Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5700889 Napisano: 17.07.2013 15:50:29 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

A ja mam anemie i do tego znowu grzybice zlapalam... Nosz kurde nie wiem skąd to...

a jaka masz hemoglobine? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5700878 Napisano: 17.07.2013 15:38:33 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzania ciąg dalszy:D zmywarka, 3 raz ja nastawiam bo niedymowa rzeczy, a mianowicie nie rozpuszcza mi w ogóle tej tabletki w otulinie?? z finisha, juz i zmieniałam tryby pracy i załączam kolejny raz, kurcze stara nie jest ma dopiero rok...:/ może coś z grzaniem ma?

upał na dworze mam iść po wyniki i zebrać się mogę...

Może program za krótki ustawiasz? Mi nie rozpuszcza tabletek na trybie ekspresowym (45min)... A na tym 1,5h już nie ma problemu. Za to ciągle mi Kamiś przestawia programy...

Byłam u gina. I cenzura... Dosłownie: ciśnienie 140/90 - nastraszyli szpitalem, nogi mam jak słoń opuchnięte... Do szpitala jakoś nie mam ochoty... Do tego lekarz nie chciał zrobić USG ani zapisu KTG - bo podczas umawiania wizyty przez medicę nie zaznaczyłam, że pragnę takiej usługi - dziwne bo nigdy nie musiałam tego robić. A że ja poza miejscem zamieszkania i musiałam kontrolę zrobić to poszłam tutaj... W ogóle lekarz mnie potraktował jak maszynkę z pieniędzmi, a nie pacjenta "bo mu za USG nie zapłacą to nie może zrobić bo ja nie zgłosiłam takiej chęci"... Łaskę zrobił, że w ogóle zbadał ginekologicznie... Młodej na świat się nie spieszy a zaczynamy 38tc.

2 x nastawiłam na 60 minut pozniej na 2 h i za kazdym razem to samo.

Konowałki tylko na kase licza, juz nie liczy sie dobro pacjenta niestety

Benasia dziecko wie co dobre:)

Ja odebrałam wyniki i nie podoba mi sie mocz znow bakterie liczne ,nabłnki płaskie, leukocyty, jakies erytrocyty wylugowane.....wrrr skad to sie bierze, w piatek mam wizyte mam nadzieje ze jakos zaradzi....Commbs naszczescie oki i morfologia sie tez poprawiła Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5700829 Napisano: 17.07.2013 14:27:48 w Konkursowiczki w ciąży
wkurzania ciąg dalszy:D zmywarka, 3 raz ja nastawiam bo niedymowa rzeczy, a mianowicie nie rozpuszcza mi w ogóle tej tabletki w otulinie?? z finisha, juz i zmieniałam tryby pracy i załączam kolejny raz, kurcze stara nie jest ma dopiero rok...:/ może coś z grzaniem ma?

upał na dworze mam iść po wyniki i zebrać się mogę... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5700694 Napisano: 17.07.2013 12:17:14 w Biedronka
u mnie kosz z 20 czerwca czerwony dziś ( Hortex ) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5700691 Napisano: 17.07.2013 12:15:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosz z biedronki czerwony i kindle amazon czytnik z Disneya Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5700258 Napisano: 16.07.2013 17:45:00 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bridget napisał(a):

Ale mam tydzień nerwa,obiecaliśmy dzieciakom basen zamknięty aquapark,ale ja już do wody ze wzgl na różne infekcje nie chce i nie mogę wchodzić,a mama osoba ogólnie nieumiejaca pływać nie upilnuje takiej gromadki,wzięłam klapki basenowe i co cenzura wrrr nie wejdę na basen jak nie zapłacę pełnego biletu!,czyli 30 zł,tylko za co??skoro do wody nie wchodzę..
Do tego vanish,kt na ogol nie korzystam zniszczył mi rzeczy Wikiego,wydarł dziurę na wylot i tylko do śmieci się nadaje.... emotka

Ale lekarz nie pozwolił Ci wchodzić ? Ja powiem Ci strasznie chciałam chodzić pod koniec na basen, ale nie miałam z kim, a sama nie chciałam. Podobno bardzo pomaga, a jak boisz sie inwekcji to mój lekarz mówił,że można założyć tampona emotka

Są nawet specjalne tampony z probiotykiem dla ciężarnych.

o to nawet nie wiedziałam hehe, 2 sprawa czy bym w jakis stroj obecnie wlazła z tak duzym brzuszkiem:D , w 2-u czesciowym bym nie poszła:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5699920 Napisano: 16.07.2013 13:12:07 w Konkursowiczki w ciąży
Ja miałam problem z bakteriami i nerkami i lekarz wspomniał by unikać siedlisk bakterii,basenów etc,ja sama bardzo lubię,ale już wole nie ryzykowac....za dużo przeszłam i juz tak bez problemów chce dotrwać do końca... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5699849 Napisano: 16.07.2013 12:34:30 w Konkursowiczki w ciąży
Ale mam tydzień nerwa,obiecaliśmy dzieciakom basen zamknięty aquapark,ale ja już do wody ze wzgl na różne infekcje nie chce i nie mogę wchodzić,a mama osoba ogólnie nieumiejaca pływać nie upilnuje takiej gromadki,wzięłam klapki basenowe i co cenzura wrrr nie wejdę na basen jak nie zapłacę pełnego biletu!,czyli 30 zł,tylko za co??skoro do wody nie wchodzę..
Do tego vanish,kt na ogol nie korzystam zniszczył mi rzeczy Wikiego,wydarł dziurę na wylot i tylko do śmieci się nadaje.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5699450 Napisano: 15.07.2013 21:30:37 w Konkursowiczki w ciąży
no wydatki są w takich okolicznosciach....:( tez ich nie lubie, dzis byly wnuki mojej mamy i Wiki i ja ciezarna wymeczyły mnie;] ze widze juz tylko łozko, nie wyobrazam sobie 3 i wiecej dzieci w domu:D, chyba bym oszalała. dzieciaki w wieku 5,6 i 7 lat;] emotka . lece cos poczytać , w koncu mam chwile dla siebie, bo wszystkie sprzedałam babci:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5699294 Napisano: 15.07.2013 18:48:29 w Intermarche
miszczu napisał(a):

O jakiej loterii piszecie ? emotka

chyba tej http://www.loteriaintermarche.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5699134 Napisano: 15.07.2013 16:18:24 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia co sie odwlecze to nie uciecze;]:)

Benasia super Twój synuś - naprawde słodziak:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698745 Napisano: 15.07.2013 11:12:54 w Konkursowiczki w ciąży
Benasia chetnie ujrze:)

ale mnie małz wkurzył. Pamietacie temat tego wozka na 2 kołkach nad morze co kupywałam, w ogole go nie uzywałam przez to koło, małz jakos naprawił jak do Nas dojechał, poprosiłam zeby mi go przyniosł z garazu, zebym nie dzwigała zakupów jak go nie bedzie 2 tygodnie etc.. a co sie okazuje nei ma wozka? z garazu raczej nikt nie ukradł, po powrocie z nad morza chyba jak sie rozpakowalismy zostawił przy aucie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698583 Napisano: 14.07.2013 22:09:27 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

bridget napisał(a):

co to za butelka watter?

kubuś watter.. woda smakowa dla dzieci w butelkach z dzióbkiem emotka

aha te znam myslałam ze jakies butelki w stylu niekapka do kupienia i juz myslałam ze tak jestem zacofana:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698538 Napisano: 14.07.2013 20:40:42 w Konkursowiczki w ciąży
katrin dałam rade własnie pojechali:) napiekłam tez i mase mieska mezowi w delegacje, a i zrobiłam najszybsze ciasto swiata sernik na zimna z b ita smietana na biszkoptach i z galeretka truskawkowa, nie liczac chlodzenia to chyba 15 minut:) przepisy Twoje zostawiam sobie na nastepna okazje;))

Benasia nic nie widze, nie ma juz foto?

co to za butelka watter? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698348 Napisano: 14.07.2013 12:06:33 w Rossmann
radosna napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Kiedyś popełniałam ten sam błąd - tzn napalałam się na wyniki z rossnetu, bo mi: zależało, potrzebowałam, nagroda przyprawiała mnie o zawrót głowy.

A rossnet dawał mi co chciał i kiedy chciał. Główne, wtedy kiedy się nie spodziewałam i nie dawał popierdółek, wtedy kiedy nastawiałam się prawie na główną.

Teraz piszę i niczego nie oczekuję. Tak dla własnego zdrowia psychicznego. Nie odświeżam, nie pilnuję. I przy okazji się nie rozczarowuję.

A prawda jest taka, że nawet jeśli napiszemy w naszej opinii wielkie dzieło, to pamiętajmy, że żeby się na coś nastawić, trzeba by poczytać dzieła innych emotka

Jakbym siebie czytała! Nie nastawiam się na nic. Piszę, bo lubię pisać. Piszę różnie - krótko, długo, z rymem lub prozą. Ale tak od serca. Co jakiś czas wpadnie nagroda i wtedy się cieszę. Natomiast nie rwę włosów z głowy, gdy przez 2 miesiące nie wpada żadna z nagród. Bo doszłam do wniosku, że mnóstwo osób wspaniale pisze, a nie tylko ja! Jest jeszcze jedno ... a czy my znamy gust komisji? Może ona się nie zna na naszym pisaniu?

no na pewno jest w tym wiele racji:) u mnie tak jest ze jak sie na cos nastawiam to niemal nic z tego nie wychodzi, a jezeli wysyłam od tak niekiedy od niechcecia bo mam paragon i w sumie jakos specjalnie na nagrodzie mi nie zalezy to cos tam wpada:) ogolnie szału nie ma, bo gram bardzo sporadycznie, a juz teraz w koncówce ciazy to prawie w ogole:). Komisji Rossnnetowskiej gustów nie znam, bo chyba pierwszy raz grałam w opisówce od kilku lat:) , w kazdym badz razie moje zycie nie opiera sie o konkursy to tylko jakis dodatek który je uprzyjemnia;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698345 Napisano: 14.07.2013 11:55:12 w Konkursowiczki w ciąży
Kali najazd, najazd, ja mam tesciow na obiedzie i krzatam sie po kuchni:)) miałam jeszcze ciasto zrobic ale nie wiem jakie, ma ktos szybki i sprawdzony przepis na ciasto z k truskawkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698337 Napisano: 14.07.2013 11:33:59 w Konkursowiczki w ciąży
Kali Bartuś słodziak:)) a pamietam rzeczywiscie jak juz byłas na ostatnich nogach i wszyscy czekali na wiadomosci:))

a tak z innej beczki Małż kupił komode w ikeii do pokoju dziecięcego, złozył szkielet pozniej szuflady, i jak sie okazło jedna szuflada nie ma obiciówki w srodku mozna to jakos reklamowac? tzn sama szuflade ? do ikei mamy ponad 150 km i nawet nie mamy transportu by przewiezc ja w całosci? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698329 Napisano: 14.07.2013 11:04:03 w Rossmann
w sumie regulamin - regulaminem domykając konkurs wózkowy:D i być może nie zabraniał wzięcia udziału mężczyznom i posiadania karty Rossnę, ale samo pytanie to wykluczało? " jak będąc w ciąży dbasz o przyszły start swojego dziecka", gdyby było jeszcze inaczej bezosobowo sformułowane , ogólnikowo to czemu nie, mogą wtedy pisać o zonach, kochankach czy przyjaciółkach:D ale będąc w ciąży to nigdy nie będą, chyba ze coś się zmieni w genetyce:)
Agusia masz racje kim im w oko:)) przynajmniej ja to tak rozumiem:)

poza tym jak to wcześniej ktoś napisał 4 czy 5 tys prac na pewno nie przejrzeli, tylko jakaś pule wylosowana, wszak nie ma takiej możliwości w ramach czasowych i chyba żaden organizator aż tak się nie angażuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698324 Napisano: 14.07.2013 10:49:02 w Biedronka
luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

Wygrałam skuter z Frugo emotka emotka

6.07 byłam pierwsza rezerwowa ale osoba przede mną nie zgłosiła się po nagrodę emotka

emotka emotka emotka

Gratulacje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5698232 Napisano: 13.07.2013 22:37:11 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki dolly to tak na spokojnie jeszcze trzeba czekac... troche jestem pełna obaw i niepokoju i tak bym chciała zeby juz był wrzesien... uciekam spac dobrej nocy:) Wyświetl w wątku >>
0 0