Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#5683901 Napisano: 26.06.2013 10:27:44 w Konkursowiczki w ciąży
te rozstania sa ciezkie, pamietam w tej ciazy pierwsza wizyte w szpitalu w 12 tyg i dziecko całkowite nieprzygotowane do sytuacji i płacz, histerie, gdyby mogł to by w szpitalu ze mna został.

Agusia ja tez sie nad wszytskim rozdrabniam, czas pomiedzy palcami ucieka, niezorganizowanie straszne... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683886 Napisano: 26.06.2013 10:19:15 w Konkursowiczki w ciąży
czyli kolejnosc zachowana?
agusia
abodak
ja?

ktos pomiedzy Nas?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683884 Napisano: 26.06.2013 10:17:46 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

abodak napisał(a):

bridget napisał(a):

abodak a Ty jak? bo Ty chyba ciut przede mna emotka )

kulam się:D Ja 33 tydzień.Teraz luz gorzej jak były te upały.Jak dochodziłam do przedszkola po małego to widziałam podwójnie a jak wracałam to mały mówił żem czerwona jak truskawka ale tak po za tym jakos takoś.Ty chyba jestes dwa tygodnie wczesniej niz ja.Prawda?

To ja jestem dwa tygodnie przed tobą, jak dobrze liczę. Zostało jeszcze około 5 tygodni. Wyprawka nieskompletowana, torba niespakowana, ubranka nieuprane... Buuuuuuuu. Wielkie nie chce mi się. Brzuch mam wielki, młoda duża będzie... Na USG w 31tc ważyła już 2100... Mam nadzieję, że przystopuje...

Z Wikim przy pierwszym dziecku jakos sie bardziej chciało:), gdyby nie kolezanka w bardziej zaawansowanej ciazy to bym nic nie kupiła:) , przynajmniej mnie troche zmobilizowała:)

PS czemu mnie nikt nie błaga hehe? zreszta Wiki ma etap ze wszytsko z mamusią ? ktos go przyszły chyba do mojej kiecki:(

Domis ile ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683873 Napisano: 26.06.2013 10:07:58 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

bridget napisał(a):

abodak a Ty jak? bo Ty chyba ciut przede mna emotka )

kulam się:D Ja 33 tydzień.Teraz luz gorzej jak były te upały.Jak dochodziłam do przedszkola po małego to widziałam podwójnie a jak wracałam to mały mówił żem czerwona jak truskawka ale tak po za tym jakos takoś.Ty chyba jestes dwa tygodnie wczesniej niz ja.Prawda?

no upały to masakra:) i spanie z mokrym recznikiem na nogach poprawiajacym krazenie. Jeszcze wyjazd do ikei mnie czeka i zakup jakiejs komody i szykowanie. Jestes bardziej do przodu u mnie 29 tydzien ( Ty juz mozesz prawei torbe pakowac). Najbardziej przeraza mnie wolne od przedszkola i przerwa urlopowa, bo sił to ja mam niewiele, a dziecko absorbujace:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683867 Napisano: 26.06.2013 10:00:03 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dziewczyny fajne i tanie posciele i przescieradła z wysyłka gratis z tchibo. Która ładniejsza?
http://www.tchibo...eska-p400014386.html
http://www.tchibo...elny-p400034278.html
nie moge sie zdecydowac;]

dla mnie ta pierwsza. Jest delikatniejsza. Na drugiej straszny rekin jest emotka

przez te zeby mozna miec koszmarki:P zamowiłam pierwszy:) mam nadzieje ze fajna bedzie, kolezanka ma rozowa i jest zadowolona:). Niebawem sie zgłosze wyprawkowo z podpowiedzia czego mi jeszcze brakuje:) abodak a Ty jak? bo Ty chyba ciut przede mna emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683862 Napisano: 26.06.2013 09:57:59 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

annaszura napisał(a):

Ja ledwie za połową jestem, a brzuch jak balon emotka

nie martw się ja za to jedno stopę mam jak Yeti a druga bez zmian,co do brzucha wole się nie wypowiadać:D

:) dziewczyny najwazniejsze ze poczucie humoru Nas nie opuszcza;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683849 Napisano: 26.06.2013 09:44:23 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny fajne i tanie posciele i przescieradła z wysyłka gratis z tchibo. Która ładniejsza?
http://www.tchibo...eska-p400014386.html
http://www.tchibo...elny-p400034278.html
nie moge sie zdecydowac;] Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683713 Napisano: 25.06.2013 21:51:53 w Rossmann
koper napisał(a):

bridget napisał(a):

po jakim czasie od wygranej mozna znow grac zeby uwzglednili?

wg tych ich regulaminów 30 dni od wyników do wyników, ale w praktyce bywa tak, że nawet tego samego dnia jedna osoba wygrywa dwie nagrody w różnych konkursach emotka
Więc ta cała kwarantanna czasem obowiązuje, a czasem nie. Ja jeszcze nie rozgryzłam klucza emotka

dziekuje nie grywam, kiedys jakas szczoteczke ktos mi z mojego konta wygrał, ale tu spokojnie miesiac i wiecej mineło, kojarzyłam gdzies ze poł roku, a teksty przechodza od serca? jest szansa na wygrana? chodzi o konkurs z wózkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683620 Napisano: 25.06.2013 20:13:30 w Rossmann
po jakim czasie od wygranej mozna znow grac zeby uwzglednili? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5683193 Napisano: 25.06.2013 12:06:58 w Intermarche
pinki napisał(a):

mia napisał(a):

mallina napisał(a):

enia2007 napisał(a):

disney wysłał maile emotka

Poszły wszystkie na raz, czy wysyłają tak jak zawsze?

Nie sądzę, żeby Ci na to pytanie ktoś odpowiedział, chyba że zgarnął wszystkie nagrody... emotka

z ktorej godziny macie @?

11:10 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5681850 Napisano: 23.06.2013 09:08:34 w Konkursowiczki w ciąży
emotka u WIkiego szmerki w serduszku wykryto gdy miał ok 1,5 roku przy badaniu rutynowym podczas testów alergicznych, jakos wczesniej ani w szpitalu ani rodzinny pediatra nie wykrył. Wiki ma prawie 6 lat i jestesmy pod kontrola dzieciecego kardiologa , ale wizyty mamy co raz rzadsze. U niego była wada wzrostowa a mianowicie przegroda miedzy komorami była zbyt mała i nie była zarosnieta, teraz juz jest prawie oki i mamy przyjsc kontrolnie za 1,5 roku. Moze nie ma co sie na zapas przejmowac. Tez mielismy larngologa z uszkami, z racji cc, i antybiotyku jaki miał maluszek po urodzeniu, do tego pamietam ze na jakies badanie musieli mu pobierac krew z piety , ale z tym naszczescie udało sie przy wizycie petronazowej i nie musiałam z kilkudniowym dzieckiem jezdzic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5681372 Napisano: 21.06.2013 20:48:36 w Konkursowiczki w ciąży
emotka ja pokarm po cc dostałam tez w 3-4 dobie wowczas mały był na szpitalnym modyfikowanym, a ze w szpitalu byłam 8 dni po porodzie pozniej odciagałam ich "pompa ssaca" i podawałam przez butelke, miałam do tego wklesłe brodawki , dziecko nie umiało pic i chwytac, dosc długo walczyłam i piłam te herbatki i bawarki i sie udało:) karmilismy sie do 18 miesiaca:) mi jedna z mam w spzitalu uczyła przystawiac dziecko, pozniej jakas połozna oj ciezko bylo Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5681368 Napisano: 21.06.2013 20:45:43 w Konkursowiczki w ciąży
dzien dobry:)

ja po wizycie kolejnej u gin, maluszek ma sie dobrze i wazy 1100 kolejna wizyta za miesiac:) dobrze ze upały maja sie zmniejszyc, ogolnie ciezko mi juz...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5680977 Napisano: 21.06.2013 11:35:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
zwierzyniec napisał(a):

aka napisał(a):

A gdzie są wyniki Syrenki
odtwórz filmik
http://www.powrot...ene-sport/zwyciezca/

obejrzałam swietna praca, Gratuluje, z mila checia obejrze 2 raz:)

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5680467 Napisano: 20.06.2013 15:55:52 w Paragony
bridget napisał(a):

mam SPH z 15,05, pw

niekatulane

odsprzedam leclerc finisch Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5680314 Napisano: 20.06.2013 13:25:54 w Paragony
mam SPH z 15,05, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5680048 Napisano: 20.06.2013 09:10:30 w Paragony
magnus napisał(a):

kimolotek napisał(a):

Mam dwa paragony z leclerca na look zapomnialam zagrac emotka

i ja tak mam emotka

tez mam taki:) zapomniałam zagrać Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5679881 Napisano: 19.06.2013 21:27:52 w Biedronka
magdaa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Właśnie wróciłam z biedrony... Puszki z coca-colą i nestle sobie spokojnie stoją na półce obok siebie z plakatem informującym o promocji za 1 grosz... Nie musiałam tym razem blokować kolejki i nawet japy nie odezwałam... Kasa sama nabija rabat... emotka

ja dzisiaj 2 obeszłam i w żadnej nie znalazłam emotka ale łudzę się, że dowiozą emotka

u mnie nie było w biedronce w kt dzis bylam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5679868 Napisano: 19.06.2013 21:08:10 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dziewczyny chciałabym wziasc udział w rossmanowym konkursie z wozkami z karta rossne gdzie x -landery sa do wygrania, w ogole nie brałam tam udziału z wyj kiedys klikanych konkursów, nie wiem pod jakim katem oni oceniają, moze podpowiecie cos? nie ukrywam ze wozek by sie dla Nas przydal:)

Benasia gratulacje:) malutkimi kroczkami do przodu

też brałam w nim udział emotka W rossnecie udało mi się wygrać chyba ze 2 razy i nie ma reguły na nich. Ale te moje wygrane to nie były rymowanki czy wierszyki, normalny tekst. Wózków jest 50, więc jeden dla Ciebie, jeden dla mnie wypadałoby emotka resztą niech inni się podzielą emotka

Nam też by się zdał jakiś nowy rydwan, stary ma znowu kółka w naprawie....

spoko, to już trzy schodzą z puli emotka

:)) powinny byc dla wszystkich konkursowiczek w ciazy, jak to u nich jest bo wczoraj wziełam udział z aventem i jak wygram kubeczek to juz na wozek nie mam szans tak? jedna nagroda na poł roku? w ogole jestem ciekawa ile kobiet nie bedacych w ciazy i nie posiadajacych dzieck abierze udział:)

Pewnie pełno, a wózki w wakacje znajdziemy na allegro... A nam by się na prawdę przydał.

no Nam tez bo w sumie spacerówke mamy po Wikim , ale głebokiego nie mamy, chyba ze dostaniemy od meza siostry po ich córeczce, wolałabym jednak miec swój:) w ogole x-lander zawsze mi sie podobał a ten ma wyjatkowo moj kolr:P , ale im bardziej sie nad czyms spinam tym szanse na wygranie zerowe hehe, a jak zapominam o konkursie to cos tam wpadnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#5679863 Napisano: 19.06.2013 20:56:05 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dziewczyny chciałabym wziasc udział w rossmanowym konkursie z wozkami z karta rossne gdzie x -landery sa do wygrania, w ogole nie brałam tam udziału z wyj kiedys klikanych konkursów, nie wiem pod jakim katem oni oceniają, moze podpowiecie cos? nie ukrywam ze wozek by sie dla Nas przydal:)

Benasia gratulacje:) malutkimi kroczkami do przodu

też brałam w nim udział emotka W rossnecie udało mi się wygrać chyba ze 2 razy i nie ma reguły na nich. Ale te moje wygrane to nie były rymowanki czy wierszyki, normalny tekst. Wózków jest 50, więc jeden dla Ciebie, jeden dla mnie wypadałoby emotka resztą niech inni się podzielą emotka

Nam też by się zdał jakiś nowy rydwan, stary ma znowu kółka w naprawie....

spoko, to już trzy schodzą z puli emotka

:)) powinny byc dla wszystkich konkursowiczek w ciazy, jak to u nich jest bo wczoraj wziełam udział z aventem i jak wygram kubeczek to juz na wozek nie mam szans tak? jedna nagroda na poł roku? w ogole jestem ciekawa ile kobiet nie bedacych w ciazy i nie posiadajacych dzieck abierze udział:) Wyświetl w wątku >>
0 0