Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie dumam czy mi stojak w łazience wzdłuz wanny sie zmiesci, bo jakos srednio mi sie usmiecha latanie z wanienka po całym domu... sa tez stojaki nakładane na wanne ale wtedy nie bede mogła tej naszej wanieki wykorzystac...
byłam dzis w eurocaschu patrzyłam na asortyment to kiepsko, kosmetykow dla dziecka 0 , pieluchy happy albo pampersy a chciałam spozytkowac na to bony abc i tak troche mnie to rozczarowało.
Kosmetyki to myslałam o tych emolientach, ale kali cos o nivea tez mowiła, słyszałam ze ziajka jest tez zalecana. Chiałabym do konca tygodnia skonczyc juz zakupy ... i spokoj miec Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam stronke z pieluchmi, my czesto cos za pobraniem wysyłamy, poza tym przydałyby sie komentarze na tablicy i prawidłowosci danej transakcji Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia pamietam ze Wiki non stop na cycu mi w nocy wisiał pobudki i 10 razy:) traktował pewnie jak smoczek, ale moze to 2 bedzie pod tym wzgledem ładniej spało? chociaz jak mu od poczatku zafundowałam taka dawkę emocji i stresu toz to moze byc mały czort, zreszta najbardziej fika w nocy:))
tyle ze w 1 ciazy dobrze spałam i takiej ilosci pobudek nie miałam:( Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi w ciazy wyszły przebarwienia wokoł ust takie ciemniejsze pozniej likwidowałam to za pomoca złuszczania i mikrodermabrazji, tak moja gospodarka hormonalna działa. Ja bedac nad morzem tez uzwałam kremu z filtrem , nic szczegolnego o wskazaniach dla ciezarnych tam nie było.
kali ja raz nie trafiłam z rozmiarem , ale nic na tym nei straciłam bo sprzedałam na allegro, ale jakby nie patrzec w sezonie ecco urban dla dziecka w sklepie stacjonarnym ok 200 to duza roznica przynajmniej dla mnie, a wole jak ma lepsze obuwie pod wzgledem wykonania, wyprofilowania i skorzane. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zyzcze nikomu przez to wszystko przechodzic, owszem teraz jestem spokojna, ale PAPA niezle zamieszało i nie wiem czy bym je ponownie wykonała.
Poza tym chyba nie masz wynikow jeszcze bo sie czeka na nie od tygodnia do dwóch niekiedy, wiec robili Ci na razie zwykłe usg badajac w standardzie przeziernosc i inne charakterestyczne elementy własciwe dla tego tygodnia ciazy.
a PAPA to połaczenie badan z krwi i z usg. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedzcie mi czy mozliwe zeby dziecko od smakowego nurofenu/paracetamolu dostało wysypke? kiedy wczesniej nigdy nie miało? po nurofenie miał na buzi na policzkach taka pokrzywke która po 2 dniach schodziła, zmieniłam na paracetamol i wyszła mu na dłoniach, lekarka wczoraj powiedziała ze to alergiczne, smak mamy truskawkowy, dziecko je swieze truskawki nic mu nie jest. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...279268b12a519a7.html tak wyglada 30, szału nie ma, ale ma croksy, trampki, adidaski, do konca lata damy rade Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robiłam testy Papa wówczas niewiele o nich wiedzialam, e tam myslałam kolejne rutynowe badanie, akurat skonczylam 35 lat lekarka mi dała skierowanie biorac tez pod uwage utrate poprzedniej ciazy, wyniki z usg dobre, z krwi wyszło prawdopodobienstwo ZE, jeden lekarz mowił zeby nie robic, w szpitalu mnie nastraszyli markerami genetycznymi i chorym dzieckiem, zrobiłam amniopunkcje, nerwy, płacz, nerwy, stres, nieprzespane noce wydłuzajace sie wyniki, naszczescie tu wyszło wszytsko oki i od połowy ciazy moge normalnie funkcjonowac.. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadomiar złego z przedszkola zadzwonili ze Wiki ma 37,3 wiec go wziełam do domu i juz na jutro zamowiłam wizyte lekarską pokasłuje, ciut katarzy , stan podgoraczkowy i narzeka na ucho.... ech jeszcze mi tego potrzeba. Wyświetl w wątku >>