Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje cudna nagroda:-) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Koszt produktów najtanszychm, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie bez zadnej pisemnej reklamacji dzis równiez doszło, bardzo sie ciesze;) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ze rynek pracy jest ciezki, składam cv, ale ogoszen za duzo nie ma, szczegolnie w moim zawodzie. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niby tak, ale wiem jak sie czuja niekiedy osoby , które musza cos załatwic dla kogos(...) a niekocznie tego chca, ja mam głupi charater mysle o wszytskim innym tylko nie o sobie. Tylko ta osoba nie jest jakas przyjaciołka mamy z która ma czesty kontakt, zdarzyło sie ze cos załatwaiły razem, cos mama dla tej firmy robiła, a ja nie jest em w ogole z tym faktem utozsamiana. Cały czas mam wrazenie ze moze najgorzej wypadłam na tej rozmowie, a teraz zprotekcji miałabym tam tafic. Poza tym nie wiem czy taka opcja np by mi nie zaszkodziła. I jeszcze jedna kwestia ta firma wspołpracuje z moja obecna w której sa lekkie kwasy ( chcieli podpytac o mnie mojego szefa prosilam zeby tego nie czyniono, z racji gdybym miała pracy nie dostac i pozostac do momentu znalezienia nowej pracy w obecnej) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z jednej strony mysle podobnie , a z 2 wciaz sie wzbraniam, szczegolnie od strony zawodowej i swoich umiejetnosci, gdyz 3 lata w ogole niemal nie miałam stycznosci z zawodem. W dziedzinie nowej pracy zawodowo niewiele działałam ( chodz oni strikte nie potrzebuja projektanta tak do konca), owszem mysle ze jak przysiade to w którkim czasie nadrobie braki, ale na chwile obecna czuje tu niepewnosc, moze sie okazac ze któras z osób z rozmowy kwalifikacyjnej np swietnie tu sie sprawdziłaby, wiadomo ze dla pracodawcy byłoby tak lepiej. Nowa praca, nowe mozliwosci zawodowe, jak wspomniałam wieksze pieniazki, i socjale. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziwne...znow niemal konkurs widmo Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lidl
Intermarche
Tesco
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Koszt produktów najtanszychm, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:) .
Moge jutro ok 9 zrobic zakupy na netto i abc jak ktos chce Wyświetl w wątku >>