Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#4174659 Napisano: 25.02.2011 08:09:06 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Koszt produktów najtanszych, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4173797 Napisano: 25.02.2011 03:09:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x elitte kosmetyki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4171609 Napisano: 24.02.2011 07:15:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
yaro2004 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

drzemek napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Były smsy z Empiku?????

były po godz. 15,zarówno o wygranej jak i przegranej emotka

jaki tam czas wygrywał????

na pewno jakiś z d..y

emotka teraz to juz wiem....

Wlasnie, chetnie tez sie dowiem, bo za duzo pudel.
A wygral tu ktos ?

konkurs widmo? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

bridget

#4170211 Napisano: 24.02.2011 10:41:25 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

od niedawna tak na powaznie wzielismy sie za wertowanie ofert i poszukiwanie mieszkania, i naprawde niekiedy bardzobrzydkie mieszkania,stare bloki, z wszytskim do wumiany potrafia miec mega wysoka cene, np jutrojade zobaczyc jedno mieszkanie gdzies wszukam onim pisało z wyposazeniem dosc eksluzywnym cena 349 zł a dzis znalazłam to samo mieszkanie w innym biurze neiruchomosci za 269 tys i jeszcze Ci chca prowizje 2,8 od sprzedazy, zastanawiam sie skad nagle taka róznica w cenie jakby nie patrzec 80 tys

W każdym razie z doświadczenia wiem, że 10% z ceny można zbić już przy pierwszej rozmowie a bywa, że i 30% ostatecznie ale agent Ci nie pomoże w tym szczególnie bo wiadomo wyższa cena to wyższa prowizja. I nie płać całej prowizji tylko na końcu transakcji albo w ratach bo inaczej agencja się wcale nie będzie wysilać a i tak ich pomoc i odpowiedzialność jest prawie zerowa.

przyznam sie ze mam po mału dosc, a to dopiero poczatek, co jeszcze mnie dziwi, stare budownictwo, budynki z roku 85-90 metraz podobny , w wiekszosci do remontu maja cene podobna jak stan deweloperski, co najwyzej 10 piętrowe wiezowce ze starej płyty moge znalezc jako 3 pokojowe do 200tys ale i tak całe do remontu, a 65 m deweloperski za 240-250tys Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4170202 Napisano: 24.02.2011 10:39:13 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

leona napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

napaliłam sie na swietne mieszkanie , stan deweloperski 4 pokoiczki ( jeden malutki taki na biureczko i kompa:P, do tego skrytka np na rowery - bardzo dobra cena ( juz wiem dlaczego) o ta czesc jest bez piwnicy i w najnizszym miejscu od ziemi jest z 50 cm w innym wyzszym ok 100:( http://otodom.pl/...-pln-id8433759.html, poza tym jest to droga spacerowa do smietnika, chyba bysmy musieli miec non stop zaciagniete rolety. Z ogłoszenia brzmiało fajnie , ogrodek, juz sobie wyobrazałam lezaczek:P , ze zdjecia nie widac a ta boczna czesc jest doklejona do bloczku

http://tnij.org/domiszcze

PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło

Bardzo trudno jest kupić ładne mieszkanie w rozsądnej cenie. Nie można ufać ani sprzedającym, którzy wmawiają wiele rzeczy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, ani agentom nieruchomości, którzy z reguły pobierają prowizję od obu stron. Gładzie okazują się być przykryciem dla kilkudziesięcioletniej brunatnej farby, rzekomo nowe instalacje okazują się być stare, wiele tajemnic potrafią skrywać sufitowe i podłogowe panele itd. Najważniejsze to zabezpieczyć swoje interesy dobrze w umowie kupna ale i tak prawdy o mieszkaniu dowiadujesz się po kilku tygodniach mieszkania w nim.

od niedawna tak na powaznie wzielismy sie za wertowanie ofert i poszukiwanie mieszkania, i naprawde niekiedy bardzobrzydkie mieszkania,stare bloki, z wszytskim do wumiany potrafia miec mega wysoka cene, np jutrojade zobaczyc jedno mieszkanie gdzies wszukam onim pisało z wyposazeniem dosc eksluzywnym cena 349 zł a dzis znalazłam to samo mieszkanie w innym biurze neiruchomosci za 269 tys i jeszcze Ci chca prowizje 2,8 od sprzedazy, zastanawiam sie skad nagle taka róznica w cenie jakby nie patrzec 80 tys

Keiti prawdopodobnie jest to wina agencji, która nie aktualizuje cen na bieżąco. Mając w swojej ofercie tak wiele mieszkań, nie są w stanie nadążyć za zmianami. Dodatkowo mogłaś trafić na ofertę bezpośrednią- czyli od właściciela, który nie musi do ceny doliczyć prowizji agencji (ok. 16tyś)

agencja tu swoja droga ma dla siebie prowize prawie 10 tys. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4169849 Napisano: 24.02.2011 08:22:41 w Rossmann
Ja róniez odbierałam na zasadzie upowaznienia, bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4169660 Napisano: 24.02.2011 06:49:33 w Zabawa - Zniszcz życzenie
schudniesz, ale nabawisz sie ankoreksji
Chciałabym aby moj synek tak czesto nei chorował..:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4169495 Napisano: 23.02.2011 10:59:35 w Zabawa - Zniszcz życzenie
bierzesz ksiazke do reki, a tam sie okazuje ze jest sama okładka:) i nie masz co czytac
chce w koncu kupic atrakcyje mieszkanie ( bo spedza mi sen z powiek) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4168990 Napisano: 23.02.2011 08:10:10 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

napaliłam sie na swietne mieszkanie , stan deweloperski 4 pokoiczki ( jeden malutki taki na biureczko i kompa:P, do tego skrytka np na rowery - bardzo dobra cena ( juz wiem dlaczego) o ta czesc jest bez piwnicy i w najnizszym miejscu od ziemi jest z 50 cm w innym wyzszym ok 100:( http://otodom.pl/...-pln-id8433759.html, poza tym jest to droga spacerowa do smietnika, chyba bysmy musieli miec non stop zaciagniete rolety. Z ogłoszenia brzmiało fajnie , ogrodek, juz sobie wyobrazałam lezaczek:P , ze zdjecia nie widac a ta boczna czesc jest doklejona do bloczku

PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło

Bardzo trudno jest kupić ładne mieszkanie w rozsądnej cenie. Nie można ufać ani sprzedającym, którzy wmawiają wiele rzeczy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, ani agentom nieruchomości, którzy z reguły pobierają prowizję od obu stron. Gładzie okazują się być przykryciem dla kilkudziesięcioletniej brunatnej farby, rzekomo nowe instalacje okazują się być stare, wiele tajemnic potrafią skrywać sufitowe i podłogowe panele itd. Najważniejsze to zabezpieczyć swoje interesy dobrze w umowie kupna ale i tak prawdy o mieszkaniu dowiadujesz się po kilku tygodniach mieszkania w nim.

od niedawna tak na powaznie wzielismy sie za wertowanie ofert i poszukiwanie mieszkania, i naprawde niekiedy bardzobrzydkie mieszkania,stare bloki, z wszytskim do wumiany potrafia miec mega wysoka cene, np jutrojade zobaczyc jedno mieszkanie gdzies wszukam onim pisało z wyposazeniem dosc eksluzywnym cena 349 zł a dzis znalazłam to samo mieszkanie w innym biurze neiruchomosci za 269 tys i jeszcze Ci chca prowizje 2,8 od sprzedazy, zastanawiam sie skad nagle taka róznica w cenie jakby nie patrzec 80 tys Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4168609 Napisano: 23.02.2011 06:17:14 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

PS fajnie brzmiało dom na 3 mieszkania;) ach sie wkurzyłam, ze znow co obiecujaco wygladało, tak szybko sie rozpłyneło Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4168600 Napisano: 23.02.2011 06:13:46 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

http://tnij.org/domiszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4168597 Napisano: 23.02.2011 06:12:04 w Wkurza mnie...
napaliłam sie na swietne mieszkanie , stan deweloperski 4 pokoiczki ( jeden malutki taki na biureczko i kompa:P, do tego skrytka np na rowery - bardzo dobra cena ( juz wiem dlaczego) o ta czesc jest bez piwnicy i w najnizszym miejscu od ziemi jest z 50 cm w innym wyzszym ok 100:( http://otodom.pl/...-pln-id8433759.html, poza tym jest to droga spacerowa do smietnika, chyba bysmy musieli miec non stop zaciagniete rolety. Z ogłoszenia brzmiało fajnie , ogrodek, juz sobie wyobrazałam lezaczek:P , ze zdjecia nie widac a ta boczna czesc jest doklejona do bloczku Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

bridget

#4167412 Napisano: 23.02.2011 12:06:36 w Paragony
keiti78zg napisał(a):

mam paragon ze wspoaniałych walentynek pw

04,02 data Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4167093 Napisano: 23.02.2011 10:28:16 w Paragony
mam paragon ze wspoaniałych walentynek pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4166618 Napisano: 23.02.2011 07:45:08 w Wkurza mnie...
u mnie -21 brata auto nie chciało zapalić, spozniłam sie do przedszkola z synkiem przez to...:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4165018 Napisano: 22.02.2011 03:50:14 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzaja ludzie którzy chca paragon, ja adresuje koperte, niemal juz wysyłam i co zero wpłaty zero kontaktu , cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4164801 Napisano: 22.02.2011 02:53:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sagowy kubek i olejki Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4163247 Napisano: 22.02.2011 08:06:10 w Giełda Kodów ; )
keiti78zg napisał(a):

4 pkt z zapunktowanych za EMALUSZKI

Wyświetl w wątku >>
0 0