Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abodak daj znac jak juz bedziesz mogła:P , łozeczko złozone, torba rozgrzebana, wanienki jeszcze u mamy.... cos mam rozgardiasz:) na 13 ktg. Małz mnie do Bolesławca zaprasza na swieto porcelany ale chyba juz za daleka droga:), no fajny i polecany handlarz z allegro to ten rp_77 czy jakos tak , sama robiłam tam zakupy, ma prawie wszystko Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam , trzymam i czekam na wiesci:)) i oby lekko było Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to miałam na emailu Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam zastrzeżeń do tabletek fairy najpierw przetestowałam te darmowe, a później kopiliśmy całe opakowanie, większe problemy sprawiał mi niekiedy calgonit quantum nie zawsze rozpuszczała się guma, wówczas nie domywało naczyń. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doris jakbys miała za duzo to podrzuć:)) ja musze wpierw odzyskac piwnicę zeby miec gdzie składować. Za rok moze na coś sie skuszę:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za przetwory sie nie biore, bo podobno w ciazy nie wychodza:) , mi ostatnio po raz pierwszy mufinki z jagodami nie wyszły... Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje size:)) dzis mi troche lepiej... wczoraj sie troche wygadałam bo jakis chyba gorszy dzien miałam:) i sie skumulowało, troche oddechu daje mi obecnie przedszkole:) zaraz jedziemy do mamy przywieziemy łozeczko i wanienkę. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja 1 tez nie byla zła, poza tym i ja o 6 lat młodsza i o kilka kilko lzejsza:)), pracowałam prawie do 7 msc jezdzac w teren. Zero mdłosci, szpitali, nerwów stresów, cieszyłam sie kazda chwila, zdjeciem dziecka i filmikiem, ruchem, nawet kopniakiem w zebra. zagłebiałam sie w fora internetowe zeby wiedziec co w kazdym tyg ciazy sie dzieje. Ogolnie napawałam i cieszyłam kazda chwila, owszem latem było ciezko termin na pazdziernik, no i miałam ten komfort ze nie było innego dziecka, którym trzeba było sie zajac wowczas. Komplikacje sie pojawiły z samym porodem, a tak to nie mam nic do zarzucenia w przeciwienstwie do obecnej. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith równiez dziekuje za sprawna wymiane i polecam:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kumam, jakos chyba sie napaliłam jednak na ten kosz mojzesza i pewnie dopne jego zakupu, a tak z innej beczki czy u którejs w realu sa krzesełka do karmienia drewniane podobne do tripp trappa marki hauck? były bardzo długo wszyscy sie obkupili, ale teraz kumpela mi sprawdzała i u niej juz nie ma? jakby ktos widział, chciał i mogł kupic byłabym wdzieczna, miały dobra cene.
we Wro były niebieskie za ok 100 http://www.ceneo.pl/1527530 czy nawet taniej
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.