Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5695110 Napisano: 10.07.2013 12:54:21 w Konkursowiczki w ciąży
oddałam produkty, zwrot nastapił na karte ( bez zgrzytów), kupiłam pieluchy sensitiv i nivea na razie zobaczymy jak sie sprawdza, a zaraz dokupie u rp pozostałe brakujace mi rzeczy. Co braknie wyjdzie w praniu:) w kapphalu fajne dresy dla dzieci z zygzakiem 3 w cenie 2 z obnizką w sumie zapłaciłam 80 zł czyli po 27 zł sztuka sa super:) dla starszaka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5694578 Napisano: 09.07.2013 23:32:33 w Konkursowiczki w ciąży
czyli mowicie zeby od 1 zaczac:D wyszłam z wprawy po 6 latach i musze na nowo to ogarnac, Wiki jak sie urodził był smokiem 4470 i chyba od razu od 2 zaczelismy, tu na razie mowia o 3500 ale wszytsko moze sie zmienić.

tak sobie dumam czy mi stojak w łazience wzdłuz wanny sie zmiesci, bo jakos srednio mi sie usmiecha latanie z wanienka po całym domu... sa tez stojaki nakładane na wanne ale wtedy nie bede mogła tej naszej wanieki wykorzystac...

byłam dzis w eurocaschu patrzyłam na asortyment to kiepsko, kosmetykow dla dziecka 0 , pieluchy happy albo pampersy a chciałam spozytkowac na to bony abc i tak troche mnie to rozczarowało.

Kosmetyki to myslałam o tych emolientach, ale kali cos o nivea tez mowiła, słyszałam ze ziajka jest tez zalecana. Chiałabym do konca tygodnia skonczyc juz zakupy ... i spokoj miec Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5694536 Napisano: 09.07.2013 22:29:11 w Konkursowiczki w ciąży
no ja nie sadziłam ze az tak;] niby juz kilka tylko rzeczy mi brakuje, ale mnie to mimo wszytsko wkurzyło. Quaqua juz lukam na rp juz trafiłam. Pieluchy dwójki na długa starcza? na poczatek które najlepsze sensitiv pampersa? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5694471 Napisano: 09.07.2013 20:37:45 w Konkursowiczki w ciąży
dzieki dziewczyny ale patrze na cenny allegro butelki tommee tipee w smyku 29,90 na allegro z przesyłka 18:/, pokrowiec na przewijak po 8 -10 zł a ja dałam 24 o grzebykach szczotkach i innych nie wspominajac , juz wole na allegro kupic;] zostawiłam prawie 130 zł, w przeliczeniu z allegro wyszło 85 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5694445 Napisano: 09.07.2013 19:59:24 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny nie wiecie jak to jest ze zwrotami do smyka, dzis mnie podkusiło kupic kilka rzeczy a teraz na allegro widze ze przebitki ponad 100% cenowe chetnie bym zwrociła... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5693091 Napisano: 08.07.2013 14:31:19 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny nie wiecie jaki duzy wybor jest w eurocashu co do pieluch czy kosmetykow dla dziecka? mam troche bonow do abc i dogadałam sie z gosciem o inny asortyment i chce wymienic je na takie rzeczy dla dziecka, a na stronie cos nie moge znalesc albo zle szukam, B mi mowił ze on kiedys alkohol wybierał, a ja chyba tłumok:P albo slepota:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5693084 Napisano: 08.07.2013 14:29:41 w Konkursowiczki w ciąży
http://www.promob...egoria-pieluchy.html
znalazłam stronke z pieluchmi, my czesto cos za pobraniem wysyłamy, poza tym przydałyby sie komentarze na tablicy i prawidłowosci danej transakcji Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5692714 Napisano: 08.07.2013 10:10:51 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Kurczę ja marzę o wypoczynku ale jeszcze miesiąc muszę poczekać emotka

keiti78zg
obawiam się że wyspać to się wyśpisz za ponad rok emotka no chyba że będziesz mieć takie dzieci jak ja to za jakieś 2,5 lata emotka

monia pamietam ze Wiki non stop na cycu mi w nocy wisiał pobudki i 10 razy:) traktował pewnie jak smoczek, ale moze to 2 bedzie pod tym wzgledem ładniej spało? chociaz jak mu od poczatku zafundowałam taka dawkę emocji i stresu toz to moze byc mały czort, zreszta najbardziej fika w nocy:))

tyle ze w 1 ciazy dobrze spałam i takiej ilosci pobudek nie miałam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5692710 Napisano: 08.07.2013 09:50:38 w Konkursowiczki w ciąży
benasia udanego wypoczynku:) ja tam czekam na ochłodzenie, ale ogolnie nadal w planach prasowanie emotka Aliice pozazdroscic - 3 tygodnie wypoczynku - marzenie.

Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5692121 Napisano: 06.07.2013 20:46:43 w Konkursowiczki w ciąży
eee to nie straszenie, tylko obiektywne stwierdzenie ze finalny wynik jeszcze przed staszek, wierze ze nic nie wyjdzie ponizej poziomu ryzyka i nie da powodów do niepokoju...no!

mi w ciazy wyszły przebarwienia wokoł ust takie ciemniejsze pozniej likwidowałam to za pomoca złuszczania i mikrodermabrazji, tak moja gospodarka hormonalna działa. Ja bedac nad morzem tez uzwałam kremu z filtrem , nic szczegolnego o wskazaniach dla ciezarnych tam nie było.

kali ja raz nie trafiłam z rozmiarem , ale nic na tym nei straciłam bo sprzedałam na allegro, ale jakby nie patrzec w sezonie ecco urban dla dziecka w sklepie stacjonarnym ok 200 to duza roznica przynajmniej dla mnie, a wole jak ma lepsze obuwie pod wzgledem wykonania, wyprofilowania i skorzane. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691964 Napisano: 06.07.2013 12:08:39 w Konkursowiczki w ciąży
staszek nie badz tez taka pewna, bo u mnie usg tez wyszło oki, ale testy z krwi PAPA ponizej poziomu ryzyka, nie wiem ile masz lat, ale te wyniki moga bardzo zamieszać ( ja w odpowiednim czasie wiele na ten temat czytałam) i duze znaczenei w interpetacji ma własnie wiek ciezarnej jako jeden z czynnikow.

Nie zyzcze nikomu przez to wszystko przechodzic, owszem teraz jestem spokojna, ale PAPA niezle zamieszało i nie wiem czy bym je ponownie wykonała.

Poza tym chyba nie masz wynikow jeszcze bo sie czeka na nie od tygodnia do dwóch niekiedy, wiec robili Ci na razie zwykłe usg badajac w standardzie przeziernosc i inne charakterestyczne elementy własciwe dla tego tygodnia ciazy.

a PAPA to połaczenie badan z krwi i z usg. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691940 Napisano: 06.07.2013 10:59:11 w Konkursowiczki w ciąży
wrrr moje wczorajsze zastanowienie i butów nie ma emotka a były jeszcze 4 pary Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691933 Napisano: 06.07.2013 10:34:41 w Konkursowiczki w ciąży
agusia poszalej za mnie tez:)) u mnie tak skwarzy ze sie nie ruszam:D, ciotka ma przyjsc wezmie Wikiego,
powiedzcie mi czy mozliwe zeby dziecko od smakowego nurofenu/paracetamolu dostało wysypke? kiedy wczesniej nigdy nie miało? po nurofenie miał na buzi na policzkach taka pokrzywke która po 2 dniach schodziła, zmieniłam na paracetamol i wyszła mu na dłoniach, lekarka wczoraj powiedziała ze to alergiczne, smak mamy truskawkowy, dziecko je swieze truskawki nic mu nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691930 Napisano: 06.07.2013 10:28:23 w Konkursowiczki w ciąży
no własnie stopa mniej przyrasta ale za 90 zł ecco to az zal nei brac ze skorki ( w tamtym roku dałam chyba 149 tez po sezonie) tylko 34 wydaje mi sie za duze, bo jakby w takim tempie stopa przyrastała to do moich 38 synek w wieku 7-8 lat by doszedł;]
http://www.fotosi...279268b12a519a7.html tak wyglada 30, szału nie ma, ale ma croksy, trampki, adidaski, do konca lata damy rade Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691812 Napisano: 05.07.2013 22:22:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kilka zup Profi oddanych tesciowej;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691808 Napisano: 05.07.2013 22:14:38 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny doradzcie chce kupic Wikiemu sandałki ecco na przyszły sezon bo maja swietna cene , w ub z wyprzedazy kupiłam 30 tez z ecco o 50 zł drozsze, obecnie 30 która ma jest na styk równie dobrze mogłby nosic 31, jaki byscie wzieli rozmiar teoretycznie;] 33 ? czy 34? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691643 Napisano: 05.07.2013 19:06:29 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

u mnie chyba dziewczyna, choć wg USG jest 12 tydzień i 3 dzień, więc nie wiem czy wiarygodne to się okaże.
abodak gratulacje! ja tak nieśmiało chciałam chłopca, a tu chyba dziewczynka. Ale jak to mówią najważniejsze, żeby zdrowe było emotka

mi w 14 tez mowili ze dziewczyna;] a jest boy:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691626 Napisano: 05.07.2013 18:33:51 w Konkursowiczki w ciąży
abodak dopiero płec poznałas? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5691618 Napisano: 05.07.2013 18:20:29 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

abodak napisał(a):

staszek napisał(a):

Dziewczyny, jakie macie (jeśli w ogóle) doświadczenia z testem Pappa? Będę go robiła, ale laskom wokół mnie, które robiły wychodził zły, amniopunkcja już dobra. Ale co się człowiek nadenerwuje to jego. Zastanawiam się czy w ogóle on kiedyś wychodzi np. w 99 proc. dobrze czy zawsze jest duże prawdopodobieństwo, że coś nie tak.
Koleżanka mówiła, że ginekolożki, które są w ciąży, nawet nie robią sobie tych badań z krwi, bo i tak wychodzą złe.
I tak je zrobię dla spokoju, ale zastanawiam się czy wychodzą komuś dobrze testy z krwi.

Jestem w 13. tygodniu i z USG wszystko wyszło dobrze.

to tylko dodatkowe badanie USG i krwi.Mi spadło prawdopodobieństwo wystąpienia chorób i pan powiedział ze nie zaleca mi wykonania amniopunkcji ale jeśli chce to mam takie prawo.Ogolnie jak ma sie cos stac to stanie sie w czasie ciązy lub porodu i nie unikniemy tego.Pan genetyk mówił ze niby prawdopodobieństwo wystąpienia zespołu Downa wzrasta wraz z wiekiem ale niestety przez to ze badanie jest darmowe dla osob po 35 rz wiele dziewczyn ponizej tego progu dopiero po urodzeniu dowiaduje sie ze dziecko jest chore.Po tym badaniu masz zgodnie z prawem mozliwosc przerwania ciazy albo przygotowac sie psychicznie na taka chorobe.Ja robilam badanie chyba w lutym-nic strasznego.

Nie no jeśli wyjdzie ok, to nie będę robiła amniopunkcji wiadomo. Ale chyba też wolałabym wiedzieć co i jak. Wiem, że jak wyjdą źle to i tak zazwyczaj nic strasznego, bo później wychodzi dobrze. Zastanawiam się nad tym, ale chyba wolę mieć pewność. Tak jak mówisz albo zareagować albo się przygotować. Więc wolę chyba takie rozwiązanie niż gdyby później miało się coś złego okazać. Mam 33 lata emotka

ja robiłam testy Papa wówczas niewiele o nich wiedzialam, e tam myslałam kolejne rutynowe badanie, akurat skonczylam 35 lat lekarka mi dała skierowanie biorac tez pod uwage utrate poprzedniej ciazy, wyniki z usg dobre, z krwi wyszło prawdopodobienstwo ZE, jeden lekarz mowił zeby nie robic, w szpitalu mnie nastraszyli markerami genetycznymi i chorym dzieckiem, zrobiłam amniopunkcje, nerwy, płacz, nerwy, stres, nieprzespane noce wydłuzajace sie wyniki, naszczescie tu wyszło wszytsko oki i od połowy ciazy moge normalnie funkcjonowac.. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5690312 Napisano: 04.07.2013 14:29:09 w Konkursowiczki w ciąży
agusia , to ja nadal autem jezdze;] ciekawe do kt msc dam rade( małz co 2 tyg w domu, wiec z wszytskim sama jestem), własnie sie upacam nad prasowaniem.... naturalna sauna w domu.

Nadomiar złego z przedszkola zadzwonili ze Wiki ma 37,3 wiec go wziełam do domu i juz na jutro zamowiłam wizyte lekarską pokasłuje, ciut katarzy , stan podgoraczkowy i narzeka na ucho.... ech jeszcze mi tego potrzeba. Wyświetl w wątku >>
0 0