Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6256468 Napisano: 19.09.2016 13:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co z tym konkursem Captain Morgan w Carrefour?

wysłali sms z prośbą o podanie maila.. i co cisza?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256466 Napisano: 19.09.2016 13:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

Czy dostał już ktoś mejla od  Pleja z konkursu Adidas z SPH?

Gdyby przetłumaczyć rozmowy z nimi na język angielski, można by każdego nauczyć obsługi trybów warunkowych emotka

a) PONOĆ tylko niektórzy laureaci dostali zwrotki o tym, że upłynął termin na odesłanie danych.
- Czy ktokolwiek otrzymał zwrotkę prawidłową?

b) PONOĆ po zwrotce nieprawidłowej rozsyłali eska z przeprosinami oraz info, że dane jednak przyjęto. PONOĆ informatycy się tym zajęli.
- Czy ktokolwiek otrzymał przeprosiny?

c) PONOĆ w "najbliższym czasie" laureaci otrzymają mejla z dalszymi instrukcjami.
- Czy ktokolwiek potrafi powiedzieć, co to takiego ten "najbliższy czas"? Czy 6 dni to za mało na wysłanie mejla?

I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?
Byłabym spokojniejsza wiedząc, że nagrody te wpadły na forum. Nie wiem, czy chociaż jedno zdanie z tego, co powiedziała pani koordynatorka... jest prawdą emotka

liczyliśmy na ta główną nagrodę - czyli 500zł do adidasa..tylko jak już pisałem od razu po północy - nie zdążyliśmy wysłać zgłoszeń.. Paragon został.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256437 Napisano: 19.09.2016 12:31:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

bamfarfe22 - o ile zwykle jesteś w domu, za żadne skarby się nie dogaduj, bo potem albo coś zaginie, albo np. dostaniesz to po dwóch tygodniach uszkodzone. I co wtedy zrobisz? Nic.

Kurierowi wyjaśnij, że fałszowanie cudzego podpisu to przestępstwo, a w przypadku zaginięcia przedmiotu - dodatkowo kradzież.

Ostatnio kurier zostawił przesyłkę dla mnie w takim jakby minipunkcie DPD - może jest coś takiego w Twojej okolicy? Wtedy przynajmniej wiadomo, że paczka nadal jest w rękach DPD i to oni za nią odpowiadają...

po co kurierowi coś wyjasniać i w ogóle z nim rozmawiac- oni sa świetnie przeszkoleni i dokładnie wiedzą.. mnóstwo ludzi nie ma pracy-znajdzie się uczciwy na jego miejsce. co więcej obowiązkiem DPD jest zgłosić to na policje - z urzędu. ty nic w tym nie musisz robić. facet skumał- że to nagrody-i że się uda i nikt nie zauważy...

skoro się chce dogadac i jeszcze jakies pieniądze wchodzą w gre- to znaczy że więcej ma na sumieniu..z jednego przypadku jakoś by się wymigał.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256431 Napisano: 19.09.2016 12:26:09 w Wkurza mnie...
bamfarfe22 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Wkurza mnie kurier DPD który ostatnimi czasy jakoś dość często odwiedza mnie z przesylkami. Po pierwsze nie dość że wiecznie dzwoni i pyta czy zejdę przed blok ( mieszkam na 4 piętrze bez windy) zaslaniajac się że tyyyle przesyłek ma do dostarczenia a autem ciężko zaparkować pod moim blokiem, ja uważam że za gruby jest i mu się nie chce bo się spoci.  Po drugie wiecznie mam na przesylkach naklejki że avizowano raz lub dwa bo rzekomo nie było mnie w domu co jest nie prawdą. Po trzecie kiedyś odebrałam email że odebrałam przesyłkę o 14 a była godzina 17 i do tej pory żadnego kuriera u mnie nie było, zadzwoniłam by zapytać o co kaman, on ze jakiś kolega miał kilka jego paczek, że na busie zamienili, że sprawdzi o co chodzi bo to kolega, nagle po 18 z paczką jednak dotarł ten do którego dzwoniłam, odebrał paczkę od kolegi  emotka  takich historyjek słyszałam od niego wiele. Ale krew mnie zalała gdy pisałam email z zapytaniem o nagrodę z Nivea a pani mi odpisuje że paczkę odebrałam 2 tygodnie wstecz. Ja na to że nic nie odbierałam, więc pani wysłała mi ksero takiego oświadczenia które podpisałem niby że nie było w środku protokołu odbioru nagrody ( drukowane litery, nie moje pismo). Zbladlam.  Powiedziałam że nie odpuszczę.  Napisałam reklamację do DPD. Za kilka dni minie czas na jej rozpatrzenie. A tu przed chwilą odbieram tel od tegoż kuriera który zdziwko przeżył jak mu w firmie powiedzieli pewnie o sprawie. Wymysla bujdy na resorach że niby tego dnia ktoś akurat za niego paczki rozwozil, mówię że nie ma się czym martwić bo skoro tego dnia miał wolne to w firmie chyba wiedzą kto za niego jeździł.  On na to że jednak nie bo ten ktoś na jego numerze jeździł i to on ma problem . Chcę się dogadać.  I co robić, wkurzona jestem, ale nie jestem zawistna.  Z drugiej strony nie dam sobie w kaszę dmuchać.  Po radzicie coś na tego gościa i na moje nerwy.

Bradzo wartościowa nagroda?
Z jednej strony dobrze mu dać nauczkę na przyszłość, z drugiej można sobie tylko pogorszyć sytuację i już kureir nie bedzie nam szedł na ręke, nie będzie dzwonil, umawiał się na daną godz. itp.

A co za różnica jak droga nagroda? Była moja i tyle. Do tej pory to ja mu idę na rękę bo jak głupia latam na dół po swoje paczki. Siedzę w domu i nigdy nie musiał mi iść na rękę co do godziny itd. Wkurza mnie bo kłamie i gdyby paczka zaginęła czy coś to zawsze mógł to gdzieś zgłosić a nie podpisuje się moim imieniem i nazwiskiem na jakichś oświadczeniach. 

żarty jakieś. no jasne-że nie odpuszczać.. przecież facet zwyczajnie ukradł przesyłkę celowo i z premedytacją.. nawet awizo nie wystawił.. podpis podrobił. w Białymstoku kręci się sprawa o podrabianie podpisów na przesyłkach = nagrodach konkursowych od Karlsbada..
ps. a kto wie?! ile może już wcześniej zachachmęcił??
no i nie złazić na dół po przesyłkę..
o jakie relacje dobre z kurierem chodzi? że dzwoni i się umawia! to norma. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

darog

#6256303 Napisano: 19.09.2016 09:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edith napisał(a):

W Carrefourze w konkursie Barbie pisze żeby wpisać nr trasnakcji,który wpisywaliście zawsze mam z tym problem?? emotka Dół czy góra obok daty?

Edith, ja nie wpisywałam, bo nie mam paragonu emotka , ale wpisałabym ten na górze obok daty  emotka

p.s. kupię paragon Barbie 

jeśli masz przed soba paragon Carrefour.
numer transakcji - dokładnie tak się nazywa i widnieje NA DOLE.. (Karlsbad też wymaga NUMER TRANSAKCJI) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256129 Napisano: 18.09.2016 18:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

W przypadku gdy wygrywaliście skutery...
PYTANIE: czy osobiście musieliście po owy skuter jechać przez pół Polski - czy też były dostarczone kurierem??
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.."

Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie emotka
To zależy jak odbiór takich rzeczy jest opisany w regulaminie. Ja kilka razy wygrałam quady, skutery czy motor i zawsze te nagrody przyjeżdzały do mnie z firmą kurierską gdyż tak było opisane w regulaminie. Jeśli jest inaczej to pewnie będzie się trzeba pofatygować...

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej..

i jeśli np ktoś z Gdańska wygra skuter a organizator zapowie: odbiór w Katowicach...

to będzie miał wycieczkę krajoznawczą emotka chyba, że Smolar ma kilka lokalizacji do odbioru

Smolar to raczej wysłałby kurierem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256110 Napisano: 18.09.2016 17:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

PYTANIE: czy osobiście musieliście po owy skuter jechać przez pół Polski - czy też były dostarczone kurierem??
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.."

To zależy jak odbiór takich rzeczy jest opisany w regulaminie. Ja kilka razy wygrałam quady, skutery czy motor i zawsze te nagrody przyjeżdzały do mnie z firmą kurierską gdyż tak było opisane w regulaminie. Jeśli jest inaczej to pewnie będzie się trzeba pofatygować...

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej..

i jeśli np ktoś z Gdańska wygra skuter a organizator zapowie: odbiór w Katowicach...
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256109 Napisano: 18.09.2016 17:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

dzięki za odp.. właśnie gdzieś widziałem taki regulamin-że odbiór we wskazanym miejscu.. tyle że w regulaminie czasami różnie piszą a w praktyce inaczej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6256103 Napisano: 18.09.2016 16:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W niektórych regulaminach jest "odbiór osobisty w punkcie wskazanym..organizator nie ponosi kosztów dojazdu.." Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6255797 Napisano: 17.09.2016 10:41:21 w Czy informują/ informowali?
Olimpiada Stokrotka - bony Decathlon - czy informowali? Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6255563 Napisano: 16.09.2016 15:05:52 w Połączenia nieodebrane
aerdna napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

618690418

konkurs raczej na pewno- dzisiaj,, kto to??

oprócz noży Albedo
co mogłoby to być??

Info Kamis Biedra. Nagrody dzisiaj nadane - w poniedziałek dostarczone.

nie..tam nie wygraliśmy, dzwonili, ale za krótko by odebrać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6255551 Napisano: 16.09.2016 14:50:21 w Połączenia nieodebrane
darog napisał(a):

618690418

konkurs raczej na pewno- dzisiaj,, kto to??

oprócz noży Albedo
co mogłoby to być?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6255550 Napisano: 16.09.2016 14:49:31 w Połączenia nieodebrane
618690418

konkurs raczej na pewno- dzisiaj,, kto to?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6255236 Napisano: 15.09.2016 23:25:59 w Udane wymiany - polecane nicki:)
ewikewik napisał(a):

darekgryko dziekuję i brawa, bo fanty zbiera na dar dla domu pomocy społecznej emotka

dziękuję, polecam ewikewik

już 3 pufy L'ays są w DPS na Baranowickiej w Bstoku.. Wyświetl w wątku >>
1 rkvi 0

darog

#6254598 Napisano: 14.09.2016 22:19:28 w Carrefour konkursy
agniecha1985 napisał(a):

darog napisał(a):

donia7 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy ma ktoś OŚWIADCZENIE z tego konkursu??
http://www.smolar...asztelan-w-carrefour

trzeba skopiować sobie do worda emotka

chętnie bym to zrobił, tylko jak widać na www  tego oświadczenia wcale nie ma...

http://www.smolar.pl/laureat

OK> DZIĘKI DZIEWCZYNY
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6254431 Napisano: 14.09.2016 16:32:25 w Carrefour konkursy
donia7 napisał(a):

darog napisał(a):

http://www.smolar...asztelan-w-carrefour

trzeba skopiować sobie do worda emotka

chętnie bym to zrobił, tylko jak widać na www  tego oświadczenia wcale nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6254426 Napisano: 14.09.2016 16:27:52 w Carrefour konkursy
http://www.smolar...asztelan-w-carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6253974 Napisano: 13.09.2016 19:43:11 w Czy informują/ informowali?
ewunia napisał(a):

"Żyj jak Kapitan" C4, czy nagrody dodatkowe już były?

A już rozwiązany?? Były smsy/ tel?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6253248 Napisano: 12.09.2016 17:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

barcza napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

dolly napisał(a):

Agencje maja swoje bazy danych i w tym zapewnie sensie napisali o tym połączeniu.  
Rejestrowanie numerów jest związane z ustawa antyterrorystyczna i dostep do danych bedzie miala tylko policja.
Nie wierze, by ja komus udostępnili. 

To rozumiem ale czy agencje mają prawo prowadzić własne bazy danych? W regulaminach jest napisane, że przechowują je na potrzeby danego, konkretnego konkursu,  w którym bierzesz udział. 

Nie mają prawa, ale niektóre agencje skrupulatnie tworzą takie bazy... emotka  nie będę wskazywała palcem.

prawda. trzymają dane bezprawnie.

smolar

Smolar nigdy nie brał nr dowodu ani nr pesel więc nie wiem skąd to posądzenie? emotka

wydaje mi się, że trzymają bezprawnie
nr tel + dane osoby + adres.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6253035 Napisano: 12.09.2016 12:24:19 w Intermarche
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aerdna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy było ograniczenie na gospodarstwo w olimpiadzie?

siedzę na telefonie i nie otwiera mi się regulamin emotka

Oficjalnie nie. Ale w TQG lepiej nie słać na ten sam adres.

a jest jakieś oświadczenie do wysłania w mailu/czy tylko dane?

jedynie dane + paragon

dzięki za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0