Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5754643 Napisano: 14.10.2013 17:12:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

bridget

#5754273 Napisano: 14.10.2013 11:04:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosze samchodowe z Pepsi Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5754111 Napisano: 13.10.2013 22:28:44 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua tak przegladam forum, niby wiaze na kieszonkę, ale mam problem ze stopkami i zeby ładnie pupa wskoczyła, ogladam filmiki i czytam ze dziewczyn tez maja problem, u mnei najgorsze ze Oli podczas wiazania płacze ( zreszta ogolneiczesto płacze, jak nie spi to sam nie polezy) a ja chcialabym pomału i dokładnie ponaciagac te pasy. Czyli Didymos lepsza od nati, która bedzie optymalna?? Doradczyni mowiła o uzywanych ze sa złamane i lepiej sie układają. Chcialabym kupic optymalna chuste która troche posłuzy az do momentu moze przejscia do nosidła, czy pozniej sama załapie kolejne pozycje przy starszych dzieciach na podstawie filmikow?czy lepiej spotkac sie z doradczynia za kazdym razem?dla m nie to na razie nowosc , wiec wolałam sie skupic na 1 pozycji, ale obejrzałam kilka innych , gdy ona to prezentowała. Jakby cos fajnego Ci sie rzuciło w oczy z chust w dobrej cenie wrzuc mina pw, jak długo dziecko powinno przebywac w chuscie? sa jakies ograniczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5754054 Napisano: 13.10.2013 19:58:44 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

keiti78zg powiem ze skromnością a nie mówiłyśmy emotka emotka emotka emotka

Pani mi zostawiła jedna do momentu kupna swojej, pozniej chyba pomysle o nosidle mai tai, ta z kołkiem tez jest oki i taki elastyczny prostokat ( nazwa mi wyleciała) ale juz dla dzieci siedzacych

fajne sa te z bambusem i lnem ale juz drozsze, no i musze kupic inny kombinezon, bo mam ale worek z bez rozdzielenia nozek a w tym nie da rady nosic dziecka.

a Wam jakie sie najbardziej podobały? jakie uzywacie? jak wiazecie? najgorsze jest to ze w tracie wiazanai Oli płacze, ja sie denerwuje, a chwile pozniej juz spi jak aniołeczek Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5754040 Napisano: 13.10.2013 19:23:57 w Paragony
odsprzedam paragon lub wymienie na inny z leclerca Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5754002 Napisano: 13.10.2013 17:35:24 w Konkursowiczki w ciąży
jestem pod wrazeniem chusty, moje dziecko w niej spi, od razu sie uspokoiło:) super sprawa, wielki pozytyw jak dla mnie, fakt ze Pani pokazała kilka wiazan dla maluszkow, ale skupiłam sie na jednym, teraz kupno chusty:)
tak sobie mysle o natibaby - malta Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753702 Napisano: 12.10.2013 11:38:22 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

keiti przesyłam moc pozytywnej energii! Bądź dzielna!
Pamiętaj dawać maluszkowi jakiś probiotyk (może być np. dicoflor) jak bierzesz antybiotyk.
Jak po spotkaniu z doradczynią?

jutro przychodzi o 15 wiec jeszcze przede mna, bo nie mogłysmy spasowac godzin, a przynajmniej maz posłucha i popatrzy . Ja biore probiotyk, w sumie mały dostawał dicoflor od wyjscia ze szpitala, ale kilka dni temu sie skonczył i teraz połozna poleciła taki probiotyk, musze tylko wykupić http://www.bangla...probiotyczne-biogaia Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753654 Napisano: 12.10.2013 00:36:45 w Konkursowiczki w ciąży
no tak sie niby mowi emotka dolly,
tak sie jeszcze zapytam jak podnosiłyscie swoje dzieci(niemowlaki) z pozycji lezacej?, dzis połozna mi zwrociła uwage ze zle to robie, ze powinnam najpierw na bok odwrócic i z takiej pozycji podnosic ( lekka platanina rak) , a nie od razu pionizować, ze jest zbyt duze napiecie miesniowe i mozna szybciej tez wyeliminowac odruch moro. Na tygodniu bliskosci, który dzis sie konczył jak byłam na masazu shantala widziałam, ze kobieta tez to robi w pewien specyficzny sposób, a wiekszosc moich znajomych jednak od razu pionizuje z pozycji na wznak.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753650 Napisano: 12.10.2013 00:17:57 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki dziewczyny emotka emotka emotka , od południa czuję, ze zyje gdy bol ustapił... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753628 Napisano: 11.10.2013 22:58:08 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

bridget napisał(a):

u mnie p/ bolowe nic nei pomagały, wczoraj 4 z bezsilnosci zjadłam...dopiero teraz antybiotyk pozwala mi egzystowac, stwierdzili ze jest mały stan zapalny i musze go wyleczyć, poza tym jak wczoraj dzwoniłam to mowili na razie o konsultacji ze zdjeciem i podjeciu decyzji ( tyle czasu miał widocznie miedzy pacjentami), poza tym on mowił ze wrocił by dorwania po skonczeniu karmienia, sama sie zastanawiam nad tym ale kiedy znow sie bol odezwie?. Jestem troche zdesperowana i nie chciałabym aby ten bol juz wrócił. U mnei 8 praktycznie cała w dziasle dopiero malutki fragment sie wyłania, wiec beda musieli ponacinac mocno dziąsło

Współczucie ósemkowe, ale i wyrazy szacunku emotka Fiu fiu emotka Mądrość musi być emotka
Powiem Ci tak, od siebie: u mnie po porodzie i w trakcie karmienia odezwały się dwie górne, dolne dawno siedziały.
Jedna uległa moim prośbom szybko, drugą namawiałam tydzień. I przestała dość szybko sprawiać ból, po dwóch tygodniach - osadziła się w dziąśle, poustawiała inne zęby w szeregu i był spokój. Stan zapalny Ci przejdzie po antybiotyku i być może do tego czasu przestanie boleć - bo ząbek rozepcha się i wejdzie gdzie chce. Wtedy podejmij decyzję - albo pa albo poczekaj do końca karmienia. Ten laktatorek może się przydać - na odciągnięcie jak nie dasz rady ręką - ale to też nie jest trudne i bywa nawet łatwiejsze (jak się przekonasz).

* Swoją drogą, mnie też najgłupsze rzeczy spotykały jak karmiłam: półpasiec i te dwie wredne 8.. Tak jakby rok nie mogły poczekać.

u mnie nie ma w szczece miejsca na 8 (np te 3 co są wychodziły 3 lata i widac tylko malutki fragment) , napieraja na 7 i widac juz na zdjeciu rtg ze 7 sa przekrzywione w korzeniach, stad pewnie promienujacy bol do innych zebow i rekacja na zimno ciepło.

*ja to w ogole jakas pechowa jestem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753596 Napisano: 11.10.2013 21:49:46 w Konkursowiczki w ciąży
u mnie p/ bolowe nic nei pomagały, wczoraj 4 z bezsilnosci zjadłam...dopiero teraz antybiotyk pozwala mi egzystowac, stwierdzili ze jest mały stan zapalny i musze go wyleczyć, poza tym jak wczoraj dzwoniłam to mowili na razie o konsultacji ze zdjeciem i podjeciu decyzji ( tyle czasu miał widocznie miedzy pacjentami), poza tym on mowił ze wrocił by dorwania po skonczeniu karmienia, sama sie zastanawiam nad tym ale kiedy znow sie bol odezwie?. Jestem troche zdesperowana i nie chciałabym aby ten bol juz wrócił. U mnei 8 praktycznie cała w dziasle dopiero malutki fragment sie wyłania, wiec beda musieli ponacinac mocno dziąsło Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753507 Napisano: 11.10.2013 18:20:17 w Konkursowiczki w ciąży
powiedzieli ze nie ma przeciwskazan niby ( zrobiłam panoramę), dostałąm dzis antybiotyk duomox od chirurga, bo prawie 2 dni nic nie mogłam jesc i pic, a z bolu wczoraj "po scianach chodziłam" i wyłam jak małe dziecko, p/bolowe nie pomagały, za 2 tyg do wyrwania, mam 12 godzin nie karmic po znieczuleniu ( zrobia mi sie po takim czasie zastoje? nie mam laktatora i sie zastanawiam czy kupić) moge spuchnac , miec obrzeki po rwaniu jeszcze 3 dni...bol po puszczeniu znieczulenia tez moze sie jakis czas utrzymywac, prywatnie rwanie 1 zeba 400zł, a jeszcze 2 ósemki zostana... nei powiem na sama mysl o zabiegu mam strach w oczach, zarezerwowali na rwanie 2,5h. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5753210 Napisano: 11.10.2013 09:49:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
cos woza chyba z pepsi, bo kurier dzwonił, nawigacja mio dostarczona Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5752777 Napisano: 10.10.2013 15:09:34 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny czy karmiac moge zrobic rtg całej szczeki? taka panorame od kilku lat pchaja mi sie ósemki 3 na raz ,4 nie widac - przez dziasła mi sie jeszcze nei przebila, do 3 msc ciazy cierpiałam z tego powodu, pozniej samo odeszło, bol jest taki ze wydaje sie jakby wszytskie zeby bolaly i reaguja na zimno i ciepło, umowiłam sie na jutro do chirurga, bo bez srodkow p/boloych nei ujade dłuzej ( 1 dziennie nie starcza, a nie chce przeginac). Czy podczas wyrywania znieczulenie przy zabiegu bedzie miec wpływ na mleko?czy jest to bezpieczne? czy bardzo boli? cholera dostac sie tam z tyłu by wyrwac to jakas masakra bedzie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5752323 Napisano: 09.10.2013 21:15:06 w TESCO konkursy
ace napisał(a):

Czy z polskiego numeru można wysłać z zagranicy smsa na konkursowe numery? Bo chciałam wysłać i mi błąd wyskakuje. Jeśli nie można to ja będę miała dwa wolne paragony emotka

jak masz roaming mysle ze tak, sama tak słałam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5752074 Napisano: 09.10.2013 15:23:09 w Intermarche
na marzenia odsyła sie tylko paragon z danymi? czy jakies tez oswiadczenie? miałam małego na rekach i dosc krótko przebiegla rozmowa, wiem ze w ciagu 3 dni odesłac paragon , a co dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5752001 Napisano: 09.10.2013 14:19:04 w TESCO konkursy
a te patelnie to z jakiego okresu obecnie wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5751992 Napisano: 09.10.2013 14:11:52 w Intermarche
bon 2 stopnia tel przed chwila Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5751010 Napisano: 08.10.2013 11:05:55 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

keiti z ZG np jest: http://www.akadem...er=103&Itemid=19

http://chustyzgora.pl/o-mnie/

zapisałam się, jeszcze jutro z małym ide na masaz shantala przy okazji, wczoraj było 1 spotkanie z chustonoszenia dla niemowlakó, ale Pani przyjdzie do mnie do domu z tymi chustami spotkanie 2h - 70zl, szczegolnie ze Lwowska to 5 minut od mojego domu Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5750973 Napisano: 08.10.2013 09:55:20 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

keiti a ja Cię będę namawiać na tkaną chustę + spotkanie z doradcą, wtedy motanie będzie Ci zajmowało max. 2 minuty, serio. Warto wydać parę złotych na doradcę. Możesz nawet się umówić bez chusty, one wszystko mają emotka

a gdzie takiego doradce znalezc? Wyświetl w wątku >>
0 0