Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5716072 Napisano: 09.08.2013 11:15:10 w Konkursowiczki w ciąży
ja w pierwszej ciazy przytyłam ok 30 kg, ale miałam zatrucie ciazowe, i mase wody mi sie w organizmie zatrzymywało, po porodzie chyba 20 spadło w krótkim czasie, w tej ciazy do ostatniej wizyty miałam na plusie 5,5 teraz wizyta 19 ale sie juz mniej ruszam wiec moze byc wiecej Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715587 Napisano: 08.08.2013 14:54:34 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

bridget napisał(a):

mam implast bolder 4, i tak szukam o tych adapterach do maxi cosi i srednio mi idzie:/ no moze musze sie bardziej w temat zagłebić

http://www.dudekd...Cosi-cabrio-citi/195

cos chyba jest , na allegro nie widziałam

My mamy też implasta. Prześlij mi na priv dokładnie jaki model, bo mam od starego implasta (bolder sd 3 czy jakoś tak) właśnie adaptery na zbyciu. W tym nowym mamy są jakieś inne.

http://archiwumal...wosc-1014794973.html taki zielony trawiasty model ecoline Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715570 Napisano: 08.08.2013 14:37:17 w Konkursowiczki w ciąży
mam implast bolder 4, i tak szukam o tych adapterach do maxi cosi i srednio mi idzie:/ no moze musze sie bardziej w temat zagłebić

http://www.dudekd...Cosi-cabrio-citi/195

cos chyba jest , na allegro nie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715511 Napisano: 08.08.2013 13:36:27 w Konkursowiczki w ciąży
mam pytanie jak mam fotelik maxi cosi czy jak kupie adaptery do wozka to one pasuja pod kazdy model? ktos sie orientuje jak to wygląda? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715490 Napisano: 08.08.2013 13:05:46 w Konkursowiczki w ciąży

bridget

#5715362 Napisano: 08.08.2013 10:47:48 w Konkursowiczki w ciąży
dzieki dziewczyny po chuste zgłosze sie jak dziecko sie urodzi - poradzicie jaką, wiem ze mi sie przyda, bo starszy do przedszkola na rano, a z wozkiem sie tarabanic bedzie ciezko kazdorazowo znoszac z piętra ( a meza nie bedzie), tylko nie wiem czy sobie poradze z motaniem, bo nigdy nie miałam nic wspolnego z nimi.

No ja bym nie oddała, tak zniszczonych i brudnych rzeczy,przewijak nowy kosztuje 50 zł tylko, tymbardziej ze status finansowych ich jest 10x lepszy, no laktator ponad 300,inne rzeczy pewnei sie nie nadawały do oddania- troche mi przykro,bo ja kupywałam dla Wikiego wszystko nowe a oddałam bardzo zadbane. W sumie dostalismy od nich karuzele i mate i cos tam jeszcze, ale nie wyobrazam sobie w złym stanie oddać, sumienie by mi nie pozwoliło:D Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715193 Napisano: 07.08.2013 22:04:15 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

keiti zdrówka dla Męża i Ciebie. Nie odpuszczają Ci stresy w tej ciąży bidulko emotka

lekko nie mam wciaz pod górkę....oby juz jednak z górki było... dziekuje quaqua

podpowiedzcie mi dziewczyny dostałam od meza siostry mate tiny love i karuzele fishera plastiki własnie pomyłam, a te pluszowe zabawki , nakładki do nich radzicie dac do pralni czy samemu spróbowac prać, czyscic?? oddano mi takze bujaczek fishera price jeszcze po Wikim, ale tu chyba pokrowiec moge w pralce normalnie? w ogole troche zdegustowana jestem bo pozyczałam prawie nowe rzeczy a np laktaror medeli elektryczny wysiadł, cos tam podarte - przewijak wstydziałbym sie w takim stanie zwrócic, musze kilka rzeczy dokupić. Nie wiem czy warto miec laktator? w tamtej ciazy w sumie niewiele korzystałam, uzywacie? i jeszcze jedno mam fotelic maxi cosi, a nie moge znalezc tej wkładki niemowlecej przytrzymujacej głowkę - ona raczej niezbedna w poczatkowej fazie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5715150 Napisano: 07.08.2013 20:34:33 w Konkursowiczki w ciąży
widze, ze watek sie rozrasta gratuluje nowym, przyszłym mamusiom, moj małz za to od wczoraj w szpitalu, dzis juz miał operacje i troche tak biegam, po mału narkoza puszcza, ale jest taki osowiały, niekomunikatywny, mam nadzieje ze wszytsko bedzie lepiej i ataki ustapia.

dobrze ze upały maja sie zmneijszyc bo juz zmeczona nimi jestem, chyba tez o chuscie bedziemy musieli pomysleć, podpowiedzcie jakąs z czasem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5713642 Napisano: 05.08.2013 22:57:31 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

Wkurza mnie narzekanie na upały! Ludzieeee, jest lato- ma być ciepło! Ile tego upału jest przez cały rok: tydzień, dwa? A potem jak dupnie zima to pół roku będzie śnieg leżał i dopiero będzie narzekanie! emotka emotka emotka emotka

szkoda ze mezczyzni nie moga byc w ciazy w tych upalnych chwilach, ciekawe czy tak samo by spiewali:D , luko tak proponuje 7-9 msc , i wszystkie konsekwencje upałow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5713083 Napisano: 05.08.2013 10:55:28 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

malutka456 napisał(a):

o godz. 3:21 zostałam ciocią ślicznego (tak mówia, jeszcze nie widziałam, więc wierzę na słowo emotka ) Karolka emotka emotka emotka moja siostra zaba urodziła emotka emotka

Gratulacje dla świeżo upieczonej mamy i oczywiście dla świeżo upieczonej cioci emotka

przyłączam sie do gratulacji:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5711654 Napisano: 02.08.2013 08:42:25 w Konkursowiczki w ciąży
agusia gratulacje , chyba nie mam Twojego fejsa, zeby zobaczyc malutką.

a ja sie dowiedziałam ze kolezanka urodziła o 2 msc za wczesnie synka i mały wazy 1100 jest na iomie neonantologicznym, mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.

no i troche od wczoraj u mnie nerwowo, mamę boli noga , nie moze chodzić, pojechałam z nia do lekarza i na przeswietlnie podejrzewaja zakrzeplice, dostala zastrzyki, oczywiscie znow sie naczytałam o zatorach i spac nie moge i sie denerwuje i juz o 7 dzwonie czy wszytsko oki...

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5711489 Napisano: 01.08.2013 20:59:18 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

ciriness napisał(a):

hej dziewczyny emotka z chęcią się do Was dołączę emotka 13 t.c. emotka

gratulacje emotka

i ja gratuluje:) i zycze spokojnej ciazy

Agusia hop hop? juz po? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5710572 Napisano: 31.07.2013 20:58:22 w Konkursowiczki w ciąży
abodak uzyczyc:P? , Agusia a Tobie termin jeszcze nie minał, skad to wywoływanie? czasem trzymaja i do 42 tyg... emotka

Agusia myslisz ze jak poczytasz o sexie ( to sie poród ruszy??), oj moja droga do tego raczej Małz musi byc i oksykocyna nie bedzie potrzebna:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5710535 Napisano: 31.07.2013 20:10:47 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

czytała któraś 50 twarzy greya? powiedzcie czy on jakiś zboczony? dewiacje seksualne? klimaty Sm? mężu z kamsiem przyszedł, tak jak myślałam - 3 dorosłe osoby nie dały rady z porządnym zapięciem pampersa.

czytała czytała, na poczatku wciagneło nawet, a pozniej to juz przesyt był, kipi sexem, SM etc , pamietam ze do konca mi zostało 20 stron i mieliłam długo, a teraz jadac nad morze kupiłam Ciemniejsza strone Greya i bedac w szpitalu prawie cała skonczyłam;] z braku laku , czemu nie, ale troche monotematyczne z tym sexem, brakuje mi ciut fabuły hehe, ale to nie ten rodzaj;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5710378 Napisano: 31.07.2013 16:24:28 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Jutro maja wywoływać, jakieś badania jeszcze robią itp.

no to fajnie , tak jak pisałam ze rozpakujesz sie przed upałami, poniekad lekko zazdroszcze:P i trzymam kciuki za szybki poród czekajac na wiesci:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5710203 Napisano: 31.07.2013 13:12:22 w Konkursowiczki w ciąży
fajnie, ze humor Was nie opuszcza:D grunt to pozytywne nastawienie:)), mnie jakos nie spieszno do pakowania czegokolwiek:P, łozeczko u mamy, wózek u tesciow... pogoda fajna:) moge czekac.... 3 przede mna?:) Agusia Abodak Ivisia?

Agusia trzymam kciuki:D Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

bridget

#5709074 Napisano: 29.07.2013 23:11:56 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

abodak napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Nosz kurde, siedzę a pot ze mnie ciurkiem cieknie, czuję się fuj, nieświeżo, lepko, ochydnie... Znowu muszę pod prysznic chyba...

tez juz nie moge,nogi jak baniaki ale wlasnie wylazlam z lazienki i mam na jakieś 15 minut spokoj

skads to znam:) prysznic uprzyjemnia ten ukrop:) u mnie teraz burza z wyładowaniami, ale mozna pooddychać emotka

Przyszła i do mnie pod Wrocław, chyba od Ciebie ta burza emotka Wali jak nie wiem, aż miło emotka

Upały są straszne, zapisałam się na jutro do lekarza, niech zobaczy jak daleko jeszcze, a od razu ordynator w szpitalu na ginekologiczno położniczym to przetrę szlaki.

PS no idzie od zachodu:)
moze uchronisz sie przed ta 2 fala upałow od piatku co ma byc emotka , pojdziesz a tam mega rozwarcie ze skurczami co 3 minuty:P, spakowana jestes tojuz bezpiecznie mozesz rodzic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5709063 Napisano: 29.07.2013 22:57:37 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Nosz kurde, siedzę a pot ze mnie ciurkiem cieknie, czuję się fuj, nieświeżo, lepko, ochydnie... Znowu muszę pod prysznic chyba...

tez juz nie moge,nogi jak baniaki ale wlasnie wylazlam z lazienki i mam na jakieś 15 minut spokoj

skads to znam:) prysznic uprzyjemnia ten ukrop:) u mnie teraz burza z wyładowaniami, ale mozna pooddychać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708771 Napisano: 29.07.2013 16:42:33 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

ziolko napisał(a):

monikar napisał(a):

vickichelm napisał(a):

duchota, spiekota, parnota... w nocy nie mogłam zasnąć ... emotka ja chcę zimno , nienawidzę lata ! I wszelkie robactwo które się namnożyło no i oczywiście moje mole które zamiast zdychać i pozwolić mi żyć to mnożą na potęgę emotka Albo juz sama nie wiem może one przylatują z dworu wabione pułapką...

i mnie pogoda wkurza straszliwie...jak tylko próbuję wstać z łóżka robi mi się czarno przed oczami i w tempie ekspressowym znów na nie wracam emotka

przez te upały wczoraj krew z nosa leciała mi pół godziny i dzięki temu nie pojechałam do rodziny, żeby nie ryzykować kolejnych niespodzianek emotka
wiem, że przez upały, morfologię mam ok, a tak reaguję na wysokie temperatury emotka

a idźcie, przepadnijcie zmory jedne emotka Lato jest, ciepło ma być, gorąco ma być. Nie chcę zimy i nie cierpię zaczynać rozmowy z innymi od frazy "o k...a, ale zimno!" emotka ))

Aga litosci, nie załamuj! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0