Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6742128 Napisano: 06.11.2020 12:40:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

może im się coś pomyliło z tym poleconym? to wbrew regulaminowi!

u nich regulamin wiążący jest tylko dla jednej strony emotka

Czekam trzeci dzień na odp mail- nie ma....

Z regulaminu

b)             Czytelnego skanu lub zdjęcia oryginału Dowodu Zakupu, z tytułu którego Laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych zgodny z §3.
  1. Laureaci,  są zobowiązani do przesłania ww. dokumentów czytelnym skanem lub zdjęciem  na adres Organizatora[email protected]w ciągu 3 dni roboczych od rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 2 niniejszego paragrafu. 
FAKT POWIEDZIELI POLECONYM, CHOĆ 2 RAZY BYŁA Z MOJEJ STRONY PROŚBA natychmiast w rozmowie tel o sprawdzernie regulaminu: CZY NA PEWNO?! PANI ODPOWIEDZIAŁA TAK - WYŁACZNIE LIST POLECONY???? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6742066 Napisano: 06.11.2020 09:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Stokrotka Berlinki

- na bon 100 zł wysyłać listem poleconym/ czy mailem?
w regulaminie zdaje się mailem/ a przez tel pani powiedziała poleconym...

2 dni czekam na odp mail- nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6741604 Napisano: 04.11.2020 00:14:40 w PLAGIATY
misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

konkursowyninja napisał(a):

Problem w tym, że w sensie prawnym to nawet nie można powiedzieć, że "inspirowałem" się tamtym przepisem, a co dopiero, że go skopiowałem czy popełniłem plagiat. Więc nie wiem Kochani o co ta cała kłótnia. Nikogo nie straszyłem też paragrafami, bo nie mam tego w zwyczaju, ani nie mam takiej potrzeby. Cieszę się, że mogę z Wami od czasu do czasu porywalizować, bo Was bardzo lubię - mimo, że piszecie tak nieładnie o mnie. I 3mam za Was kciuki. Mamy piękną Jesień, ale wiem, że idzie dla  Was Zima pełna nagród! Buźki emotka  

Twoje wypowiedzi "ryją mi banię", serio. Czuję się jak na oddziale psychiatrycznym, a nie w wątku "PLAGIATY". emotka  Buźka!  emotka

On coś bierze, mówię Wam. I kocha przez to cały świat, a najbardziej siebie, to już chyba nawet samouwielbienie. No i fajnie, że chłop nas tak lubi emotka (i to bardzo, jesteśmy nawet Kochani) mimo faktu, że my plagiatorów/złodziei i tym podobnych krętaczy akurat nie, no serce rośnie. Tylko ta jesień akurat wcale nie taka piękna, no ale może po dobrych ziołach to i świat kolorowy, a nie ponury i deszczowy.

A jak ma na imię ten "konkursowy ninja"? i co tam było do wygrania w ramach tego plagiatu-inspiracji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6741603 Napisano: 04.11.2020 00:08:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
Też gratuluje wszystkim którzy mieli szczęście w losowaniu/ lub zdobyli nagrody dzięki swoim talentom.
Już dziś zapewne na tym forum będzie szczęściara domku z Almette i czarnego Audi z ETI!  Wyświetl w wątku >>

darog

#6741361 Napisano: 02.11.2020 23:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

BACARDI. Jeśli nie było wygranej: rumu - tzn że i nie będzie 10 tys? 
Oni wybierają ze wszystkich/ czy z tych co wygrali rum?

Dzięki za odp.

Tak, wybiorą spośród osób, które wygrały rum...taki ostatnio zwyczaj mają - wg mnie bardzo PRAWIDŁOWY!  emotka

Ostatnia moja szansa na wyniki z 30.10...jeśli 1x rum wpadnie.

W sumie na 7 butelek uczciwie kupionych choć na zgrzewe rumu zasługuje emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6741359 Napisano: 02.11.2020 23:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BACARDI. Jeśli nie było wygranej: rumu - tzn że i nie będzie 10 tys? 
Oni wybierają ze wszystkich/ czy z tych co wygrali rum?

Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6741038 Napisano: 01.11.2020 22:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

asper01 napisał(a):

UG i Smolar, Unique One i First Line emotka

Los Mejeros i Streamline 
Grzegrzolka i oex cursor
Columbit i Happen House
IQ Marketing i ci co robili Bakalland loterie i ci co robia Kinder teraz

A Nairobia z kimś połączona?
Albo Graf z Torunia?
I taka agencja Pink Pepper? z kimś? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6740908 Napisano: 31.10.2020 23:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

asper01 napisał(a):

UG i Smolar, Unique One i First Line emotka

Los Mejeros i Streamline 
Grzegrzolka i oex cursor
Columbit i Happen House
IQ Marketing i ci co robili Bakalland loterie i ci co robia Kinder teraz

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To już wiem dlaczego nie wygrywam. 
Oni rzeczywiście nie nagradzają tego samego nr telefonu w tym samym czasie trwania różnych konkursów...uffff Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

darog

#6740891 Napisano: 31.10.2020 22:42:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FORTIS i FORTUNA to ta sama agencja?

KARLSBAD i KORE - to ta sama agencja?

ile jeszcze jest "takich samych" o kilku nazwach?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6740889 Napisano: 31.10.2020 22:41:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

W ferrero należy odesłać tylko jeden kod kreskowy z paragonem który wygrał czy wszystkie? 

ile człowiek wysłał zgłoszeń: paragonów- tyle kodów odesłać Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

darog

#6739889 Napisano: 28.10.2020 15:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kejm napisał(a):

Słuchajcie jakie można  podjąć kroki jeśli agencja nie odpowiedziała na reklamację w regulaminowym czasie?

pisac do sponsora?

Tym samym organizator przyznał Ci racje - skoro do 30 dni nie zajął stanowiska. Takie są przepisy. Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

darog

#6739701 Napisano: 28.10.2020 08:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

darog napisał(a):

WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna! 

nikt nie dostal, ale gdzie wyczytales ze w tym samym dniu maile maja pojsc? Ja tam tego nie doczytalam.....

Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokonywać będzie powołane przez Organizatora jury ("Jury") podczas obrad przeprowadzonych w dniach 26 października 2020 r., 2
listopada 2020 r., 9 listopada 2020 r. i 16 listopada 2020 r.
3.6.1. W dniu 26 października 2020 r. Jury dokona wyboru 100 autorów Prac Konkursowych,
którym zostaną przyznane nagrody dodatkowe, o których mowa w pkt 4.1. Regulaminu
oraz jednego autora Pracy Konkursowej któremu zostanie przyznana nagroda główna
, o
której mowa w pkt 4.2. Regulaminu spośród Prac Konkursowych zgłoszonych w okresie od
dnia 19 października 2020 r. do dnia 25 października 2020 r.;

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za - 6 -
pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze
połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej,
której autor ma otrzymać nagrodę główną.

Zwycięzcy nagród dodatkowych zostaną poinformowani o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora na adres email wskazany
przez zwycięzcę w formularzu zgłoszeniowym do Konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

darog

#6739690 Napisano: 28.10.2020 00:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna!  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6739689 Napisano: 28.10.2020 00:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mikita1978 napisał(a):

Wawel - 2 zamiast 1 - cd:
napisałam jak powiedziałam - dostałam odpowiedź z firmy Wawel:

Pani .......bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Uprzejmie proszę o screen wiadomości wysłanej do firmy Fortuna PS wraz z ich odpowiedzią oraz o podanie adresu e-mail z którego zostało wysłane zapytanie oraz adres e-mail na które złożone było zgłoszenie konkursowe. Te informacje są niebędne celem weryfikacji wspomnianej sytuacji. Z góry serdecznie dziękuję. 
Pozdrawiam, Karolina Kowalska
Specjalista ds. e-commercetel. (+48) 12 254 21 34 
tel. kom. (+48) 665 444 180k.kowalska@wawel.com.pl
Wawel SA
ul. W. Warneńczyka 14, 30-520 KrakówZakład produkcyjny
ul. Wawelska 6, 32-410 Dobczyce

ok, my też napiszemy, niejeden konkurs/loterie Wawel robili. zawsze zgłoszenia mają- choć potwierdzeń nie wysyłają. na kluczowe pytanie: proszę podać treść i datę/termin wpłynięcia zgłoszenia- KONIEC korespondencji- już Fortuna więcej nie odpowiada. Dość! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6739520 Napisano: 27.10.2020 13:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka

to jakby co to pisz z maila, na ktore przychodzi potwierdzenie

A to ci, co robili też loterię raczków itp. To mi zwrotki smsowe od nich nie przychodziły, a oni twierdzili, że wszystko ok... FORTUNA nigdy nic mi nie wylosowała...DNO totalne...Jak zwykle na tym kończy się z nimi korespondencja...Oczywiście żadnego zgłoszenia z tego maila nie było... Taki "eksperyment"... Oni nie powinni żadnej promocji i konkursu organizować!!! 
1. laureatów nie powiadamiają = twierdząc że "wszystko w porządku"
2. Potwierdzenia na mail w prawidłowym zgłoszeniu -nie wysyłają
3. Potwierdzają zgłoszenie w swojej bazie danych - które nigdy z tego konkretnego maila nie było wysłane..
Wyświetl w wątku >>

darog

#6739352 Napisano: 26.10.2020 23:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nie. Odpisali mi tylko na maila, że mają moje zgłoszenie w bazie.

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają...  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6739335 Napisano: 26.10.2020 22:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nie. Odpisali mi tylko na maila, że mają moje zgłoszenie w bazie.

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych.. Wyświetl w wątku >>

darog

#6739316 Napisano: 26.10.2020 20:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej...

? to skąd wiesz o wygranej/ skoro powiadomienie nie przyszło?

Na stronie wyświetliły się gratulacje i informacja, co trzeba zrobić, że przyjdzie na emaila. 
pozniej jak wygrałem na inną skrzynkę wiadomość już przyszła normalnie. 

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6739041 Napisano: 26.10.2020 00:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej...

? to skąd wiesz o wygranej/ skoro powiadomienie nie przyszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6739040 Napisano: 26.10.2020 00:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

*jak coś uklepię emotka

zgłoszenie dostali, ale jak nie dostałaś maile z potwierdzeniem, to zapewne z wygraną także nie dojdzie.

Nie rozumiem, gdzie jest problem: to u Organizatora jest przeładowana skrzynka/ czy też jakaś blokada na poczcie? Też nie mam potwierdzenia a wysłane dziś ok godz. 13;00 Wyświetl w wątku >>
0 0