Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6290280 Napisano: 24.11.2016 19:44:23 w Smolar
A co Giodo zrobi ...przyjdzie, "poprosi" o udostępnienie komuterów - dadzą kilka,,a laptopiki z danymi chowają w domach...

Słuzby typu policja i inne,,które i domki mieszkalne przeszukają i wszystkie komputerki przetrzepią... łacznie z danymi które usunali niedawno..a trzymali latami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290274 Napisano: 24.11.2016 19:39:56 w Smolar
ejulek59 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

A nich ich gęś kopnie emotka  Już prawie remont kuchni zaplanowałam, żeby mi do tego cudownego sprzętu pasowała... emotka

Ale ten wysyp esków z przeprosinami na numery, z których tego konkursu nie wysyłałam, to już przegięcie totalne... A tak się chwalą na każdej stronie konkursowej: "Gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Agencja Smolar posiada wdrożoną politykę ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Twoje dane są nam potrzebne jedynie do realizacji promocji - po jej zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte."
No właśnie widzę. emotka
Szczerze im życzę jakiejś porządnej kontroli z Giodo, po której raz na zawsze im się odechce przechowywania danych nielegalnie.

Właśnie gdzieś tą formułę widziałem ale nie mogłem jej odszukać. 
"zostaną niezwłocznie usunięte" i przeniesione do naszej tajnej bazy emotka

mam ta regułke, jest na Smolarowym dokumencie zwrotnym - podpisanie odbioru nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290236 Napisano: 24.11.2016 18:48:11 w Smolar
Z ciekawości zobaczyłem 4 swoje stare startery..
owszem wygranej i gratulacji od Smolara nie było

ale SMS z prośba o zignorowanie poprzedniej wiadomości dot wygranej tak..

Jestem wkur.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

darog

#6290069 Napisano: 24.11.2016 16:48:07 w Smolar
1 sms z wygrana wyjaśniony.
koleżanka brała udział pierwszy raz w konkursie i wygrała wódkę żubrówkę..choc chciała rower  tamdem..konkurs
był w carrefour- organizator Smolar..

reszta nie do sprawdzenia z którego konkursu dane zostawili... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290051 Napisano: 24.11.2016 16:38:14 w Smolar
u n as 3x zestaw kmix...

a w sumie niby 5 w reg tetley było do wygrania..

niebywałe szczęscie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290048 Napisano: 24.11.2016 16:36:55 w Smolar
melissa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

zazulek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

melissa napisał(a):

Dotarło i do mnie - a od dawna omijam ich loterie szerokim łukiem. Ostatnio zagrałam u nich jakiś rok temu. Przydałoby się powiadomić GIODO!

Tez jestem tego zdania.  Im więcej osób powiadomi to może w końcu skończy się ich ciągle przetwarzanie danych i  dopasowanie numerów do nazwisk.

Jeśli nie udaje Wam sie wygrać to nie znaczy źle o agencji. SMOLAR jest jedną z najlepszych agencji - sprawdźcie recenzje o nich. Solidnie weryfikują zgłoszenia i mimo, że kiedyś odrzucili moje zgłoszenie to patrze obiektywnie i pod względem pracy nie mam zastrzeżeń. Każdemu może nawalić system! Szybko wysłali przeprosiny

zazulek napisał(a):

e to patrze obiektywnie i pod względem pracy nie mam zastrzeżeń. Każdemu może nawalić system! Szybko wysłali przeprosiny

tak, ale to niezgodne z prawem - nie mają prawa przetrzymywać moich danych - wtf ? 
nie dałam im na to zgody i sobie nie życze 

SMS- poszły właśnie do tych, którzy już u nich wygrali, często dawno temu. Wyrażałam zgodę tylko na przetwarzanie moich danych do celu realizacji konkursu, w którym kiedyś wygrałam i wydania nagrody. Po zakończeniu konkursu DANE TE MIAŁY BYĆ USUNIĘTE!!!! A nie zostały! Smolar dalej je przetrzymuje w swojej GIGA BAZIE DANYCH, do czego nie ma prawa! Jakakolwiek obrona Smolara przez pracowników Smolara jest więc bezzasadna!

Do mojej koleżanki niejaka Katarzyna ze Smolara napisała- że korzysta z 2 adresów do dostarczania przesyłek...
Fakt- 2 mies temu mieszkała w bloku, a teraz w pięknym domku..
jaja jak nic!
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6290040 Napisano: 24.11.2016 16:34:10 w Smolar
zazulek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

melissa napisał(a):

Dotarło i do mnie - a od dawna omijam ich loterie szerokim łukiem. Ostatnio zagrałam u nich jakiś rok temu. Przydałoby się powiadomić GIODO!

Tez jestem tego zdania.  Im więcej osób powiadomi to może w końcu skończy się ich ciągle przetwarzanie danych i  dopasowanie numerów do nazwisk.

Jeśli nie udaje Wam sie wygrać to nie znaczy źle o agencji. SMOLAR jest jedną z najlepszych agencji - sprawdźcie recenzje o nich. Solidnie weryfikują zgłoszenia i mimo, że kiedyś odrzucili moje zgłoszenie to patrze obiektywnie i pod względem pracy nie mam zastrzeżeń. Każdemu może nawalić system! Szybko wysłali przeprosiny

że co??? a co mnie obchodzą przeprosiny..?
oni nie mają miec prawa takich danych!

dane podawane są 1x! do konkretnego konkursu i MUSZĄ być usunięte!

jaka pomyłka? jak dostaje nagrode na tel służbowy, gdzie od 2 lat!!! nic nie wysyłam na konkursy - bo nie mogę... Wyświetl w wątku >>

darog

#6290014 Napisano: 24.11.2016 16:25:08 w Smolar
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

U mnie te smsy chyba na wszystkie numery, które wygrały coś u nich w całej mojej karierze smolarowej... Widać jaką bogatą bazę mają... Sprzed kilku lat nawet...

No właśnie... Można coś z tym zrobić? 
Przecież to kpina... 

nie no...koleżanka dzwoni..też wygrała..tylko-że nie grała..kenwood mix...w sumie u nas 3 zestawy...

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6289997 Napisano: 24.11.2016 16:21:07 w Smolar
mamy wygraną tetley..
tyle że nie brałem udzialu..

Ktoś ma wątpliwości, że SMOLAR przechowuje niezgodnie z prawem dane??

ja już nie., Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6288629 Napisano: 22.11.2016 19:52:06 w Czy informują/ informowali?
gryszelm napisał(a):

Czy były już wyniki ostatniego etapu Jamesona?

były , w czw lub piatek. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6288272 Napisano: 22.11.2016 11:31:57 w Lay's
isiulka napisał(a):

Szukam pomocy, podpowiedzi, rady co pisać na tych laysach. Nigdy nie brałam udziału w konkursach u tej całej Lidki a za nic nie mogę trafić w jej gusta. Kto pomoże?  emotka

trudno doradzić coś w tak sprzecznej wypowiedzi...

skoro nie brałaś udziału? to skąd wiesz-że u tej całej Lidki nie możesz trafić?

Zrób jak większość...wpisz kilkanaście kodów aż się uda/spodoba.

Kto wie? Może za "pierwszym" będzie wygrana? Są przecież takie przypadki. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6285161 Napisano: 16.11.2016 13:00:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja obstawiam, że wysłali smsy z biletami do kina...  emotka

A poszły wszystkie jednocześnie? Czy na raty ślą

też mnie to interesuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6281667 Napisano: 08.11.2016 20:10:06 w Czy informują/ informowali?
Życzenia do poduszki?? dostał ktoś tel z info o nagrodzie??

https://www.e-kon...ki.html#.WCIiVSTqVKE Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6281665 Napisano: 08.11.2016 20:08:28 w Czy informują/ informowali?
ashley878 napisał(a):

Czy Tesco magazyn już informował, np. z JACOBS emotka ?

drogie ekspresy...ciekawe czy wyłonili laureatów..też czekam na tel..ale wyniki dawno powinny byc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6281331 Napisano: 08.11.2016 12:47:46 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Albedo dzwoni z I etapu Winiary w ITM czy od razu II załatwiają? Strasznie słabo słyszałam Panią i nie wiem czy była mowa, który to etap?

tez mnie to ciekawi? Który etap dzwonią ? I. II? czy losowo i I i II ??  Miał ktos info o nagrodzie z II etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6280382 Napisano: 06.11.2016 19:38:19 w NIE polecam wymiany z....
koniczynka123 napisał(a):

Nie polecam wymiany z Weroniką Kwiatkowską z Będzina-oszukuje na różnych forach-jesli ktoś będzie coś od niej kupował nie radze wpłacać pieniędzy.Jestem 180 zł do tyłu - też się zastanawiam czy policja coś by zrobiła gdybym ją zgłosiła

oczywiście, że by zrobiła, bo to nie kradzież a oszustwo-zamierzone, etc... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6280319 Napisano: 06.11.2016 16:30:23 w NIE polecam wymiany z....
rkvi napisał(a):

darog napisał(a):

rkvi napisał(a):

asper01 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Niestety jestem kolejną osobą, która nie poleca wymiany z jaulia...W zamian za voucher z Garniera o wartości 200 zł forumowiczka jaulia wysłała mi urządzenie Windomatic Vileda, które nie działa, w ogóle nie ładuje się bateria! Jaulia poleciła mi szukać na własną rękę na forum protokołu przekazania nagrody do reklamacji, gdyż ona kupiła to urządzenie na forum. Problem w tym, że nie wiem od kogo był kupiony Windomatic. Od początku jaulia mijała się z prawdą, począwszy od daty wysłania paczki. Gdy poprosiłam ją o adres, abym mogła jej odesłać zepsutą rzecz już nie odpisała. Dzwoniłam do organizatora loterii, w której wygrany byl Windomatic
i uzyskałam, odpowiedź, że aby można było skorzystać z gwarancji, to musi się z nimi skontaktować osoba, która ten przedmiot wygrała. Więc jeśli czyta to osoba, która jaulii sprzedała Windomatic, to bardzo proszę o kontakt, w przeciwnym razie zostanę bez vouchera, za to z zepsutym Windomatic Vileda emotka  

A tyle razy przestrzegałem przed nią, niejedną osobę, przecież to oszust, ech...

Dodam jeszcze, że wstrzymywałam się z napisaniem tego postu dobry miesiąc w nadziei, że uda mi się jakoś to załatwić z jaulia, niestety nie udało się...

jaulia i  ze mną się kontaktowała,,  ona szuka " cenzuraów" na tym forum.. za grill Webera za 750 zł proponowała multicoker HD3139/70  na moje wyraźna uwagę, że to mniej niż połowa wartości= podała iż może dołożyć + 50 zł Hebe (ciekawe czy z pełną kartą) - co dalej jest 50% wartości Webera.. Ona zwyczajnie ma tych z forum za idiotów.. dzisiaj tez jest na forum..

dziwna sprawa jaulia kupuje Windomatic Vileda.. by się potem tego pozbyć i zamienić..?? nie wie od kogo?? przecież w korespondencji może sprawdzić..

Myślicie, że jak zgłoszę sprawę na Policję, to zajmą się tym?

sprawdziłem dalej PW z jaulia... no jja jakieś.. 24 lipca była mowa, iż ma na wymiankę ową Vilede... to kupiła aby pół roku na forum pootem się wymieniac??

to jeszcze nic.. za 2 filiżanki z łaciatego 7 czerwca chciała blender bosch... który oferowałem w topie wymienie..
blender Bosch
MSM87160 nowy, nierozpakowanyhttp://www.ceneo....zukaj-Bosch+MSM87160

i to też nieświadomie?? cen nie widzi?
Wyświetl w wątku >>

darog

#6280318 Napisano: 06.11.2016 16:23:08 w NIE polecam wymiany z....
maria1980 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Myślicie, że jak zgłoszę sprawę na Policję, to zajmą się tym?

Przy sprzęcie o wartości 200 zł -wątpię 

czym innym jest kradzież ( i tu kwota 200zł rzeczywiście zbyt mała) a czym innym OSZUSTWO i tu wystarczy i 5 zł..
dokładnie julije przypulą, sprawdzą- w jaki to sposób "kupiła" Wileomatic Vileda.. a może udowodnią-że celowo działała na szkodę.
ps. jakby co - udostępnie PW z julija i jej propozycją obducia mnie na zamiance na min 300zł... nie wynika-iż działała "nieswiadomie" bowiem przedstawiłem i rodzaj grilla/jego model/cene z linkiem oraz porównanie owego murticokera..  co wiecej..dalej brnęła! z propozycją 50 zł..hebe..(i przypuszczam, że gdyby karta była pusta-tłumaczyłaby że z zamianki na forum ja miała??) choc brakowało do równowagi 350 zł... chytre babsko..

przypuszczam, że będzie działała z nowym nickiem.. Wyświetl w wątku >>
1 serberta 0

darog

#6280298 Napisano: 06.11.2016 14:49:24 w NIE polecam wymiany z....
rkvi napisał(a):

asper01 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Niestety jestem kolejną osobą, która nie poleca wymiany z jaulia...W zamian za voucher z Garniera o wartości 200 zł forumowiczka jaulia wysłała mi urządzenie Windomatic Vileda, które nie działa, w ogóle nie ładuje się bateria! Jaulia poleciła mi szukać na własną rękę na forum protokołu przekazania nagrody do reklamacji, gdyż ona kupiła to urządzenie na forum. Problem w tym, że nie wiem od kogo był kupiony Windomatic. Od początku jaulia mijała się z prawdą, począwszy od daty wysłania paczki. Gdy poprosiłam ją o adres, abym mogła jej odesłać zepsutą rzecz już nie odpisała. Dzwoniłam do organizatora loterii, w której wygrany byl Windomatic
i uzyskałam, odpowiedź, że aby można było skorzystać z gwarancji, to musi się z nimi skontaktować osoba, która ten przedmiot wygrała. Więc jeśli czyta to osoba, która jaulii sprzedała Windomatic, to bardzo proszę o kontakt, w przeciwnym razie zostanę bez vouchera, za to z zepsutym Windomatic Vileda emotka  

A tyle razy przestrzegałem przed nią, niejedną osobę, przecież to oszust, ech...

Dodam jeszcze, że wstrzymywałam się z napisaniem tego postu dobry miesiąc w nadziei, że uda mi się jakoś to załatwić z jaulia, niestety nie udało się...

jaulia i  ze mną się kontaktowała,,  ona szuka " cenzuraów" na tym forum.. za grill Webera za 750 zł proponowała multicoker HD3139/70  na moje wyraźna uwagę, że to mniej niż połowa wartości= podała iż może dołożyć + 50 zł Hebe (ciekawe czy z pełną kartą) - co dalej jest 50% wartości Webera.. Ona zwyczajnie ma tych z forum za idiotów.. dzisiaj tez jest na forum..

dziwna sprawa jaulia kupuje Windomatic Vileda.. by się potem tego pozbyć i zamienić..?? nie wie od kogo?? przecież w korespondencji może sprawdzić.. Wyświetl w wątku >>

darog

#6279569 Napisano: 04.11.2016 11:07:19 w SZUKAM....
Halo, czy macie jakiś mail do Media Contact?
ten mail wraca..
info@media-contact.pl Wyświetl w wątku >>
0 0