Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze lepsze mojej mamy tez nie ma , na 8 zgłoszen niezaleznych osób przy 3 juz teraz wygranych kazdy miał niepoprawnie zgłoszony format w dacie, jest szansa by pisac te reklamacje? naprawde tu w przypadki nie wierze, szczegolnie gdy skrupulatnie po 3-y razy sprawdzam co wpisuje nim wysle? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie widze siebie i meza
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tu Olinek http://www.fotosi...ba6a0fe12136ced.html
a Tu Wiki i Olinek - pierwsze spotkanie
http://www.fotosi...81c791fe11310df.html Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no z becikowym byłam w informacji w Mopsi-e i chora wyszlam stamtad
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na twórczosc brak czasu jakakolwiek:P
mały czesto wisi na mnie - jejku brak mi czasu na cokolwiek,a juz oczy na zapałki. Troche podłamała mnie dzis polozna bo mało przybiera , od 18 w domu i z 3760 przybrał do dzis 3840 tylko, mam notowac godziny karmienia i czas, moze sie nie najada? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy WIkim miałam rozek usztywniany, z mozliwoscia wyjmowania wkładu w sumie sie przydał choc króko, ale oczywiscie cos tam tesciowa mamrotała ze powinnismy teraz uwazac bardziej na odcinek kregosłupa, no i jakos dziwnie mi go dzis było połozyc bez poduszeczki w wozku, nie pamietam jak to było przy Wikim, moze kwestia kombinezonu i zimy bardziej go podwyzszyła jak piszesz dolly.
agusia nie pomoge, Wiki nie ma problemu z zabkami, nawet mleczaki mu sie jeszcze trzymaja ....odpukać, ale mysle ze dentysta nie zaszkodzi i przeglad, wiem ze lakuja, plombuja..
Wiki został przedszkolakiem tygodnia i jakies plakaty rodzinne musimy robic, jakbym miała mało obowiazkow
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my zaliczylismy pierwszy spacer, czy macie/miałyscie poduszke do wózka i rozek? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do 2pkt ze wzgledu na brak ciagłosci 3 miesiecznej ( brali u mnie zakres zarobkow z okresu dalszego niz rok i wyliczyli mi swiadczenie mniejsze niz pensja biorac pod uwage wczesniejsze zarobki z przed podwyzki i własnie nie wiem czy ono bedzie kontynuowane, czy moze w tej chwili bedzie rowne mojej pensji.
w domku fajnie:) wczoraj pierwsza kapiel bo zimno w domu, jeszcze nie grzeją, Olinkowi sie podobało, spi mi po 3-4 h czasem ciut dłuzej, ale tez 1-1,5h trwa karmienie i usypianie. Ogolnie nie mam powodów do narzekan, no i nadal z pupka walczymy....a odwiedzin jeszcze wiele przed Nami, na razie je dozujemy...:) wczoraj o 20:30 juz spałam:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
meldunek mamy , petronaz i przychodnie oraz połozna mamy załatwiona, usg bioderek zapisane, praca załatwiona.
Zostało to cholerne becikowe - maz od patrzenia na same dokumenty juz jest chory:D, pobrałam dzis pliki i sama w szoku jestem, kolejka w urzedzie ogromna,a do tego co było 6 lat temu nie ma w ogole odniesienia.
ciasto w piekarniku, zaczynaja sie schodzic goscie:/ Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy macierzynski bedzie kwotowo równy temu co dostawałam na L4?
czy do becikowego biorac pod uwage wczesniejszy rok rozliczeniowy kiedy to nie bylismy małzenstwem moge sama sie ubiegac?, podajac tylko swój dochod? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
farmaceutka pokazywala mi w aptece takie własnie od 8 dnia, w 2 aptekach stacjonarnych mustelli nie było - chyba zostaje net. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie w domku, dzidzius grzeczny, dajemy rade bez laktatora obiadek n ajutro sie gotuje, starszak fajnie reaguje,
podajecie wit d i k w jednym w kapsułkach? jakies konkretne macie wybrane? za czasów Wikiego był jakis devikap Wyświetl w wątku >>