Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6671701 Napisano: 09.01.2020 00:18:10 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Czy wyniki z losowania nagród głównych w Nivea Men już były? emotka  

tak wg regulaminu  wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6671560 Napisano: 08.01.2020 15:52:56 w Połączenia nieodebrane
drugi dzień taki nr 413...613 

ktoś ma pomysł co to jest?
w internecie  poza tym że to Kielce nie ma info. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6671467 Napisano: 08.01.2020 13:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

reniii napisał(a):

A gdzie wyląduje potem tych 3000 opakowań po zużytym płynie E? Może jeszcze testujących obciążą opłatą recyklingową. To jakaś kpina. Jeszcze takich cudów nie widziałam. emotka

Nie tylko opakowań, w każdym zostanie jeszcze 3/4 płynu, który trzeba wylać.
Ale ja myślę, że to akcja typu "nikt nie odeśle, bo się nie opłaca" - wysyłka płynu o wadze 2 kg to koszt ok. 15 zł minimum, płyn można kupić w promocji za 18-20 zł, a można zużyć tylko 450 ml. Do tego papierologia. Będę bić brawo za głupotę temu, kto to odeśle.

plus jest jeden. organizator swoją pensje niemalutką otrzyma - umowa o przeprowadzenie akcji przecież jest podpisana PRZED akcją nie w trakcie, ani po..Nie narobią się wcale możliwe że nie będzie ani jednego złoszenia.

To nie tylko uciążliwe, to dużo fatygi. Objętość, odmierzenie tych mililitrów/ lepiej zostawić o 10ml więcej bo jeszcze zmierzą i niezaakceptują, kupić taśme coś tam i zabezpieczyć towar (wiadomo jak dostarczane przesyłki tego rodzaju) zapłacić za przesyłkę, Iść ją nadać..+ ta papierologia w/w  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

darog

#6670690 Napisano: 04.01.2020 20:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

A silan już wszystkich poinformował czy partiami lecą wygrane? 

Jak niby partiami mieliby to zrobić- regulamin nie przewidywał wyłaniania po 10 osób z każdego dnia, a to, że tak w materiałach promocyjnych jest napisane, to jest to tylko średnia na dzień.

no właśnie mi się wydawało że 10 nagród na dzień. ktoś jednak taki folder wyprodukował

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6670171 Napisano: 02.01.2020 17:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-graj-o-tysiace-18.html#.Xg4UGVVKipo
TYSKIE GRAJ O TYSIĄCE
wygrał ktoś te tysiaki w ostatnich dniach? nie przychodziły powiadomienia o przyjęciu zgłoszenia

Lista laureatów niepełna, był termin na odesłanie paragonów, i tak
BRAKUJE
z dnia 6.12 - 2
          7.12 - 2
           8.12 - 3
           9.12 - 1
           10.12 - 2
          12.12 - 1
           13.12 - 4
           14.12 - 4
           15.12 - 3
           16.12 - 4
           17.12 - 3
dalsze terminy mają jeszcze czas na dostarczenie przez poczte poleconych/ ale skoro nawalił im? system i nie powiadomili/ to braki w wydaniu nagród będą jeszcze większe. Wyświetl w wątku >>
1 muzasa88 0

darog

#6670165 Napisano: 02.01.2020 17:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-graj-o-tysiace-18.html#.Xg4UGVVKipo
TYSKIE GRAJ O TYSIĄCE
wygrał ktoś te tysiaki w ostatnich dniach? nie przychodziły powiadomienia o przyjęciu zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669977 Napisano: 02.01.2020 09:55:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KOŃCZĄC TEMAT. Człowieku a gdzie Twoja kultura? Twoje posty dotyczą albo konkursu o którym nikt nie wie-bo go w bazie nie ma, albo zapytania czy wożą nagrody, albo sprzedaży towaru...Tak się przywitałeś? Wymianą/sprzedażą ! Potem drugi post piszesz o nagrodzie z Almette DC gdzie konkurs trwał do 31.10.2019 a zarejestrowałeś się na forum mies później? I coś mi się wydaje że to kolejny nick... Masz tupet! I jakie szczęście! "taka świeżynka z Ciebie" a znasz skróty DC/ i wygrywasz konkursy przed rejestracją na forum. Tak mi się wydaje że ten nick slawomiro zostanie zamieniony na następny..

@slawomiro
Posty na forum: 14
Z nami od: 02.12.2019
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669975 Napisano: 02.01.2020 09:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slawomiro napisał(a):

Ciągle wypomina mi Pani brak znajomości regulaminu, ale w Pani przypadku również mogę pokusić się o wskazanie jego naruszenia, chodzi oczywiście o zasadę wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Mogła Pani kulturalnie zwrócić mi uwagę, jednak wolała Pani odnieść się z wyższością w nieznajomym mi celu. Bądźmy zatem konsekwentni. Kończę tę nieprzyjemną dyskusję, nie mam bowiem zamiaru dalej wciągać się w podobne zaczepki. Życzę Pani więcej empatii w Nowym Roku.

Na czym polega ta "nie kultura" nie padło żadne wyzwisko, czy też słowo powszechnie uważane za obelżywe. Dostałeś w zamian za zamieszczenie swojego postu w odp tekst ADEKWATNY do sytuacji. 
Swoją drogą jeśli już tak wspominamy o regulaminie forum to może punkcik karny?> Za to że konkurs nie był dodany do bazy, natomiast chwilę przed zakończeniem kiedy nie możesz dodać ogłoszenia szukasz ratunku i pomocy na forum?
Czyli z premedytacją: o konkursie nie dzielisz się z nikim póki nie pojawiły się kłopociki? 
Oj gdyby odpowiadała Ci osoba której tego typu nagroda była szczególnie potrzebna- wtedy odczułbyś może tylko na PW zupełnie innego komentarza. 
Póki co swoim zachowaniem i komentarzami zraziłeś do siebie sporo osób. Przypominam że to Ty przyszedłeś na to "podwórko" więc się dostosuj.
Aaaa już widzę komentarz: dlaczego mój post nie zawiera słowa "Pan"? Nie mam zamiaru dalej dyskutować. Wyświetl w wątku >>

darog

#6669929 Napisano: 01.01.2020 23:45:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pink086 napisał(a):

Farmio dwie zwrotki wróciły po 2 w nocy to znaczy,  że odpowiedzi nie będą  brane pod uwagę mimo iż wysłałam smsy po 20??
Wróciły z informacją że konkurs się Zakończył! 

No to niestety nie są brane pod uwagę, bo w systemie zapisały się po północy.

może napisanie do organizatora coś pomoże? nie kosztuje, a może tak po ludzku zwyczajnie wezmą pod uwagę? nie znam się na tych ich systemach, ale może gdzieś będzie info o której był wysłany sms (tak jak np w outlooku jest info o której mail wysłano i o której mail dotarł)

z Orange nie ma zwrotek nadal, wysłane regulaminowo w czasie. 

Ja  (co prawda w innym konkursie) też pisałam reklamacje do organizatora w podobnej sytuacji. Wysłałam smsy pod wieczór a zwrotki przyszły po północy, że za późno emotka Organizator odpisał, że "liczy się wpływ na serwer a nie wysłania (posłałam im foto daty i godziny słania smsa) i niestety zgłoszenia nie są brane pod uwagę". Już nie wspomnę, że perfumy na ten konkurs
kosztowały 80 zł a miałam aż 3 paragony emotka

no a kto odpowiada za ten serwer?
co za cyrk że smsy wysłane i jeszcze nie ma zwrotki minęły 24 godziny!
a pieniążki za wysłanie pobrane. towar kupiony, hasło wymyślone i potencjalnie strata nagród??  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669920 Napisano: 01.01.2020 23:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

Czy w konkursie Colgate Lidl jest ograniczenie znakow w smsie? 

ktoś pisał 160 znaków-standard Wyświetl w wątku >>

darog

#6669919 Napisano: 01.01.2020 23:12:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pink086 napisał(a):

Farmio dwie zwrotki wróciły po 2 w nocy to znaczy,  że odpowiedzi nie będą  brane pod uwagę mimo iż wysłałam smsy po 20??
Wróciły z informacją że konkurs się Zakończył! 

No to niestety nie są brane pod uwagę, bo w systemie zapisały się po północy.

może napisanie do organizatora coś pomoże? nie kosztuje, a może tak po ludzku zwyczajnie wezmą pod uwagę? nie znam się na tych ich systemach, ale może gdzieś będzie info o której był wysłany sms (tak jak np w outlooku jest info o której mail wysłano i o której mail dotarł)

z Orange nie ma zwrotek nadal, wysłane regulaminowo w czasie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669797 Napisano: 31.12.2019 22:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Chciałam zrealizować kody z Żywca do Empiku i nie wchodzą, ktoś wie dlaczego i co robić? emotka Dziś ostatni dzień (a jakżeby) będę wdzięczna za jakieś wskazówki

dzwoniłam na infolinię Empik wczoraj, przysłali dziś nowe kody ważne do 31.01.2020r.
więc dzwoń do nich podaj nr kodów lub pisz @ z nr kodów aby nie przepadły.

Dziękuję Ci bardzo. emotka no to próbuję

"W celu złożenia reklamacji na kartę prezentową, proszę napisać e-maila: [email protected] 
W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu. 
Pozdrawiam
Angelika Klus"

pisz i opiernicz. my usiedliśmy z dzieciakami w święta żeby każde sobie coś wybrało i najpierw radocha- zamówienie z komputera! i...kicha! płacz i lament!

mam mail od żywca że tym się zajmował Krystian.Basinski@empik.com  i  nie jesteśmy pierwsi...Facet podał sporą część byle jakich kodów!! Kupiliśmy na forum 4 i 3szt były "nieaktualne/błedne" nawet opiernicz był dla osoby która je sprzedała. Sprawdzała cały dzień czy komuś tego samego nie sprzedała/albo nie zrealizowała. NIE. To zagranie tego faceta. Jak to możliwe że elektroniczny kod błędny? Jeszcze żeby ktoś pisemnie skądś przepisywał ale kopiuj-wklej? Dali po kilku godz nowe, ale zażądaliśmy wyjaśnień - tym bardziej że to któraś już wtopa z kodami z żywca. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669403 Napisano: 30.12.2019 10:37:59 w Czy informują/ informowali?
mariolakal napisał(a):

Czy TYSKIE "Graj o tysiące" informowało dzisiaj ?  
A propos: skoro nie dochodziły maile o przyjęciu zgłoszenia /również w spamie/ chociaż Oni twierdzili, że wysyłali zwrotki to w jaki sposób dowiemy się o ewentualnej wygranej ?  emotka  

My nie mamy ani jednego potwierdzenia o przyjęciu zgłoszenia (4 osoby) w sumie 9 zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6669400 Napisano: 30.12.2019 10:35:33 w Czy informują/ informowali?
Biedronka - Silan? Powiadamiali? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6668923 Napisano: 27.12.2019 12:28:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

reniii napisał(a):

darog napisał(a):

reniii napisał(a):

darog napisał(a):

Glade / Tuńczyk princes.
Organizator ten sam: Loyalty Point Sp. z o.o.

Coś dziwnego? znów główne nagrody z tego samego dnia?!

Glade obie nagrody główne z dnia 25.11
Princes obie nagrody główne zdaje się z 2.05 (nie chce mi się szukać ale na pewno z tego samego dnia)

choć loterie trwały 30-60 dni..

O co kaman?

o to co wpisane że nagrody główne Princes- 2x Malediwy / Glade-Disneyland są z tego samego dnia. Organizator tych loterii Loyality Point

Dziękuję. Rozumiem.

TUŃCZYK PRINCES obie nagrody główne -Mauritius teraz sprawdzaliśmy jednak z dnia 04.05.2019
trudno wierzyć w takie przypadki.
wcześniej też jakaś loteria loyality point i nagrody główne były z jednego tego samego dnia - może się uda odszukać po Nowym Roku teraz brak czasu. 
a loterie u nich to najmniej 30 dni trwają. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6668773 Napisano: 25.12.2019 20:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

darog napisał(a):

Glade / Tuńczyk princes.

Princes obie nagrody główne zdaje się z 2.05 (nie chce mi się szukać ale na pewno z tego samego dnia)

choć loterie trwały 30-60 dni..

O co kaman?

o to co wpisane że nagrody główne Princes- 2x Malediwy / Glade-Disneyland są z tego samego dnia. Organizator tych loterii Loyality Point Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6668751 Napisano: 25.12.2019 16:08:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Glade / Tuńczyk princes.

choć loterie trwały 30-60 dni.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6668596 Napisano: 23.12.2019 21:37:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

bibeck napisał(a):

Regulamin - Kozel w Biedronce
"70 Nagród I stopnia, po 5 na każdy dzień, w postaci vouchera wakacyjnego o wartości jednostkowej 5000PLN,"

po pierwsze ani słowa o tym że tylko Czechy
po drugie voucher wakacyjny, a nie turystyczny, a Rainbow ma tylko oferty turystyczne na Czechy (wycieczki)

Pytam bardziej doświadczonych konkursowiczów czy to otwiera nam  drogę do walki o dowolność wyboru lub reklamację?

Moim zdaniem nie. Obiecali Ci w materiałach reklamowych i regulaminie możliwość wyjazdu do Czech o wartości 5000 zł. Czy dostałeś voucher, który umożliwia Ci realizację takiego wyjazdu?

Regulamin jest podobno wiążący. Rzecz w tym, co jest w umowie zakupu voucherów. 

A kłótnie to jedynie doprowadzą do kolejnego konkursu Kozel - wygraj 3000 kufelków oraz 1 wyjazd do Czech w terminie sztywno określonym - taki bez Świąt, wakacji.

też  myślę, że wycieczki do Czech podyktowane były partnerem-sponsorem piwo Kozel. Promocja kraju z którego jest piwo.

ps. czy ma ktoś zapisany regulamin LOYD? zniknął..

może ktoś wkleić wartość poszczególnych nagród i co dokładnie zawierają?>? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6668402 Napisano: 23.12.2019 00:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

LOYD tyle razy dziś próbowaliśmy i formularz nie przechodził. Zgody zaznaczone a tu komunikat na czerwono": zgody wymagane.
O co chodzi?

Normalnie działał, coś u Was nie-halo. Zgody wystarczyły dwie pierwsze od góry.

zaznaczone wszystko, tekst wpisany, foto załączone i wciąż komunikat :zaznacz zgody. W końcu zaznaczyliśmy wszystkie i znów na czerwono komunikat : zaznacz zgody?! screen zrobiony. Wyświetl w wątku >>
0 0