Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak super ze i u Was się klaruje, mi tak szkoda Okraglinka bo już tyle razy miał wenflom i pokuty od pobierania krwi ze az się serce kraje....co do karmienia z 1 tez miałam medele i tez był problem z chwyceniem, ale laktator ładnie wyciąga sutek i wtedy może sprobuj małego przystawiać? laktator swietna sprawa szybko odciąga, z butelki szybko dziecko wypije, ale piers to piers , mam nadzieje ze uda mi się ciężkie chwile przezwyciezyc i się dostosujemy do siebie, wszak z Wikim 18 msc się karmiliśmy, a laktator uzywalam tylko ok miesiąca.
Okraglinek to trochę buntownik ale mowia ze to tez po lekach , antybiotykach, no i na pupci ma cos ale grzybicznego i wentylujemy smarujemy clotrimazolem i jeszcze jakims roztworem, to reakacja na antybiotyki , dostaje lakcid i nystatyne doustnie, ale skorka i tak podrazniona
teraz musze wpaść w jakiś rytm i dumam jak ubierać malucha żeby nie przegrzać i nie zaziebic:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz polozna? trzeba, warto, korzystać? do pracy tez chyba w ciągu 14 dni powinnam zglosic jaki biore macierzyński nie?
mi się marzy tripp trapp jest cudny i na długo starcza, a z tym dla niemowlaka to już odlot tylko cena kosmiczna:) jeszcze w razie w mysle u hucku czy jak to się to pisze kieds w Realu miał super cene.
Patrze na kremiki na necie zaraz cos zamowie dziekuje za super informacje w tym temacie size:)
Benasia zdrowka dla synusia
PS. Kiedy 1 spacer? zaczynamy od werandowania nie? kurcze niby 2 dziecko po 6 latach a ja jakas mało zorientowana:P Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Olinkowi się poprawia crp już 4,4 meczymy karmienie ( masakra) , walcza ze mna, co rusz biora badania na rozne tam, ale to dobrze przynajmniej mnie przebadają wzdłuż i wszerz, dziś nawet okuliste miałam w związku z bolami ciśnieniowymi w oczodołach...
dzięki dziewczyny za wsparcie Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od dziś mam dziecko na roomingu i wymiękam, czy wasze maluszki w pierwszych dobach przy karmieniu tez wisza na cycu po 2,5 h? normalnie krzyczy, je na zapas niemal do ulania, jest nadpobudliwy,niecierpliwy może to tez przez te antybiotyki bo wciąż 2 dostaje, zaczelismy o 18:30 skoczyliśmy ok 20:30 mam nadzieje ze to przejściowe, Wiki szybko zjadal w pol h i pięknie spal, bez problemów, a dziś glowa mnie boli od tych walk .. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955