Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2947
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzwonili niby z Kaufland "E" tyle że sms był wysłany na konk gdzie były bony po 100 zł z Leclerc..
z drugiej strony w kaufland było chyba 100zestawów? dużo raczej nie obdzwonoli wszystkich, no i czy ktoś wygrał te żelazka? było chyba 6 szt? choć pani po zapytaniu czy główne poinformowane powiedziała że takich nagród nie było...a wyłacznie 100 zestawów..
i nie wiem komu się pomyliło": im czy mi? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzięki za odp Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Też mnie interesuje, wszystkie maile jednocześnie wysłali? czy dniami ślą? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Konkurs trwał od września - więc termin byłby znany i zapisany w regulaminie.
po co mi kupować perfumy za 130 zł i brać udział jeśli wiem że do 12 grudnia na pewno ani na 1 dzień nie mogę wyjechać??
co innego vouchery do biur podróży a co innego wyjazd planowany.
też mam znajomych, którzy wygrali a to na tor wyścigowy w Londynie, a to inne podróże celowe/konkretne - ale termin był albo w regulaminie, albo ustalany na 2 mies do przodu.
może po to trzeba było podać date urodzenia ? by grupa w jednym wielu się świetnie bawiła a jakaś 50-latka nie psuła swoją "starością" imprezy u 60-letniego Banderasa?
assal dzięki za wyjaśnienia jak to wygląda przy wycieczkach
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam takie info że Organizator przesłał jakiś czas temu zgłoszenia z połowy okresu przyjmowania zgłoszeń i Sponsor Sirova myslac że to wszystko i nie zastanawiając się że jeszcze miesiąc trwa konkurs wybrali wszystko z tego pierwszego miesiąca...
teraz może się boją że to info wyciekło (jeśli jest prawdziwe) i te nagrody pocieszenia rzucą na drugi miesiąc zgłoszeń)
nienormalne to jest że głównych laureatów zdążyli liste zamieścić w pierwszy dzień roboczy po zakończonym konkursie.
pewnie czytają teraz zgłoszenia z drugiego miesiąca??? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tam się podawało dane? czy tylko mail? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wybór, wyniki do 30.11 //
ale już wczoraj po świątecznym weekendzie jest?!
I ten dziwny regulamin
"4. Uczestnictwo w Konkursie jest bezpłatne i dobrowolne."
- To po co paragon? za ponad 100zł
--------------------------
i...
"W skład Komisji Konkursowej wchodzić będą: 3 przedstawicieli Sirowa Poland sp. z o.o. – wyłącznego
dystrybutora marki Antonio Banderas Fragrances na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
- czyli sponsor dokonuje wyboru na podstawie zgłoszeń - które przekaże Organizator.
- a organizator nie musi wszystkiego przekazywać- w szczególności zgłoszeń tak dobrych - które mogą zagrozić "znajomym" przed ew. nagrodzeniem??
coś tu nie tak....................................zawsze mnie wkurza ekspresowe obradowanie. I jeszcze to że faktycznie organizator musiał przekazać wszystkie zgłoszenia
1.11 - święto/
2.11 - sob - Zaduszki,
3.11 - niedziela i
W PONIEDZIAŁEK organizator leci z materiałem zgłoszeniami do sponsora i natychmiast 4.11 WYNIKI??
listy 40 nagród z perfumami nie opublikowali. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bardziej niepokoi mnie to, że cisza o wycieczkach...7 x 5 = 35 wyjazdów i cisza?? niewiarygodne! myślicie że nie powiadomili? czy powiadomią może dziś?>? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kufel wygrany tydzień temu, kufel wygrany wczoraj i nie odsyłamy 2x 6 zł poleconych.
też 2x o kuflu przypominali. Szkoda że nie są tak gorliwi kiedy w konkretnej nagrodzie człowiek nie zdąży tel odebrać, albo dzień się spóźni z odesłaniem/poczta nie doręczy na czas...i przepada. Kufle to od czasu do czasu rozdają do 8 paków/ 6 paków w marketach. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie wierzę że nie wpadło na tym forum choć 5 wycieczek stałym utalentowanym szczęśliwcom Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2947
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5