Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5739470 Napisano: 18.09.2013 12:50:27 w Konkursowiczki w ciąży
wychodzimy emotka chociaż hematokryt moglby byc nizszy, kontroa z wyniami krwi za 2 tygodnie, crp już 1,6 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5739446 Napisano: 18.09.2013 12:23:52 w Konkursowiczki w ciąży
nie widziala ktoras w okazyjnej cenie kosza mojzesza, kurcze 2 super aukcje przeoczyłam, na zagranicznych portalach sienie znam.... a tak by mi się przydal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5739372 Napisano: 18.09.2013 11:08:26 w Konkursowiczki w ciąży
a do przychodni kiedy zapisac dziecko? kojarze ze polozna miałam stamtąd i byla fajna, zresztą pediatrę tez mamy super. Już nie mogę się doczekać spacerkow:), w domu poczytam jeszcze o diecie co mogę jesc żeby nie zaszkodzić małemu, mazl przywiozl nawet od mamy parowar, będzie zdrowo ale bez przesadyzmu:)

abodak super ze i u Was się klaruje, mi tak szkoda Okraglinka bo już tyle razy miał wenflom i pokuty od pobierania krwi ze az się serce kraje....co do karmienia z 1 tez miałam medele i tez był problem z chwyceniem, ale laktator ładnie wyciąga sutek i wtedy może sprobuj małego przystawiać? laktator swietna sprawa szybko odciąga, z butelki szybko dziecko wypije, ale piers to piers , mam nadzieje ze uda mi się ciężkie chwile przezwyciezyc i się dostosujemy do siebie, wszak z Wikim 18 msc się karmiliśmy, a laktator uzywalam tylko ok miesiąca.
Okraglinek to trochę buntownik ale mowia ze to tez po lekach , antybiotykach, no i na pupci ma cos ale grzybicznego i wentylujemy smarujemy clotrimazolem i jeszcze jakims roztworem, to reakacja na antybiotyki , dostaje lakcid i nystatyne doustnie, ale skorka i tak podrazniona
teraz musze wpaść w jakiś rytm i dumam jak ubierać malucha żeby nie przegrzać i nie zaziebic:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5739362 Napisano: 18.09.2013 10:52:45 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki dziewczyny, my dziś do wyjścia raczej, czekam jeszcze 2 godziny na wyniki Oliego i mogę się mam nadzieje pakowac, trzymajcie kciuki, zalatwilam tez Bartowi zaświadczenie o opiece ze szpitala.
Teraz polozna? trzeba, warto, korzystać? do pracy tez chyba w ciągu 14 dni powinnam zglosic jaki biore macierzyński nie?
mi się marzy tripp trapp jest cudny i na długo starcza, a z tym dla niemowlaka to już odlot tylko cena kosmiczna:) jeszcze w razie w mysle u hucku czy jak to się to pisze kieds w Realu miał super cene.

Patrze na kremiki na necie zaraz cos zamowie dziekuje za super informacje w tym temacie size:) emotka

Benasia zdrowka dla synusia

PS. Kiedy 1 spacer? zaczynamy od werandowania nie? kurcze niby 2 dziecko po 6 latach a ja jakas mało zorientowana:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5739101 Napisano: 17.09.2013 20:33:51 w Paragony
mam valbony z PIP 3 sztuki z 29 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738499 Napisano: 17.09.2013 09:32:17 w Konkursowiczki w ciąży
Mój stan się po mału stabilizuje,biorę leki i pewnie w domu też będę brała.Czekam teraz na obchod pediatry,ale z tego co wiem Olinek będzie miał jutro kontrolne wyniki i moze jutro lub pojutrze wyjdziemy,jeszcze jeden wynik mój powinien być jutro.Z karmieniem mam trochę problem korzystam tu ze szpitalnego laktatora i je z butelki,wypiął się na karmienie naturalne,woli silikon,staram się walczyć przystawiac,ale wciąż puszcza,prezy sie.Az się boje w tym aspekcie powrotu do domu.Czy korzystacie z laktatora i czy możecie polecić fajny krem na jesienna aurę prze spacerach z Okraglinkiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738413 Napisano: 16.09.2013 22:33:23 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki size , bo ja tak trochę w oderwaniu od rzeczywistości pewnie maz poczytal /poczyta ale ja nie miałam glowy do tego ostatnio Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738382 Napisano: 16.09.2013 21:51:25 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki dziewczyny a na te wszystkie fomlnosci meldunkowo- becikowe ile mam czasu po urodzeniu dziecka? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738319 Napisano: 16.09.2013 20:22:08 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny jak to jest z tymi tacierzysnkimi? czy mezowi mojemu przysługuje cos jeszcze z racji opieki nade mna po cc może się o to starac? na raziema opiekuńcze na Wikiego ze ja przebywamw szpitalu od pediatry bo on ma prace w delegacjach Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738309 Napisano: 16.09.2013 20:07:54 w Paragony
potrzebuje jeszcze paragon na organizer pepsi w zamian za pw, ewent wygrany nr oddam za inny paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5738036 Napisano: 16.09.2013 15:18:57 w Konkursowiczki w ciąży
abodak tez doceniam mojego malza, zawsze w delegacjach wszystko na mojej glowie, a teraz on się mna opiekuje przychodzi do szpitala 2 x dziennie , ma Wikiego i przedszkole, musi pomyslec o jedzeniu dla nich, cos wyprać gdzie nigdy pralki nie nastawil, zrobić mi zakupy, z malym na mecz pojsc i jeszcze popracować w domu, wiec ma szkole przetrwania i widzi ile ja mam na glowie zazwyczaj probujac czasem jeszcze cos konkursowo zadzialac. Nie powiem w tej ostatniej dziedzienie trochę ubolewam bo od 3 tyg w zadnym nie wzielam udziału:? ale to nie najważniejsze.

Olinkowi się poprawia crp już 4,4 meczymy karmienie ( masakra) , walcza ze mna, co rusz biora badania na rozne tam, ale to dobrze przynajmniej mnie przebadają wzdłuż i wszerz, dziś nawet okuliste miałam w związku z bolami ciśnieniowymi w oczodołach...

dzięki dziewczyny za wsparcie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5737649 Napisano: 15.09.2013 20:31:14 w Konkursowiczki w ciąży
Ja to mam pecha,wczoraj z bólu głowy po ścianach chodziłam,ciśnienie wysokie,mega bol głowy,żadne p/bolowe nie działały,włączono mi ketonal w kroplowce,krew mi z nosa leciała,co rusz lekarz,okazało się ze to skutki znieczulenia podpajeczynowkowego,za malo mam płynu mozgowo-rdzeniowego,za malo spożywaj płynów dziś pije na sile,przyjmuje antybiotyki...leki na obniżenie ciśnienia,dziś największe 176/100 znow daje się we znaki... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5737349 Napisano: 14.09.2013 21:21:36 w Konkursowiczki w ciąży
no musiałam stanac szybko na nogi po diagnozach nawet zeszłam na dol a chcieli mnie na wozku zwieźć, ale człowiek nie wiem skad dostaje Powera jak chodzi o najbliższych, 2 cc o wiele gorsza , zresztą mowily mi o tym polozne 2 raz cieta macica , wolno się obkurcza, wycięcie pierwszej blizny, mam większe nadciśnienie niż w ciazy bo wciąż 150/95 ok i obrzeki tez większe, nogi baloniki, wolno schodzi woda

od dziś mam dziecko na roomingu i wymiękam, czy wasze maluszki w pierwszych dobach przy karmieniu tez wisza na cycu po 2,5 h? normalnie krzyczy, je na zapas niemal do ulania, jest nadpobudliwy,niecierpliwy może to tez przez te antybiotyki bo wciąż 2 dostaje, zaczelismy o 18:30 skoczyliśmy ok 20:30 mam nadzieje ze to przejściowe, Wiki szybko zjadal w pol h i pięknie spal, bez problemów, a dziś glowa mnie boli od tych walk .. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5736875 Napisano: 13.09.2013 17:50:40 w Konkursowiczki w ciąży
dziekuje quequa, abodak a co u Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5736838 Napisano: 13.09.2013 16:34:53 w Konkursowiczki w ciąży
synus ma już mniejsze crp bo 17 wcześniej 37, miał dziś przyjść już do mnie i mieli wyeliminować 1 z antybiotykow ale crp musi spaść do zera. Karmimy się dzwonią po mnie na zadanie gdy się budzi, co 3 h. Jest już dobrze, i mam nadzieje ze tak zostanie. Chyba los chciał jednak zebym została w szpitalu w Zg bo tu jednak oddzaial opieki neonantologicznej jest najlepszy w województwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5736834 Napisano: 13.09.2013 16:27:17 w Paragony
mam dopiero dostep swobodny do netu a nie z tel, poszukuje paragonu z z orlen pepsi, nie wiem co z pw jest aktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5735728 Napisano: 12.09.2013 07:07:40 w Konkursowiczki w ciąży
Chyba trochę dłużej pobedziemy w szpitalu,synus ma 2 antybiotyki,od wczoraj jest w inkubatorze,martwię się....a juz myślałam ze wszystko co zle za nami. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5735100 Napisano: 11.09.2013 13:36:03 w Paragony
Mam kosze wygrane wymienię na paragony z tego lub innego konkursu i 1organizer,chodzi o Orlen,lub odkupie paragon,pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5734764 Napisano: 11.09.2013 09:15:18 w Konkursowiczki w ciąży
Dziękuję bardzo,być moze w piątek wyjdziemy napisze wówczas coś więcej,synus jest słodki,na razie spokojny. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5733800 Napisano: 10.09.2013 08:13:58 w Konkursowiczki w ciąży
kurcze ale jestem wylajtowana:)) jakbym do sklepu szla a nie rodzic:)) czekam na malza i obchod, nie wiem kiedy się odezwe:) wlasnie rozbawil mi kurier, który chciał mi cos dostarczyć do szpitala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0