniej 2 zgłoszenia wrociły na liste laureatów, a teraz pisemnie odpisli ze nr paragonu nagle im sie nie zgadzał w bazie, co jest niemozlwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5770877 Napisano: 12.11.2013 09:27:29 w Konkursowiczki w ciąży
annaszura napisał(a):

Urodziłam córeczkę Marysię. Ma już tydzień, jest zdrowa, dobrze śpi w nocy i ma apetyt. Będę tu wpadać trochę rzadziej. Pozdrawiam!

Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5770828 Napisano: 11.11.2013 23:25:36 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kadjas123, iva, monikar, renatak0,czarnygreg - dziekuje i polecam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5770350 Napisano: 10.11.2013 22:07:43 w Konkursowiczki w ciąży
https://www.faceb...hp?v=467565626691404 cos miłego:))

u nas ropka poszla precz:) pogoda pod psem:) byle do wiosny:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5770329 Napisano: 10.11.2013 21:44:10 w Intermarche
agamaty napisał(a):

nie miałam zamiaru grać, ale znalazłam dziś w Intermarche paragon z Crunchipsami. Czy jak jest Crunchips zielona cl za 4,79 zł to pasuje? Regulamin mówi o paczkach 140g, ile one kosztują?

maz mi kupił mam nadzieje ze dobre:] cena na paragonie Aga 2,99, ale niech ktos sie wypowie bo nie widziałam opakowania Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5769986 Napisano: 09.11.2013 23:00:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Podobno SMS jest w ten sam dzień lub kolejnego dnia

potwierdzam, informują tego samego dnia, nie wiem jedynie jak wygląda sprawa z weekendami

sms z dziennej tego samego dnia, z I stopnia w dniu losowania, rozpiska losowan w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5769879 Napisano: 09.11.2013 18:57:51 w Biedronka
size napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Tak,już sprawdziłam.Przeczytaj 3 posty wyżej emotka emotka

Zwróć towar i kup w czasie trwania promocji emotka
I nie bij w ten mur emotka Szkoda nerwów.

kurcze tez kupiłam dzis E, zadwolona ze maz bedzie nosił , i nie bede musiala sie fatygowac z dzieckiem malutkim... serio mozna zwrocic?, przyjmą? w jakim czasie od zakupu? czy jak pojade 12 zwroce i zaraz wezme da rade tak zrobic? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5769462 Napisano: 08.11.2013 18:15:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
3 ekspresy do kawy , bon leclerc, kosmetyki z delicji Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768494 Napisano: 07.11.2013 15:05:40 w Paragony
mam paragon hochland, bobovite i wczoraj konczacy sie ITM ( nie zagrałam) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768369 Napisano: 07.11.2013 13:08:14 w Konkursowiczki w ciąży
Andziabid gratuluje ponad połowa ciazy za Toba:)

tak dolly robie jak piszesz, nie chce zapeszyc ale jakbym tej ropki było mniej:)
madziamck- nie pomoge nie znam wózka, w sumie ja na wiosne bede szukała jakiejs lekkiej, fajnej spacerówki rozkladanej na płasko, mozecie cos polecic. Kiedys kolezanka mowila mi o Navington Scooner ze ma dobre opinie, myslałam jeszcze o mclarenie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768323 Napisano: 07.11.2013 12:36:08 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

zazdroszcze takiego uporzadkowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768075 Napisano: 07.11.2013 00:50:37 w Konkursowiczki w ciąży
zastanawiam sie czemu jeszcze nie spie, ale to jedyny czas kiedy idzie cos zrobic. Posprzatac , ugotowac, zobaczyc co w swiecie konkursów....
Ivisia Olus za to nietoleruje smoczka, tez mocno ulewa pomaga Wam ten Debridat? , spi tez krótko tak max po 30 minut, zdarzy sie raz na jakis czas ze dluzej do 2h, ogolnie to drzemki sa. W nocy tak do 3h czasem krócej czasem dłuzej ok 4, Ogolnie ugrzecznił sie po odstawieniu wit K, ale dzis tez był niespokojny i popłakiwał i dał mi w kosc. A na bioderkach nei wyszły Wam jakies nieprawidłowosci wczesniej? my jeszcze mamy 2 wizyte 10 grudnia przy Wikim mielismy tylko jedną. Z laktacja moze macie jakis kryzys?a moze rzeczywiscie płacze i prezy sie bo jest głodny?a na anemie cos bierzecie? a moze to skoki rozwojowe?? ogolnie z perspektywy czasu stwierdzam ze Wiki byl "lzejszym" dzieckiem, mało płakal, duzo spal badz lezał bez prezenia, wyginania.... ach rozmarzyłam sie, Olus to przeciwienstwo:)

http://w-spodnicy...-rozwoj-dziecka.html Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768062 Napisano: 06.11.2013 23:25:57 w Konkursowiczki w ciąży
takim letnim naparem, czy zimnym? u nas to zle nie wyglada, bo oczka nie sa posklejane , jak niekiedy pisza ( ze dzieci nie moga ich otworzyc), tylko w naroznikach gromadzi sie co jakis czas ta ropka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5768039 Napisano: 06.11.2013 22:12:24 w Konkursowiczki w ciąży
jak byłam z tydzien temu w przychodni po recepte na devikap i zeby zobaczyła Olusia z tym tradzikiem niemowlecym ( sugerowała to przez tel wczesniej), pediatra sie pytała czy małemu oczko nie ropieje, to odpowiedziałam ze nie, ale ona zapobiegawczo zeby w razie czego nei biegac do przychodni wypisała recepte na biodacyne. Moze zauwazyła cos czego ja nie widziałam, do tej pory wstrzymywałam sie z wykupieniem, ale przemywanie woda i sola nie daje efektów bo przeniosło sie na oczko drugie, dostałam tez informacje o przemywaniu pokarmem moze jeszcze to spróbuje.
http://forum.gaze...ropiejace_oczko.html Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767980 Napisano: 06.11.2013 19:58:51 w Konkursowiczki w ciąży
inka zareklamowałabym ale nie mam paragonow:( bo jak zaczełam uzywac zdjełam metki to sie pozbyłam:/ wiec szans bez tego nie ma....

no i ropka przeniosła sie na 2 oczko, wiec jest na 2 cos czuje ze bez tego antybiotyku co pediatra zapisała sobie nie poradzimy

chodzimy na spacerki moze krótsze, ale na razie nie odpuszczamy Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767799 Napisano: 06.11.2013 15:49:00 w Biedronka
agamaty napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy niewykorzystany paragon z pierwszego zakonczonego juz etapu E bede mogła wykorzystać w drugim etapie?

pamiętam, że wczytywałam się w regulamin i wyszło mi że nie. Data zakupu musi mieścić się w ramach danego etapu.

oj to nieładnie, bo nie posłałam zgłoszenia w I etapie, jakby co mam zbedny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767512 Napisano: 06.11.2013 10:50:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
ivanotta napisał(a):

claudia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Brazylia od Burna u lubego + wielki stres związany z paszportami których nie mamy emotka

Wielkie gratulacje !!!
Oby szybciutko ogarnijcie te paszporty!Będzie dobrze emotka emotka

dzięki emotka
nie wiedziałam że takie nagrody to również mega stres z papierkami emotka

gratulacje:) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767357 Napisano: 05.11.2013 22:57:16 w Konkursowiczki w ciąży
dzieki dziewczyny, jest ciut lepiej w uzyciu sol fizjologiczna, ropki jakby mniej, ale cos mi ciut malenstwo pokasłuje, mam nadzieje ze Wiktorek czegos nie przyniosł z przedszkola i nic sie z tego nie rozwinie, moze na razie przystopowac ze spacerami. Abodak chodzicie codziennie jak nie pada w te aure? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767138 Napisano: 05.11.2013 17:45:34 w Leclerc
visserarthur napisał(a):

Keiti, mieszkasz na ulicy na K? bo pani miała taką przesyłkę...

tak;] ale ta zakrecona Pani była u mnie z przesyłka ale jedna, jest gdzies lista laureatów tego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5767118 Napisano: 05.11.2013 17:20:13 w Leclerc
polec napisał(a):

a czy wszystkie nagrody wysłali z Powrót do szkoły, bo kartę mam, ale tablet do mamy nie dotarł ???

emotka

maz nie dostał karty dziwne bo wysyłalismy w 1 kopercie tak Pani mowiła zeby zrobic do mnie przyszła tylko 1. Ktos jeszcze nie dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0