Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dudekd...Cosi-cabrio-citi/195
cos chyba jest , na allegro nie widziałam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja bym nie oddała, tak zniszczonych i brudnych rzeczy,przewijak nowy kosztuje 50 zł tylko, tymbardziej ze status finansowych ich jest 10x lepszy, no laktator ponad 300,inne rzeczy pewnei sie nie nadawały do oddania- troche mi przykro,bo ja kupywałam dla Wikiego wszystko nowe a oddałam bardzo zadbane. W sumie dostalismy od nich karuzele i mate i cos tam jeszcze, ale nie wyobrazam sobie w złym stanie oddać, sumienie by mi nie pozwoliło:D Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpowiedzcie mi dziewczyny dostałam od meza siostry mate tiny love i karuzele fishera plastiki własnie pomyłam, a te pluszowe zabawki , nakładki do nich radzicie dac do pralni czy samemu spróbowac prać, czyscic?? oddano mi takze bujaczek fishera price jeszcze po Wikim, ale tu chyba pokrowiec moge w pralce normalnie? w ogole troche zdegustowana jestem bo pozyczałam prawie nowe rzeczy a np laktaror medeli elektryczny wysiadł, cos tam podarte - przewijak wstydziałbym sie w takim stanie zwrócic, musze kilka rzeczy dokupić. Nie wiem czy warto miec laktator? w tamtej ciazy w sumie niewiele korzystałam, uzywacie? i jeszcze jedno mam fotelic maxi cosi, a nie moge znalezc tej wkładki niemowlecej przytrzymujacej głowkę - ona raczej niezbedna w poczatkowej fazie? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze ze upały maja sie zmneijszyc bo juz zmeczona nimi jestem, chyba tez o chuscie bedziemy musieli pomysleć, podpowiedzcie jakąs z czasem. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda ze mezczyzni nie moga byc w ciazy w tych upalnych chwilach, ciekawe czy tak samo by spiewali:D , luko tak proponuje 7-9 msc , i wszystkie konsekwencje upałow
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam sie do gratulacji:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sie dowiedziałam ze kolezanka urodziła o 2 msc za wczesnie synka i mały wazy 1100 jest na iomie neonantologicznym, mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.
no i troche od wczoraj u mnie nerwowo, mamę boli noga , nie moze chodzić, pojechałam z nia do lekarza i na przeswietlnie podejrzewaja zakrzeplice, dostala zastrzyki, oczywiscie znow sie naczytałam o zatorach i spac nie moge i sie denerwuje i juz o 7 dzwonie czy wszytsko oki...
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja gratuluje:) i zycze spokojnej ciazy
Agusia hop hop? juz po?
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia myslisz ze jak poczytasz o sexie ( to sie poród ruszy??), oj moja droga do tego raczej Małz musi byc i oksykocyna nie bedzie potrzebna:P Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytała czytała, na poczatku wciagneło nawet, a pozniej to juz przesyt był, kipi sexem, SM etc , pamietam ze do konca mi zostało 20 stron i mieliłam długo, a teraz jadac nad morze kupiłam Ciemniejsza strone Greya i bedac w szpitalu prawie cała skonczyłam;] z braku laku , czemu nie, ale troche monotematyczne z tym sexem, brakuje mi ciut fabuły hehe, ale to nie ten rodzaj;] Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to fajnie , tak jak pisałam ze rozpakujesz sie przed upałami, poniekad lekko zazdroszcze:P i trzymam kciuki za szybki poród czekajac na wiesci:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia trzymam kciuki:D Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS no idzie od zachodu:)
moze uchronisz sie przed ta 2 fala upałow od piatku co ma byc
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skads to znam:) prysznic uprzyjemnia ten ukrop:) u mnie teraz burza z wyładowaniami, ale mozna pooddychać
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aga litosci, nie załamuj!