Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5724675 Napisano: 24.08.2013 18:36:56 w Konkursowiczki w ciąży
Abodak gratuluje i bardzo sie ciesze:)) czekam na szersza relacje:) niech sie synus zdrowo chowa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5724409 Napisano: 23.08.2013 21:54:55 w Konkursowiczki w ciąży
ivisia napisał(a):

bridget napisał(a):

kali co to za frotowe lezaczki???

myślę, że chodzi o te:
http://allegro.pl...new-i3459361471.html
też się nad nim zastanawiałam, ale czy można ściągnąć tę frotkę do prania czy ona tak na stałe?
a foczka z plastiku to np taka:
http://allegro.pl...dka-i3473166407.html
tę kupiłam, ale jeszcze nie używałam emotka

jeśli chodzi o sprzedawców - całą wyprawkę skompletujecie u jedengo z dwójki powyższych - ja też się ostatecznie zdecydowałam na rp_77 emotka

ivisia foczkę mam , to frotte nie wiedziałam co, z WIkim pieluche tetrową podkładałam, Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5724049 Napisano: 23.08.2013 11:17:20 w Konkursowiczki w ciąży
aha poleccie jakas lampke z małym swiatłem do łozeczka, na nocne przewijania czy karmienia, zeby nie trzeba było wiercic w scianie? http://allegro.pl...sjo-i3445727408.html cos takiego sie sprawdzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5724045 Napisano: 23.08.2013 11:08:10 w Konkursowiczki w ciąży
kali co to za frotowe lezaczki???

Abodak daj znac jak juz bedziesz mogła:P , łozeczko złozone, torba rozgrzebana, wanienki jeszcze u mamy.... cos mam rozgardiasz:) na 13 ktg. Małz mnie do Bolesławca zaprasza na swieto porcelany ale chyba juz za daleka droga:), no fajny i polecany handlarz z allegro to ten rp_77 czy jakos tak , sama robiłam tam zakupy, ma prawie wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5723864 Napisano: 22.08.2013 21:01:15 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

abodak napisał(a):

hejo-zyje-ktg oki-przeplywy czyli usg oki-jutro kroplowka z oxy i zobaczymy-trzymajci kciuki:d aaa i ponoc przeszlam z 4cm rozwarcia emotka

Abodak
, trzymam mocno, pisz, pisz i bądź dzielna i optymistycznie nastawiona emotka

trzymam , trzymam i czekam na wiesci:)) i oby lekko było Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5723609 Napisano: 22.08.2013 13:05:31 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dotti25 napisał(a):

http://www.fisher...gCampaign/index.html

Mamy, które spodziewają się dziecka w 2013 i 2014 otrzymają od nas wyjątkowy prezent – grzechotkę!

nie wiem czy już było gdzieś publikowane, ale na wszelki wypadek... Grzechotka naprawdę ładna emotka

Dzięki. Jest w bazie?

ja to miałam na emailu Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5723222 Napisano: 21.08.2013 19:24:46 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

aerdna napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

wiecie co kupiłam płyn Fairy na konkurs i do płynu dodane było po kostce do zmywarki
Dziś postanowiłam ją wypróbować:
1. jakoś dziwnie się to pieni nigdy po zmywaniu nie było piany w zmywarce emotka
2. kostka się nie rozpuściła i rozmazała się po drzwiczkach
3. foliowe opakowanie też się gdzieś przykleiło

na zakup kostek do zmywarki Fairy się nie skuszę emotka

Chyba zależy to od zmywarki i wybranej temperatury. Ja też je próbowałam i jestem bardzo zadowolona. Zero piany, foli itp. A naczynia lśniące i błyszczące, bez wcześniejszego opłukiwania pod kranem.

ja najczęściej zmywam w 55st i zawsze było wszystko OK nawet jak miałam jakieś tańsze
a teraz nawet po dodatkowym płukaniu mam masę piany w zmywarce
może faktycznie jakieś wybrakowane mi się trafiły emotka zobaczę jak reszta będzie się sprawować

eku zgadzam się z Tobą... Mam mnóstwo piany w zmywarce i naczynia nie są suche a zawsze były + resztka kostki przykleiła się do drzwiczek...

pocieszyłaś mnie bo już się zaczęłam zastanawiać czy to nie wina mojej zmywarki
uff kamień z serca

a twoje są te gratisowe czy kupowałaś całe opakowanie?

właśnie skończyła prać zmywarka na gratisowej tabletce i jestem bardzo zadowolony (najkrótszy program)

ja nie mam zastrzeżeń do tabletek fairy najpierw przetestowałam te darmowe, a później kopiliśmy całe opakowanie, większe problemy sprawiał mi niekiedy calgonit quantum nie zawsze rozpuszczała się guma, wówczas nie domywało naczyń. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5723054 Napisano: 21.08.2013 14:27:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

bridget

#5723032 Napisano: 21.08.2013 13:54:56 w Konkursowiczki w ciąży
abodak hop hop? czyzby juz po:D? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5722639 Napisano: 20.08.2013 20:26:34 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia chwali się.....:)
doris jakbys miała za duzo to podrzuć:)) ja musze wpierw odzyskac piwnicę zeby miec gdzie składować. Za rok moze na coś sie skuszę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5722615 Napisano: 20.08.2013 19:59:02 w Konkursowiczki w ciąży
a ja bym sie napiła czegos wyskokowego:P tzn albo martini, albo piwka somersby, bo wódki nie piję. Np w niedziele mielismy z dzieciakami rejs po Odrze do Winnicy połaczony z degustacja win:) no skosztowałabym - skonczyło sie tylko na konfiturze z winogron:), ale wstepu nawet nie płaciłam jako uprzywilejowana;) i rejs za darmo hehe
za przetwory sie nie biore, bo podobno w ciazy nie wychodza:) , mi ostatnio po raz pierwszy mufinki z jagodami nie wyszły... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5722160 Napisano: 20.08.2013 10:27:08 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

bridget napisał(a):

moja 1 tez nie byla zła, poza tym i ja o 6 lat młodsza i o kilka kilko lzejsza:)), pracowałam prawie do 7 msc jezdzac w teren. Zero mdłosci, szpitali, nerwów stresów, cieszyłam sie kazda chwila, zdjeciem dziecka i filmikiem, ruchem, nawet kopniakiem w zebra. zagłebiałam sie w fora internetowe zeby wiedziec co w kazdym tyg ciazy sie dzieje. Ogolnie napawałam i cieszyłam kazda chwila, owszem latem było ciezko termin na pazdziernik, no i miałam ten komfort ze nie było innego dziecka, którym trzeba było sie zajac wowczas. Komplikacje sie pojawiły z samym porodem, a tak to nie mam nic do zarzucenia w przeciwienstwie do obecnej.

Bardzo Ci kibicuję i życzę Ci /mam nadzieję, ze tak będzie/, że końcówkę absolutną będziesz miała szybką i radosną jak emotka

dziekuje size:)) dzis mi troche lepiej... wczoraj sie troche wygadałam bo jakis chyba gorszy dzien miałam:) i sie skumulowało, troche oddechu daje mi obecnie przedszkole:) zaraz jedziemy do mamy przywieziemy łozeczko i wanienkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5722039 Napisano: 19.08.2013 22:45:35 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

staszek napisał(a):

dokładnie, skąd się biorą te, które mówią, że ciąża to najpiękniejszy czas w życiu kobiety emotka

Oj ja miałam pierwszą boską emotka
Dowiedziałam się o niej stosunkowo późno, bo w 8 tyg., ale miałam długie cykle, więc długo nie sprawdzałam.
Zero zachcianek, zero dolegliwości, zero rozstępów. Nic.
Byłam przeszczęśliwa i tryskałam energią. W dzień terminu porodu goniłam po osiedlu naszą listonoszkę z przesyłką, m.in. skacząc przez takie półmetrowe barierki emotka Na 8. piętro zawsze wchodziłam, bo nie chciało mi się czekać na windę emotka
A po każdym usg kładłam się do łóżka ze zdjęciem, marząc, by już wkrótce leżeć tak z moją córeczką.

Było mi fizycznie bardzo dobrze i każdemu tego życzę. Dla mnie to był raj.

moja 1 tez nie byla zła, poza tym i ja o 6 lat młodsza i o kilka kilko lzejsza:)), pracowałam prawie do 7 msc jezdzac w teren. Zero mdłosci, szpitali, nerwów stresów, cieszyłam sie kazda chwila, zdjeciem dziecka i filmikiem, ruchem, nawet kopniakiem w zebra. zagłebiałam sie w fora internetowe zeby wiedziec co w kazdym tyg ciazy sie dzieje. Ogolnie napawałam i cieszyłam kazda chwila, owszem latem było ciezko termin na pazdziernik, no i miałam ten komfort ze nie było innego dziecka, którym trzeba było sie zajac wowczas. Komplikacje sie pojawiły z samym porodem, a tak to nie mam nic do zarzucenia w przeciwienstwie do obecnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721871 Napisano: 19.08.2013 19:06:09 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

a ja w przyszłym tyg mam ustalic termin cesarki lekarka wspomina ze pewnie na 17 wrzesnia chociaz wczesniej mowiła o 10 wrzesnia, Synus wazy 3200:)

Taa mi przy córze wychodziło z USG równe 3500, a dzień później się urodziła z wagą 4kg... Przy cesarce jednak wsio ci jedno jak duże będzie bobo.

juz nie chodzi o wagę dziecka, tylko ja juz sie czuje zmeczona tą ciaza, te wszytskie okolicznosci ( 4 pobyty w szpitalu i amnio), dzis jakos ledwo chodze tak nisko go czuję:( niech ktos mi powie jeszcze ze stan ciazy to taki superowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721839 Napisano: 19.08.2013 18:25:58 w Konkursowiczki w ciąży
a ja w przyszłym tyg mam ustalic termin cesarki lekarka wspomina ze pewnie na 17 wrzesnia chociaz wczesniej mowiła o 10 wrzesnia, Synus wazy 3200:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721499 Napisano: 19.08.2013 12:34:23 w Intermarche
przyszły zwrotki z Disneya Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721407 Napisano: 19.08.2013 11:24:18 w Konkursowiczki w ciąży
Abodak jak nic chce po prostu poczekac na mnie:)) bardzo sie ciesze ze mysli o innych:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721204 Napisano: 18.08.2013 21:32:27 w Konkursowiczki w ciąży
Abodak a mocniejsze przytulanie z mezem:P? benasia udanego wypoczynku zycze, ja ostatnio nadrabiam na wyjazdach z dzieciakami totalnie na lajcie i przestał mi sie brzuch spinac, ale i tak czekam na wizyte jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5721172 Napisano: 18.08.2013 20:14:34 w Udane wymiany - polecane nicki:)
edith napisał(a):

keiti78 super wymiana polecam i dziękuję emotka emotka

edith równiez dziekuje za sprawna wymiane i polecam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5720913 Napisano: 17.08.2013 21:50:49 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Nie ma już takiej co my mamy, ale nasza działa na zasadzie takiej jak ta http://allegro.pl...0el-i3449207776.html
Tylko przód i tył nie jest tak mocno zabudowany i boczne szczebelki są chyba szersze.
Fajne w nich jest to,że możesz je zablokować, a jak dziecko płacze to odblokowujesz i chwile bujasz.

kumam, jakos chyba sie napaliłam jednak na ten kosz mojzesza i pewnie dopne jego zakupu, a tak z innej beczki czy u którejs w realu sa krzesełka do karmienia drewniane podobne do tripp trappa marki hauck? były bardzo długo wszyscy sie obkupili, ale teraz kumpela mi sprawdzała i u niej juz nie ma? jakby ktos widział, chciał i mogł kupic byłabym wdzieczna, miały dobra cene.
we Wro były niebieskie za ok 100 http://www.ceneo.pl/1527530 czy nawet taniej
Wyświetl w wątku >>
0 0