Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#6299413 Napisano: 12.12.2016 18:31:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
robot kuchenny od Woseby na  swięta - sms od SMOLARA:) Wyświetl w wątku >>

bridget

#6299102 Napisano: 12.12.2016 00:11:06 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię.....  a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

W pracy używamy Huroma drugiej generacji, osobiście nie kupiłbym tak drogiego sprzętu do wyciskania. Strasznie zapycha się wyrzut odpadów, później często drobinki odpadów dostają się do soku. Nie radzi sobie z miękkimi jabłkami, często wtedy wypływa smothie zamiast klarownego soku, ale to może problem wszystkich wyciskarek.

mam sokowirówkę ale w niej nie uzyskam soku chociazby z natki pietruszki czy innych warzyw, pulpa jest mokra, nie wyciska do konca, chciałabym cos  w miare dobrego, nie z najwyzszej połki cenowej, który sie  sprawdzi w codzinnym uzytkowaniu. Od  3 dni przeglądam oferty i mam wrazenie, ze mam taki chaos w głowie;). Moze pierwsza decyzja jest najlepsza;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6299095 Napisano: 11.12.2016 23:25:00 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

icotynato napisał(a):

canti0 napisał(a):

noemi napisał(a):

bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię.....  a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

PS moze ktoś poleci jakis konkretny model? Hurom czy moze? Kuvings? poziomą, czy pionową ?

Jeżeli chodzi o wyciskarki to ja mam pionową Huroma już 2 lata - jest rewelacyjna, solidna, ma w komplecie 2 sitka. Oprócz podstawowego ma jeszcze drugie do miękkich owoców jak mango czy kiwi, wtedy sok ma więcej "cząstek". Moi rodzice natomiast kupili Kuvingsa z serii Big Mouth i szczerze on ma trochę większy komfort użytkowania, bo można wrzucić większe kawałki, ma większy podajnik i dłuższą śrubę. Obie sobie świetnie radzą zarówno z twardymi warzywami, liśćmi czy natką, większych różnic w jakości soku nie ma:) Z poziomymi w ogóle nie miałam do czynienia. Ten Kuvings z tego co pamiętam miał jedno sitko, ale można dokupić to drugie albo natrafić na promocję, że dają gratis:) 

Hurom ma najlepsze wyciskarki wolnoobrotwe, ale jak już kupować to II generacji i bardzo ważne, nie wolno ich przegrzewać. Ciągła praca max 30min i przerwa.

Mam Huroma IIg już 2 lata . Polecam/ Hurom chyba jest lepsza od Kuvingsa

to chyba zalezy....znam osobe ktora woli Kuvingsa od Huroma;-), ja sama mam Huroma starszej generacji i nie narzekam....

a czym się poszczególne modele Huroma  roznia poza HH2 G sa jeszcze oznaczenia  jak np SBF-11 HU 600, HU 700 znalazłam ze czesc jest na rynek Chinski, czesc Koreanski - jedne maja szczotkowana obudowe chromowa inne plastikowa, wiem ze maja regulację  gęstosci? czy mozna trafic np na jakies podróby z Alie?  sa od 1500-2700 i zeby teraz wiedziec na czym polegaja roznice.

mam dograny  w dobrej cenie  taki model http://archiwum.a...a-i5964611593.html  ale nie wiem czy moze nie powinnam czegos lepszego? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6298648 Napisano: 09.12.2016 23:39:20 w SZUKAM....
czy działa Wam Teekanne strona? czy tylko mnie wywala? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6298392 Napisano: 09.12.2016 14:15:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
konkurs "Wyprawka na dobry początek" dobiegł końca. Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Jest nam miło poinformować, że Pani zgłoszenie
zostało nagrodzone projektorem. Wyświetl w wątku >>

bridget

#6298200 Napisano: 09.12.2016 00:17:43 w Wkurza mnie...
kalafior napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wkurza mnie i jednocześnie przeraża,nowa świąteczna reklama TK max.
Rany,kto to wymyśla..
Te "śpiewające" bliźniaczki...
Brrrryyyy

dobrze, ze nie widzialam, bo malo co ogladam....

wkurzaja mnie konkursy Ikea na interii.....w takim sensie, ze zwykly uzytkownik nie ma szans wygrac tych bonow tylko zawsze ktos kto ma full rzeczy Ikea w domu....

Mam to samo. Szczena mi opadła jak zobaczyłam jakie zdjęcia wygrały. Nie wiem co oni jeszcze mogą sobie kupić w Ikei, skoro praktycznie mieszkają w Ikei  emotka

co to za konkurs?

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię..... 

a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

PS moze ktoś poleci jakis konkretny model? Hurom czy moze? Kuvings? poziomą, czy pionową emotka ? Wyświetl w wątku >>

bridget

#6298161 Napisano: 08.12.2016 21:34:49 w Kupię...
wyciskarkę kupie Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6297761 Napisano: 08.12.2016 11:03:36 w Zakupy na konkursy - usługi
bede w ciagu 3 h w ITM i C4  wiec jak cos prosze o kontakt Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6297563 Napisano: 07.12.2016 21:57:50 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragon na astre i velvet z itm Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6297553 Napisano: 07.12.2016 21:34:27 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W stokrotce na milkę ma być numer systemowy czy paragonu?

Systemowy, ten na dole.

Dziękuję emotka  

hmm...a ja posłałam z tym na górze, bo tak zrozumiałam regulamin: "numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu".

Regulamin został już poprawiony i jest "dół paragonu". 

Wyjątkowo wysłałam na początku konkursu, jak był jeszcze ten górny...no żesz...

rozmawiałam  z nimi ten górny tez beda honorować Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

bridget

#6297508 Napisano: 07.12.2016 19:37:53 w SZUKAM....
targicola napisał(a):

bridget napisał(a):

czy z Actimela  pojawia sie jakis komunikat po wypełnieniu zwycieskiego  formularza?

Nie,po wypełnieniu nie ma żadnego Info.
ps.jak teraz tam wchodzi.XX.XX.5 9,00,01?Jak to nie jest top secret?

zebym to wiedziała, po prostu lezały mi kody i wklepałam pokolei i jeden  okazał się zwycieski:) bramki to nie dla mnie;) Wyświetl w wątku >>
1 targicola 0

bridget

#6297494 Napisano: 07.12.2016 18:46:12 w SZUKAM....
czy z Actimela  pojawia sie jakis komunikat po wypełnieniu zwycieskiego  formularza? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6296366 Napisano: 05.12.2016 18:54:32 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam sie sama na siebei wysłałam nr paragonu zamiast transakcji na stokrotkę  przejdzie? czy dzwonic? wysłac 2 raz ten sam tekst?

To Karlsbad? To na 90% nie przejdzie.
Dzwonić, niech anulują zgłoszenie i wtedy wysłać jeszcze raz z prawidłowym numerem.

oni tam dziwny w ogole zapis mają numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów
przeciez nr systemowy jest na dole?

Tak, to ich pomyłka (że po prawej). Ktoś nawet dzwonił upewnić się.
Niemniej ja bym nie liczyła na ich dobrą wolę, chyba że chcesz się wykłócać o nagrodę w razie W.

zadzwonie  jutro uhuh nie lubię  takich sytuacji .Dziekuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6296358 Napisano: 05.12.2016 18:43:03 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam sie sama na siebei wysłałam nr paragonu zamiast transakcji na stokrotkę  przejdzie? czy dzwonic? wysłac 2 raz ten sam tekst?

To Karlsbad? To na 90% nie przejdzie.
Dzwonić, niech anulują zgłoszenie i wtedy wysłać jeszcze raz z prawidłowym numerem.

oni tam dziwny w ogole zapis mają numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów
przeciez nr systemowy jest na dole? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6296352 Napisano: 05.12.2016 18:35:17 w Wkurza mnie...
wkurzam sie sama na siebei wysłałam nr paragonu zamiast transakcji na stokrotkę  przejdzie? czy dzwonic? wysłac 2 raz ten sam tekst? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6295758 Napisano: 04.12.2016 18:50:43 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

Szukam info czy gdzieś jest ta Mikołajkowa promocja na zabawki?

w makro , kup jedną druga wez za 1 grosz

dziękuję

Byłam dziś fajny wybór a promocja  do jutra. Wyświetl w wątku >>
1 monia24 0

bridget

#6295630 Napisano: 04.12.2016 10:27:22 w SZUKAM....
a mąke szymanowska promocyjna w jakikich sklepach dostane? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6295628 Napisano: 04.12.2016 10:19:13 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

Szukam info czy gdzieś jest ta Mikołajkowa promocja na zabawki?

w makro , kup jedną druga wez za 1 grosz Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

bridget

#6295247 Napisano: 02.12.2016 21:16:18 w SZUKAM....
czy juz te loterie paragonowe  z płatnosci karta sie pokonczyły? nie wiem  czy trzymac czy mozna usunac? jest jakas biezaca jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#6295194 Napisano: 02.12.2016 19:14:30 w SZUKAM....
czy moze szykuja sie jakies konkursy z feriami  dla dzieci jak kiedys były z Milką? Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0