Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5761160 Napisano: 24.10.2013 22:11:40 w Wkurza mnie...
kikol napisał(a):

paragony były kupione na orlenie w wieszowie i było wszystko ok może zgłoszenie nie było z tego dnia i teraz się szuka winnego.

w telefonie w smsach wysłanych i harmonogramie w exelu mam daty wysłanych zgłoszeń , poza tym organizator telefoniczne sprawdził zgłoszenia mowiac co było nie tak, wiec nie rozumiem dlaczego nie chcesz tego wyjasnic, jezeli uwazasz ze było oki?, jakby było wszystko prawidłowo kosze doszłyby do własciwych osób Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5761156 Napisano: 24.10.2013 22:08:49 w NIE polecam wymiany z....
KIKOL - nie przyszły do mnie 2 nagrody z jej paragonow które miała rzekomo odesłac do organizatora, od tematu umywa raczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5761151 Napisano: 24.10.2013 22:02:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...

to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5761143 Napisano: 24.10.2013 21:48:06 w Konkursowiczki w ciąży
ha moj mały hardcor 19 kapanie od 20 wyciszanie karmienie lezenie, nadal nie spi, smoczka nie chce i sie drze emotka
Alicce wszystkiego najlepszego dla synka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5761136 Napisano: 24.10.2013 21:34:48 w Konkursowiczki w ciąży
ja bym inwestowała w gondole to jednak zima jest ( i to długi jej okres i przy kwietniu mozna pomyslec o spacerowce) i przy spcerach bardziej chroni przed zimnem i pozycja lezaca jest raczej bardziej bezpieczna dla dziecka, nosidło i tak uzywane jest w aucie, ewentulanie mozna na jakies zakupy pozniejsze w markecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5760768 Napisano: 24.10.2013 13:42:05 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

buskowianka hop hop! Już po??

no własnie...?

czy wasze dzieci tez tak strasznie ulewają? nie dosc ze po jedzeniu to i po 15 minutach nawet pozniej i po godzinie i poprzebudzeniu i to duza iloscia mleka?
Oli nadal niespokojny, ma te problemy z brzuszkiem, nie polezy sam głownie na rekach, i to czesto bujany bo płacze... nawet na spacerze sie budzi. Totalne przeciwienstwo Wiktorka, no i te jego drzemki max do 30 minut, nie pospi dłuzej chyba ze w nocy to tak 2-3 h z przerwa na jedzenie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5760736 Napisano: 24.10.2013 13:09:49 w Paragony
szukam paragonu real milka poprosze o ofert pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5760573 Napisano: 24.10.2013 11:01:29 w Kaufland konkursy
kaufland dolnoslaskie dzwoniło o odebraniu rowerka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

bridget

#5759885 Napisano: 23.10.2013 11:08:46 w Paragony
odpkupie paragon na milkę , wpadła nadprogramowa wygrana czego sie nie spodziewałam, propozycje prosze na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759686 Napisano: 22.10.2013 22:29:04 w Paragony
koza.k90 napisał(a):

bridget napisał(a):

mam henkel, leclerc pw i 1 paragon na olej

co to za konkurs ten henkel i leclerc ?

a ton ten schwarzkopf? henkel? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759584 Napisano: 22.10.2013 19:23:30 w Paragony
mam henkel, leclerc pw i 1 paragon na olej Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759180 Napisano: 22.10.2013 11:19:57 w Wkurza mnie...
chyba zle zrozumiałam Pania - z tego co widze w necie to Stacja Elba ( bez ch) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759175 Napisano: 22.10.2013 11:14:19 w Wkurza mnie...

bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

tylko teraz dodatkowo mi jest niezrecznie w stosunku do osob do kt. mily dojsc w ramach prezentu i zostaly o tym fakcie poinformowane Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759157 Napisano: 22.10.2013 10:58:39 w Wkurza mnie...
emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5759067 Napisano: 21.10.2013 23:48:03 w Konkursowiczki w ciąży
gratuluje przyszłym mamusiom:) co do wózka nie poradze niestety....

dzis moj starszak skonczył 6 lat kiedy to zlecialo?? impreza rodzinno-weekendowa udana. W srode sala zabaw:) tak mysle jaki tort zamowic uniwersalny dla dzieci z owocami? mama z Olusiem zostanie, mam nadzieje ze ogarne szybko impreze:)
aha Olinek dostał tradzik niemowlecy, a taka miał slicznego buziaczka, a teraz krosteczki wszedzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5758676 Napisano: 21.10.2013 14:18:55 w TESCO konkursy
co na patelnie sie odsyła? moja pierwsza? i nie sledziłam wczesniej watku, bo nie grałam? jakies oswiadczenie tez? czy tylko podstawowe dane? jak w smsie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5758658 Napisano: 21.10.2013 14:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daja wam cos te reklamacje z cifa? u mnie brak miksera...nie ma mnie na liscie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5758259 Napisano: 20.10.2013 22:58:15 w Kaufland konkursy
a z dolnoslaskiego ktos odebrał rower? ktos sie kontakował? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5757819 Napisano: 19.10.2013 11:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Słuchajcie, byl kiedys konkurs (chyba z topu "teraz"), gdzie rozdawali grzechotki fisher price. Czy ktos dostal grzechotkę, czy tylko pozbierali dane i na tym się skończyło?

był, przyszły do mnie 2 nawet, wiele osób sie chwaliło Wyświetl w wątku >>
0 0