Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#3844805 Napisano: 08.11.2010 02:14:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ksantypa napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie?

jedna nagroda 1 , jedna 2 i jedna 3 stopnia na jedna osobe

niewazne ze w roznych etapach? kurde gdy baba tam miałą serce mogłą te nagrode przeniesc na mame, no ale powiedziałam ze jestem lauretaem:/ zastanawiam sie co robia osoby co wygrały 5-6 nagrod 3 stopnia ( w jednym etapie) skoro biora dowod osobisty??? chyba nie maja az tak wielkiej rodziny? szczegolnie ze były 3 etapy:/

no niestety nie można, na cały konkurs 1 nagroda 3 st, mi 4 wygrane przez to przepadły, bo tylko 6 dowodów załatwiłem emotka

szkoda ze wczesniej nie wiedziałam:/ ciekawe co zrobia z pieniedzmi, które w ten sposób przepadły Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3844801 Napisano: 08.11.2010 02:12:43 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jaspeer napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie?

zdaje się, że nie można emotka różne nagrody na tą samą osobę i ten sam numer - ok, inaczej - niet ;x

wrrrr kurde gdybym wiedziałą podałabym mamę, zastanawiam sie jak niektóre osoby po 5-6 razy wygrały te sama nagrode 3 stopnia w jednym etapie.... a były jeszcze 2.... jak wybrneły podawały na inne osoby? trzeba by miec duza rodzine:// ale mam nerwa:/ jeszcze babsko zadzwoniło jak jechałam autem i sama sie wkopałam ze nie mam jak zapisac ale w poprzednim etapie wypełniałamte formularze!

a widzisz problem w tym, żeby w przypadku 'miliona' wygranych tego samego stopnia podać dane całej rodziny i znajomych, po czym dogadać się z nimi odnośnie odbioru? emotka ja nie widzę, więc są tacy co i zarobią na tym grube tysiące emotka

zebym wiedziała , to kurde tylko 100 zł ale liczyłam na nie:/ i sama w niewiedzy sie wkopałam..... Myslałam ze 1 osoba w tym samym etapie nie moze wygrac, i ze kolejny etap jest traktowany jako niezalezny Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3844782 Napisano: 08.11.2010 02:07:03 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

zdaje się, że nie można emotka różne nagrody na tą samą osobę i ten sam numer - ok, inaczej - niet ;x

wrrrr kurde gdybym wiedziałą podałabym mamę, zastanawiam sie jak niektóre osoby po 5-6 razy wygrały te sama nagrode 3 stopnia w jednym etapie.... a były jeszcze 2.... jak wybrneły podawały na inne osoby? trzeba by miec duza rodzine:// ale mam nerwa:/ jeszcze babsko zadzwoniło jak jechałam autem i sama sie wkopałam ze nie mam jak zapisac ale w poprzednim etapie wypełniałamte formularze! Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3844756 Napisano: 08.11.2010 02:01:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jedna nagroda 1 , jedna 2 i jedna 3 stopnia na jedna osobe

niewazne ze w roznych etapach? kurde gdy baba tam miałą serce mogłą te nagrode przeniesc na mame, no ale powiedziałam ze jestem lauretaem:/ zastanawiam sie co robia osoby co wygrały 5-6 nagrod 3 stopnia ( w jednym etapie) skoro biora dowod osobisty??? chyba nie maja az tak wielkiej rodziny? szczegolnie ze były 3 etapy:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3844748 Napisano: 08.11.2010 01:59:57 w Wkurza mnie...
wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3844745 Napisano: 08.11.2010 01:58:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3843776 Napisano: 08.11.2010 09:52:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
twister dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3841613 Napisano: 07.11.2010 01:32:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrane jakies bonuy znizkowe z inpostu Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3841561 Napisano: 07.11.2010 01:12:43 w Zakupy na konkursy - usługi
MOGE JUTRO ZROBIC ZAKUPY tesco, intermarche, etc, nie ma tylko u mnei lecreca, reala, wiekszosc jest , jak cos to pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3838725 Napisano: 06.11.2010 11:02:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://nutellanas...pl/konkurs/Zwyciezcy

wyniki ostatniego tygodnia , dziwne bo... Celem konkursu jest wyłonienie Autora najlepszego zdjęcia łączącego
następujące elementy: Nutellę, śniadanie, dziecko/dzieci a tu jest dorosły facet a nie dziecko co jest niezgodne z regulaminem, Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3836976 Napisano: 05.11.2010 05:02:39 w Paragony
mam paragon na paste z tesco pw Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3832917 Napisano: 04.11.2010 03:38:21 w Zakupy na konkursy - usługi
zyziak napisał(a):

bykus75 napisał(a):

szukam osoby która zrobi dzisiaj do godz 16 zakupy w real na konk winiary , PW.

Co to za konkurs bo w bazie nie widze

ja tez jestem zainteresowana konkursem , czy ktos zrobiłby mi zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3832855 Napisano: 04.11.2010 03:19:46 w Połączenia nieodebrane
516819313 ktos kojarzy czy to co konkursowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3828619 Napisano: 03.11.2010 12:31:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrany babydream z rosnetu 8 etap i cudze chwalicie, dotarła tez ksiazka z werandy. Chetnie powymieniam kosmetyki na cos bo moj synek wyrósł z tych malenkich Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3825744 Napisano: 02.11.2010 03:04:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
podkładki z ekoladu i 1 komplet z manuela pieprzniczka i solniczka;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3825496 Napisano: 02.11.2010 01:49:23 w Carrefour konkursy
o to fajnie byc moze wpadnie suszarka;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3824796 Napisano: 02.11.2010 10:27:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ze hasło z tymbarka przyszło gdy wieszałam pranie:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3823432 Napisano: 01.11.2010 06:58:01 w Pomocy!!!!
jaspeer napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

szukma gdzie na allegro jest zwrot prowizji, po tym jak zmienili układ gubie sie tam emotka

moja allegro -> moja sprzedaż -> centrum sporów -> zwroty prowizji

dziękuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3823388 Napisano: 01.11.2010 06:37:17 w Wkurza mnie...
kropekk napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Zaprosiłam wczoraj ponad 40 osób do rejestracji przez linka, co daje mi okolo 200 punktów i co? nawet mnie nie ma w rankingu, a powinnam być druga (nie daje to nagrody, ale sam fakt!!!). Siedziałam nad tym pół dnia i co? NIC!!!!!!!!!!!

Ja się zarejestrowałam choć nie miałam ochoty. Większość się nie rejestruje wcale na zawołanie. Gdybyś pytała wcześniej, nie byłabyś zawiedziona, że się nie zarejestrują...
I tak jak piszesz na darmo zmarnowałaś kupę czasu emotka

Przepraszam, ale o co Ci chodzi? W ogóle nie na temat się wypowiedziałaś, co ma piernik do wiatraka? Lewą nogą wstałaś???
swoją drogą, skoro to taki wysiłek to CHWAŁ¡ CI ZA TO, zadowolona?

Polacy są dziwni, zdecydowanie...
zmarnowałaś 3 minuty swojego życia na tą rejestrację, tyle ile czasu poświęcają inni, aby zagłosować na Ciebie, więc bez takich...

Nie znam sprawy więc... ale... tu nie chodzi chyba o czas na rejestrację (bo tyle tego że łohohoh) tylko że potem na maila przychodzi SPAM z wielu firm, że trzeba podawać często dokładne dane, itp.

kropekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Zaprosiłam wczoraj ponad 40 osób do rejestracji przez linka, co daje mi okolo 200 punktów i co? nawet mnie nie ma w rankingu, a powinnam być druga (nie daje to nagrody, ale sam fakt!!!). Siedziałam nad tym pół dnia i co? NIC!!!!!!!!!!!

Ja się zarejestrowałam choć nie miałam ochoty. Większość się nie rejestruje wcale na zawołanie. Gdybyś pytała wcześniej, nie byłabyś zawiedziona, że się nie zarejestrują...
I tak jak piszesz na darmo zmarnowałaś kupę czasu emotka

Przepraszam, ale o co Ci chodzi? W ogóle nie na temat się wypowiedziałaś, co ma piernik do wiatraka? Lewą nogą wstałaś???
swoją drogą, skoro to taki wysiłek to CHWAŁ¡ CI ZA TO, zadowolona?

Polacy są dziwni, zdecydowanie...
zmarnowałaś 3 minuty swojego życia na tą rejestrację, tyle ile czasu poświęcają inni, aby zagłosować na Ciebie, więc bez takich...

Czytaj ze zrozumieniem. Ja sie zarejestrowałam, bo chciałam pomóc! A inni się nie rejestrują wcale! Proste! Nie napisałam że zmarnowałam 3 minuty życia wiec nie wciskaj mi kitu! Nie napisałam tego żeby Cię wkurzyć,tylko po to żebyś wiedziała jak jest,Widac nie ma się do kogo odezwać Soryyyyyy

ja się też Tobie zarejestrowałam, choć powiem szczerze nie za bardzo mi się chciało i pomijam fakt, że więcej czasu straciłam na rejestrację, bo ta stronka ciągle mi jakiś błąd pokazywała. Na drugi raz tak się nie robi, że za jeden głosik wymagasz rejestracji, bo musisz się liczyć z tym że połowa ludzi tego nie zrobi.
Kiedyś też zbierałam głosy za rejestrację i wiem jak ciężko jest kogoś namówić i ja najpierw się pytałam czy ktoś mi się zarejestruje i chyba tak powinno być.

ale się dyskusja wywiązała...
głosowałam zawzwyczaj na wszystkie linki i zakładałam mnóstwo kont, zeby to zrobić, dobra nie chce mi się juz na ten temat dyskutować. adios;)

ja tez sie zarejesterowałam, a na ogól tego nei robie, i tak mam juz skrzynke zasmiecona, jakbs sie pytał/a nigdy bym pewnie tego nie zrobiła, ale ze zaklikałes/as 1 jakos poczułam sie zobowiazana Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3823239 Napisano: 01.11.2010 05:43:58 w Pomocy!!!!
szukma gdzie na allegro jest zwrot prowizji, po tym jak zmienili układ gubie sie tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0