Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w telefonie w smsach wysłanych i harmonogramie w exelu mam daty wysłanych zgłoszeń , poza tym organizator telefoniczne sprawdził zgłoszenia mowiac co było nie tak, wiec nie rozumiem dlaczego nie chcesz tego wyjasnic, jezeli uwazasz ze było oki?, jakby było wszystko prawidłowo kosze doszłyby do własciwych osób Wyświetl w wątku >>
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Alicce wszystkiego najlepszego dla synka:) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie...?
czy wasze dzieci tez tak strasznie ulewają? nie dosc ze po jedzeniu to i po 15 minutach nawet pozniej i po godzinie i poprzebudzeniu i to duza iloscia mleka?
Oli nadal niespokojny, ma te problemy z brzuszkiem, nie polezy sam głownie na rekach, i to czesto bujany bo płacze... nawet na spacerze sie budzi. Totalne przeciwienstwo Wiktorka, no i te jego drzemki max do 30 minut, nie pospi dłuzej chyba ze w nocy to tak 2-3 h z przerwa na jedzenie Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ton ten schwarzkopf? henkel? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko teraz dodatkowo mi jest niezrecznie w stosunku do osob do kt. mily dojsc w ramach prezentu i zostaly o tym fakcie poinformowane Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis moj starszak skonczył 6 lat kiedy to zlecialo?? impreza rodzinno-weekendowa udana. W srode sala zabaw:) tak mysle jaki tort zamowic uniwersalny dla dzieci z owocami? mama z Olusiem zostanie, mam nadzieje ze ogarne szybko impreze:)
aha Olinek dostał tradzik niemowlecy, a taka miał slicznego buziaczka, a teraz krosteczki wszedzie... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget