Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5690100 Napisano: 04.07.2013 12:16:21 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

ZOO jest fajne jak temperatura jest max 24st, że da się przeżyć, nie cieknie z ciebie pot ciurkiem, nie czujesz się jakbyś miała upaść itp. A teraz jak to osiąga 30st, co do sklepu ciężko przemknąć na ulicę obok bo tak smaży, to mnie osobiście by się nie chciało. A po co męczyć siebie i dziecko.

A kiedy wybieracie się na baseny?

no upały straszne rano jeszcze daje Wikiego rade do przedszkola zaprowadzic po 3 jak go odbieram powrót czasowo 2x dłuzszy, a ja sapie jak lokomotywa, ze najchetniej sama bym do basenu wskoczyła;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5690074 Napisano: 04.07.2013 12:01:18 w Konkursowiczki w ciąży
ja sie wybierałam do aquaparku we wro ale nie zeszło sie:P w miedzyczasie otworzyli w Zg , kiedys do Polkowic jezdzilismy. W zoo byłam 3 razy, ale w upał tez raczej odradzam, pamietam ze była tam mozliwosci wypozyczenia takich drewnianych wozkow:)

cos czuje ze z wozkiem na rossmannie nie ma szans, nawet jak teraz było 100 kubeczkow z aventu sie nie załapałam:) to jak loteria widze:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5689968 Napisano: 04.07.2013 11:19:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 stoliki Kamis Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5688678 Napisano: 03.07.2013 09:33:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wielka Krowa MIlki z Reala dotarła, bardzo szybko - kurier mi nieznany vivanotta xpress logistic Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5688656 Napisano: 03.07.2013 08:49:47 w Konkursowiczki w ciąży
Kali czemu nei lubisz Smyka? wiem ze z jakoscia u nich roznie, ale maja, fajna zywa kolekcje, denerwuja mnie sklepy które dla starszych chłopców tylko w ponurych ciemnych barwach maja:/

agusia to sie do mojej tesciowej nie nadajesz, pedantka jakiej mało , mieszka w sumie z tesciem w domku 5 pokoi, ma 3 wnuków, z czego my jestesmy ok 4 razy do roku bo bym nie wytrzymała, cała spieta tam jestem i patrze czy dziecko czegos nie wylało, nie nakrusyzło juz prawie je z talerzem pod broda, ostatnio w sobote zbiło lampke od szampana na jej cudyn obrus w salonie to jej wyraz twarzy mowił swoje, dzieci biegały po ogrodzie, to najchetniej przywiazałaby je do krzesełek i zakneblowała i tylko wciaz mi strofowała dziecko, Wiki do nich jak do ognia, z rezerwa straszna, ja w jego wieku zostawałam chetnie u babci i kuzynowstwa a on nie i wcale mu sie nie dziwie. Polonistka od 7 bolesci:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5688376 Napisano: 02.07.2013 17:33:17 w Konkursowiczki w ciąży
jejku wysiadam, dzis uporzadkowałam Wikiego szafę, zrobiłam 2 prania, poukładałam rzeczy w szafie i kregosłup mi sie tak daje we znaki ze czuje sie jak jakas 80-latka. Gdzie tu jeszcze 2 miesiace? odespałam 2 godziny ale nadal zmeczona.

Agusia gratuluje postepów, malutka mam nadzieje ze szybko sieuporacie z cwiczeniami i wszystko bedzie oki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5687839 Napisano: 02.07.2013 10:17:54 w Konkursowiczki w ciąży
monika a w czym pierzecie?:D juz w dorosłym proszku? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5687793 Napisano: 02.07.2013 09:07:23 w Konkursowiczki w ciąży
emotka ) ostatnio kupiłam lovelle była na promocji w Rossmannie, zaraz wypiore w niej, wiele osób kusi dzidziusiem, wiec to bedzie kolejny Nasz nabytek,
na razie mam 1 butelke własnie dr browna, czyli alternatywna wziasc TT?

Kali a Ty nivea pod loterie:P kupujesz:)

czyli proszek traktowac pozniej płynem do płukania.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5687711 Napisano: 01.07.2013 23:25:51 w Konkursowiczki w ciąży
hej, a ja dzis przywiozłam ubranka od mamy i patrze co mam i czego mi brakuje w czym praliscie pierwszy raz ubranka? z jakimis płynami? sam proszek/płyn do prania?

wiem ze nie mam szczoteczki do włoskow, kosmetykow , pieluch, termometru - dajcie znac jakie najlpesze na poczatek, jak sie ogarne napisze co mam i powiecie co dokupić.

Kregosłup juz mnei boli na maxa, wczoraj mineła nasza 1 rocznica slubu w sobote było garden - party, czas zleciał szybko, bylismy w ikei kilka cenzura kupilismy chcemy jeszcze komode, chciałabym zamienic pokoje dzieci, ale małz niechetny mowi ze za 2 lata:/

czy butelki dr Browna sa oki? jaka wziasc na poczatek? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5687708 Napisano: 01.07.2013 23:19:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
recznik z Kubusia i kampania Ariel Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5687094 Napisano: 01.07.2013 11:42:58 w Biedronka
emaile ida z gadzetami z coli z biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5686959 Napisano: 01.07.2013 09:37:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
carissma napisał(a):

Kosmetyki Neutrogena emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5685637 Napisano: 28.06.2013 12:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madanafi napisał(a):

dede napisał(a):

koper napisał(a):

dede napisał(a):

Może ktoś się oientuje czy Kiora wysyła wszystkie meile naraz Nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję z konkiem Tesco

To mój pierwszy konkurs Kiory, ale z tego co czytałam wcześniej na forum, to chyba ślą maile partiami, więc chyba jest jeszcze na co czekać emotka

Dziękuję za info. a wygrał ktoś jakąkolwiek nagrodę główną z konka Disney Tesco?

no właśnie wygrał ktoś jeszcze czy już po ptokach

my mamy wygraną ale nei wiem co, bo z racji nie podania emaila Pan wysłał poczta i nie chciał zdradzic nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5684925 Napisano: 27.06.2013 14:25:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

bridget

#5684515 Napisano: 26.06.2013 21:56:54 w Rossmann
a mam pytanie oni czytają teksty? maja 2500 zgłoszen na jakiej zasadzie wybieraja? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5684257 Napisano: 26.06.2013 16:33:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
od algidy pucharki do lodów , z łyzeczkami i łyzka do nakładania:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5684073 Napisano: 26.06.2013 13:20:40 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Kasia dlatego mi chodzi,żebyś nie koniecznie patrzała na same warunki, a na opiekę emotka Też bym nie rodziła w takim szpitalu po tych przeżyciach co Ty miałaś.
Pocieszę Cię,że mojej siostrze lekarz wmawiał,że dziecko ma zespół downa, też się napłakała, na stresowała, a okazało się,że osioł źle pomiary zrobił

tylko nie wiem jak w tym 2 podejdą, po kwasie z lekarką jak traktuja jej pacjentki i czy to ma w ogole znaczenie, no i w przypadku gdy cos złego sie dzieje z dzieckiem tfu tfuu po porodzie to i tak musza je odwiezc do ZG, bo tylko on jest przystosowany i ma jakis tam nei wiem czy 2 czy 3 stopien opieki neonantologicznej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5684060 Napisano: 26.06.2013 13:09:24 w Biedronka
endzi1984 napisał(a):

czyli hortex juz z 20 eski wyslal emotka

tak bo u mnie wygrana z 21 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683993 Napisano: 26.06.2013 11:54:35 w Konkursowiczki w ciąży
Kali w ZG jestem mega zrazona, dobra szpital z czasów komuny, sale płatne etc...ale do tego, łazienki wspolne na korytarzu, chyba ze jaks izolatka, nie wiem jak tam połogowe sale...

w 1 ciazy trafiłam z wysokim cisnieniem, obrzekami stóp i wymiotami. Moj lekarz zbagatelizował juz na koniec usg i tylko ktg ktg....dostałam jakies zastrzyki na obnizenie zawartosci wody w organizmie, trafiłam na patologie , w nocy dostałam wysokiej goraczki prawie 40 i dreszcze, poszłam do połoznej na dyzurze po termometr, miała przyjsc do mnie to poszła sobie spac i mnie olała, dała mi 2 koc do przykrycia. Pozniej juz było tak zle ze cały oddział na nogi postawili, okazało sie ze mam stan przedrzucawkowy, do tego odmieniczkowe zapalenie nerek które sie rozwineło, bo po co tez jakies usg zrobic nie? i miałam szybka cc, do tego juz wody zielone, jak czytałam to bardzo zle mogło sie konczyc i teraz musze obserwowac wyniki, cisnienie obrzeki, wtedy owszem nie miałam bialka w moczu, a cisnienie ujawniło sie w tym dniu przed porodem.

Teraz bedac w szpitalu w 12 tyg, zapominali o lekach, o usg musiałam sie prosic mimo ze na obchodzie zalecili, to miałam je np wykonywane o 22 godzinie. To szpital największy na całe województwo i mam wrazenie ze nie ograniaja, do tego zamiast przy kolejnej wizycie sprawdzic dziecko dokładnie pod wzgledem usg z 2 razy to zrobili to raz nastraszyli mnie markerami chorób genetycznych ze takie zauwazyli, zestresowali i jeszcze psychologa podesłali które nastawiał mnie na chore dziecko i opieke nad nim i jakies hospicja...
W Sulechowie swietne połozne, w 20 tyg 3 x dziennie szybkie ktg zeby posłuchac bicia serduszka, sale 2 osobowe wszystkie, miłe połozone, niczego nie musiałam prosic, wrecz przeciwnei zalecali wiecej badan by pacjentke sprawdzić bo i nerki mi badano, co 2 dzien badanie ginekologiczne, czy nie ma rozwarcia, czy szyjka sie nie skraca, brali po kolei kazda pacjentkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683922 Napisano: 26.06.2013 10:43:34 w Konkursowiczki w ciąży
im młodsze dziecko tym trudniejsze rozstanie... ale jak nie ma wyjscia, trzeba sie z tym pogodzic, dobrze ze chociaz mamy telefony, ja nie wiem jak u mnie jest w szpitalu, czy dziecko moze wejsc na oddział.

W ogole to troche jestem zła bo jezdze 30 km do lekarza do maista w kt chciałam rodzic i w kt w szpitalu jest , a raczej był moj lekarz. Kontrakt jej sie własnie skonczył, nowego nie podpisała i chyba sie tam troche scieła. W ZG mam szpital po 2 stronie ulicy ale bardzo sie zraziłam do lekarzy, poza tym remontu to on dawno nie widział, w Sulechowie jest piekny oddział nowy ginekologiczno- połozniczy, odznaczony nawet jakimis certyfikatami, ale ma gorszy stopien pod wzgledem opieki neonantologicznej niemowlat i mam zagwozdkę. Wszystkie sale sa tam 2 -u osobowe z łazienkami-bezpłatne ( ogolnie wieksze jest zainteresowanie pacjentem) w ZG to masówka - zapominaja czasem o pacjencie, poza tym po 1 porodzie cc zawsze kieruja na 2 cc jak rozmawaiłam z lekarką, boja sie powikłan, gdyby cos pusciło w trakcie porodu, a w Zg moga mni zakwalifikowac do sn a boje sie strasznie...

Abodak to mamy dzieci niemal w tym samym wieku, bo Wiki w pazdzierniku 6 lat skonczy. Wyświetl w wątku >>
0 0