Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6305436 Napisano: 29.12.2016 00:20:02 w Czy informują/ informowali?
Smolar/ Groszek/ Białe święta..
było tam 100 bonów.. ktoś dostał smsa o nagrodzie?

dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6304955 Napisano: 27.12.2016 19:35:42 w SZUKAM....
marlena083 napisał(a):

harnas napisał(a):

Z jakiego dnia dzwoni stokrotka?

u mnie o 10.03 tel. z ostatniego dnia

wedel stokrotka miał etapy dzienne? emotka
wygrał ktoś krótkim smsem na 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6304921 Napisano: 27.12.2016 18:24:32 w Lay's
aleksiak napisał(a):

Super konkurs  emotka  Na ok 10 zgłoszeń 3 piłki, konsola i główna  emotka  Marzeniem moim była konsola, bo chciałam sprawić radość synowi za Jego wyniki w nauce ( 1 klasa gimnazjum i średnia 4,84 ). Nie marzyłam o głównej, ale ją otrzymałam i teraz pięknie widnieje na koncie i czeka na wpłatę za ratę na mieszkanie  emotka

i dobrze, niech dzieciak wie, że za wyniki jest nagroda. mój chrześniak wyciąga ledwo 3,5 , myślałem o konsoli-motywacji, ale na 20 zgłoszeń ZERO wygranych Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

darog

#6304914 Napisano: 27.12.2016 18:02:52 w Czy informują/ informowali?
GŁÓWNE z Winiary? 50 tys i termomixy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6304886 Napisano: 27.12.2016 16:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti9 napisał(a):

BAM informowalo tylko mejlowo, przynajmniej na forum nikt sie nie chwalil smsem. Wiec i ja czekam.

może wszystkie bony poszły na maila, a mmsy nie brali pod uwage??chyba kategoriami informowali:
- były bony..
-czekamy na zestawy?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6304857 Napisano: 27.12.2016 14:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w C4 konkurs już rozwiązany?

BAM..Zdjęcia mailem trzeba było wysłać..

Dzięi za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6303703 Napisano: 21.12.2016 18:05:10 w Carrefour konkursy
helcia85 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Tylko jedna osoba wygrała bon do Apart z C4 BAM? Dostał ktoś jeszcze maila?
Zestawy tez rozdane.
Az nie chce się wierzyć,że tu też poniosłam porażkę

Echhh też mnie to ciekawi emotka

Ale tam chyba też mms się wysyłało, bo chyba brałem udział.. nikt smsa nie dostał o wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6301658 Napisano: 16.12.2016 20:47:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliarobert473 napisał(a):

trampek, napisał(a):

czy z dr gerard inromowali z ostatniego etapu? i gdzie sa wyniki na stronie? moge prosic link

Laureaci - http://drgerard.e...reaci_2016_12_16.pdf  nie informowano ( nie wybrano ) jeszcze z 12, 13 i 14 grudnia

a co to za numer paragonu z 8.12

8827.C Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6300480 Napisano: 14.12.2016 22:11:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

darog napisał(a):

Tesco. HORTEX. Nie widze w regulaminie ile znaków ma mieć sms? Organizator- JET>

dzięki za podpowiedź.

To ile ma mieć znaków? Bo nie widzę odpowiedzi...

ja w regulaminie nie widze..ale chyba jednak standard? 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6300462 Napisano: 14.12.2016 21:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tesco. HORTEX. Nie widze w regulaminie ile znaków ma mieć sms? Organizator- JET>

dzięki za podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6300163 Napisano: 14.12.2016 12:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lubella C4.
nie odebrałem tel.
oddzwaniam z tel zastrzeżonego - więc pani numeru tel nie widzi...O nic nie pyta, informuje, że wygrana to zestaw Lubella.  Skąd taka pewność-że nie inna nagroda?
na to moje pytanie-odpowiada  "a bo zestaw" i dopiera pyta o podanie numeru tel// 

Zagadka... a wydawało mi się, że bez numeru tel nie wie- jaka to nagroda.. no chyba, że wszyscy tel z pozostałymi nagrodami wyższego stopnia już odebrali?
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6299868 Napisano: 13.12.2016 17:44:03 w SZUKAM....
ktoś ma tak jak jak ja: PUSTO W WIADOMOŚCIACH PW? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6299687 Napisano: 13.12.2016 11:23:03 w Informują
dzwonia Pudliszki podkładki, zostało im jeszcze 100 osób... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6299604 Napisano: 13.12.2016 00:23:03 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

marzenier napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Pytanie do tych,co wysłali zdjęcie mailem na konkurs w C4  blend-a-med,dostaliście maila zwrotnego??

przed chwilą wysłałam i zwrotki brak

Wysyłałam w sobotę i mail zwrotny byl bardzo szybko.
Spr.spam.
To przychodzi auto-odpowiedz.

Sprawdziłam spam i nie ma:-((

pisz  reklamacje, wyślij jeszcze raz to samo z info kiedy wysyłałaś po raz 1. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6299258 Napisano: 12.12.2016 13:44:04 w Połączenia nieodebrane
marionzzz napisał(a):

elizam napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

joan napisał(a):

Kto mógł dzwonić z prywatnego? Nie zdążyłam odebrać, a Pudliszki odpadają...

A może winiary kalendarz?

Do mnie 15 minut temu dzwonił zastrzeżony... poza kalendarzem winiary ktoś jeszcze mógł dzwonić?  

ostatnio często z zastrzeżonego dzwonił tylko automat...niestety emotka  

do koleżanek z pracy dziś Pudliszki z podkładkami dzwonili, słyszałem, jak numer pesel podawały.... ale nie wiem z jakiego tel. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6298691 Napisano: 10.12.2016 10:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NA PYTANIE DO AGENCJI: DLACZEGO AGENCJA PRZETWARZA DANE W POSTACI SMS I MAIL PO ZAKOŃCZENIU LOTERII ORAZ PO ZAKOŃCZENIU PROCEDURY EW. REKLAMACJI... zapytałem-ponieważ panna zadzwoniła, potem napisała  sms- że coś tam chce aby bon jej zeskanować..w loterii skończonej w maju...

Szanowny Panie,
zgodnie z Regulaminem Loterii "Dane osobowe Uczestników uzyskane w związku z uczestnictwem i dla celów urządzenia Loterii są wykorzystywane wyłącznie dla doraźnych celów prawidłowego przeprowadzenia Loterii, nie podlegają dalszemu przetwarzaniu i nie są przechowywane dłużej niż jest to niezbędne z uwagi na obowiązujące przepisy prawa oraz Regulamin. Po upływie tego okresu zostają one zniszczone". Mając na uwadze przepisy prawa (w tym prawa podatkowego) dane osobowe Zwycięzców przechowywane są przez 5 lat od końca roku kalendarzowego, w którym Loteria się zakończyła.

PO CO DO CELÓW PODATKOWYCH NUMER TELEFONU I MAIL UCZESTNIKA LOTERII??
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6297320 Napisano: 07.12.2016 13:57:59 w Smolar
asper01 napisał(a):

krseta napisał(a):

asper01 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

dzwonili do mnie ze smolara przed chwila, ktos ma pomysl jaki to konkurs?

Dzwonili i nie powiedzieli w jakiej sprawie? emotka emotka

nie odebralam emotka jak oddzwonilam nie wiedzieli z ktorym dzialem mnoe połączyć

A nie brałaś udziału w konkursie Duluxa w Leroy Merlin czasem?

dulux słał smsy i emaile

A czy ja powiedziałem/napisałem, że dzwonili z wygraną?:) Pani akurat od tego konkursu dzwoniła, ale nie sprawie wygranej;)

dokładnie, już kiedyś w jakimś wątku wspominałem, że dzwonili by ustalić do kogo nr telefonu należy..bo U NICH W BAZIE należał do innej osoby i innego adresu... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6296501 Napisano: 05.12.2016 23:53:04 w Czy informują/ informowali?
Henkel/ Smolar/ C4 informowali?

dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6295624 Napisano: 04.12.2016 09:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

pakowa napisał(a):

pakowa napisał(a):

Może mnie ktoś oświecić bo nie mogę się doczytać co zrobić w przypadku wygranej tuby z mąki szymanowskiej - powiadomienie sms ? Przesłać kawałek opakowania wraz z kodem i coś jeszcze?

nikt nie wie ? emotka

"Promocyjne opakowanie produktu z kodem lub fragment opakowania z kodem, o których mowa w pkt 2.1.
oraz pisemnego oświadczenia, że jest osobą która ukończyła 18 rok życia i nie
należy do grona osób wykluczonych z udziału w Loterii zgodnie z pkt 1.9.
Regulaminu mowa jest w punkcie 5.6 Regulaminu. Punkt 5.6 Regulaminu określa
także sposób dotrzymania przez Laureatów 7 dniowego terminu dostarczenia." pod adresem i360 Sp. z o.o.,ul. Sarmacka 12/2, 02-972 Warszawa,
+ o3wiście swoje dane...  emotka
PS. Ten Regulamin jest bardzo zawiły... Masło maślane... Poza tym odesłanie tego kodu listownie dla tuby wartej 6,90 zł. jest trochę nie teges...  emotka

i chyba paragon? bo po co w formularzu konkursowym : data zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290389 Napisano: 24.11.2016 21:43:50 w Smolar
dzikiwiewiór napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

picola napisał(a):

giulietta napisał(a):

trochę dziwne te wszystkie negatywne komentarze i nie chodzi o to, że wygrywam w Smolarze, bo moją (naszą) statystykę najlepiej oddaje refren "Ty jedna na milion...." https://www.youtu.../watch?v=0OTIhqEUeGo  a wracając do sedna sprawy to przecież taki konkursowy numer nie należy do agencji tylko do firmy zewnętrznej i to raczej tu trzeba się dopatrywać "POMYŁEK"......... a nie macie tak, że wysyłacie smsa do agencji X na numer XXXX, którego wcześniej używała agencja Y i wraca wam treść tego smsa do agencji Y??, który w fonie już dawno jest historią.... ?

Nie, nie mam tak, a sprawa nieuprawnionego przechowywania i przetwarzania danych osobowych przez agencję jest naruszeniem prawa. Jeśli udostępniam dane osobowe (nr telefonu jest taką daną) na potrzeby konkursu XXX, to z chwilą zakończenia procedury reklamacyjnej w tym konkursie, dane powinny ulec zniszczeniu. Akurat trochę "siedzę" w ochronie i  przetwarzaniu danych osobowych i akurat tutaj Smolar zawinił na całej linii. Pytanie, czy będą odważni, aby zgłosić to do GIODO

Będą,  będą i nie tylko do GIODO, ale i do izby celnej.
Jakieś rady co do konstrukcji pisma ?

Proste zawiadomienie o naruszeniu ustawy o ochronie danych osobowych wystarczy przez firme Smolar wystarczy  emotka
Sami powinni wszcząć postępowanie wyjaśniające po takich zgłoszeniach.

same zawiadomienie to za mało. dowody trzeba podac- nop godziny i tresc wysłanych smsów.. etc.. tak by ci co to beda sprawdzac wiedzieli czego szukac i Wyświetl w wątku >>
0 0