Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6780722 Napisano: 12.05.2021 11:38:39 w Czy informują/ informowali?
katake napisał(a):

mountain napisał(a):

darog napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Cassilero del Diablo chyba też pokpiło sprawę

No właśnie, te główne nagrody powiadomione??

też się zastanawiam?

W wątku wygrane ktoś się chwalił.

ale tam chyba z 70 nagród, główne, piłkarzyki, z 60 koszulek Menchester personalizowanych..?
wszystkie maile poszły??? Wyświetl w wątku >>

darog

#6780721 Napisano: 12.05.2021 11:37:22 w Czy informują/ informowali?
Wycieczki do muzeum czekolady Lindt?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6780687 Napisano: 12.05.2021 10:35:26 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

Cassilero del Diablo chyba też pokpiło sprawę

No właśnie, te główne nagrody powiadomione?? Wyświetl w wątku >>

darog

#6780403 Napisano: 11.05.2021 11:20:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy DEWARS informował o głównej>  emotka
- lub chociaż rezerwa była?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6780398 Napisano: 11.05.2021 10:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

mia napisał(a):

rufus napisał(a):

mia napisał(a):

darog napisał(a):

https://www.e-kon...ge.html#.YJo0wNUzapo

Orange.
Kiedyś podawali odzielnie: nagrody główne i reszta.
Teraz wszystko w jednym worku.

No ale chyba z głównymi dzwonili (było info na forum), więc raczej wiadomo czego sie spodziewać?
Dla mnie bardziej interesujące jest pytanie, czy ten mail, to mój mail, czy nie? emotka

A gdzie jest lista?

Pod konkursem jest link oraz w topie Wyniki.
https://oc.blue.p...ShH89McAGM#pdfviewer

Mogli chociaż podać początek numeru telefonu, bo z samym mailem wiadomo tyle, że nic nie wiadomo.

Owszem z głównymi dzwonili, ale w wynikach też zawsze było KTO jaką z tych głównych nagród wygrał. 
Poza tym jest tyle identycznie zaczynających się maili o tej samej domenie. 
Czy jest 506 nagród? Nie chce mi się liczyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6780395 Napisano: 11.05.2021 10:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Dostaliscie info z Astry podejdż łagodnie do wiosny? wygrałam kosz piknikowy wysłałam formularz i ani widu ani slychu ?

NIC nie ma.
Poza tym miała być rezerwa. Też NIC nie słychać... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6780374 Napisano: 11.05.2021 09:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.e-kon...ge.html#.YJo0wNUzapo

Orange.
Kiedyś podawali odzielnie: nagrody główne i reszta.
Teraz wszystko w jednym worku. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6779635 Napisano: 07.05.2021 09:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

olabas napisał(a):

asper01 napisał(a):

Pewnie, że bym się irytował, ale że mnie gry nie "jarają", to zażądałbym ekwiwalentu pieniężnego.

Dawno im to sugerowałem, to oni ciągle odpisują, że "już za chwilę, już za momencik" ;/.

JAGERMAISTER
Tak pisze organizator...

"Nie mamy jeszcze PlayStation 5 – z oficjalnych informacji wiadomo, ze jest problem z produkcją części komponentów w związku z czym dostępność sprzętu jest bardzo ograniczona. Jesteśmy uzależnieni od oficjalnego terminu sprzedaży. Niemniej trzymamy rękę na pulsie i monitorujemy sytuację. Będziemy na bieżąco informować o sytuacji i mamy nadzieję, że uda nam się ją zdobyć jak najszybciej!" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6779633 Napisano: 07.05.2021 09:15:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

olabas napisał(a):

asper01 napisał(a):

Pewnie, że bym się irytował, ale że mnie gry nie "jarają", to zażądałbym ekwiwalentu pieniężnego.

Dawno im to sugerowałem, to oni ciągle odpisują, że "już za chwilę, już za momencik" ;/.

JAGERMAISTER
Tak pisze organizator...

"Nie mamy jeszcze PlayStation 5 – z oficjalnych informacji wiadomo, ze jest problem z produkcją części komponentów w związku z czym dostępność sprzętu jest bardzo ograniczona. Jesteśmy uzależnieni od oficjalnego terminu sprzedaży. Niemniej trzymamy rękę na pulsie i monitorujemy sytuację. Będziemy na bieżąco informować o sytuacji i mamy nadzieję, że uda nam się ją zdobyć jak najszybciej!" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6779607 Napisano: 07.05.2021 00:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

olabas napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ja dziś świętuję! "Półrocznica", albo modnym, propagandowym określeniem - szósta miesięcznica!;) PS5 od Jagera. Tyle na nią już czekam. Leci trzeci miesiąc po regulaminowym terminie (a co niektórzy narzekają na kilka dni u Smolara;)). Dobrze, że mam jeszcze butelkę Jagera, więc jest czym to opijać;). Kto ze mną?!;)

Ja też nadal czekam na PS5 emotka

Jak ich nie ma, to trzeba czekać. Swoją, od Smolara (wysłaną w terminie) sprzedałem prawie 2x drożej, także spoko.

No właśnie, jak ich nie ma. Jakoś np. Smolar ma emotka . I uwierz, po pół roku też byś się irytował. A w takim tempie to ani nie pogram, ani nie sprzedam, choćby w cenie wyjściowej.

15 kwietnia odp na pytanie o zamianę- gotówka skoro nie ma PS5:
jagermeister@be7.pl
"Dzięki za kontakt. W regulaminie konkursu nie było przewidzianego takiego rozwiązania.
Na ten moment kompletujemy wszystkie wygrane pierwszego stopnia od naszych dostawców. O wysyłce będziemy informować na bieżąco.

Pozdrawiamy,

Jägermeister team

ps. na odpowiedź:
-regulamin również nie przewidywał wydania nagród w kwietniu/maju
- brak odpowiedzi już 3 tygodnie. 
"kompletują" czyli SKŁADAJĄ?? emotka

- jeszcze wcześniej pisali, że złożyli zamówienie na PS 5 i czekają...

SMOLAR jakoś załatwił sprawe. A Jegermaister czeka na odpowiednią cenę zdaje sie. Może Sponsor ruszyłby ich do działania. 
Nie rozumiem. Skoro DOSTAWCA nie wyrobił się kolejny miesiąc w czasie-zrywa się umowę, żąda odszkodowania i tyle. Wypłaca laureatowi  gotówkę z butelką na przeprosiny i już. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6778409 Napisano: 29.04.2021 20:53:26 w Czy informują/ informowali?
 Konkurs "Spotkanie legend" 18+

Czy oni ostatecznie nie powinni DZIŚ powiadamiać?? Wyświetl w wątku >>
1 megi3323 0

darog

#6777801 Napisano: 26.04.2021 23:35:37 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
doo napisał(a):

do dzisiaj http://vantageren...uNG9SGMgLWjPftlYBqBY

WAŻNE. 
2.aby otrzymać nagrodę, zobligowany jest stawić się osobiście do lokalu siedziby Organizatora, tj. Vantage Development SA, ul. Dąbrowskiego 44, Wrocław, w ustalonym wspólnie z Organizatorem terminie.
3. Niestawiennictwo w terminie i miejscu wskazanym w ust.2. lub stawiennictwo bez spełnienia warunku określonego w ust.2 zdanie ostatnie jest równoznaczne z przepadkiem nagrody na rzecz Fundatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6777088 Napisano: 22.04.2021 18:57:32 w Czy informują/ informowali?
superloser napisał(a):

xpac napisał(a):

hej, z czym może dzwonić Unique ONE? odebrałem i Cisza w słuchawce, ale pewnie jeszcze będą dzwonić

A nie dziela numeru z inna agencja?

Zdaje się pod tym samym szyldem First Line? Wyświetl w wątku >>

darog

#6777032 Napisano: 22.04.2021 15:41:21 w Czy informują/ informowali?
xpac napisał(a):

anialistopad napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

xpac napisał(a):

anialistopad napisał(a):

xpac napisał(a):

hej, z czym może dzwonić Unique ONE? odebrałem i Cisza w słuchawce, ale pewnie jeszcze będą dzwonić

Winiary?

czyli Nagroda główna: Nissan Juke albo 7 0000 zł - 1 szt. ? wątpię emotka

Teraz weryfikują paragony majonezu z początku marca więc może może tj znajomy pomyliłeś paragony

Emaile wysyłają jak jest coś nie tak,nie dzwonia

a może to już Visa?

nie, visa I etap jakoś dopiero na początku maja? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6776281 Napisano: 18.04.2021 22:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monini.
czy na mail przychodzi jakieś potwierdzenie?
Dziwne. Nic nie widać czy załączył się paragon, czy foto się załączyło??
Na www nie ma też potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6776267 Napisano: 18.04.2021 20:37:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cherrissimo czekoladki już wysyłali?
Dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6776201 Napisano: 18.04.2021 11:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs z pasją "Bulleit" 18+

czy wody toaletowe było 100 nagród 
- ktoś dostał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6776037 Napisano: 16.04.2021 19:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

barcza napisał(a):

aggasa11 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

karlik napisał(a):

kalinea napisał(a):

W loterii Tigera ten samochód rzeczywiście jest tyle wart?

raczej 1/3 tego i to maksymalnie.

Też tak sądzę, zamiast nowe samochody dać to odpicowane stare gruchoty...  emotka
Ani tym na miasto nie wyjedziesz 

camper to nie jest auto na miasto a do podróżowania emotka samo wyposażenie kosztuje tyle co dobre auto, ja bym chętnie przytuliła taką brykę i pojeździła sobie po Polsce

22letnim? Powaznie? Gdzie czesci znajdziesz jak w trasie padnie emotka

poza tym widać marka Tiger nie dba o środowisko-dużo pali taki "złomek"
realna wartość niewielka, a ktoś ma pp prostu układ typu: 80 tys zł ( lub więcej) za doprowadzenie auta do stanu-by na ulicę wyjechać.
jeszcze żeby to była jakaś marka serio kolekcjonerska np Mustang

Uczniowie w Liceum Plastycznym tak ekstra wymalują auto za free w ramach np dyplomu, że hej...
Tiger może nie jest świadomy, że ekologicznie się marka pogrąża...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6776006 Napisano: 16.04.2021 16:13:30 w Czy informują/ informowali?
Jameson ostatni etap
- informowali?

dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6775834 Napisano: 15.04.2021 21:50:45 w Czy informują/ informowali?
3dominika3 napisał(a):

domika napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

wczoraj jedna dziewczyna pisała, że dostała od nich maila o wygranej

Chyba mi umknęło też

A to ja też nie widziałam... No cóż, bywa i tak emotka   Ale do Gruzji by się pojechało na jakieś dobre wino emotka

właśnie przeszukane forum wątki: moje wygrane, informują...i nie widzę takiego wpisu ...emotka Wyświetl w wątku >>