Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6513176 Napisano: 26.07.2018 02:21:47 w Smolar
loteryjki napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

scrabble, pytasz kto tego nie odbierał(MDW)? Nie od dziś wiadomo, że nie wszystkie SMS-y do Laureatów docierają, a nie każdy sprawdza na stronie z wynikami.

Jak nie sprawdza na stronie to jego strata emotka Smolar to jedyna agencja gdzie można sobie sprawdzić w każdej innej jak sms nie przyjdzie to wygrana przepada.

? w regulaminach jest zapis o informowaniu laureata smsem/ telefonem..oraz iż DODATKOWO"można sprawdzic na www smolar.pl
znaczy to że Smolar MUSI poinformować i nie rozumiem co znaczy że "smsy nie dochodzą" - znaczy nie są wysyłane..

nie zdarzało się, że Smolar "gubił" paragony  oświadczeniami-szczególnie jak były 2, 3 w jednej kopercie? wiem dokładnie- że to miało miejsce..
aha. zawsze i wszędzie można wysyłaĆ RÓŻNE dokumenty do określonej instytucji, jeśli to poważna normalna firma-to umie rozdzielić, jeśli zatrudnia tłuków po szkole podstawowej - to do rozdzielenia dokumentów może być problem. 

AHA, JEST TU PANI REGINA Z MIEJSCOWOŚCI SUCHODANIEC, KOŃCÓWKA TEL 418? otóż wieczorem dowiedziałem się, że tej pani paczka przyszła do zupełnie innego województwa...Smolar bardzo chroni dane... że aż drukuje imie, nazwisko, tel, pełny adres i wkłada kartkę do paczki innej osoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513128 Napisano: 25.07.2018 22:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Krówka Wawel
zwycięzcy

8 i 9 i 10 ??? strona 2x są podane te same zdjęcia

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513125 Napisano: 25.07.2018 22:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Krówka Wawel
zwycięzcy

8 i 9 strona 2x są podane te same zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513029 Napisano: 25.07.2018 17:38:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a gdzie są wyniki na bilety Red Bull? Ja widze tylko laureatów rowerowych Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6513023 Napisano: 25.07.2018 17:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

mia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Może ktoś ma doświadczenie i podpowie co w takiej sytuacji: mam paragon na konkurs Fa w Tesco prowadzony przez Albedo. Czy jednocześnie mogę wysłać go na loterię ogólnopolską Fa, którą też Albedo ogarnia? co w przypadku wygranej w obu konkursach (mało prawdopodobne, ale jednak...), bo trzeba odesłać oryginał paragonu w obu przypadkach. Jak do tego podchodzi ta agencja? wysyłacie na oba konkursy czy w tym przypadku tylko na jeden?

Coś mi świta, że kiedyś było to u nich wykluczone - wtedy chyba chodziło o Syoss - ale nie mogę sobie przypomnieć, czy umieścili to zastrzeżenie w regulaminie, czy konkursowicze się na własną rękę dowiadywali.

z tego co pamietam bylo to w regulaminie

pamietam że wygrałem słabszą nagrode-wysłałem paragon, a potem w innym lepszą nagrode. odp - że paragon jest do jednego konkursu- tam gdzie wysłałem paragon, ta lepsza nagroda przepadła-choć chciałem z tamtej zrezygnowac na rzecz tej lepszej Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6512988 Napisano: 25.07.2018 15:44:35 w Połączenia nieodebrane
616285015? 
godz. 14;50... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6512733 Napisano: 24.07.2018 22:36:40 w Albedo Marketing
miketyson napisał(a):

Frama napisał(a):

Carrefour, już dawno trwa, ale nie znalazłam w bazie.

Typowe dla Albedo - najpierw konkurs owiany tajemnicą a potem nagle się go ujawnia. Nie widziałem regulaminu ale podejrzewam że już parę etapów zdążyło się skończyć

Kiedyś wysłałem do nich zapytanie: dlaczego nie mają na swojej www informacji/ regulaminów. Odp że nie muszą, a informacji należy szukać w 'podmiocie promocyjnym", na pytanie: a skąd można wiedzieć : który to i kiedy "podmiot promocyjny" = brak odp.
Nie rozumiem czegoś takiego.
Co jak co, ale PRZEDE WSZYSTKIM regulaminy musza być na stronie organizatora. Wyświetl w wątku >>

darog

#6512718 Napisano: 24.07.2018 21:48:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

bianco napisał(a):

a ja dzisiaj idę sobie do Alior banku gotowa zalozyc konto żeby wziać udział w konkursie
wyjazd do Wenecji, pytam się grzecznie o konkurs, o kartę którą trzeba wyrobić emotka
pani patrzy na mnie jakoś nieobecnie
nie wie nic o konkursie, klika i klika
i w końcu poważnym głosem mówi, że to jest dla PRIVATE BANKING
myślę sobie - dobra, angielski znam - łapie emotka
i dodaje że muszę mieć konto i MILION w aktywach
- nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu  (więcej chyba do Alior nie wstąpię )
bo mnie jeszcze gdzieś odwiazą... i to raczej nie do Wenecji  emotka emotka  

MILION W AKTYWACH...  emotka Alior naprawdę myśli, że milionerzy grywają w konkach?  emotka emotka Alior, you made my evening! emotka emotka

...regulamin pkt 7, 13.."nagroda przechodzi na rzecz organizatora"...tylu milionerów, że nawet rezerwy nie ma co robić, od razu Organizator się pakuje.. Wyświetl w wątku >>

darog

#6512379 Napisano: 24.07.2018 00:52:50 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Czy Cydr Lubelski poinformował już do ostatniego dnia? Chyba już tylko ja tak naiwnie czekam (zgłoszenie ostatniego dnia).

też czekamy.. emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6511741 Napisano: 21.07.2018 12:09:35 w Czy informują/ informowali?
Velvet w Tesco, tam trzeba było papier nawilżany kupić, informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6511552 Napisano: 20.07.2018 16:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

darog napisał(a):

Wawel- krówka- jak oni powiadamiają?
I gdzie ten formularz zwycięzcy?

mail lub instagram,na maila przychodzi oświadczenie emotka

Dzięki Mysia za odp
a długo się czeka na maila Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6511547 Napisano: 20.07.2018 15:45:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wawel- krówka- jak oni powiadamiają?
I gdzie ten formularz zwycięzcy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6511387 Napisano: 20.07.2018 00:47:58 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

brenda89 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

czy komuś przyszedł wczoraj wieczorem email odnośnie  konkursu Astra ITM -----MAILER DAEMON- UNDELIVERED......?

Mi przyszedł!

tak, przyszedł

Było zgłoszone do organizatora, że mail nie przeszedł, ale brak odpowiedzi już drugi dzień, czyli paragon w d...pe, do Sponsora trzeba pisać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6511008 Napisano: 19.07.2018 00:05:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cydr Lubelski
Już wszystko powiadomione? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6511007 Napisano: 19.07.2018 00:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Crunchips/ Nicnacs
Już wszystko powiadomione? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6510824 Napisano: 18.07.2018 15:57:40 w Czy informują/ informowali?
brenda89 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

czy komuś przyszedł wczoraj wieczorem email odnośnie  konkursu Astra ITM -----MAILER DAEMON- UNDELIVERED......?

Mi przyszedł!

tak, przyszedł Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6510319 Napisano: 17.07.2018 14:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę, że smsem informują o rezerwie z Ptasie Mleczko Wedel "z maja" 
ale tygodniami/etap[ami, czy za cały maj?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6509955 Napisano: 16.07.2018 18:18:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Byłam dzisiaj po odbiór rowera z Hebe i oniemiałam po słowach Kierowniczki emotka  mówi do mnie: wszystkie pracownice tego sklepu Pani zazdroszczą, bo grałyśmy od początku i udało się nam tylko lampy ledowe powygrywać emotka  Myślę, że nie zrobiły tego z cwaniactwa, tylko z czystej głupoty, nawet nie wiedzą, że ten konkurs ma regulamin, a co niedopiero, że one i rodziny są wykluczone. Z drugiej zaś strony czy BJ Polsce tak ciężko to było sprawdzić... Strach pomyśleć ile kasjerek, magazynierów czy ochroniarzy gra w konkursach swoich pracodawców i ile nagród jest im wydawanych  emotka

norma, jak biore coś na 2-3 paragony w C4 kasjerka: potrzebne te paragony? bo mnie córka prosiła Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6509782 Napisano: 16.07.2018 11:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lech koszulki śle pocztą? kurierem? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6509711 Napisano: 16.07.2018 09:09:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koleżanka w pracy właśnie odebrała wino Cono Sur (nadane 9 lipca UPS)..szkoda, że nie przywieźli w pt.. Wyświetl w wątku >>