Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#4057963 Napisano: 18.01.2011 09:06:36 w Zakupy na konkursy - usługi
keiti78zg napisał(a):

Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Koszt produktów najtanszych, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4056020 Napisano: 17.01.2011 03:33:26 w Winiary
rafcio13 napisał(a):

Dzwonili do mnie z winiary karta na 5000 jest moja emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Żona się ucieszy jak wróci z pracy

gratulacje cudna nagroda:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4053689 Napisano: 16.01.2011 06:03:17 w TESCO konkursy
Tesco nestle wciaz sie róznia literki? wysałam 2 eski i odpowiedz prawidłowa miała przyporzadkowana inna literke:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4053418 Napisano: 16.01.2011 03:59:16 w GFK

bridget

#4052755 Napisano: 16.01.2011 10:31:20 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Netto
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma
Koszt produktów najtanszychm, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:).
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4049519 Napisano: 14.01.2011 07:57:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrana awizowany zestaw zelek z koszulką Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4045747 Napisano: 13.01.2011 04:02:52 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

CUUUUDDD!!Po 3 reklamacjach doszła suszarka z rezerwy! emotka

u mnie bez zadnej pisemnej reklamacji dzis równiez doszło, bardzo sie ciesze;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4045727 Napisano: 13.01.2011 03:54:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon do re kidsa gerbera, suszarka z always:) z rezerwy, płyka z akademii dove Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4044707 Napisano: 13.01.2011 09:36:53 w Carrefour konkursy
rozmawiałąm z Pania odnosnie always, wciaz wysyłaja suszarki i do rezerwy równiez, z tym ze nie do wszytskich z uwagi na przekrety i handel paragonami , etc... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4044701 Napisano: 13.01.2011 09:33:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
mojego tez nie zauwazyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4042825 Napisano: 12.01.2011 04:07:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarł bonik zaległy z karty dan winiary Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041849 Napisano: 12.01.2011 09:49:34 w Wkurza mnie...
ewachem napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

kotek11 napisał(a):

keiti78zg

jak to mówią - spróbować nie zaszkodzi. Jak już pisały osoby wczesniej - przeciez nie jest przesądzone, że ta osoba Ci pracę załatwi. Ja przez kilka lat szukałam zawsze pracy sama... aż 5 latek temu zadzwoniła cioteczka - zwolniło się miejsce u mnie i mogę Cię zatrudnić.... Niby miałam nagraną pracę w banku (miałam już podpisywać umowę) ale... wybrałam pracę po tzw. znajomości... i wiesz co się okazało.... iż gro osób które przyszły do firmy po mnie miało tak własnie załatwianą pracę. baaa.. w innych spółdzielniach dzieje się tak samo - bo to specyficzna praca, wąskie grono ludzi....

a poza tym.. skąd wiesz, że te 2 pozostałe osoby też nie maja jakiś układów... przy poszukiwaniu pracy czasem warto włożyć dumę i zasady do kieszeni.... wszak one ci pieniążków nie dadzą a etat i owszem

moze rzeczywiscie spróbuję - tylko kiedy byłby dogodny okres na taki tel? niby obecnie dali mi 2 tyg na odpowiedz bez względu jaka mialaby byc? im szybciej tym lepiej , czy niekoniecznie?

im szybciej tym lepiej

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041812 Napisano: 12.01.2011 09:33:23 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

keiti78zg

jak to mówią - spróbować nie zaszkodzi. Jak już pisały osoby wczesniej - przeciez nie jest przesądzone, że ta osoba Ci pracę załatwi. Ja przez kilka lat szukałam zawsze pracy sama... aż 5 latek temu zadzwoniła cioteczka - zwolniło się miejsce u mnie i mogę Cię zatrudnić.... Niby miałam nagraną pracę w banku (miałam już podpisywać umowę) ale... wybrałam pracę po tzw. znajomości... i wiesz co się okazało.... iż gro osób które przyszły do firmy po mnie miało tak własnie załatwianą pracę. baaa.. w innych spółdzielniach dzieje się tak samo - bo to specyficzna praca, wąskie grono ludzi....

a poza tym.. skąd wiesz, że te 2 pozostałe osoby też nie maja jakiś układów... przy poszukiwaniu pracy czasem warto włożyć dumę i zasady do kieszeni.... wszak one ci pieniążków nie dadzą a etat i owszem

moze rzeczywiscie spróbuję - tylko kiedy byłby dogodny okres na taki tel? niby obecnie dali mi 2 tyg na odpowiedz bez względu jaka mialaby byc? im szybciej tym lepiej , czy niekoniecznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041763 Napisano: 12.01.2011 09:14:03 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

agasiam napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

arta napisał(a):

bridget - o ile nie popieram wykorzystywanie znajomości, to ja nie jestem od oceniania Ciebie emotka
Ale jeśli chodzi o Twoje potencjalne braki w zawodzie, to chyba każdy tak ma, że w nowej pracy czuje, że niewiele potrafi. Nowy zespół, nowe wymagania, ba... nawet nowe programy i przede wszystkim oczekiwania.
Jeśli nie spróbujesz, nic nie dostaniesz, a i tak nikt nie powiedział, że ta osoba Ci pracę załatwi...

no niby tak, ale wiem jak sie czuja niekiedy osoby , które musza cos załatwic dla kogos(...) a niekocznie tego chca, ja mam głupi charater mysle o wszytskim innym tylko nie o sobie. Tylko ta osoba nie jest jakas przyjaciołka mamy z która ma czesty kontakt, zdarzyło sie ze cos załatwaiły razem, cos mama dla tej firmy robiła, a ja nie jest em w ogole z tym faktem utozsamiana. Cały czas mam wrazenie ze moze najgorzej wypadłam na tej rozmowie, a teraz zprotekcji miałabym tam tafic. Poza tym nie wiem czy taka opcja np by mi nie zaszkodziła. I jeszcze jedna kwestia ta firma wspołpracuje z moja obecna w której sa lekkie kwasy ( chcieli podpytac o mnie mojego szefa prosilam zeby tego nie czyniono, z racji gdybym miała pracy nie dostac i pozostac do momentu znalezienia nowej pracy w obecnej)

Nie jestem zwolennikiem pracy po znajomości, ale rozumiem że czasem sytuacja może nas do tego zmusić. Decyzja zawsze zależy od danej osoby. Jedno co mogę poradzić to zachowanie dyskrecji zarówno przez mamę jak i osobę która zostanie poproszona. Niestety znam przypadek w którym znajoma pochwaliła się że dostała pracę bo dowiedziała się o niej od kogoś znajomego. Ktoś nie był tym faktem zachwycony i umilił jej życie przez następne pół roku. W chwili obecnej ma łatkę po znajomości, wszystko musi robić na 110% bo w pracy nie ma co liczyć na wyrozumiałość. Zatem wszystko zależy od zakładu pracy i atmosfery tam panującej.

a ja pracuję po znajomości i wcale się z tym nie kryję bo uważam, że wywiązuję się ze swoich obowiązków tak jak powinnam emotka

poza tym mój prezes zanim jeszcze skończyłam szkołę mówił mojej mamie że jak będę szukać pracy to ma mu dać znać a on wtedy mi ją załatwi i załatwił emotka

tyle lat był szefem mojej mamy i wiedział, że może liczyć na takiego pracownika

także nie uważam żeby praca po znajomości była czymś złym czy hańbiącym

wiem, ze rynek pracy jest ciezki, składam cv, ale ogoszen za duzo nie ma, szczegolnie w moim zawodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041661 Napisano: 12.01.2011 08:34:52 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

bridget - o ile nie popieram wykorzystywanie znajomości, to ja nie jestem od oceniania Ciebie emotka
Ale jeśli chodzi o Twoje potencjalne braki w zawodzie, to chyba każdy tak ma, że w nowej pracy czuje, że niewiele potrafi. Nowy zespół, nowe wymagania, ba... nawet nowe programy i przede wszystkim oczekiwania.
Jeśli nie spróbujesz, nic nie dostaniesz, a i tak nikt nie powiedział, że ta osoba Ci pracę załatwi...

no niby tak, ale wiem jak sie czuja niekiedy osoby , które musza cos załatwic dla kogos(...) a niekocznie tego chca, ja mam głupi charater mysle o wszytskim innym tylko nie o sobie. Tylko ta osoba nie jest jakas przyjaciołka mamy z która ma czesty kontakt, zdarzyło sie ze cos załatwaiły razem, cos mama dla tej firmy robiła, a ja nie jest em w ogole z tym faktem utozsamiana. Cały czas mam wrazenie ze moze najgorzej wypadłam na tej rozmowie, a teraz zprotekcji miałabym tam tafic. Poza tym nie wiem czy taka opcja np by mi nie zaszkodziła. I jeszcze jedna kwestia ta firma wspołpracuje z moja obecna w której sa lekkie kwasy ( chcieli podpytac o mnie mojego szefa prosilam zeby tego nie czyniono, z racji gdybym miała pracy nie dostac i pozostac do momentu znalezienia nowej pracy w obecnej) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041645 Napisano: 12.01.2011 08:26:11 w Wkurza mnie...
ewachem napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

szukam pomocy, a raczej doradzenia w pewnej sprawie. Jestem osobą która szuka pracy( pracuje - dzis 1 dzien po powrocie po urlopie wychowawczym, ale atmosfera jest bardzo ciezka z roznych wzgledow bez szczegołow), wczoraj miałam rozmowe kwalifikacyjna, na rekrutacji była osoba z która zdarzyło sie mojej mamie współpracować. Mama mowi, ze moze do niej zadzwonic, tylko ja nie jestem pewna czy to dobry pomysł, bylam zawsze daleka od wszelkich protekcji, praca jest w stabilniejszym zakładzie z socjalami, ale moze moje umiejetnosci po przerwi i ogolnie w tej dziedzinie moga byc mniejsze od pozostałych 2 osób które stawiły sie na rozmowie, nie chce nikogo stawiać wpodbramkowej, niezrecznej sytuacji. Jestem daleka od wykorzytatnia tej opcji, a z 2 strony nie wyobrazam sobie dalszej pracy w obecnym zakłdzie... co robic??? niektórzy mowia ze teraz mozliwosc znalezeinia pracy bez znajomosci niekiegdy graniczy z cudem...Poradzcie?

w dzisiejszym swiecie tak wlasnie niestety jest, ja bym skorzystala z pomocy mamy, zawsze to stabilniejsza, spokojniejsza praca. Odrzuc wyrzuty sumienia-a w nowej pracy spokojnie sobie poradzisz. Lepiej przeciez zebys miala spokojniejsza prace i byla szczesliwsza i miala wiecej czasu na konki anizeli przychodzila do domu wkurzona (i wkurzala wszyskich wkolo swoimi problemami zawodowymi) i wowczas na pewno nie bedziesz miala ochoty na nic. Pomysl, ze jesli Ty nie skorzystasz z pomocy, to osoba ktora prace dostanie moze akurat tez by te prace dostala po znajomosci. Ja sie swego czasu wyzbylam ambicji, ze sobie zawsze poradze i jak widze, ze sytuacja w jakiejs dzidzinie jest nieciekawa a wiem, ze moge liczyc na czyjas pomoc to z niej korzystam. W dzisiejszym swiecie jak nie ty to ktos inny dostanie cos po protekcji.

z jednej strony mysle podobnie , a z 2 wciaz sie wzbraniam, szczegolnie od strony zawodowej i swoich umiejetnosci, gdyz 3 lata w ogole niemal nie miałam stycznosci z zawodem. W dziedzinie nowej pracy zawodowo niewiele działałam ( chodz oni strikte nie potrzebuja projektanta tak do konca), owszem mysle ze jak przysiade to w którkim czasie nadrobie braki, ale na chwile obecna czuje tu niepewnosc, moze sie okazac ze któras z osób z rozmowy kwalifikacyjnej np swietnie tu sie sprawdziłaby, wiadomo ze dla pracodawcy byłoby tak lepiej. Nowa praca, nowe mozliwosci zawodowe, jak wspomniałam wieksze pieniazki, i socjale. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4041605 Napisano: 12.01.2011 08:11:04 w Wkurza mnie...
szukam pomocy, a raczej doradzenia w pewnej sprawie. Jestem osobą która szuka pracy( pracuje - dzis 1 dzien po powrocie po urlopie wychowawczym, ale atmosfera jest bardzo ciezka z roznych wzgledow bez szczegołow), wczoraj miałam rozmowe kwalifikacyjna, na rekrutacji była osoba z która zdarzyło sie mojej mamie współpracować. Mama mowi, ze moze do niej zadzwonic, tylko ja nie jestem pewna czy to dobry pomysł, bylam zawsze daleka od wszelkich protekcji, praca jest w stabilniejszym zakładzie z socjalami, ale moze moje umiejetnosci po przerwi i ogolnie w tej dziedzinie moga byc mniejsze od pozostałych 2 osób które stawiły sie na rozmowie, nie chce nikogo stawiać wpodbramkowej, niezrecznej sytuacji. Jestem daleka od wykorzytatnia tej opcji, a z 2 strony nie wyobrazam sobie dalszej pracy w obecnym zakłdzie... co robic??? niektórzy mowia ze teraz mozliwosc znalezeinia pracy bez znajomosci niekiegdy graniczy z cudem...Poradzcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4036239 Napisano: 10.01.2011 05:24:32 w Winiary
efelinkaaa napisał(a):

aga17 napisał(a):

czy dzisiaj powiadamiali z winiary,ktoś wygrał?

nadal tylko jedna osoba się pochwaliła, w dodatku z pierwszych dni konkursu.. emotka

dziwne...znow niemal konkurs widmo Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4033891 Napisano: 09.01.2011 10:20:55 w Zakupy na konkursy - usługi
keiti78zg napisał(a):

Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma

Koszt produktów najtanszychm, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:) .
Moge jutro ok 9 zrobic zakupy na netto i abc jak ktos chce

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#4032800 Napisano: 09.01.2011 05:06:21 w Zakupy na konkursy - usługi
Rossmann
Lidl
Intermarche
Tesco
Carreafour
Abc
Eco
Macro
Leclerc
Chata Polska
Alma

Koszt produktów najtanszychm, kt. zostaja u mnie + ewentualnej odsyłki;) zawsze chętna do wspołpracy:) .
Moge jutro ok 9 zrobic zakupy na netto i abc jak ktos chce Wyświetl w wątku >>
0 0