Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6642883 Napisano: 25.09.2019 10:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Jeeeez 

Regulamin Smolara na loterie Lewiatana to kosmos. Ktoś chyba bezsensownie zrobił wielokrotnie copy-paste z innych regulaminów ... I powstało szambo.

Ten cały Eurocash ma zbyt wiele do ogarniecia. ABC mu sie sypie - sklepy znikaja z ulic a tylko na stronie Internetowej dużo punkcików. 

Teraz zaproszenie do Lewiatana po torby za 1,53zl  emotka  I wielokrotności zakupu to jedno zgloszenie a jednak wiecej niz jedna zdrapka do odebrania przy kasie... Czyli łoś, który zgubi sie w regulaminowych zapisach traci losy na samochód  emotka
I kolejna loteria- ZERO daty, bez numeru kasy fiskalnej oraz innych parametrów przy zgłoszeniu !!!
Wiec jak chcesz mieć szanse na finał to GRAJ w pierwszych dniach ... potem to już tylko zwiekszasz szanse na dubla. 

No i nie musisz mieć zdrapek by grać ... wystarczy jedna  emotka  jak zbiera ktoś paragony to może grać, ze hoodoo. 

brawo smolar..takie doświadczenie?...taka firma? emotka  
panie w kasach już zacierają rączki na paragony i kupony
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6642881 Napisano: 25.09.2019 10:44:50 w Czy informują/ informowali?
magisterek napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Wakacyjny konkurs na kartę orange ?

Ktoś obliczał i podawał że do 10.12 mają czas emotka Może ogarną to wcześniej aczkolwiek mają 60 dni roboczych na to!

i uwaga na nich.
z doświadczenia wiem- że drugi raz nie zawsze oddzwaniają.
reklamacje nic nie dadzą- bo "mają odnotowane 2 połączenia".
nie uznają nawet że bezpośrednio po pierwszym nieodebranym sam człowiek do nich dzwoni.
"zadzwonią jutro" - co nigdy nie nastąpiło i duża nagroda przepadła.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

darog

#6642214 Napisano: 23.09.2019 09:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

pikawka napisał(a):

www.sklepyabc.pl;

Ja kiedyś pytałam u źródła i odpisali, że sklepy na stronie są sklepami abc. Bardzo dziwne, bo właściciel sklepu twierdził, że nie jest to sklep abc.

oczywiście,oni powinni uaktualnić te adresy na www.
mi niejedna sprzedawczyni w niejednym "ABC" powiedziała że to NIE ABC - tylko szyld wisi, a za strone www nie sa odpowiedzialni. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6642146 Napisano: 22.09.2019 19:53:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

moskala22 napisał(a):

bethan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

U mnie Mini opisany jako... Ser żółty  emotka

A u mnie jako ... nabiał emotka

To jeszcze nic. Dzisiaj kupione Tic Tac to... jogurt  emotka

u mnie w jednym sklepie Tiger to śmietana

Co potwierdza, ze OGÓLNOPOLSKI loterie to ściema. Ty kupujesz produkt by zagrać uczciwie - wiadomo, ze nie zgłosisz "śmietany" ale obrotny właściciel moze wszystkir paragony z napisem "napój" - opieczątkować z dopiskiem "Tiger" ... I smolar uzna  emotka

ta agencja (ta sama? czy dwie różne?) które organizowały
-tuńczyk Princes
-Glade 
uznały wszystko- byle był podpis....
Smolar też uznaje wszystko byle by podpis był? 
Ano właśnie.....jak to ukrócić..
Jakiś czas temu agencja w loterii tuńczyka napisała mail: główna nagroda - zawsze chcą oryginał!!
A ja na to- tak? a te 1000 nagród to wystarczy odręczna parafka i pieczątka? TAK! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6642061 Napisano: 22.09.2019 00:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu Almette w Lewiatanie.
Zobaczcie jaki jest serek na plakacie - taki normalny.
I taki kupiłam na konkurs. W moich Lewiatanach nie było serka Mini.
Czy to znaczy, że Almette z plakatu nie bierze udziału w konkursie?
http://www.almette-konkurs.pl/lewiatan/
PS. Nigdy w życiu nie widziałam serków Mini emotka

No niestety, w Lewiatanie jest mini i jest to nawet napisane na plakacie. U mnie w jednym też nie było mini, musiałam udać się do większego Lewiatana. Na paragonie mam napisane Serek Almette Mini z ziołami. Natomiast już w Auchanie jest dowolny Almette. Plakat może sugerować coś innego, ale wiadomo, że regulamin jest najważniejszy

Chyba dopiero w siódmym?! Lewiatanie dostaliśmy Almette MINI.
ponoć sprzedaż się nie opłaca i "mini kanapkowy Hochland jest tańszy o 1 zł) 

Podobno ktoś zamówił specjalnie opakowanie zbiorcze i 2 dni nie przychodził - więc te 8 szt (tyle ile w opakowaniu zbiorczym) dali do sprzedaży na sklepie. Chcieliśmy więcej kupić - taką historie usłyszeliśmy. Mini były bez kodów promo które można zgłaszać na domek. 
Na paragonie Almette MINI cena 3,99  Wyświetl w wątku >>

darog

#6641906 Napisano: 20.09.2019 22:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

asper01 napisał(a):

donia7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

asper01 napisał(a):

Papuga z loterii Nestle nagrała mi się dziś na pocztę. Czy to możliwe, że dzwonili już z jakąś rezerwą, jak udział brałem 9.09 dopiero? Miał ktoś dziś kontakt od nich?

dziś dzwonili z tygodniowymi za 6 etap  więc gratuluję Instaxa emotka

Nie brałem udziału. Chodzi o loterię w Kauflandzie...

może to znów autko?  emotka

Nie sądzę, bo losowanie było 16 i 3 dni to do wczoraj. UO raczej nie zawala terminów. Ale jak już, to 60k emotka .

Chyba że głównemu paragon "zniknął" emotka   to z rezerwą kontaktują się w nastepny dzień roboczy emotka

? kurcze..a z jakiego numeru dzwonią Nestle Kaufland?? automat? zwykle wrzeszcze "RODO NIE DZWONIĆ kasować numer!!!"  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6641044 Napisano: 18.09.2019 12:32:28 w Czy informują/ informowali?
Lech C4 zestawy piwa i polonez? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6640953 Napisano: 18.09.2019 10:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

czy to normalny pesel na dziś z RMF?? taki mi się wyświetla na www  można się 

00272115600

wczoraj patrzyliśmy cały dzień- nie było nr pesel na www, dziś jakiś "dziwny" może wcale taki nie istnieje?

to jest normalny pesel tylko wg nowego zapisu, nie przesadzaj emotka

Nie mam  do czynienia z peselami w tych rocznikach emotka uprzejmie przepraszam za nieznajomość biurokracji emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

darog

#6640935 Napisano: 18.09.2019 09:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

darog napisał(a):

00272115600

Te PESEL osoby urodzonej 21.07.2000

kiedyś był wg: rok-miesiac -dzień urodzenia  w tym numerze mi to nie pasowało Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6640931 Napisano: 18.09.2019 09:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

00272115600

wczoraj patrzyliśmy cały dzień- nie było nr pesel na www, dziś jakiś "dziwny" może wcale taki nie istnieje? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6640922 Napisano: 18.09.2019 09:29:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

00272115600 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6640904 Napisano: 18.09.2019 08:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PESEL z Rmf Fm z wczoraj 17.09 nie było na stronie i nie ma do dziś

Ktoś ma spisane pesele? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6640749 Napisano: 17.09.2019 18:05:36 w Czy informują/ informowali?
maniemani napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jak myślicie, czy poinformowali dzisiaj wszystkich laureatów bonów na 50zł z konkursu Nałęczowianki? Mieli ich do rozdania 300, oraz rowery. Tak sobie robię nadzieję, że może jednak nie zdążyli obdzwonić tylu osób w ciągu jednego dnia... emotka

do mnie dzwonili jakieś 15 minut temu emotka
Zgłoszenie z 22.08

Tam zdaje się nie było "dziennych/ tygodniowych", myśle że i tydzień moga 300 osób obdzwaniać.
To ta agencja która wysyła smsy/ jeśli ktoś nie odbierze?
Nie rozumiem tego fenomenu myślowego. Po co wydzwaniać skoro i tak moga sms wysłać? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

darog

#6639951 Napisano: 15.09.2019 14:38:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

Gdzie najtaniej można kupić czekolady lindt? 

wg Blixa 5,99 zl od 10.09. do 16.09 w INTERMARCHE ale tylko wybrane rodzaje (trzeba w sklepie sprawdzac)
Stokrotka 8,49 zł
Makro 6,14 zł
Odido 6,99 zł wybrane rodzaje

TYLKO czekolady rodzaj Excellence bierze udział Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6639931 Napisano: 15.09.2019 12:40:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z ALMETTE losowanie po 1 tys zł 
Oni nie wysyłają powiadomienia mail/sms?
Trzeba samemu na www sprawdzać? emotka

czyli jak rozumieć komunikat po wysłaniu kodu: "lista zwycięzców dostępna na stronie sprawdź czy wygrałeś"? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6639775 Napisano: 14.09.2019 12:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
C4 Lech tam było piwo i polonez.
czy rozwiązany??

Czy był rozwiązywany co tydzień, czy cały konkurs na koniec? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6639025 Napisano: 12.09.2019 09:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

No to mnie dziwi, bo często za kwoty podane w regulaminach to można wybrać dużo lepszy towar za podaną kwotę: czy to pralka czy lodówka/ etc.

Ciekawi mnie Nestle Kaufland-
- wybór auto lub 60 tys.

A może jest możliwe że agencja sobie ustawiła losowanie na z tych z sms kod zgłoszenia S- jak samochód?

Przecież wartość przedmiotu z regulaminu rzadko kiedy odpowiada cenie w sklepie emotka I o to im chodzi. Dlatego najlepiej wygrywać bony: kupujesz co chcesz + transport następuje w dogodnym dla Ciebie terminie + wniesienie masz gratis + pełna dokumentacja sprzedażowa / gwarancyjna pozostaje do Twojej dyspozycji.

Co do Nestle -> nie ma sensu tworzyć teorii spiskowych, każdy ma takie same szanse na wygraną.

Mi bardziej chodziło, że można wybrać lepszy model danego sprzętu, czy lepszą markę
I skoro mniej zachodu np z bonem do euro agd czy media markt / czy zestawy kosmetyków zamiasdt bon superpharm/rossman to czemu nie wysyłać kart podarunkowych zamiast pałić za logistyke
- kurier
- pakowanie

przepraszam za styl pisma- najczesniej bardzo się spiesze Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

darog

#6639010 Napisano: 12.09.2019 09:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Nagroda - pralka. 
czy w końcu będą do wygrania typu "slim" 36-38 cm głębokości?

jakim myśleniem się agencje kierują by zawsze były te wielkie standardowe klocki do wygrania?

Kto decyduje o modelu pralek?> Agencje czy Sponsor?

agencje emotka

No to mnie dziwi, bo często za kwoty podane w regulaminach to można wybrać dużo lepszy towar za podaną kwotę: czy to pralka czy lodówka/ etc.

Ciekawi mnie Nestle Kaufland-
- wybór auto lub 60 tys.

A może jest możliwe że agencja sobie ustawiła losowanie na z tych z sms kod zgłoszenia S- jak samochód? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6639007 Napisano: 12.09.2019 09:08:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nagroda - pralka. 
czy w końcu będą do wygrania typu "slim" 36-38 cm głębokości?

jakim myśleniem się agencje kierują by zawsze były te wielkie standardowe klocki do wygrania?

Kto decyduje o modelu pralek?> Agencje czy Sponsor?

ps. nie żadna pralka nie wygrana, po prostu wątek przedmiotu jako nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6638972 Napisano: 12.09.2019 00:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Tak mnie zastanawia wygrana w Tic Tac - voucher na zakup okularów o wartości 350zl do "Twoje Soczewki". Nie znalazłam żadnego dodatkowego info w regulaminie, ale myślicie, że to będzie po prostu karta podarunkowa do tego sklepu (lub serwisu internetowego)?

Dobre pytanie.

Napisalem maila. dam znac jesli odpiszą. emotka

moim zdaniem voucher, inaczej po prostu wysłaliby okulary i wskazali jaki model przewidzieli w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0