Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#5630070 Napisano: 08.04.2013 11:40:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
u mnie alpen gold 1 maskotka na 5 kodów-wszystkie wysłane smsem, wiec ZDECYDOWANIE LEPIEJ PRZEZ STRONE. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5629887 Napisano: 07.04.2013 23:59:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

darog napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

No cóż, zawsze to samo emotka
Olać hasło. Najważniejsze, że kółka się kręciły po nacisnięciu guzika emotka

cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.

Tu można poczytac:
https://www.facebook.com/PoznanMotorShow

http://www.gloswi...tml#galeria-material

a... czyli to "słup" moniau? tzn jej prawdziwa siostra? tak kojarze. emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5629867 Napisano: 07.04.2013 23:27:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

No cóż, zawsze to samo emotka
Olać hasło. Najważniejsze, że kółka się kręciły po nacisnięciu guzika emotka

cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5628607 Napisano: 05.04.2013 14:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Był taki konkurs Bielenda sms, były wyniki?
dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5625867 Napisano: 02.04.2013 14:27:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja myslałem że palette wysyła smsy na te bony Apart? A oni dzwonią? Jeden x czy więcej? Kiedy skończyli?
dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5603051 Napisano: 05.03.2013 20:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
widze podobieństwo loteria sante i nesvita...duzo nagrod a wygrywajacych ... emotka

wygrał wogóle ktos w nesvicie?

ciekaw jestem też treści maila z sante...piszą który kod wygrał? może ktoś kto wygrał zamieści ten tekst? fajnie by było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5603049 Napisano: 05.03.2013 20:18:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agamaty napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pewnie pani niedoinformowana była

niestety też raczej tę opcję obstawiam...

131 nagród..100 ksiazek, 30 kart, 1 głowna...i tylko 2 os tu wygrały? cos dziwnego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5580648 Napisano: 11.02.2013 11:54:42 w Rossmann
A ja potrzebuje reg. konkursu 4 pory roku ten z fiatem.
ktoś ma link?
dzięki miły człowieku! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5576044 Napisano: 06.02.2013 12:15:59 w Paragony
darekgryko napisał(a):

darekgryko napisał(a):

darekgryko napisał(a):

szukam
PARAGON SUPERPHARM, Bądz piekna w święta
PW.

dzis trzeba wysłać paragon, czekam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5575574 Napisano: 05.02.2013 09:23:44 w Paragony
darekgryko napisał(a):

darekgryko napisał(a):

szukam
PW.

(to nie rezerwa, wysłany był paragon z zestawem produktów-a zestawy nie brały udziału w konkursie, organizator przychylił się do wysłania ponownie paragonu-zgodnego z regulaminem)

będę na PW ok. 16.00, wybiorę najlepszą propozycje-preferowane doładowanie tel.

aktualne do jutra do ok, godz. 14.00

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5575212 Napisano: 05.02.2013 04:29:28 w Paragony
darekgryko napisał(a):

szukam
PW.

(to nie rezerwa, wysłany był paragon z zestawem produktów-a zestawy nie brały udziału w konkursie, organizator przychylił się do wysłania ponownie paragonu-zgodnego z regulaminem)

będę na PW ok. 16.00, wybiorę najlepszą propozycje-preferowane doładowanie tel.

aktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5574851 Napisano: 05.02.2013 11:41:34 w Paragony
szukam
PW.

będę na PW ok. 16.00, wybiorę najlepszą propozycje-preferowane doładowanie tel. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5570057 Napisano: 31.01.2013 03:43:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helios. cd

a może bedzie rezerwa? nie mam reg, może ludzie bilety wyrzucili//? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5569969 Napisano: 31.01.2013 02:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

assal napisał(a):

Jeśli nie stała za tym agencja reklamowa, a pracownicy kina oceniali, to raczej stawiam na proste, wpadające w ucho rymowanki emotka

Swoją drogą ciekawe dlaczego teraz haseł nie ma, skoro we wcześniejszych wynikach w Koninie podali emotka

może dlatego, że się hasła powtarzały ? ( gdybam tylko)
jak udowodnić, kto pierwszy kupon wrzucił - po przeczytaniu haseł z Konina właśnie taki mi się nasunął wniosek , bo wszystkie były na jedno kopyto i może ktoś zgłaszał że wysłał takie samo hasło a nie został nagrodzony ?

albo żeby dyskusji nie było o poziomie ;

tym bardziej przypuszczam że na odwal byc może przepisywali te hasła,,,nie wiadomo- które do kogo...kto wie? w zasadzie to niemożliwe by były 2 hasła identyczne, ze znakami interpunkcji w konkretnym miejscu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5569963 Napisano: 31.01.2013 02:24:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helios-konkurs..c.d

ŻLE ŻE NIE PODALI HASEŁ,,,wiadomo, ze ktos je przepisywał, wysyłał pliki mailem..a może komus sie poprzestawiało,, i nagrodzone jest MOJE hasło,,,a kmają inne dane? i jak to zweryfikowac..

ciekawe czy wogóle te długie hasła chciało im sie przepisywać,,tym większa ciekawośc jakie zostały wybrane... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5569957 Napisano: 31.01.2013 02:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

darekgryko napisał(a):

mgrzel napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Też nie kojarzę nazwisk. Nie podali wygranych haseł. Pewnie po pierwszym przedwczesnym ogłoszeniu wyników w Koninie i reakcjach forumowiczów na wygrane hasła z tego zrezygnowali.

w Bstoku Dorota Roszk...forumowiczka-gratuluje.
jestem za tym, zeby jednak podali hasła,,,a już główne to obowiązkowo.

i Pani Monika Ż...rehabilitantka mojej córki, bardzo miła i sympatyczna, gratulacje.

i Marcin Z...od Ewy z forum- gratulacje!
u nas NIC. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5569378 Napisano: 31.01.2013 07:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

mgrzel napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Też nie kojarzę nazwisk. Nie podali wygranych haseł. Pewnie po pierwszym przedwczesnym ogłoszeniu wyników w Koninie i reakcjach forumowiczów na wygrane hasła z tego zrezygnowali.

Ja myślałam, że w każdym kinie jest do wygrania 1 TV...

to dobrze byslałaś..
ps. przy głównych mogliby też podać miejscowości laureatów. mam nadzieje że doczekam sie haseł,,nic w reg nie było, iz są zastzreżone... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5569374 Napisano: 31.01.2013 07:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

w Bstoku Dorota Roszk...forumowiczka-gratuluje.
jestem za tym, zeby jednak podali hasła,,,a już główne to obowiązkowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5568298 Napisano: 30.01.2013 10:34:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś info o Heliosie?? emotka

nie mam, ale tak jak tydzień temu jeszcze mnie ten konkurs nakręcał tak po publikacji wyników w Koninie przestałam czekać , nie liczę, zeby z moim jednym zgłoszeniem i to w zupełnie innym niż nagrodzone stylu coś wpadło

A CZY KTOS SKOPIOWAL te wyniki? Podali hasła i laureatów, czy tylko laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#5553959 Napisano: 16.01.2013 10:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

w moim Heliosie pan sam nie wiedział o czym mówi , na dodatek szwankuje mu czytanie ze zrozumieniem

podobno oni nie wybierali zwycięskich zgłoszeń w mieście a tylko opracowali kupony i wysłali do centrali i tam jury obradowało i teraz będą (cytuję) wchodzić w 3 fazę - ale czego ?

no właśnie.
-imie, nazwisko faceta z którym rozmawiałas
- kino helios-miasto
i takie info z danymi do centrali wysyłac mailem...
bo suche fakty tu na forum ich nie interesują...i nic nie dadzą... Wyświetl w wątku >>
0 0