Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#4482667 Napisano: 26.06.2011 08:05:58 w Inne mniejsze markety
zuzia160 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a w tym knku pislaiscie cały ten wstep czy tylko LECLERC.odpowiedz?

ja napisałam Leclerc i odp emotka

dzięki, a przy okazji mam pytanie bo zostaly mi 2 paragony na je je je winiary, ktos podpowie jak słac?:D w dziwn wieczór najblizej pełnej czy jak:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4482593 Napisano: 26.06.2011 07:41:50 w Inne mniejsze markety
a w tym knku pislaiscie cały ten wstep czy tylko LECLERC.odpowiedz? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4482500 Napisano: 26.06.2011 07:13:27 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj smsa na łóżeczka z leclerca? Kurcze, przedwczoraj było wszystko dobrze - zwrotka z podziękowaniami, a dzisiaj zwrotka z podziękowaniami, a później dwa smsy pod rząd błedna treść lub wiadomość wysłana pod zły numer. Nie wiem czy dotarły, czy nie..?

u mnie wszystko OK

u mnie tez oki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4482451 Napisano: 26.06.2011 06:56:47 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Brickomarche
Abc
Eco
Makro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Polomarket
Koszt produktów najtanszych, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).
moge kupic promocyjnego Liptona Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4479466 Napisano: 25.06.2011 01:59:16 w Zakupy na konkursy - usługi
keiti78zg napisał(a):

Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Brickomarche
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Polomarket
Koszt produktów najtanszych, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4477545 Napisano: 24.06.2011 06:43:26 w Carrefour konkursy
bobilcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ewachem napisał(a):

dzwonili dzis do mnie w sprawie domku (odeslalam scan paragonu oraz dane w e-mailu wczoraj), ze mam napisac dane na paragonie, zeskanowac im i wyslac emotka pytam sie gdzie mam je napisac a pani mowi, ze gdziekolwiek na paragonie, bylyby napisac odrecznie, zeskanowac i wyslac, moze byc u gory u dolu lub z boku - tak mi powiedziala emotka dziwne, nieprawdaz?
no ale coz popisalam wiec paragon, zeskanowalam i wlasnie wyslalam, czy tez ktos tak mial?

strasznie dużo zmieści się na tym paragonie emotka

pokręceni jacyś są i tyle emotka

do mnie także dzwonili dzisiaj z zastrzezonego,miałam pod ręką paragon i mówię Pani, że nie zmieszczę na nim moich danych to odpowiedziała, że mogę pod paragon podłożyć kartkę na niej napisać dane i razem zeskanować, mam na to 48 godzin

do mnie jeszcze nie dzwonili Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4474279 Napisano: 23.06.2011 03:07:58 w Wkurza mnie...
lucynka20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że forumowiczki myślą że facet jest od sprzątania emotka No kobiety drogie, przepraszam bardzo ale jak tak można się pytam? Rozumiem umyć podłogę i poodkurzać, ale żeby zmywać naczynia? No na Boga! Facet jest od zarabiania pieniędzy a Wy od wydawania emotka emotka

heheh fajnie by było:) ale niestety to nie te czasy, że jedna osoba jest w stanie utrzymać całą rodzinę emotka a skoro oboje są zmuszeni zarabiać pieniądze to w obowiązkach domowych też powinien być podział emotka

emotka emotka emotka

niektorzy nie potrafia opcji podziału obowiazkow w ogole zrozumiec... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4473194 Napisano: 23.06.2011 08:15:04 w Carrefour konkursy
truli napisał(a):

gocha542 napisał(a):

wszyscy odsylaliscie dane napisane na tym paragonie?czy tylko podaliscie w wysłanym meilu?

Ja wysłałam jeszcze raz napisane na paragonie i podpisałam,że przesyłam poprawione dane emotka

ale do was dzwonili a do tych co nie to tez tak slali?
do mnie nie zadzwonili wysyłałam tradycyjnie bez opisania, wiec pewnie czekam na telefon Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4473066 Napisano: 23.06.2011 07:15:38 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

gocha542 napisał(a):

ewachem napisał(a):

olunka napisał(a):

ewachem napisał(a):

dzwonili dzis do mnie w sprawie domku (odeslalam scan paragonu oraz dane w e-mailu wczoraj), ze mam napisac dane na paragonie, zeskanowac im i wyslac emotka pytam sie gdzie mam je napisac a pani mowi, ze gdziekolwiek na paragonie, bylyby napisac odrecznie, zeskanowac i wyslac, moze byc u gory u dolu lub z boku - tak mi powiedziala emotka dziwne, nieprawdaz?
no ale coz popisalam wiec paragon, zeskanowalam i wlasnie wyslalam, czy tez ktos tak mial?

tez tak miałam , dokładnie taka sama sytuacje, że ponoc tak w regulaminie było emotka

aha, czyli teoretycznie wszyscy musza tak zrobic

Tak,ja też miałam telefon w tej sprawie,ale tylko na jeden numer...na wszelki wypadek podałam dalej,pani wyraźnie zaznaczyła,że sposób napisania danych na paragonie był okreslony w regulaminie emotka

gdzie jest taki zapis w regulaminie bo nie widze emotka

w smsie było ze trzeba odesłac dane i paragon i ze zadzwonia o ile kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4472809 Napisano: 22.06.2011 09:28:07 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

hehe..
jak teraz byłam częściowo niechodliwa to od razu było w mieszkaniu widać, że nie posprzątane, że w koszu brudy leżą, że niestety trzeba mi coś podać.

Ale mój mężuś jest kochany i sam sobie prasował spodnie, koszule... nawet nie marudził, jak było byle co na obiad.

Mam tylko nadzieję, że charakter mu się nie zmieni, bo to by mnie wkurzyło emotka

a moj dzis zlał moja zupę, w której przygotowanie włozyłam serce i czas, bo stwierdził, ze pojedziemy na miasto cos zjesc... ale mnie wkur...:) jakbym nie miała co innego robic tylko przy garkach stac;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4472318 Napisano: 22.06.2011 06:17:28 w Inne mniejsze markety
asiabuczkowska napisał(a):

czy wszyscy dostali małe tzn. 15' rowery z polo? myslałam, że będą duże ;(

chyba był konkurs rower na komunie moze dlatego;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4470919 Napisano: 22.06.2011 10:15:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jojo pianki nagroda pocieszenia cały wielki karton chetnie sprzeam wymienie na cos Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4470682 Napisano: 22.06.2011 08:58:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PSP z gra Harry Poter z ALmy Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4470102 Napisano: 21.06.2011 09:57:37 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4468743 Napisano: 21.06.2011 03:24:11 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Brickomarche
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Polomarket
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4464808 Napisano: 20.06.2011 01:06:16 w Carrefour konkursy
i poszły wam eski zwrotne? czy cos zle wpisuje? z domku? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4464611 Napisano: 20.06.2011 12:30:35 w Carrefour konkursy
paulina0077 napisał(a):

czy poszły wam smsy z danymi na domek ?? bo mi pisze że konkurs się zakończył

Mi też tak pisało

tez tak mam juz 2 eski poszły... i wciaz ten komunikat Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4464388 Napisano: 20.06.2011 11:48:32 w Paragony
przygarne paragon z domek, oferty z pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4463987 Napisano: 20.06.2011 10:01:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
keiti78zg napisał(a):

krem garniera z testu przyjaciołki i koszulka z luksusowej polo

+ zestaw z Pieknie Mieszkać parasol, długopis, kubek, poduszka, pen Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4463840 Napisano: 20.06.2011 09:09:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
krem garniera z testu przyjaciołki i koszulka z luksusowej polo Wyświetl w wątku >>
0 0