Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6723143 Napisano: 19.08.2020 23:21:20 w Paragony na trwające konkursy
darog napisał(a):

darog napisał(a):

3 x kod Haps (z Visa) do żabki + kod Aliexpress (kody do 31.08.2020)

zamienię na paragon odido cocacola

3 x kod Haps (z Visa) do żabki + kod Aliexpress (kody do 31.08.2020)

zamienię na paragon odido cocacola

2 ZESTAWY J.W  ZA 2 PARAGONY Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722905 Napisano: 19.08.2020 00:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1q1q1q napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

O, taką dyskusję to ja lubię. Wybrali zgłoszenie mail? - dobrze! Może kiedyś wybiorą po połowie: smsy i z www.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722900 Napisano: 18.08.2020 23:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

Zgłoszenia nagrodzone ze strony internetowej informowali @

Rozumiem, ze wygrałeś/as i potwierdzasz, że były maile, ze zgłoszeń że strony ?

Głupoty, nie było laureatów z www i info mail. Wyświetl w wątku >>
0 1 luki28

darog

#6722888 Napisano: 18.08.2020 22:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Eeee nie jedna, spójrz w wygranych na wymianę emotka

No ale...wszyscy zwycięzcy są ze zgłoszeń sms? Z www nikogo.
No i wydawało mi się że 1 rower dziennie
-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni.

No może i nie rozumiem, że CODZIENNIE - to nie każdego dnia np jem śniadanie, ale np w środę jem 3 porcje? hmm.. fakt Albedo dziwnie rozwiązuje niby nagrody dzienne, a jednak kumulacja np weekendowa..
Co do zgłoszeń przez www Nav już kiedyś podobny "numer" zrobił, były tylko wpisy o powiadomieniu sms, i ZERO o mailu

Albedo tak samo to komunikuje, a nagrody wcale nie są podzielone na etapy dzienne. Z regulaminu NIVEA nie wynika, żeby to miały być dzienne, więc mogły być a mogły nie być emotka  A w zgłoszeniu przez stronę nie podawało się oprócz maila numeru telefonu?

Zgłoszenia na www trzeba było podać Imię, nazwisko i mail (bez telefonu). Pewnie nie brali pod uwagę zgłoszeń z www bo było ich mało? Kto by chciał dane podawać? 
POza tym takie info 'CODZIENNIE" ROWER DO WYGRANIA jest wprowadzające w błąd. Po co się angażować w codziennie wysyłanie zgłoszeń skoro ja np wolę załatwiać "hurtem" jedno po drugim w jakiś dzień kiedy mam czas na "pierdoły" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722674 Napisano: 17.08.2020 23:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni.

No może i nie rozumiem, że CODZIENNIE - to nie każdego dnia np jem śniadanie, ale np w środę jem 3 porcje? hmm.. fakt Albedo dziwnie rozwiązuje niby nagrody dzienne, a jednak kumulacja np weekendowa..
Co do zgłoszeń przez www Nav już kiedyś podobny "numer" zrobił, były tylko wpisy o powiadomieniu sms, i ZERO o mailu Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722668 Napisano: 17.08.2020 23:11:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722569 Napisano: 17.08.2020 17:28:23 w Paragony na trwające konkursy
3 x kod Haps (z Visa) do żabki + kod Aliexpress (kody do 31.08.2010)

zamienię na paragon odido cocacola Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722554 Napisano: 17.08.2020 16:47:48 w Czy informują/ informowali?
-Violka- napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy NAV  informowali już z konkursu Nivea z Hebe? 

jeszcze nikt się nie chwalił

Ostatecznie mają czas do DZIŚ do godz. 18;00 na powiadomienie laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722104 Napisano: 14.08.2020 19:25:29 w Paragony na trwające konkursy
pini napisał(a):

Kupię paragon OB

jaki jest konkurs z OB? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6722012 Napisano: 14.08.2020 11:50:50 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

fioleczka napisał(a):

Hebe NIVEA informowali coś??

cisza  emotka

Tam była możłiwośc zgłoszeń sms i mail (w mailu należało podac dane imię i nazwisko) 
- to jak oni te rowery podzielą? 
Po [połowie smsy i maile?
czy zgłoszenia w dni parzyste: wybierają maile/ nieparzyste smsy? 

"Urok" podawania danych i zgłoszeń w zgłoszeniu na www.
Chyba rzeczywiście lepiej smsem/ nie ma kontroli danych laureatów (często wygrywających)  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6721757 Napisano: 13.08.2020 08:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gazelle napisał(a):

Czy tylko ja miałam takiego pecha w konkursie  "Więcej z nowym Elseve" że na ponad 600 nagród nic nie wygrałam? Mimo odpowiedniej długości SMS, zwrotki i dosyć dobrego hasła? 

My zgłosiliśmy 6 paragonów - jest wygrana I i III st
czyli
2/6 Wyświetl w wątku >>
1 gazelle 0

darog

#6721755 Napisano: 13.08.2020 08:56:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Tak to jest z wyciąganymi "znalezionymi" paragonami.
Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 
Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ.

Ma ochotę, niech wyjmuje z kosza zakupowego. Czy to naprawdę taki problem? ????
Woda NG i gaz 1.85 zł. Przynajmniej u mnie. 

mi chodzi o koronawirusa i higiene.
w tych czasach można odpuścić grzebanie w koszu, nawet "na wierzchu"

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki"

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi... 

? Przecież odp była na post zaczytana-pola ...Zamiast pisać, że ktoś "wrzeszczy" zerknij na cytowany tekst... To TY piszesz o paragonie w śmietniku, reszta o koszu...
Tekst "głupotki - konkursiki-śmietniki" dot narażania na zarażenie osób którzy udzielają pomocy chorym-którzy "prosili się" o chorobę..-i tu nie było mowy o "paragonie w śmietniku"

Wiesz,
Bylismy w 3-4 miejscowkach, gdzie jedzenie roznej jakosci... i tylko w jednym miejscu kelnerka zdezynfekowała stolik - tak sama od siebie. W dwóch knajpach siedzielismy po jakies 2godz, ludzie sie przy sąsiednich stolikach zmieniali, przesiadali - nikt nie przetarl blatu a obsluga z maskami na brodach, bo upał.
A paragon, nawet ten ze smietnika ma tyle co kasjerka na nim zostawiła  emotka  a ona wszystkiego dotyka.

Jak korona nas nie zniszczy, to stres z pewnoscia wykonczy 

@superloser bardzo sensowny komentarz, dzięki, to fakt.
A z mojej strony dodam-jeśli ktoś poczuł się osobiście dotknięty iż "szukanie w śmietniku paragonu" dotyczy właśnie jego choć nie wskazuje personalnie nikogo-przepraszam.
Bądźmy zdrowi, wygrywajmy dużo i cieszmy się życiem.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

darog

#6721741 Napisano: 13.08.2020 01:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki"

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi... 

? Przecież odp była na post zaczytana-pola ...Zamiast pisać, że ktoś "wrzeszczy" zerknij na cytowany tekst... To TY piszesz o paragonie w śmietniku, reszta o koszu...
Tekst "głupotki - konkursiki-śmietniki" dot narażania na zarażenie osób którzy udzielają pomocy chorym-którzy "prosili się" o chorobę..-i tu nie było mowy o "paragonie w śmietniku" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6721737 Napisano: 13.08.2020 00:15:18 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy Wasze obliczenia zgadzają się z moimi? Dzisiaj jest ostatni dzień na informację o rowerach nivea hebe?

Do dziś mają czas na wybór, info ma być w ciągu trzech dni roboczych czyli do poniedziałku! 

A Nivea Super Pharm powiadomili wczoraj choć oba konkursy mają takie same terminy w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

darog

#6721588 Napisano: 12.08.2020 14:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6721555 Napisano: 12.08.2020 11:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ. Wyświetl w wątku >>

darog

#6720699 Napisano: 07.08.2020 18:10:34 w Czy informują/ informowali?
Zmywarki Finish z Rossmann już powiadomili do końca?
dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6720698 Napisano: 07.08.2020 17:57:05 w Czy informują/ informowali?
C 4 Pudliszki rowery. Informowali? Tam było rower dziennie?
dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6719354 Napisano: 01.08.2020 00:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

Macie zwrotki w Bref, Lewiatan?

Orange- brak zwrotki Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6716096 Napisano: 15.07.2020 20:44:38 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Do kiedy poinformowany jest Off w C4?

Ze zgłoszeń poniedziałkowych smsy były wczoraj o 15.

A ja mam pytanie: nagrody tygodniowe/ główna - wybierane są z tych już nagrodzonych 100zł/ czy te nagrodzone są wykluczone?  Wyświetl w wątku >>
0 0