Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#5947631 Napisano: 25.11.2014 20:30:08 w SZUKAM....
szukam konkursów gdzie coś trzeba kupić W SKLEPIE INTERNETOWYM,, Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5947154 Napisano: 24.11.2014 20:55:21 w Naciągacze - nękające połączenia
mixik napisał(a):

525 848 906 - kolejny krótki sygnał, nawet usłyszeć nie zdołałem

u mnie to samo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5947093 Napisano: 24.11.2014 18:14:22 w Kaufland konkursy
a nowa gazetka Kaufland kiedy będzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5947073 Napisano: 24.11.2014 17:14:03 w Kaufland konkursy
A kiedy można się spodziewać jakiegoś konkursu z bonami do Kaufland, zwykle tak dużo daja coś ok. 600..

Jutro będę w sklepie,,a tu żadnych konkursów..
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5946836 Napisano: 24.11.2014 09:18:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
prawdopodobnie BAM carrefour jedzie "siódemką" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5946034 Napisano: 21.11.2014 12:32:02 w Rossmann
monikar napisał(a):

strzalka88 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Hmmm wartość bonu 500 zł? To nie zaszalejemy.... Miałam wrażenie, że to będzie bon na wyższą kwotę emotka

no w Simple 500zl na sukienke to jakaś parodia. Ostatnio czarną zwykłą kieckę za 1200 zl widziałam emotka

ojej to szczerze Wam współczuje emotka

napiszcie do nich, ze wolicie karty przedpłacone, choćby do Rossmana... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5945583 Napisano: 20.11.2014 13:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

darog napisał(a):

To na pewno ostatni etap powiadamiania bluz Prince Polo? 7 zgłoszeń i ani jednej...11 listopada wysłane...

nie to z 5 etapu

dzięki! w tym etapie wysłane 3 zgłoszenia i ani jednej bluzy, to czekam na ostatni, wydawało mi się, że to juz teraz wyniki ostatniego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5945547 Napisano: 20.11.2014 13:10:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To na pewno ostatni etap powiadamiania bluz Prince Polo? 7 zgłoszeń i ani jednej...11 listopada wysłane... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5941946 Napisano: 11.11.2014 21:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolek33 napisał(a):

paolka napisał(a):

kozuba napisał(a):

Wie ktoś kiedy wyniki finału Krupnika, człowiek by zwiedził Las Vegas emotka

Laureat nagrody głównej zostanie wyłoniony przez Komisję Konkursową zgodnie z opisem w punkcie 4.11 w ciągu 14 dni od zakończenia przyjmowania zgłoszeń finałowych. emotka

Czyli do tego piątku wyniki emotka
Stawiam, że w czwartek/piątek do szczęśliwa zadzwonia emotka

no to telefon nosze ze sobą wszędzie i zawsze... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5940744 Napisano: 07.11.2014 15:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

lucja napisał(a):

estrelitta napisał(a):

aerdna napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Jaka jest cena najtańszego produktu L'Oreal w SPH na nowy konkurs?

28 zł

Dziękuję emotka

A na jaki konkurs?

http://www.superp....pl/gazetka/ogladaj/ str 16

a organizator konkursu : Medias Mobile, jest dobry? Bo cos mi się kojarzy że bardzo nie fair.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5939508 Napisano: 04.11.2014 22:07:59 w Połączenia nieodebrane
asiam napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

343474599 kojarzy ktoś taki numer??

wygląda jak numer z Francji emotka

z Francji chyba początek 33....(na pewno Paryż) 34 to chyba Belgia/Holandia/Niemcy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5939503 Napisano: 04.11.2014 21:57:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
maria1980 napisał(a):

darog napisał(a):

strzalka88 napisał(a):

Niektóre są naprawdę górnolotne i gdybym była w Jury to też bym je nagrodziła, ale co niektóre - nic zachwycającego. Sama nie brałam udziału, bo Ferrero u mnie nikt nie lubi i troszku za drogie jak dla jednego konkursu, którego i tak bym pewnie nie wygrała emotka

na 15 nagród- 2 dla facetów...

to dużo...

połowa haseł fajna, dobra, połowa zupełnie zwyczajna... Nie będzie żadnej rezerwy zapewne... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5939499 Napisano: 04.11.2014 21:45:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
strzalka88 napisał(a):

Niektóre są naprawdę górnolotne i gdybym była w Jury to też bym je nagrodziła, ale co niektóre - nic zachwycającego. Sama nie brałam udziału, bo Ferrero u mnie nikt nie lubi i troszku za drogie jak dla jednego konkursu, którego i tak bym pewnie nie wygrała emotka

na 15 nagród- 2 dla facetów...
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5939008 Napisano: 03.11.2014 21:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

mixik napisał(a):

eveliina napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy dostaliście jakies potwierdzenie mailem dot, KRUPNIK- hasło na finał?

Godzinkę po wysłaniu zgłoszenia przyszła zwrotka: Dziękujemy za dokonane zgłoszenie.
Zespół Kore Konnektiv

U mnie zwrotka była po kilku dniach

A to ciekawe, bo do mnie żadne potwierdzenie do dziś nie dotarło... nie wiem czy nie zapytać

Trzeba było odpowiedzieć w ciągu 7 dni od wiadomości od nich chyba, aby uznali.

Ale do 31 października można było hasło wysłać..to więcej jak 7 dni...ciekawe ile zgłoszeń z tymi hasłami Krupnik ma.

a na drugi mail wcale nie było nawet zaproszenia do udziału w II etapie Krupnika - na finał... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5939005 Napisano: 03.11.2014 21:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

mixik napisał(a):

eveliina napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy dostaliście jakies potwierdzenie mailem dot, KRUPNIK- hasło na finał?

Godzinkę po wysłaniu zgłoszenia przyszła zwrotka: Dziękujemy za dokonane zgłoszenie.
Zespół Kore Konnektiv

U mnie zwrotka była po kilku dniach

A to ciekawe, bo do mnie żadne potwierdzenie do dziś nie dotarło... nie wiem czy nie zapytać

Trzeba było odpowiedzieć w ciągu 7 dni od wiadomości od nich chyba, aby uznali.

Ale do 31 października można było hasło wysłać..to więcej jak 7 dni...ciekawe ile zgłoszeń z tymi hasłami Krupnik ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5938964 Napisano: 03.11.2014 19:25:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście jakies potwierdzenie mailem dot, KRUPNIK- hasło na finał? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5938547 Napisano: 02.11.2014 22:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

czytam regulamin i ślepy...
juz wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5938542 Napisano: 02.11.2014 22:32:18 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W tamtym roku były i w tym pewnie będą...

i laureatów i teksty ogłosili?
ale teraz wertuje temat i widzę, że w ub roku było 30 laureatów i zakupy w złotych Tarasach...tylko laureatów nie mogę znaleźć... co by porównać- czy się powtórzą ?

ogłosili i laureatów i zwycięskie teksty emotka w tym pewnie też ogłoszą...zobaczymy jak się sprawy potoczą z "plagiatowymi rezerwami" emotka

Licze na to emotka Tylko czy oni zdążą z tematem? Przeciez wylot 28 listopada... pewnie już bilety na konkretne nazwiska lada dzień agencja będzie załątwić, skoro ostatni etap jest zakończony...

Z tego co kojarzę, rok temu ta zwycięska lista również pojawiła się "na ostatni gwizdek" emotka

"Ostatni gwizdek" jest JUŻ... bilety lotnicze są imienne i nikt nie będzie tego załatwiał tydzień przed...

A ma ktos liste zwyciezców z ub roku?

Istnieje też prawdopodobieństwo, że po ubiegłorocznym zamieszaniu, takowej listy nie będzie emotka ogólnie żadna agencja nie lubi robić sobie problemów, a zareagować musieli. Ciężko powiedzieć. emotka

Regulamin konkursu:
#10. Lista zwycięzców, zawierająca: imię, pierwszą literę nazwiska, miejscowość oraz treść Zadania Konkursowego zostanie ogłoszona do dnia 4 listopada 2014 r. na Stronie
internetowej www.ferrerorocher.pl.

no to...rozumiem, ze rezerwy nie bedzie..skoro ogłoszenie zwyciezców pojutrze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5938483 Napisano: 02.11.2014 18:44:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy na konkurs świat u twoich stóp w tesco mozna kupic mydła fa?

można, tylko pytanie, czy w Twoim TESCO są mydła emotka u niektórych są, a u niektórych nie ma... u mnie to nawet w płynie nie ma...a niby Tesco extra emotka

W moim tesco nigdy nie było mydełek fa jak również wszelkich innych produktów, na które był akurat konkurs... Człowiek chciałby zagrać, a nie może kupić... Na dodatek teraz są serki valbon, które uwielbiam, a moje tesco nie bierze udziału w tym konku... emotka

ale mnie przestraszyłaś z tymi ograniczeniami w Valbon z Tesco emotka nawet nie wiedziałam że tak owe istnieją emotka ale odpaliłam regulamin i mój Tesculek jest i to nawet pierwszy na liście emotka

to i ja zajrzałem, czy moje tesco jest. Nie ma. A valbon zgłoszenia poszły... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5938479 Napisano: 02.11.2014 18:34:23 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W tamtym roku były i w tym pewnie będą...

i laureatów i teksty ogłosili?
ale teraz wertuje temat i widzę, że w ub roku było 30 laureatów i zakupy w złotych Tarasach...tylko laureatów nie mogę znaleźć... co by porównać- czy się powtórzą ?

ogłosili i laureatów i zwycięskie teksty emotka w tym pewnie też ogłoszą...zobaczymy jak się sprawy potoczą z "plagiatowymi rezerwami" emotka

Licze na to emotka Tylko czy oni zdążą z tematem? Przeciez wylot 28 listopada... pewnie już bilety na konkretne nazwiska lada dzień agencja będzie załątwić, skoro ostatni etap jest zakończony...

Z tego co kojarzę, rok temu ta zwycięska lista również pojawiła się "na ostatni gwizdek" emotka

"Ostatni gwizdek" jest JUŻ... bilety lotnicze są imienne i nikt nie będzie tego załatwiał tydzień przed...

A ma ktos liste zwyciezców z ub roku? Wyświetl w wątku >>
0 0