Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#5856587 Napisano: 30.04.2014 10:18:19 w Połączenia nieodebrane
malgol napisał(a):

Czy zna ktoś numer 537100238

początek ten sam a taki nr? 537709903 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5856130 Napisano: 29.04.2014 13:46:18 w TESCO konkursy
To u nich nie ma rezerwy? tez mam 3 paragony... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5853040 Napisano: 22.04.2014 22:44:29 w Intermarche
Witam, czy ten konkurs Wedel juz rozwiązany? jest jakas lista rezerwowa? Bo czekam i czekam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5848626 Napisano: 10.04.2014 22:47:04 w Paragony
tesco. sery topione Hochland. mam paragony, konkurs był do wczoraj, zapomniałem wysłać zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5848621 Napisano: 10.04.2014 22:41:16 w Wkurza mnie...
znowu nakupiłem sery Hochland - tym razem tesco, a konkurs zakończył się wczoraj, znowu nie wysłałem zgłoszeń...
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5844921 Napisano: 02.04.2014 19:09:41 w Paragony
PiP HOCHLAND
3 paragony serki topione z dnia 19.03
4 paragony camembert/brie z dnia 19.03

wymienię na paragony na trwające konkursy np. intermerche, alma, kaufland...inne?

PW (z linkiem konkursu na jaki macie paragon)

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5836982 Napisano: 13.03.2014 11:44:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
mgrzel napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mia napisał(a):

andziabid napisał(a):

moja największa wygrana a zarazem prezent Walentynkowy - urodziłam ślicznego i zdrowego synka Oskarka - w same Walentynki, sam sobie wybrał dzień narodzin
emotka emotka emotka

Andziabid, gratulacje największej możliwej wygranej! emotka emotka emotka
Niech Maleństwo zdrowo się chowa i nie daje Mamie mocno w kość! emotka emotka emotka

Również GRATULACJE!!! Niech synek rośnie na pociechę mamusi emotka

Gratuluję emotka Niech rośnie zdrowo emotka

gratuluje!
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5836981 Napisano: 13.03.2014 11:43:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
avatea napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

Avatea gratuluję i mam taką cichą nadzieję, że skoro Twoje marzenia się spełniają to może moje też się w końcu spełnią. Gratuluję!!! emotka

Coś w tym jest... Moje Oszołomki powiedziały, że nie chcą innego auta tylko Opla (mamy osiemnastoletniego) i co.. no jest Opelek zupełnie niespodziewanie z rezerwy... joj

gratuluje!
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5833251 Napisano: 04.03.2014 12:34:29 w Numery telefonów i maile do agencji.
darog napisał(a):

darog napisał(a):

Nie wiem w jakim wątku zamieścić treść dot. agencji INFINITY GROUP,

z FB https://www.faceb...om/InfinityG?fref=ts

Czy to Państwo robili konkurs dla Pijalni Wedel "Sposób na niezapomniane walentynki"? Jestem ciekawa ile reklamacji wpłynęło? Sama zastanawiałam się, reklamacja się należała z mojej strony, jednakże szkoda mi było nerwów i zwyczajnie tych paru złotych na znaczek. Jak można było nagrodzić prace o treści: " dzieci trzeba odtsawic...wyjsćie do taetru...przy lapmce dobrego wina..."

i 2-ga nagrodzona praca: "romantyczna kolacja przygotowana wspolnie ,np krewetki z makaronem I salatka ,pokoj pieknie przyzdobiony swiecami ,ogien w kominku ,nastrojowa muzyka , pozniej komedia romantyczna,sofa, ciepla pierzynka I butelka bialego wina.mozna tak super spedzic noc bo w tym roku walentynki przypadaja w piatek" (cytowana w całości, bo niemalże w każdym wyrazie błąd).

Konkurs traktowałam poważnie, przeczytałam regulamin. A w nim KRYTERIA-jakie brano pod uwagę (pkt 10 regulaminu) „Kryteria wyboru najlepszego i najciekawszego Zadania konkursowego przez Komisję Konkursową to: oryginalność, kreatywność, poprawność językowa. POPRAWNOŚĆ JĘZYKOWA na pewno nie była brana pod uwagę. a BYŁO TYLE FAJNYCH PRAC SPEŁNIAJĄCYCH KRYTERIA REGULAMINU. Czuję się bardzo niezręcznie...więcej w konkursie Pijalnie Czekolady E. Wedel nie wezmę udziału ;-(

może warto dać komentarz, by przyuczyli kogoś z j. polskiego, czy coś?

Może to drugie MC? Wykasowali post i komentarze Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5833182 Napisano: 04.03.2014 11:17:46 w Numery telefonów i maile do agencji.
darog napisał(a):

Czy to Państwo robili konkurs dla Pijalni Wedel "Sposób na niezapomniane walentynki"? Jestem ciekawa ile reklamacji wpłynęło? Sama zastanawiałam się, reklamacja się należała z mojej strony, jednakże szkoda mi było nerwów i zwyczajnie tych paru złotych na znaczek. Jak można było nagrodzić prace o treści: " dzieci trzeba odtsawic...wyjsćie do taetru...przy lapmce dobrego wina..."

i 2-ga nagrodzona praca: "romantyczna kolacja przygotowana wspolnie ,np krewetki z makaronem I salatka ,pokoj pieknie przyzdobiony swiecami ,ogien w kominku ,nastrojowa muzyka , pozniej komedia romantyczna,sofa, ciepla pierzynka I butelka bialego wina.mozna tak super spedzic noc bo w tym roku walentynki przypadaja w piatek" (cytowana w całości, bo niemalże w każdym wyrazie błąd).

Konkurs traktowałam poważnie, przeczytałam regulamin. A w nim KRYTERIA-jakie brano pod uwagę (pkt 10 regulaminu) „Kryteria wyboru najlepszego i najciekawszego Zadania konkursowego przez Komisję Konkursową to: oryginalność, kreatywność, poprawność językowa. POPRAWNOŚĆ JĘZYKOWA na pewno nie była brana pod uwagę. a BYŁO TYLE FAJNYCH PRAC SPEŁNIAJĄCYCH KRYTERIA REGULAMINU. Czuję się bardzo niezręcznie...więcej w konkursie Pijalnie Czekolady E. Wedel nie wezmę udziału ;-(

może warto dać komentarz, by przyuczyli kogoś z j. polskiego, czy coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5833179 Napisano: 04.03.2014 11:16:40 w Numery telefonów i maile do agencji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5805516 Napisano: 12.01.2014 15:20:04 w Rossmann
czy nagrodę z krzyżówki Skarb odbiera się w Rossmanie, czy przesyłają Pocztą? A może kurierem?
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5805344 Napisano: 11.01.2014 21:13:44 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy były już wyniki "Zima z Vanish"?

raczej nie było, nikt nic nie pisal emotka

edzia21 napisał(a):

DZIĘKI, mogłaby jakaś nagroda mi wpaść:)

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5805300 Napisano: 11.01.2014 19:27:59 w Carrefour konkursy
Czy były już wyniki "Zima z Vanish"?
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5798054 Napisano: 29.12.2013 15:07:09 w Carrefour konkursy
Dostałem taka karte H&M od siostry na Gwiazdkę, nawet na infolinie dzwoniłem (na odwrocie karty jest nr 008...) Tam tez tylko stan środków podają.ale nie mam nawet zamiaru specjalnie jechać do H&M dzisiaj. Za daleko. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5798053 Napisano: 29.12.2013 15:04:54 w Carrefour konkursy
danaaa napisał(a):

Na stronie H&M jest możliwość sprawdzenia stanu środków na karcie upominkowej, więc możliwe, że też podany jest termin ważności karty.
https://www.hm.co...ice/giftcard-balance

juz pisałem nie ma możliwości.
TYLKO STAN ŚRODKÓW-SALDO na karcie. To samo w H&M na miejscu. Taki maja system. Nikt nie ma możliwości sprawdzenia" do kiedy.
Tylko ten kto doładowywał karte- 24 mies od momentu doładowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5797919 Napisano: 28.12.2013 22:32:10 w Carrefour konkursy
rosik93 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

darog napisał(a):

mariolakal napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Byłam dziś na zakupach z córką w H&M i płaciłam kartą wygraną w konkursie z kawą DC i pani powiedziała, ze to świetnie, że dziś przyszłyśmy, bo karta jest ważna tylko do jutra, więc jak ktoś jeszcze jej nie wykorzystał niech sprawdzi.

A jaka była data ważości tej karty ? Wymieniałam się z kimś i nie chcę wyjść na głupka... emotka

siostra mi mówiła że 2 lata...więc jeszcze sporo czasu..
ps. system nie mówi do kiedy ważna jest karta, a jedynie jaka widnieje na niej kwota. Sprzedawca więc nie ma możliwości poinformowania: kiedy kończy się jej ważność, Skoro ten konkurs z DE był w tym roku, to chyba rok wcześniej nie kupili na ten konkurs kart ?
emotka

Zakupy robiła córka i spytała się pani przy kasie do kiedy jest ważna karta, pani powiedziała, że może to sprawdzić jak córka zapłaci, po dokonaniu transakcji poinformowała ją, że zostało 0,50 gr i że karta ważna jest tylko do końca roku.

Wrrr, to trzeba jechać jutro wykorzystać emotka Lepiej, żeby nie przepadło emotka

dorze ze jest tu dyskusja nt temat, dobrze, ze gryszelm dała sygnał, lepiej na wszelki wypadek wykorzystać, ale ponoć nie wyskakuje im do kiedy jest wazna tylko ile zostało. tak czy siak do końca roku czyli do 31 grudnia-ost dzień wtorek, na odwrocie karty widnieje 24 mies od daty zakupu. niemożliwe by 1,5 roku przed konkursem karty kupowali, karta jest moja-prezent świąteczny, na pewno zapytam : do kiedy jest wazna. w każdym razie lepiej jechać i kupić niż stracic. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5797868 Napisano: 28.12.2013 20:17:15 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Byłam dziś na zakupach z córką w H&M i płaciłam kartą wygraną w konkursie z kawą DC i pani powiedziała, ze to świetnie, że dziś przyszłyśmy, bo karta jest ważna tylko do jutra, więc jak ktoś jeszcze jej nie wykorzystał niech sprawdzi.

A jaka była data ważości tej karty ? Wymieniałam się z kimś i nie chcę wyjść na głupka... emotka

siostra mi mówiła że 2 lata...więc jeszcze sporo czasu..
ps. system nie mówi do kiedy ważna jest karta, a jedynie jaka widnieje na niej kwota. Sprzedawca więc nie ma możliwości poinformowania: kiedy kończy się jej ważność, Skoro ten konkurs z DE był w tym roku, to chyba rok wcześniej nie kupili na ten konkurs kart ?
emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5797400 Napisano: 27.12.2013 14:31:45 w Rossmann
Hej dziewczyny, ile jest pytań do konka 4 pory roku? mam paragon, ale nie wiem czy zdąże poszukać odp. Może ktoś na PW mi podeśle? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5787858 Napisano: 07.12.2013 22:14:22 w Rossmann
Kiedy maja być wyniki? (wyjazd do Australii) konkurs Aussie.
Dzieki za odp

aaa.juz widze 13-tego w piątek..wszystko zdarzyć się może:) Wyświetl w wątku >>
0 0