Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie czy kupujecie na wyprzedazach buty na przyszły sezon? wczoraj wyhaczyłam z przeceny fajny kombinezon HI-TEC, chcialabym dobre buty http://allegro.pl...-33-i2986222965.html te maja niby ok cene? ale czy na zime sie sprawdza? zazwyczaj mielismy na rzepy w ub sezonie ecco teraz geoxy, obie pary z goratexem. Ceny obuwia porzadnego czasem mroza krew w zyłach
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukam nebulizatora, kolejny zakup po cisnieniomirerzu, od 3 tyg mam kaszel meczacy, osłuchowo czysto a sie dusze i prowokuje nawet wymioty, lekarka zaleciła nebulizacja sola fizjologiczna - tylko jaki wybrac?
w przychodni była ta biedrona z bangli, nie wiem na jakie parametry zwrocic uwage, zeby i dziecko/dzieci wykorzystały jak i dorosły Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wiec tak zawsze chodziłam prywatnie, moja 1 ciaze prowadził lekarz z polecenia, dobre wrazenia wizyty tez, ale w koncowce dal plame, same ktg , bez wizyty - obrzeki , gestoza, stan rzucawkowy, zapalenie, nerki, zielone wody, powiedziałam ze wiecej do niego nei wróce. Zaczełam jezdzic do Pani dr do kt raz w roku chodziłam, ale ona przyjmuje 30 km od mojego miasta i srednio mi sie usmiecha jezdzic w zaawansowanej ciazy, owszem jest kompetnentna ale u niej wizyta to koszt 150zł, mam do niej zaufanie, do niej trafiłam do szpitala , gdy ciaza obumarla. Kolezanka mi poleciła lekarza do kt chodziła kiedys przyjmuje na NFZ praktycznie 5 minut od mojego domu i tu do sedna....byłam na wizycie, starszy Pan ok 60 ogolnie wydaje sie kompetntyny, po wywiadzie zapytał sie o lekarza kt prowadził 1 ciaze, i rzucił od razu tekstem niech pani nie mysli ze na wizyte nfz bedzie Pani chodziła tak czesto jak prywatnie, po 2 czy bedzie chciałą Pani nadal tu przychodzic, a ja ze mysle ze mam tak, ze mam bardzo blisko, a on ze moze mi wskazac lekarza do kt mam jeszcze blizej, zapytałam sie o badania prenatarne bo po 35 roku sa refundowane na NFZ, a on ze tak zrobimy ale nie wie czy w 1 czy w 2 trymestrze, bo na NFZ jest duzo kolejka pacjentek na wizyty, a ja ze przeciez te badania sie robi miedzy 11-13 tyg? no i umowiona niby jestem za miesiac , miejsc wolnych masa mogłam wybrac jakie chce i kt godzine chce, dobre jest to ze dostałam skierowanie do labolatorium na 4 badania na nfz... oczywiscie zeadnych wydrukow z usg, pomiarów jak przy prywatnej wizycie nie dostałam, i zastanawia mnie fakt ba usg prywatnym 1,5tyg temu wyszło ze jest to 6tydzien 1 dzien, a u niego 6 tydzien 5 dzien - doscniedokładne chyba tez pomiary?
co sadzicie? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i do mnie tez:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obrac i zrobic potrawkę do obiadu;] Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja do tesciowej i tescia szybko zaczełam mowic mamo i tato, ale ona do tego dazyła, miesiac po slubie na stacji benzynowej bralismy kawe i mowie nadal Pani, a ona ze mi ułatwi i wez te kawe dla mamy i taty , wiec szybko sie przestawiłam, wolałam tak niz miałaby mi zwracac uwage:). Ogolnie to ciesze sie ze mieszka 60 km ode mnie i niezbyt czesto sie widujemy:)
za to moj maz do mojej mamy bezosobowo lub Pani, ale moja mama jest sztywna i jej to zasadniczo nie przeszkadza:)
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o własnie tak:)) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy któras korzystała z takiej przedłuzki? sprawdza sie?
http://www.dobrer...oroweru-p-10696.html Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to na jutro robie krokiety i barszczyk czerwony cos mnie naszła ochota na wyrazistosc:)
a btw czy biegunka jest niebezpieczna w ciazy? kurcze od 2 tyg dokonca sie nie moge wykurowac i jeszcze cos takiego mi sie przypałetało, dzis tak mnie dopadł kaszel, ze w pracy myslałam ze sie dusze....
jutro mam tez wizyte u gin pogadam moze o jakims syropie. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...e087569abd5ba9c.html
WIki:)
to moze trafilismy na jakis gorszy model:) po rocznym uzywaniu bardzo widac zuzycie, w tym roku nad czyms bedziemu musieli pomyslec, mam w ogole jakis dzieciecy kask do sprzedania z konkursu , musze u mamy poszukac co to jest, wiem ze z paretingu go mielismy Wyświetl w wątku >>