Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2947
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie chciało się wcześniej grać, 15 kapsli tyle czasu przetrzymane, a dziś mi po 3 zgłoszeniach już sie nie chce... ani kumplowi, ani siostrze - wcześniej grali i nic nie wygrali. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
KRAKÓW/woj małopolskie 2 warianty:
-fundacja
-i osoba.
Niech to co nazbieraliśmy zostanie tam gdzie było Amif najbliżej
FUNDACJA
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_Mam_Marzenie ( jest też poniekąd tematycznie związana z naszym forum bo najbardziej cieszymy się z tego gdy wygramy coś o czym pragniemy, nie zamieniamy fantów, nie sprzedajemy) Fundacja sprawdzona, ma kilka oddziałów ale biuro - tylko Kraków.
Proponuję z dopiskiem "od lek Renaty Fima - która za krótko cieszyła się życiem w Krakowie"
NR KONTA 26 1050 1445 1000 0022 7647 046
OSOBA
szukanie zajęło mi godzinę, ale np LEKARKA z woj małopolskiego z którego jest Amif
z dopiskiem "Od przyjaciół lek Renaty Fima z myślami, że ten cel by wybrała..."
https://www.siepomaga.pl/ratujemy-dorote
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
czy tam jest przewidziana rezerwa?
(wiem że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś po prostu ot tak pamięta?) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nawet asantesanta przechodzi, wszystko OK, a zorganizowanie tej akcji -szacunek. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
niee..jeszcze z "www".e-konkursy.info?
" przyjaciele z e-konków" - to ok. nie trzeba być oficjelem na szarfie ani "reklamą". piszemy szarfe tak - było było NASZE od nas. Tam wcześniej już było Ok propozycja i dobrze że jednak wywalona treść dot "wygrane" Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Myślę, że bardziej elegancko to jednak wiązanka nie wieniec, ale tak wspaniałą iniocjatywe zrobiłyście, że w takiej sytuacji to pocieszenie że jesteśmy takimi fajnymi ludziami Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"Żegnaj Amif. Przyjaciele z e-konków"
lepiej nie ruszać słowa "wygrywaj" może nie chwaliła się wszystkim naokoło że jej hobby to "granie" poza tym to może mieć troche taki wydźwięk jakby "wygrywanie" to był cały jej świat i gdzie by się nie znalazła - tam jej cel to "nagrody" .
ps nawet 80 letnia staruszka chce żyć dłużej i patrzeć na wnuki niż dostać w "nagrode niebo"
Początek i koniec waszej propozycji "hasła" jest dla mnie bardzo OK. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jasne...a to nie JET organizował Farmio gdzie nie było zwrotek?
[potem na chwilę okazało się że wszystko było...OK?! -Taka była ich odpowiedź!!!!
Tyle że po przesłaniu mailem żądania wyjaśnień okazało się że prosili o ponowne wpisanie tekstu i "dołączą" do zgłoszeń..
Po przesłaniu tekstu zażądali screenu zgłoszenia z tel sms z datą i godziną nadania.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Możemy w dniu jej pogrzebu np o 21.00 spotkać się TU na forum, potwierdzić swoją obecność np lajkiem pod ogólnym postem dot pożegnania Amif
i wirtualnie osobiście przesłać w taki sposób jak kto sam czuje ostanie pożegnanie od nas. Ktoś zmówi modlitwe, ktoś uczci minutą ciszy, ktoś intensywnie pomyśli i wspomni... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Doświadczenie w dostarczaniu akurat na pogrzeb przez pocztę kwiatową moje oczy widziały.
To nie była wiązanka, wieniec, to był "motłoch z odpadów". Kwiaciarnia wykorzystała to że to pogrzeb, dużo kwiatów, "zniknie w tłumie". szkoda kasy i niesmaku i miny żałobników na pogrzebie... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
fundacja/ stowarzyszenie z Jej rodzinnego miasta - moja propozycja. Wyświetl w wątku >>