Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7325352 Napisano: 02.01.2026 11:20:43 w Żabka
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam do odstąpienia 92 zappsy ważne do jutra. Jakby ktoś potrzebował, poproszę o info na pw z nr tel to prześlę

Wszystko oddane z zappsow

w imieniu M - dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7325157 Napisano: 31.12.2025 21:03:35 w Żabka
To żabsy do dziś/ czy nie?
U mnie komunikat że normalnie 2 stycznia można jeszcze wymienić

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7324603 Napisano: 30.12.2025 12:51:42 w Albedo Marketing
Calliope22 napisał(a):

Czy jest sens pisać odwołanie ? Wysłałam górny numer paragonu zamiast dolnego

Nie. W odpowiedzi na reklamacje dostaniesz konkretny zapis z regulaminu i dodatkowo posiłkują się wizualizacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7324524 Napisano: 30.12.2025 09:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

I przynajmniej te swetry tz Nutellę kupował w Społem bo oni mają W przed numerem na paragonach. Niech mu się ten akryl dobrze nosi emotka

"W" to Chorten.
w Społem u nas bez  -W" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323589 Napisano: 26.12.2025 21:25:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum

napisz napisz o spiskach-to ciekawe! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323574 Napisano: 26.12.2025 20:04:31 w Żabka
cudaczek121 napisał(a):

Ja to zdupilam sprawę. W wigilię poszłam do żabki wykorzystać bony na 60 złotych do żabki z poprzedniej loterii, że skupiłam się tylko na tym, aby pokazać te bony i zapomniałam poprosić pana o zeskanowane aplikacji, eh. Natomiast po zakupach wracałam do domu i spotkałam po drodze jakiegoś przydrożnego menela.wreczsm mu 4 pak Harnasia, a pan tak osłupiały ze zdziwienia, mówi: Ale jak to prezent ma pani dla mnie? Dużo zdrówka pani życzę w takim razie, ha ha ha!

No zaskoczyłaś Kasiu. 
Ech..jaki szacunek na święta. Rozbawiła Cie ta sytuacja? 
Poza tym uzależnionym nie daje się "towaru" - by utwierdxać go w przekonaniu-że społeczeństwo akceptuje jego menelostwo. Sąd wiesz-jak się zachowuje potem -czy np nie sprawił łom otu swoim blkiuskim w domu/.czy gdzie  siue może awanturował po "spożyciu". Wyświetl w wątku >>

darog

#7323516 Napisano: 26.12.2025 13:04:13 w Żabka
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Mi się przypomniała na podobnej zasadzie loteria w Bierze na mieszkania po 500 tys zł. 
I co, że ktoś miął karte Bieronka, dostal los-jeśli nie miał świadomości o loterii
- kojarze, że nagrody przepadły? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7323457 Napisano: 25.12.2025 20:11:25 w Żabka
szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody. Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

darog

#7323448 Napisano: 25.12.2025 19:23:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Masz Ci los... pusty jak zwykle od samego początku 😭
Czy jest ktoś kto nie trafił nawet ani jednej osiemsetki w żabie??
Dramat...🤯

ja na grubo ponad 20 losów .... emotka

U mnie podobnie, wielkie zero wygranych

u mnie zero, a na mamy apke żaby też zero.
gdyby były ograniczenia nagród na 1 osobe -byłoby łatwiej. 
Loteria z duża ilością atrakcyjnych nagród = bez ograniczeń.

To samo SMOLAR ten sam organizator w loterii na skarpetki za 10 zł- = ograniczenia na 1 osobe i gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7322707 Napisano: 21.12.2025 21:14:04 w Żabka
rudzixon napisał(a):

darog napisał(a):

Gdzie jest ten los w loterii hard? 

Kod na żołądkową mam, ale na piwa ( Hard)  nie ma?

Zjedz na dół w apce  żabki - az zobaczysz loterie. Następnie wejdż w szczegóły akcji. Tam po zarejestrowaniu pojawiają sie wszelkie losy i wygrane

DZIEKI ZA INFO. Aaa..to najpierw trzeba sie zarejestrować do loterii.. szkoda straconych szans. Wyświetl w wątku >>
1 zebry 0

darog

#7322704 Napisano: 21.12.2025 20:53:56 w Żabka
Gdzie jest ten los w loterii hard? 

Kod na żołądkową mam, ale na piwa ( Hard)  nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7321759 Napisano: 17.12.2025 18:40:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli pracę konkursową trzeba napisać w sposób " znaki zgodnych z UTF-8."

czyli jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7319559 Napisano: 08.12.2025 20:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Może jest to logiczne, ale sprzeczne z tym, co w regulaminie...

Idiotyzmy wymyślacie. Laureat nagrody głównej nie przeszedł pozytywnie weryfikacji. Lauraet niższego stopnia wskoczył na jego miejsce, a na nagrodę niższego stopnia wskoczył laureat rezerwowy. Cała filozofia, a wy dopisujecie teorie spiskowe, bo nie złapaliście się na nagrodę. A i oczywiście losowanie, skoro nagrody nie trafiły się Wam. Jak się trafią Wam to będzie uczciwy wybór.

Karlsbad jest uczciwy, nagrodę wyższego rzędu przydzielają następnemu w 'kolejce".

Ten proceder że najpierw dzwonią po dane, nigdy nie mówią kto ma jaką nagrodę to te blue media- prowadzą konkursy Orange, Tmobile, etc ) na doładowania) 
- i choć w regulaminie mają że dzwonią 2x - to w rzeczywistości znam kilka przypadków - gdzie było to 1x i ciężko nagrodę wyrwać,
Poza tym nagrodami są VOUCHERY ELEKTRONICZNE - ale nikt ich na maila nie dostaje..sami sobie te vouchery generują i w umówionym punkcie / po znajomości/ realizują, bo zawsze ceny są mocno zawyżone tych nagród. gdyby fizycznie jak w regulaminie te vouchery elektroniczne wydawali-można by wtedy sobie wybrać np kolor telefonu, etc... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7317634 Napisano: 01.12.2025 00:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gabsterski napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

panasa napisał(a):

Formularz Jagermeister już nie działa, chociaż jak byk, że do 30.11 23:59...

U mnie jest widoczny..

U mnie jest widoczny, ale nie mogę przesłać zgłoszenia, po wciśnięciu wyślij nic się nie dzieje. Ktoś miał taki problem?

Nie dało się wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7317588 Napisano: 30.11.2025 21:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ARIEL greeg island.
na pewno dobry towar kupiony,  czy wszyscy mają na paragonie Ariel proszek do prania?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7316517 Napisano: 26.11.2025 09:28:01 w Zapowiedzi konkursów
kocie_lakocie napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

joan napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Od jutra, ale nagrody porażka emotka  https://carlsbergkonkurs.pl/#nagrody

Zgadzam się!

Wygląda na to, że konkursy (loterie nie, bo za dużo papierologii i jeszcze zezwolenie trzeba skombinować!) stały się elementem taniej REKLAMY. Organizatorzy świadomie przeznaczają minibudżet na goowniane nagrody, żeby nikt o to nie grał, a co za tym idzie: reklama jest, a nagród kupować nie trzeba emotka Gdyby laureaci mogli każdą nagrodę zamienić na przelew, skończyłby się ten syf i kombinatorstwo w kosztach po stronie sponsora/agencji. Tutaj mamy zapis, że "Łączna wartość nagród w konkursie wynosi 18 777,20 zł" -> chyba k* wartość sentymentalna...

Ja pitole kup 4 piwa wydaj 20 zł, dostaniesz śmieć poliestrowy wrrr, zapewnisz nam reklamę darmową którą ty konkursowiczu opłacisz. Powiem tak nie brać udziału w takich konkursach. W konku lays wygrałam karton takich śmieci. Kolory pstrokacizna, sztuczny materiał, loga gigantyczne. Gdyby nie to że były inne nagrody nie brałabym udziału. Teraz problem co z tym zrobić. To są takie koszmarki że wstyd komuś dać za darmo. Tylko problem z utylizacją ha, bo zmieszanych nie można.

Musieliby mi zapłacić żebym w czymś takim gdziekolwiek wyszła emotka

najlepsze jest pytanie: " gdzie SKOCZYSZ w koszulce Carsberga?"
- do Wisły z cegłą u nogi! bo tego tupu konkursy i nagrody pogrążąja do depresji! 
wartośc nagrody koszulki 130zł = a mogliby za te kase dać 200 nagród  w formie cała skrzynke piwa.

w temacie: zapowiedź igrzysk letnich olimpijskich w Polsce w roku 2040 lub 2044 -wiec pewnie będzie dużo konków.
Żródło - Polskie Radio dziś rano. Wyświetl w wątku >>

darog

#7316470 Napisano: 25.11.2025 21:54:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ORANGE.
Czy wcześniej dzwonili z powiadomieniem nagrody i dziś mail?

Ktoś dostał maila a wcześniej nie dzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7316358 Napisano: 25.11.2025 13:54:53 w Co można dostać gratis?
titinunu napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Dzisiaj purina testy, ale jeszcze nie ruszylo.

teraz ruszyło

czy jeszcze ruszy? czy koniec edycji? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7315403 Napisano: 20.11.2025 18:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy będzie jeszcze tura z Puriną? 
były już dwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7314580 Napisano: 18.11.2025 13:29:42 w Co można dostać gratis?
już nie będzie dalszej edycji Purina?> Wyświetl w wątku >>
0 0