Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6828183 Napisano: 05.12.2021 12:04:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
konsola nowa, nie wyjmowana z opakowania z dodatkowym padem
PS5 1016A 825 GB

CENA 2900zł odbiór osobisty/ lub wysyłka-płaci nabywca. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6828059 Napisano: 04.12.2021 19:21:25 w Żegnamy zmarłych
Kolejna dobra akcja forumowa, szkoda-że smutna uroczystość.
Możemy poznać delvitto jako Człowieka takiego z imienia i nazwiska?
- a nie że po prostu nick: "delvitto" odszedł.  Wyświetl w wątku >>

darog

#6827643 Napisano: 02.12.2021 21:40:27 w Żegnamy zmarłych
1. Wiązanka ta zaproponowana
2. Renatce / delvitto - przyjaciele z e-konków. <3
3. M i co zostanie na CEL / myslę że tak by Ona wolała /ile się da dać dla tego co potrzebuje na Ziemi.
ps. moja teściowa pomiędzy swoimi przelewami zobaczyła kartke podrzuconą "daj tu: nr konta.......10 zł i podpisz DAROG"
-zaraz na dół przed północą wleciała i mówi do mnie: "ty patrz jacy te nowi oszuści mądre, po 10 zł to i każdy durny wpłaci"
taki czarny humor na te chwile (nie wiedziała jaki cel co i jak) Wyświetl w wątku >>

darog

#6826873 Napisano: 30.11.2021 18:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

babska.reaktywacja napisał(a):

szczupak napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, bo nie udało mi się w Tyskim nawet biletów na pociąg, napisze ktoś na czym wogole ta atrakcją ma polegać?Po podobno wygrania dostali Emile z instrukcją Dzięki 

Za szczegółowe instrukcje to to nie były. Godzina i miejsce odjazdu i czas trwania imprezy - 120 min. 

dokładnie... Nie ma o co walczyć, nie potwierdziłam swojego przybycia bo 3 godziny spędzić w pociągu to żadna atrakcja. Chyba że rzeczywiście będzie tam coś ciekawego ale zaczynam w to wątpić.

i ja myślę, że żadna atrakcja. TYskie musiało pociąg wynając - to koszty . za 100zł dla 2 os to normalny przejazd od stacji do stacji. Piwa raczej  ie dadzą- bo jeszcze obleją i pobrudzą. Puszczą muzyke i finito 
(a może dadzą po butelce bezalkoholowego"? 
Generalnie moje zaproszenie właśnie oddane znajomym w Wawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6826825 Napisano: 30.11.2021 16:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TYSKIE pociąg. Czy ten jeden kod dotyczy 2 osób?
- czy powinni wysłać 2 ody dla 2 osób? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6826293 Napisano: 28.11.2021 18:46:10 w Czy informują/ informowali?
czy informowali jak to ma być z tym pociągiem TYSKIE WAWA?
= mieli poinformować tydzień przed..czyli do wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824766 Napisano: 22.11.2021 23:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UWAGA. na konkurs "Barmańska"

Ci sami robią, co Freeway.
Do dziś nie ma wyników z żadnej edycji.
Regulamin ten sam zapis

"Lista zwycięzców Konkursu będzie opublikowana przez Jury Konkursu na stroniewww.konkurs.barmanska.pl w terminie 14 dni od danego miesiąca trwania Konkursu."

Na maile nie odpisują.  Wyświetl w wątku >>

darog

#6824482 Napisano: 22.11.2021 09:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SNICKERS.
Wywalać paragony/ czy jakaś rezerwa ew? (może ktoś pamięta tak bez czytania regulaminu?)
dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824474 Napisano: 22.11.2021 08:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DANIO LIDL 
informował tel/ mal? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824358 Napisano: 21.11.2021 11:33:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam 2x100zł do Home & You ważne do końca roku

zamienię na DUKA, Apart Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824264 Napisano: 20.11.2021 16:51:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

asiam napisał(a):

darog napisał(a):

324 !!?? Ja chce dostawać powiadomienia na moje posty, a nie hurtowe powiadomienia na wątki w których wcale nie uczestniczeNo wkurza mnie to, muszę wyszukiwać swój post i patrzeń czy ktoś coś odpisał, 

A nie trzeba odhaczyć jakiegoś " ptaszka" ?

Obserwujesz 53 wątki, musisz kliknąć w "anuluj powiadomienia"

dzięki za odp i poradę, tyle że ja nie obserwuje wątków i nie klikam na obserwacje. To coś pojawiło się pierestrojce na stronie.
Ja tylko klikam w powiadom jak ktoś odpisze.
Gdzie jest to "anuluj powiadomienia? Mam tylko 'USUŃ"

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824263 Napisano: 20.11.2021 16:44:21 w Biedronka
iamkarolina napisał(a):

Właśnie dostałam sms z bonem 15zł. emotka Szkolenie wypełniałam tydzień temu.

A ja do dziś nie mam (na 2 numery) choć potwierdzenie było i wypełnione pierwszego dnia ostatniej tury Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6824131 Napisano: 19.11.2021 21:12:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
324 !!?? Ja chce dostawać powiadomienia na moje posty, a nie hurtowe powiadomienia na wątki w których wcale nie uczestnicze
No wkurza mnie to, muszę wyszukiwać swój post i patrzeń czy ktoś coś odpisał, 
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6823741 Napisano: 18.11.2021 19:52:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rezerwa z Kinder Bueno jak powiadamia?
mail?
sms?
DZIĘKI za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6823659 Napisano: 18.11.2021 14:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

Do mnie kiedyś zadzwonili i jako pierwsza napisałam na forum. Też nie powiedzieli co wygrałam, ale to była główna. Nie narzekam na nich, wątpię, żeby wykorzystywali nasze dane, bo co mieliby z nimi robić?
I rozumiem rozgoryczenie, bo poprosili o pesel, ktoś sie nakrecił, a dostał np. doładowanie... Można się wkurzyć. Ale mimo wszystko nie wieszajcie na nich psów, dają super nagrody, a jak tak dalej pójdzie, to się wkurzą i pieniądze przeznaczone na marketing wydadzą w inny sposób, nie na konkursy.
Nie musicie podawać danych, ani przyjmować nagród, ktoś inny się ucieszy
emotka

Ale MY nie mamy pretensji do ORANGE tylko do Firmy przeprowadzającej konkurs - do Organizatora. 
ORANGE może wybrać agencję- która postępuje zgodnie z prawem i zanim zadzwoni do laureata - to ma już listę
KTO CO WYGRAŁ 
- i nie musi podpasowywać tego pod dane osobowe..bo np ktoś kiedyś wygrał...to teraz we doładowanie?

Sponsorem jest Orange. a nie ci co dzwonią ... Wyświetl w wątku >>

darog

#6823649 Napisano: 18.11.2021 14:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

awe napisał(a):

Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

Gratulacje! Oni raczej dzwonią po kolei od najlepszych nagród, więc na pewno jest czego gratulować emotka

Niestety nie zawsze tak jest. Ja jestem tego przykładem i nie tylko Ja. Robią co chcą, lepiej się nie nastawiać, choć życzę, by paula miała rację.

POTWIERDZAM. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6823646 Napisano: 18.11.2021 14:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.
Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!
My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych Wyświetl w wątku >>

darog

#6822520 Napisano: 14.11.2021 11:08:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię PlayStation 5 z dwoma Padami
na
Ikea, Apart, Gotówka, ...

polecam nówka, nieotwierana Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822519 Napisano: 14.11.2021 11:04:54 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię 2x100zł do Home&You ważne do końca roku 
na 
APART lub Decathlon lub TKMaxx Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6822278 Napisano: 12.11.2021 15:17:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W sumie w pracy mamy ok 140 opakowań z kodami Kinder Bueno. Nikt z nas nie wygrał NIC.

Miesiąc już jemy...popijamy kawą FORT z jakiegoś starego konkursu gdzie w sumie mieliśmy ok 40 paragonów - i też ZERO wygranych. Wyświetl w wątku >>