Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6693205 Napisano: 28.03.2020 22:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie wygrywacie bon do biura podróży i co robicie ?:
- bonu nie da się zamienić na gotówkę emotka  - regulamin tak stanowi
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki
- męczyć agencję i zlecającego konkurs o zmianę nagrody

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie.

Ving - to kiedyś było duże biuro, zniknęło zanim nadeszła realizacja pomysłu na voucher - 5 tys zł
Triada - to kiedyś też duże biuro sytuacja jak wyżej zmarnowało się 3 tys zł
Wiem że są wygrane vouchery po 10 czy 20 tys zł,, ale mi szkoda było i tych w sumie 8 tys,.,.(i jeszcze trzeba było z własnej kasy zapłacić podatek 10%) myśle że to było ok 15 lat temu lub więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6692756 Napisano: 26.03.2020 16:38:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BIEDRONKA PERSIL. 
Tylko ja nie mam zwrotek? czekam na 3, na żadnym mailu nie potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6692716 Napisano: 26.03.2020 15:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BIC i Fortis ogólnie, ale również ten rozwiązany dziś w C4.
Nigdy w żadnej edycji nie udało się wygrać.
Rozumiem-że należy wybrać 1 opcje: film, foto lub tekst? Nie można np tekst + foto.

Czy oni wybierają proporcjonalnie: trochę filmów, trochę tekstowych, trochę fotograficznych zgłoszeń?
A może należy zgłoszenie wysłać w konkretnym terminie trwania konkursu? czyli np nie w ostatnim dniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6692531 Napisano: 26.03.2020 00:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Persil disc Biedronka
cyt" 1.4. W odpowiedzi na prawidłowe zgłoszenie Uczestnik otrzyma wiadomość zwrotną (w formie wiadomości email) potwierdzającą przyjęcie zgłoszenia do Konkursu. Wiadomość zwrotna
zostanie przesłana do Uczestnika nie później niż w ciągu 24 godzin od chwili wysłania
zgłoszenia."
CZYLI czekam od 3 dni na 3 potwierdzenia mail. Nie ma. W spam też nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6692299 Napisano: 24.03.2020 19:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Czy to już koniec Milki Tesco?

mam nadzieję że nie, ale nie wiem czy Karlsbad na raty informuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6692030 Napisano: 24.03.2020 00:09:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy w kończącym się dzisiaj konkursie Jordan jest ograniczenie znaków? Sprawdzałam w regulaminie i nic takiego nie widzę, ale może ktoś ma "dodatkową wiedzę", bo dopytywał u źródła???

na pewno nie ma emotka

Bardzo dziękuję, ja jak zawsze piszę w ostatniej chwili. Pozdrawiam  emotka

Czy oni powinni wysłać sms zwrotny o przyjęciu zgłoszenia? Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6686600 Napisano: 28.02.2020 20:58:13 w Auchan
Czytam o tych waszych "koordynatorach" i przyszło mi na myśl- może organizator sobie dodatkowe koszty policzył za to że jego człowiek się zjawi?
Tak mi się przypomniało że z 15 lat temu do odbioru była nagroda jakieś 70 km poza miastem, z wylosowanego losu na targach turystycznych. I przedstawiciel handlowy - jako reprezentacja firmy za osobiste stawiennictwo i przekazanie formularza chyba 300zł zakosił za te robote. Nagroda nie była cenna urządzenie do robienia gofrów za ok 200zł, swobodnie bez kłopotu taki "gabaryt" można przesłać. I usługa droższa samej nagrody.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6686574 Napisano: 28.02.2020 18:13:40 w Auchan
Bardzo mi zależało akurat na tej pralko suszarce, ale jak czytam o tym cyrku - to od samego czytania mam dość. W taki sposób to powinniście auta odbierać a nie pralki na pake!
Ta organizacja jest tak durna że nie wiem co. A koordynator nie umie zamówić firme kurierską i wysłać? Nawet jakby mieli obciążyć laureata. Nie rozumiem-chcieli laureatowi spojrzeć osobiście w oczy??  emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6685373 Napisano: 24.02.2020 13:39:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

W ogóle co z tym captain Jack, strona dziś nadal aktywna z tym samym pytaniem

Screny aktywnej strony po zakonczeniu konkursu nawet zamieszczone. Ma ktoś jeszcze wątpliwości co do kompetencji tej Agencji? Odp dot pytania: dlaczego nie ma zwrotek. 

Bardzo fajna agencja. Nie wysłali zwrotek, bo może coś im się zepsuło. Trzeba to zrozumieć i uszanować

raczej nie ma czego szanować. chodziło o to że dotarło potwierdzenia. Agencja napisała że nie są wysyłane, nastepny post dot-że chyba nie znają swojego regulaminu, CJ odpowiedział że w takim razie sprawdzi. Odpowiedział że faktycznie potwierdzenia powinne być wysyłane na mail i sprawdzą czy moje dotarło: należało podać mail/ kod oraz treść zgłoszenia i przybliżoną godzinę wysłania....a te informacje są z niedzieli rano po godz. 9;00.........

A skąd wiesz, że profil CJ na FB prowadzi agencja. Może to być ktoś inny. Chyba lepiej do KB napisać, a nie od razu awanturę wszczynać

Hej mecenasie obrońco
1. Najpierw była wysłana wiadomośc przez formularz https://www.captainjackbeer.pl 
- jednak nie można było się doczekać odpowiedzi.
2. Następnie FB
- najpierw napisali że wszystkie zgłoszenia docierają i moje też (nie musieli sprawdzać - bo powiadomienia na mail nie są wysyłane)
- po wykazaniu co i jak w regulaminie jednak okazało się że powiadomienia na mail powinne być
- w celu sprawdzenia zgłoszenia należało podać: mail/ kod kapsel/ treść/ godzinę

Od razu "awantura" wszczęta? A to ciekawe...Poza tym skoro ktoś mi odp i to pisemnie ( a nie przez rozmowe tel której może się wyprzeć) - tzn że jest upoważniony. Na formularz z www nie ma odpowiedzi do dziś.

Poza tym o tym że jest kłopot i zgłoszenia nie dochodzą agencja wiedziała już po 9:00 rano w niedziele. Już kiedyś było długie oczekiwanie na odp z tej agencji (lays). Okazało się że inny mail do kontaktu podali w regulaminie a inny na stronie. Zresztą ktoś to na e-konkach wyjaśniał i podawał prawidłowy.
Agencja zapewnia też że potwierdzenia maili sa tylko opóźnione...(info z CJ ok godz. 10;00 rano w niedziele) kiedy już udało się przekonać że się mylą...

Obawiam się, że agencja nie pracuje w niedzielę. Trzeba być człowiekiem i zrozumieć ludzi

Obawiam się, że jeśli ktoś odpowiada w niedziele rano w temacie konkursu - tzn że pracuje. Z treści jasno wynika iż mają wiedzę o ilości zgłoszeń (przypominam niedziela rano) . Trzeba mieć mózg który rozumie że wiele informacji jest sprzecznych emotka a nie doszukiwać się "awanturnictwa, niedzieli, nie bycia człowiekiem"...normalnie jakbyś był przedstawicielem agencji... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6685354 Napisano: 24.02.2020 13:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

darog napisał(a):

yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Screny aktywnej strony po zakonczeniu konkursu nawet zamieszczone. Ma ktoś jeszcze wątpliwości co do kompetencji tej Agencji? Odp dot pytania: dlaczego nie ma zwrotek. 

Bardzo fajna agencja. Nie wysłali zwrotek, bo może coś im się zepsuło. Trzeba to zrozumieć i uszanować

raczej nie ma czego szanować. chodziło o to że dotarło potwierdzenia. Agencja napisała że nie są wysyłane, nastepny post dot-że chyba nie znają swojego regulaminu, CJ odpowiedział że w takim razie sprawdzi. Odpowiedział że faktycznie potwierdzenia powinne być wysyłane na mail i sprawdzą czy moje dotarło: należało podać mail/ kod oraz treść zgłoszenia i przybliżoną godzinę wysłania....a te informacje są z niedzieli rano po godz. 9;00.........

A skąd wiesz, że profil CJ na FB prowadzi agencja. Może to być ktoś inny. Chyba lepiej do KB napisać, a nie od razu awanturę wszczynać

Hej mecenasie obrońco
1. Najpierw była wysłana wiadomośc przez formularz https://www.captainjackbeer.pl 
- jednak nie można było się doczekać odpowiedzi.
2. Następnie FB
- najpierw napisali że wszystkie zgłoszenia docierają i moje też (nie musieli sprawdzać - bo powiadomienia na mail nie są wysyłane)
- po wykazaniu co i jak w regulaminie jednak okazało się że powiadomienia na mail powinne być
- w celu sprawdzenia zgłoszenia należało podać: mail/ kod kapsel/ treść/ godzinę

Od razu "awantura" wszczęta? A to ciekawe...Poza tym skoro ktoś mi odp i to pisemnie ( a nie przez rozmowe tel której może się wyprzeć) - tzn że jest upoważniony. Na formularz z www nie ma odpowiedzi do dziś.

Poza tym o tym że jest kłopot i zgłoszenia nie dochodzą agencja wiedziała już po 9:00 rano w niedziele. Już kiedyś było długie oczekiwanie na odp z tej agencji (lays). Okazało się że inny mail do kontaktu podali w regulaminie a inny na stronie. Zresztą ktoś to na e-konkach wyjaśniał i podawał prawidłowy.
Agencja zapewnia też że potwierdzenia maili sa tylko opóźnione...(info z CJ ok godz. 10;00 rano w niedziele) kiedy już udało się przekonać że się mylą...
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6685339 Napisano: 24.02.2020 12:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

darog napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

raczej nie ma czego szanować. chodziło o to że dotarło potwierdzenia. Agencja napisała że nie są wysyłane, nastepny post dot-że chyba nie znają swojego regulaminu, CJ odpowiedział że w takim razie sprawdzi. Odpowiedział że faktycznie potwierdzenia powinne być wysyłane na mail i sprawdzą czy moje dotarło: należało podać mail/ kod oraz treść zgłoszenia i przybliżoną godzinę wysłania....a te informacje są z niedzieli rano po godz. 9;00......... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6685225 Napisano: 24.02.2020 00:10:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Captain Jack im padł, sam tekst a potwierdzenia na mail nie ma...Formularz powinien być o północy zamknięty, a swobodnie można wysyłać zgłoszenia ...jest aktywny... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6685205 Napisano: 23.02.2020 22:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

darog napisał(a):

pikawka napisał(a):

atanerka napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

właśnie wysłałem 4 zgłoszenia...
na wp i gmaila zwrotki są
na onet i o2 nie ma emotka

ale po ponownej chęci zgłoszenia KOD wykorzystany...

a do mnie na o2 przyszła zwrotka (ale wczoraj)

I u mnie na o2 maila brak :(

Ja nawet na gmail nie dostałam (dzisiaj)

Wysłałam przed chwilą. Na wp przyszło potwierdzenie.

Wysłane 3 zgłoszenia: w nocy, w ciągu dnia i teraz. wszystko wp - nie ma 2x potwierdzeń na 3 zgłoszenia
Nie chciało się wcześniej grać, 15 kapsli tyle czasu przetrzymane, a dziś mi po 3 zgłoszeniach już sie nie chce... ani kumplowi, ani siostrze - wcześniej grali i nic nie wygrali.

Sprawdziła spam? Mi od kapitana zawsze w spanie lądowało

TAK, sprawdzone. Wielokrotnie poczta, spam, inne foldery.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6685202 Napisano: 23.02.2020 22:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

atanerka napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

właśnie wysłałem 4 zgłoszenia...
na wp i gmaila zwrotki są
na onet i o2 nie ma emotka

ale po ponownej chęci zgłoszenia KOD wykorzystany...

a do mnie na o2 przyszła zwrotka (ale wczoraj)

I u mnie na o2 maila brak :(

Ja nawet na gmail nie dostałam (dzisiaj)

Wysłałam przed chwilą. Na wp przyszło potwierdzenie.

Wysłane 3 zgłoszenia: w nocy, w ciągu dnia i teraz. wszystko wp - nie ma 2x potwierdzeń na 3 zgłoszenia
Nie chciało się wcześniej grać, 15 kapsli tyle czasu przetrzymane, a dziś mi po 3 zgłoszeniach już sie nie chce... ani kumplowi, ani siostrze - wcześniej grali i nic nie wygrali. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6684217 Napisano: 19.02.2020 12:49:52 w Pożegnanie Amif
bubba napisał(a):

BARDZO ŁADNY. dziewczyny organizatorki - na medal. Wszyscy którzy się przyczynili: pomysł, zbiórka, darczyńcy, foto wianka...wszystkim zaangażowanym dzięki za akcje, za to forum, za ten wątek.  Wyświetl w wątku >>

darog

#6684122 Napisano: 18.02.2020 23:29:07 w Auchan
pkt 4.1 regulaminu  Do marek Auchan zaliczają się: Cosmia, Inextenso, Qilive, Actuel, produkty oznaczone logo Auchan, tj. złoty ptak, czerwony ptak oraz zielony ptak. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6684121 Napisano: 18.02.2020 23:24:13 w Auchan
@gnieszk@ napisał(a):

asper01 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

To są te reklamówki, natomiast jak oni podchodzą do tego czy jest to produkt konkursowy to nie wiem.

No tak właśnie myślałem... Rozumiem, że nikt nie ma informacji od organizatora? W sumie to torba ta nie ma loga "marki", tylko logo Auchan...

Ptak jest jakby nie było, tyko on w sumie jest biały na zielonym tle , a nie zielony  emotka

NIE. ma być marka własna Auchan. "ptaszki" są i opisane i pokazane.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6684018 Napisano: 18.02.2020 15:51:50 w Pożegnanie Amif
asantesana napisał(a):

Zgodnie z tematem wątku oraz zdaniem większości zamówiłyśmy w lokalnej dobrej kwiaciarni klasyczny wieniec w kolorach e-konków (kwiaty czerwone, białe i zielone). Wieniec zostanie dostarczony do kościoła. Bubba podejdzie jutro, gdy będzie gotowy i zrobi zdjęcie. Poprosiłam też osobę, która będzie na miejscu o zadbanie o to, aby wieniec dotarł z kościoła na cmentarz, obiecała zrobić to własnoręcznie (dziękuję).

Tak jak napisał pionas imalenka89, pieniądze można wpłacać maksymalnie do końca tego dnia tak, abym jutro popołudniu (w dniu pogrzebu Amif) mogła przelać pozostałą sumę na odpowiedni cel. Jutro podam jaka to jest kwota (pieniądze jeszcze wpływają), natomiast po wielu przemyśleniach postanowiłyśmy podzielić ją na 2 części. Pierwsza niech zasili ogólne konto fundacji/stowarzyszenia, drugą przeznaczymy dla konkretnej osoby (dziecka). Zatem już dzisiaj proszę Was o propozycje pod tym wpisem, wybierzemy spośród nich. Propozycja musi zawierać nazwę, link i krótki argument dlaczego. Ogólniki nie będą brane pod uwagę. Proszę też o nie komentowanie propozycji innych, każdy może podać swoją. Wierzę w Waszą pomoc!

KRAKÓW/woj małopolskie 2 warianty:
-fundacja
-i osoba.
Niech to co nazbieraliśmy zostanie tam gdzie było Amif najbliżej 

FUNDACJA
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_Mam_Marzenie ( jest też poniekąd tematycznie związana z naszym forum  bo najbardziej cieszymy się z tego gdy wygramy coś o czym pragniemy, nie zamieniamy fantów, nie sprzedajemy) Fundacja sprawdzona, ma kilka oddziałów ale biuro - tylko Kraków. 
Proponuję z dopiskiem "od lek Renaty Fima - która za krótko cieszyła się życiem w Krakowie"
NR KONTA 26 1050 1445 1000 0022 7647 046

OSOBA
szukanie zajęło mi godzinę, ale np LEKARKA z woj małopolskiego z którego jest Amif 
z dopiskiem "Od przyjaciół lek Renaty Fima z myślami, że ten cel by wybrała..."

https://www.siepomaga.pl/ratujemy-dorote

Wyświetl w wątku >>

darog

#6683996 Napisano: 18.02.2020 14:00:38 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

glade ostatnie wyniki były z 14.02? 

niestety ktoś pisał że poszło wszystko do końca wczoraj..i rezerwy nie ma. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

darog

#6683868 Napisano: 17.02.2020 23:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

darog napisał(a):

GLADE C4
czy tam jest przewidziana rezerwa?
(wiem że wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś po prostu ot tak pamięta?)

Nie. U nich nie ma rezerwy w konkursach Glade. Info poszło dziś do końca. 

dzięki za odp..szkoda... Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0