Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrinn no ciezko.... ale co robic same wiemy na co sie decydujemy:) macierzynstwo czasem to nie taki miód:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis mnie kolezanka rozbawiła, która niemal w podobnej sytuacji jak ja piszac:) pozwolcie ze ja zacytuje
USIŁUJĘ...
Na czole sobie walnę napis taki.
Usiłuje bowiem nie ZWARIOWAĆ...
Usiłuję nie zabić mojego starszego syna który nie poszedł do przedszkola bo USIŁOWAŁAM się trochę zdrzemnąć i zasnęłam.
Usiłuję nie WYSTAWIĆ przed bramę młodszego syna (bo dziś wielkogabarytowe śmieci zbierają...pewnie by nie zauważyli go pomiędzy starym dywanem i zderzakami jakimiś dziwnymi)
Usiłuje od 2 godzin zjesc sniadanie
Usiłuje zrobić obiad (tu sukces bo UADŁO MI SIĘ ROZMROZIĆ MIĘSO!!!)
Usiłuje nie zadzwonić do meża i nie wykrzyczeć że mam dośc jego pierd.... wyjazdów jego pierd... pracy i tego że jestem sama z dwójką dzieci i psychiką na wyczerpaniu!!!!Bo wiem że ciężko zapierdziela od poniedziałku dla nas.
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak mam nadzieję wczoraj podałam troche mm po jedzeniu własnie koło 20:30, została mi taka buteleczka szpitalna ( jednorazowa) , zjadł 30 ml, pospał do 24 - wiercił sie jak szłam spac, dokarmiłam na spiocha pospał do po 3 i pozniej do 6:30 , ja wypoczełam ( te pobudki ostanio co 1,5-2h dały mi sie we znaki) . Inke tez pije jako jedyna kawe, od wczoraj herbatka laktacyjna.
dolly zgadzam sie z Toba ostanio ja sie umeczyłam i mały równiez tym niedospypianiem, płaczem, wieczna "potrzeba bliskosci" i jedzenia. Dzis go poobserwuje, jutro, zobacze jak bedzie sie zachowywal, moze to jakis skok rozwojowy?
widze jak sie zmienia, teraz po jedzeniu lez juz 20 minut robimy postepy, co raz wiecej widzi, obserwuje i zzaciekawieniem oglada.
Oli przybrał w ciagu tygodnia z 4160-4440 to duzo czy mało? wydaje mi sie ze optymalnie. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to chyba rzeczywiscie cos zle wpisałam, nie ma jak na ostatnia chwile cos tam wysłac;] Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smoczka nie lubi , wypycha, focha strzela przy tym takiego, czasem chwilowo musze mu przytrzymac ( ekstremalne sytuacje)i sie zassie po chwili i tak wypluwa.
Jemy po poł godziny, czasem dłuzej, w nocy ciut krócej bo przysypia i czasem co poł godziny, albo jak sie denerwuje ( wiec ogolnie mam wrazenie jakbysmy non stop jedli), , dzis z płaczem ze spaceru nawet po 2,5 h wracalismy bo głodny. Ale mam bardzo miekkie piersi, w szpitalu i tuz po wyjsciu było inaczej
ogolnie jestem twarda z pokarmem, wszak z Wikim tylko na mleczku jechalimy bez MM, nawet kaszek nie lubił, dlatego sie tak szybko nie chce poddac, zaczełam pic te napary laktacyje, mam nadzieje ze cos to da. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bede próbowac dalej go poukładac, ale chyba ten typ tak ma, kolejna drzemka poł godziny i płacz... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kapie go koło 19:30 - 20:30 kładziemy sie do spania i jemy, zasypia o 22 ( cisza, ciemno, spokojnie), dzisiejsza noc budził mi sie co 1,5-2h, chociaz zdarzało mu sie co 4 h, nie wiem czy on głodny czy dlaczego sie tak budzi ( bo raczej na brak pokarmu nie narzekam), myslałam ze w dzien go uspie i pojde spac, to znow spi mi max poł godziny juz 2 takie drzemki. Poznij ok 16 po starszego i 2h spaceru,wtedy mi ładnie tez spi), niby próbuje ten rytm trzymac, ale skoro ma taki sen nieregularny sen i burzy cały harmonogram.... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
licytuję, dziękuję chociaz moglam dac kup teraz:/ Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja przyłaczam sie do gratulacji;) super wygrana Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie pomoge w temacie biedronkowym.
monika z tym rytmem staram sie ale cholera nie wychodzi, z 2 strony jak juz zasnie nie chciałabym go budzic, bo nie odsapne nawet na chwilę (sama jestem w tygodniu pranie, prasowanie, gotowanie, sprzatanie, i jeszcze przedszkole is tarsze dziecie ( wielki maraton jak dla mnie), sam nie polezy dłuzej niz 5-10 minut), dzis z kapieli musiałam wyskakiwac bo po15 minutach krzyk. Jakis ma lekki sen, zasypia i 20 minut budzi sie, dzis 3 razy tak zrobil i dopiero od 22 spi twardo ( mam nadzieje). Z dnia na dzien wychodzi nam zasypianie od 20:30 , ale twardy sen gdzies o 22 ( bywało ze 23:30, ale od 2 dni spokojniejszy, juz nie ma tyle płaczu), okazuje ze on z tych potrzebujacych wiecej bliskosci .
quaqua chciałabym miec Twoja wprawe w chustowaniu, 2 minuty?? , dzis sie nie wiazalismy nie było kiedy. Na spacer wychodzisz/wychodziłas tez w chuscie zima? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia moze odciagaj przez 2 dni i podawaj z butelki, a wygoj sobie brodawki jakas mascia np bephantenem.
a ja nie wiem czemu moj ma jazdy wieczorne nie polezy, nie zasnie przy piersi, nie moze sie uspokoic - potrafi przez 5 h dawac czadu
quaqua a co sadzisz o nosidłach na pozniej ? czemu tak zmieniałas chusty, szukałas optymalnej? uzywałas tej kołkowej i tego poucha? wiem ze to przy starszym dziecku ale jakos wtedy to wszystko szybko trwa, szkoda ze ja zielona z tego chustonoszenia, dzis raz wiazałam tylko bo nie było kiedy i nie wiem czemu zbyt luzno miał moim zdaniem głowke i wolałam asekurowac reka, pewnie za lekko sciagam pasma... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane