Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#4294744 Napisano: 17.04.2011 08:14:11 w Połączenia nieodebrane
0 0

bridget

#4294728 Napisano: 17.04.2011 08:05:24 w Połączenia nieodebrane
keiti78zg napisał(a):

toudikot napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

taaga20 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ale mnei teraz to nurtuje:/ szukam i nic;) pomozcie;) coz tomogł byc za konkurs?:) i ciekawe czy przepadło , czy tez nie....:/

to chyba 4frame ... oni ostatnio 7 marzeń Chiquita organizowali ... no i konkurs zakończony emotka

nie brałam udziału wiec tymbardziej dziwne;)

a w h&s tesco bralas? oni to organizowali

tak brałam udział;) a juz sa wyniki tzn by informowali?

czytam ze 5 prób połaczenia nawiazanych w odstepaach 2 godzinnych , miałam tylko 1 połaczenie nieodebrane czyli jest szansa ze jeszcze zadzwonia?:) bede dzwonic zreszta sama w poniedziałek:)echa moze sie nienapalac:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294719 Napisano: 17.04.2011 08:01:17 w Połączenia nieodebrane
toudikot napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

taaga20 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ale mnei teraz to nurtuje:/ szukam i nic;) pomozcie;) coz tomogł byc za konkurs?:) i ciekawe czy przepadło , czy tez nie....:/

to chyba 4frame ... oni ostatnio 7 marzeń Chiquita organizowali ... no i konkurs zakończony emotka

nie brałam udziału wiec tymbardziej dziwne;)

a w h&s tesco bralas? oni to organizowali

tak brałam udział;) a juz sa wyniki tzn by informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294393 Napisano: 16.04.2011 08:48:08 w Połączenia nieodebrane
taaga20 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

nie brałam udziału wiec tymbardziej dziwne;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294348 Napisano: 16.04.2011 08:25:53 w Połączenia nieodebrane

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294328 Napisano: 16.04.2011 08:17:16 w Połączenia nieodebrane
i jeszcze taki na tym samym numerze 608081955?
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294324 Napisano: 16.04.2011 08:16:13 w Połączenia nieodebrane
dziwne zeby tak o sobie dzwonili ( raczej musialo byc związane z jakimś konkursem), kurcze nei mam pojęcia i zachodze w głowe, moze ktos podpowie?ktos cos kojarzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294313 Napisano: 16.04.2011 08:11:58 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

miałam nieodebrane połaczenie z 668672556 co to moze byc?

https://www.e-kon...74-cat-7-pg-175.html

ale co za konkurs był co ma do tego fairy ( on był dawno organizowany)? co ostatnio było organizowane, ze mogli z tego nr dzwonić?? dopiero jakos chwyciłam telefon i spostrzegłam? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4294305 Napisano: 16.04.2011 08:08:06 w Połączenia nieodebrane
miałam nieodebrane połaczenie z 668672556 co to moze byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4293068 Napisano: 16.04.2011 05:42:44 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

monia24 napisał(a):

turli napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Ratunku, pomocy, 2 godziny temu bylam na pokazie makijazu z wizazystka od tego czasu wciaz mi oko ropieje i boli ( w kącikach oka zbiera sie ropa)co mam robic???pierwszy raz mi sie zdarzylo:(

połóż na oko ciepły woreczek z rumiankiem, to może być zapalenie spojówki

nie, rumianku już się nie kładzie, torebkę herbaty zaparz i połóż

rumianku sie niekładzie , nei wiem skąd sie to przyjeło, o mały włos dostałabym opr. Pogotowie, skierowanie na oczny, ostre zapalenie spojówek, czymogli m nie dzis zarazic na pokazie makijazu? czy tak szybko mogło sie ta infekcja rozwinac? niby pendzle dezynfekowała, ale moze to mało skuteczne?

wygląda nato ,że to po pokazie-moze jakiś alergen silny lub choćby cząseczka tuszu niechcący podrażnila powiekę w srodku i stan zapalny gotowy-nie sądzę ,że to od pędzla po rostu coś silnie podrażniło powiekę i stąd chyba stan zapalny-ale powinno tez szybko ustapić po zaaplikowniu odpowiedniego leku;)a może tam było jakieś silne oswietlenie???zyczę szybkiego powrotu do formy:)

po 4 dniach mam isc do kontroli juz przeniosło sie na 2 oko, próbuje wyczytac co i jak, ale idac tam byłam zdrowa:/ najgorsze ze to zarazliwe , mam nadzieje ze dziecka nie zaraze...:/ emotka

miałem coś podobnego przez soczewki, zapalenie rogówki o ile pamiętam, tak bolało że patrzeć nie mogłem i wzrok ciagle spuszczony musiałem mieć, poszedłem do lekarza przepisał 3 rzeczy, krem do oka krople i tabletki i po 2 dniach duży ból minął a po kilku dniach już zdrowy byłem, ale nie wiem czy to to samo, ale objawy chyba podobne emotka

u mnie zdiagnozowano jako ropne zapalenie spojowek, oczy poklejone ze otworzyc nie mogłam, noc ciezka:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4292931 Napisano: 15.04.2011 09:28:46 w Pomocy!!!!
kasia1600 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

monia24 napisał(a):

turli napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Ratunku, pomocy, 2 godziny temu bylam na pokazie makijazu z wizazystka od tego czasu wciaz mi oko ropieje i boli ( w kącikach oka zbiera sie ropa)co mam robic???pierwszy raz mi sie zdarzylo:(

rumianku sie niekładzie , nei wiem skąd sie to przyjeło, o mały włos dostałabym opr. Pogotowie, skierowanie na oczny, ostre zapalenie spojówek, czymogli m nie dzis zarazic na pokazie makijazu? czy tak szybko mogło sie ta infekcja rozwinac? niby pendzle dezynfekowała, ale moze to mało skuteczne?

wygląda nato ,że to po pokazie-moze jakiś alergen silny lub choćby cząseczka tuszu niechcący podrażnila powiekę w srodku i stan zapalny gotowy-nie sądzę ,że to od pędzla po rostu coś silnie podrażniło powiekę i stąd chyba stan zapalny-ale powinno tez szybko ustapić po zaaplikowniu odpowiedniego leku;)a może tam było jakieś silne oswietlenie???zyczę szybkiego powrotu do formy:)

po 4 dniach mam isc do kontroli juz przeniosło sie na 2 oko, próbuje wyczytac co i jak, ale idac tam byłam zdrowa:/ najgorsze ze to zarazliwe , mam nadzieje ze dziecka nie zaraze...:/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4292925 Napisano: 15.04.2011 09:23:17 w Pomocy!!!!
keiti78zg napisał(a):

monia24 napisał(a):

turli napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

nie kładzie i pędzle;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4292899 Napisano: 15.04.2011 09:12:31 w Pomocy!!!!
monia24 napisał(a):

turli napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

rumianku sie niekładzie , nei wiem skąd sie to przyjeło, o mały włos dostałabym opr. Pogotowie, skierowanie na oczny, ostre zapalenie spojówek, czymogli m nie dzis zarazic na pokazie makijazu? czy tak szybko mogło sie ta infekcja rozwinac? niby pendzle dezynfekowała, ale moze to mało skuteczne? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4292633 Napisano: 15.04.2011 07:12:37 w Pomocy!!!!
nie pomaga, mam całe oko w ropie:( widze za mgła, chyba pojade na pogotowie:/
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4292536 Napisano: 15.04.2011 06:19:39 w Pomocy!!!!
Ratunku, pomocy, 2 godziny temu bylam na pokazie makijazu z wizazystka od tego czasu wciaz mi oko ropieje i boli ( w kącikach oka zbiera sie ropa)co mam robic???pierwszy raz mi sie zdarzylo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4291574 Napisano: 15.04.2011 11:40:28 w RMF
rutka napisał(a):

mightyb napisał(a):

Czemu zapisuje mi się na przeglądarce tylko nazwa @ a dane nie ?

mam to samo pamięta tylko @.

a u mnie nic nie pamięta:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4291447 Napisano: 15.04.2011 11:07:46 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Polomarket
Koszt produktów najtanszych, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4290444 Napisano: 14.04.2011 08:41:42 w PODZIĘKOWANIA
Amie i amif dziękuję;) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4289751 Napisano: 14.04.2011 05:20:57 w TESCO konkursy
emio2 napisał(a):

olus15 napisał(a):

emio2 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

zyziak napisał(a):

79magda napisał(a):

Mam główną emotka

emotka emotka emotka
graty!
Nagroda I Stopnia w postaci weekendowego pobytu w Las Vegas. Organizator
przekaże laureatowi 3.500 zł brutto na bilet lotniczy oraz 3.500 zł brutto na
noclegi. Ponadto laureat otrzyma na nocne szaleństwo 5.000 $ w przeliczeniu na
złotówki, według kursu Narodowego Banku Polskiego z dnia przekazania
nagrody.
Super wygrana emotka

ale Madzia ma Tescową nagrodę emotka i tak wielkie gratki emotka

główna w Las Vegas ogólny przyznana
emotka

drugi raz ustrzeliłaś główną w Playboyu?

emotka

gratki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4289338 Napisano: 14.04.2011 02:25:23 w RMF
chyba kazdemu muliło
Wyświetl w wątku >>
0 0