Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda ze wczesniej nie wiedziałam:/ ciekawe co zrobia z pieniedzmi, które w ten sposób przepadły Wyświetl w wątku >>
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zebym wiedziała , to kurde tylko 100 zł ale liczyłam na nie:/ i sama w niewiedzy sie wkopałam..... Myslałam ze 1 osoba w tym samym etapie nie moze wygrac, i ze kolejny etap jest traktowany jako niezalezny Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrr kurde gdybym wiedziałą podałabym mamę, zastanawiam sie jak niektóre osoby po 5-6 razy wygrały te sama nagrode 3 stopnia w jednym etapie.... a były jeszcze 2.... jak wybrneły podawały na inne osoby? trzeba by miec duza rodzine:// ale mam nerwa:/ jeszcze babsko zadzwoniło jak jechałam autem i sama sie wkopałam ze nie mam jak zapisac ale w poprzednim etapie wypełniałamte formularze! Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewazne ze w roznych etapach? kurde gdy baba tam miałą serce mogłą te nagrode przeniesc na mame, no ale powiedziałam ze jestem lauretaem:/ zastanawiam sie co robia osoby co wygrały 5-6 nagrod 3 stopnia ( w jednym etapie) skoro biora dowod osobisty??? chyba nie maja az tak wielkiej rodziny? szczegolnie ze były 3 etapy:/ Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki ostatniego tygodnia , dziwne bo... Celem konkursu jest wyłonienie Autora najlepszego zdjęcia łączącego
następujące elementy: Nutellę, śniadanie, dziecko/dzieci a tu jest dorosły facet a nie dziecko co jest niezgodne z regulaminem, Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez jestem zainteresowana konkursem , czy ktos zrobiłby mi zakupy? Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez sie zarejesterowałam, a na ogól tego nei robie, i tak mam juz skrzynke zasmiecona, jakbs sie pytał/a nigdy bym pewnie tego nie zrobiła, ale ze zaklikałes/as 1 jakos poczułam sie zobowiazana Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane