Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5708663 Napisano: 29.07.2013 14:42:37 w Biedronka
mereszka napisał(a):

FRUGO to dziś dzwoniło emotka

chyba tak bo na FB Ela sie chwaliła I rezerwą Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708478 Napisano: 29.07.2013 11:27:42 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia - tak trzymac emotka ja mam jakis dołek ciazowy , jednym słowem mam dosc i małzowi sie w rekaw wypłakuje;] widocznie przyszedł jakis krytyczny moment przesilenia ciazowego;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708104 Napisano: 28.07.2013 15:57:50 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

Wierze Agusia, ja juz odstepów pomiedzy palcami u stop nie widze;] a chodze tylko w japonkach to sie paski wbijaja:(, w domu na boso. Wiki w gatkach lata... musze kupic kurcze sprezarke, wtedy moze u mamy na ogrodzie by sie basen napompowało, tylko ile takie cudo kosztuje?, w sam raz dla wieloryba latem...

100zł gdzieś taki okrągły o średnicy około 3 metry i wysokości z 70cm. Kupowaliśmy w tamtym roku na Allegro mniej więcej za tyle. Polecam emotka

basen mamy wygrany w ub roku z tych herbat granulowanych ekoland czy jakos tak, ale brak sprezarki do pompowania, w ub roku meczyłam sie taka pompką do materacy, teraz nie jestem w stanie fizycznie sie z tym uporac;]

Ostatnio sprężarka była w Biedronie za 19.90 z tym, że trzeba było ją podpiąć w aucie.

widziałam ze do zapalniczki podłaczana, potrzebuje raczej do pradu ogród jest z 2 strony gdzie nie ma wjazdu dla auta, a i przeniesienie wazka sciezką graniczy z cudem, chociaz zastanawiam sie czy taka samochodowa by podołała.... bokiem by sie dało, o ile jeszcze beda. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708085 Napisano: 28.07.2013 15:08:19 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

Wierze Agusia, ja juz odstepów pomiedzy palcami u stop nie widze;] a chodze tylko w japonkach to sie paski wbijaja:(, w domu na boso. Wiki w gatkach lata... musze kupic kurcze sprezarke, wtedy moze u mamy na ogrodzie by sie basen napompowało, tylko ile takie cudo kosztuje?, w sam raz dla wieloryba latem...

100zł gdzieś taki okrągły o średnicy około 3 metry i wysokości z 70cm. Kupowaliśmy w tamtym roku na Allegro mniej więcej za tyle. Polecam emotka

basen mamy wygrany w ub roku z tych herbat granulowanych ekoland czy jakos tak, ale brak sprezarki do pompowania, w ub roku meczyłam sie taka pompką do materacy, teraz nie jestem w stanie fizycznie sie z tym uporac;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708058 Napisano: 28.07.2013 14:11:30 w Konkursowiczki w ciąży
Wierze Agusia, ja juz odstepów pomiedzy palcami u stop nie widze;] a chodze tylko w japonkach to sie paski wbijaja:(, w domu na boso. Wiki w gatkach lata... musze kupic kurcze sprezarke, wtedy moze u mamy na ogrodzie by sie basen napompowało, tylko ile takie cudo kosztuje?, w sam raz dla wieloryba latem... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708050 Napisano: 28.07.2013 13:58:37 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia pakuj sie pakuj, juz czas....:) zazdroszcze Ci ze masz tak juz malo czasu do rozwiazania. Ja siedze z wiatrakiem i masazerem pod biurkiem do stop;] i czuje won soli morskiej....co jakis czas kłade sie z unoszonymi nogami, czekam na ochładzajcy sie wtorek, bo musze isc ze szpitala poodbierac wyniki i wypisy.

a co do kar moze niewłasciwie sie wyraziłam, tzn bardzo duzo staram sie rozmawiac i tłumaczyc, chociaz lekko nie jest. Niby mały rozsadny i dojrzały juz, dzis mi mokre reczniczki kładł na stopy, posciagał pranie sam z własnej woli, wczoraj poleciał po bułeczki, zeby tylko mama nie wychodziła na upał. Jezeli rzeczywiscie cos juz mocno przeskrobie ma zakazy w postaci eliminacji tv z bajkami, i słodyczy, a jak jest grzeczny to ma profity dodatkowe kino, czy jakies atrakcje jak basen badz dodatek do skarboki.
Teraz przez miesiac zamkniete przedszkole i troche mi go zal ze jest skazany na siedzenie ze mną, ale wczoraj to juz przegiał...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708036 Napisano: 28.07.2013 13:21:48 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

bridget napisał(a):

taaaa u mnie prawie 40 stopni, wole deszcze burze i cokolwiek co pozwoli funkcjonować.

własnie u nas też gorąco, ale po ulewie tak ciężko, ale już słońce powoli zaczyna wychodzić, może wysuszy troszkę powietrze

Kali widziałam ze za to jutro u Was dwadzieścia pare;] zazdroszcze bo u mnie nadla powyzej 30 bedzie;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708035 Napisano: 28.07.2013 13:20:45 w Konkursowiczki w ciąży
mirai napisał(a):

Mam do oddania sprowadzony z Niemiec Sab Simplex w tabletkach do ssania. Ważność leku: 07/2014 (PW)

ale przeciez niemowle nie moze ssac, ja miałam przy Wikim w kropelkach i owszem pomagał na kolki i teraz tez sie zaopatrzę Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708011 Napisano: 28.07.2013 12:21:15 w PODZIĘKOWANIA
ynila dziekuje za bezinteresowne ostapienie bilecikow do cc, mam nadzieje ze bede mogła sie jakos zrewanzowac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5708005 Napisano: 28.07.2013 12:12:09 w Konkursowiczki w ciąży
taaaa u mnie prawie 40 stopni, wole deszcze burze i cokolwiek co pozwoli funkcjonowac?
Agusia ile Ci tam jeszcze zostało? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5707945 Napisano: 28.07.2013 09:40:44 w Konkursowiczki w ciąży
ble pisałam na raty i mnie wylogowało emotka napisze pozniej z tymi karami.

niech te upały puszcza normalnie kostek w stopach nie widac , i dobrze ze pierscionki/obraczki zdjełam, teraz to trzeba ciac by było. Prawie w ogole nie sypiam juz któras noc....:(
czy któras miała z ecco te tucany moze? pod wzgledem wygody i elastycznosci?
http://shopeu.ecc...C21&price=71-258

http://shopeu.ecc...C21&price=71-258 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5707862 Napisano: 27.07.2013 22:02:44 w Konkursowiczki w ciąży
mi za to dziecko dzis numer wywineło, ze myslałam ze na zawał zejde. Obiecałam ze miedzy 18-19 pojdziemy na dwór, bo inaczej sie boje po uprzednim zdarzeniu. Obiecałam mu lody, poszlismy, ja usiadłam na ławce i jadłam loda on chodził po placu zabaw, pozniej zaczał mi sie oddalac gdzies za zywopłot. Mysle ze wyjdzie z 2 strony, albo mi sie chowa, a ze to kawałek był wiec z tym moim wielkim ciazowym brzuchem nie ruszałam sie. Jednak gdy mineło 10 minut poszłam, wołam, nikt sie nie odzywa, obeszłam nie ma, zleciałam całe osiedle nie ma, zaczełam w nerwach isc do domu - nie ma, obleciałam place zabaw nie ma. Po 10 minutach jasnie Pan zaczał isc w strone bloku - juz nie mowie co chciałam z nim zrobic, z nerwów cały brzuch mi sie napiał, niestety jak jestem przeciwko stosowaniu róznych kar tak dostał ich kilka,a do tego niestety na kalpsie sie skonczyło - nie wiem czy cokolwiek z tego zrozumiał, ale z całej bezsilnosci sie az poryczałam, mam nadzieje ze po rozmowie nigdy wiecej mi tak nie zrobi. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5707698 Napisano: 27.07.2013 12:42:34 w Konkursowiczki w ciąży
hej ja mam spora blizne po poparzeniu wrzatkiem jako dziecko (moze mialam 3 lata) ale wowczas były inne czasy i nie wiem którego stopnia ono było. Wiem ze sa dobre mascie do smarowania i głeboko wierze ze zadna blizna dziecku nie zostanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5706986 Napisano: 26.07.2013 09:47:43 w Konkursowiczki w ciąży
duzo moich znajomych przestało w ogole szczepic, szczegolnie nakreciła te sytuacje kolezanka której syn po szczepieniach stał sie bardziej wycofany, jakby lekka forma autyzmu, oj poruszyła ona niebo i ziemie, z badaniami nawet zagranicznymi z obecnoscia pierwiastkow nawet we włosach etc, teraz maluch m niej juz odbiega od reszty.....ech i nawet sanepid dał jej spokoj Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5706242 Napisano: 25.07.2013 09:19:49 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

raf08 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie pogoda. Jest tak zimno, że dzisiaj nawet z domu nie wyszłam. Okna pozamykane, bluzy z długim rękawem, długie spodnie, gorąca herbata emotka Lipiec mamy emotka

A gdzie to twoje Małe Niebo? Chętnie tam śmignę, bo u mnie gorąco jak w piekle, wyjść się nie da, spać się nie da, żyć się nie da...

w wawie upał????...
chyba był przedwczoraj
emotka emotka emotka
zimno jak diabli....

a jak ma być jutro ?

Teoretycznie 22 stopnie, tak mówi mój telefon a ja mu wierzę, bo rzadko mnie kłamie.

marze o takiej temp:( i zazdroszczę wrecz Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5705981 Napisano: 24.07.2013 18:16:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
maz odebrał Maskare Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5705787 Napisano: 24.07.2013 14:30:07 w Konkursowiczki w ciąży
dzieki dziewczyny, spróbuje sie z lekarka swoja skontaktować ale ma tel wyłaczony, w ogole draznia mnie rozbieznosci, ona na infekcje układu moczowego cos tam mi przepisała w szpitalu powiedzieli ze nie widza potrzeby stosowania 2 z 3 lekow. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5705726 Napisano: 24.07.2013 13:35:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

bridget

#5705647 Napisano: 24.07.2013 12:21:21 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

ja zawsze miałam cisnienie powyzej 120/ na minimum 80 i jakos w tym nie potrafie sie odnalezc , co wstaje z krzesła tapczanu jakies zawirowania, nie poznaje swojego organizmu, czesciej mi nadcisnienie towarzyszyło, troche mam obaw, bo małz w delegacji, z mama zrobiłam zakupy na dłuzszy czas wystarcza ogolnie sie nie ruszam, chyba ze wieczorem z WIkim na ławke przed blok

no to jak miałaś zawsze wyższe to słabo. A dostałaś jakieś leki na lekkie podwyższenie?

nie , nie dostałam , co moge w tym przypadku wziasc? kawa podwyzszy?

ogolnie w szpitalu straszna rotacja na patologii co chwile ktos nowy, jedna na porod, druga na wlew, trzecia na cc inne do domu - mozna ogolnie poczuc ze juz co raz blizej... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5705633 Napisano: 24.07.2013 12:08:52 w Konkursowiczki w ciąży
ja zawsze miałam cisnienie powyzej 120/ na minimum 80 i jakos w tym nie potrafie sie odnalezc , co wstaje z krzesła tapczanu jakies zawirowania, nie poznaje swojego organizmu, czesciej mi nadcisnienie towarzyszyło, troche mam obaw, bo małz w delegacji, z mama zrobiłam zakupy na dłuzszy czas wystarcza ogolnie sie nie ruszam, chyba ze wieczorem z WIkim na ławke przed blok Wyświetl w wątku >>
0 0